הפרש?
Printable View
הפרש?
[QUOTE=Stranger in a Strange Land;945029]אם לך עצוב שגזענים כלפיך אתה לא חושב שלאחרים עצוב כשאתה גזען כלפיהם? אז כן, אתה יכול להגיד "גזענים אלי אז אני אהיה גזען לאחרים, לא רק להם מותר", אבל אז איך אתה שונה בדיוק מהערסים?[/QUOTE]
אממ.. אני לא מסתובב עם סיגריות, אולרים, אני לבן, אני לא הולך לתיכון כדי שיאנסו אותי וכו'. תמיד אומרים לי למה אתה הולך נגד הזרם אז הינה.
[QUOTE=Stranger in a Strange Land;945011]אם אמרתי שמישהי שהיא כמו אחות בשבילי היא נוצרייה אז יש לי בעיות איתם או לא? :S
ציינתי את העובדה שהיא נוצרייה כדי להראות שלא חייב להיות יהודי כשר בשביל להיות בנאדם טוב, מה שרוב האנשים במדינה לא קולטים. מבחינתם, כל מי שהוא לא יהודי הוא נאצי וצריך לשרוף אותו, ועצוב לי על הטמטום הזה.[/QUOTE]
אני נוצרי XDD
בכללי אני אתאיסיט כי כל הערסים של השכונע שלי פשוט שברו לי תשכל אם הזיו*י שכל שלהם על זה שאני הולךך עם שרשרת של צלב וזה אז אני פשוט אתאיסט ... וגם בלי קשר לערסים האמונה שלי אף פעם לא הייתי רצינית..
[quote=the Nugget Man;945035]הפרש?[/quote]
6 הפרש קטן
לוקאס, מה שונה בינך לבין אנשים שחורים?
מה ההבדל בינך לבין נוצרים?
מה ההבדל בינך לבין ערבים שוחרי שלום?
(כאן כמה גזענים יגידו שאין כזה דבר)
[quote=שלושה מחוזות 2;945040]6 הפרש קטן[/quote]
אז בסדר.
[quote=the Nugget Man;945042]אז בסדר.[/quote]
אל תעקוף אותי בא לי להיות מקום 1 בנוד מלא זמן לא הייתי
[QUOTE=Shikamaru Nara;945041]לוקאס, מה שונה בינך לבין אנשים שחורים?
(כאן כמה גזענים יגידו שאין כזה דבר)[/QUOTE]
אני לא שונא שחורים/ נוצרים. ורק שתדע ערבי טוב... (לא אמרתי הכל אין סיבה לאזהרה מנהלי היקרים...)
עכשיו היית..
דניס ה.פ
אני הולך לעדכן משהו במשחק
עניתי לך לה"פ..
[quote=לוקאס;945049]אני לא שונא שחורים/ נוצרים. ורק שתדע ערבי טוב... (לא אמרתי הכל אין סיבה לאזהרה מנהלי היקרים...)[/quote]
אתה מגעיל אותי
[QUOTE=Shikamaru Nara;945041]לוקאס, מה שונה בינך לבין אנשים שחורים?
(כאן כמה גזענים יגידו שאין כזה דבר)[/QUOTE]
אני בתור אחד שסבל הרבה מגזענות ביסודי .. אני רבע רוסי אבל רואים את זה על המראה שלי ...
אפילו שאני לא יודע רוסית ואין לי בכלל מבטא..
ערבים אמרת :? אני מכיר איזה כמה ערבים שמתנהגים יותר טוב ובסדר מרוב הישראלים במדינה..
שחורים ? יש לי הרבה מאד חברים ממוצא אתיופים. וגם הם כמו הערבים מתנהגים הרבה יותר טוב מכל הערסים והפוזואיסטים האחרים..
נוצרים .. אנוכי כזה.D:
זה לא יפה מה שאתם עושים ושיקאמרו אתה מגעיל אותי
[QUOTE=Sulimania Knight;945039]אני נוצרי XDD
בכללי אני אתאיסיט כי כל הערסים של השכונע שלי פשוט שברו לי תשכל אם הזיו*י שכל שלהם על זה שאני הולךך עם שרשרת של צלב וזה אז אני פשוט אתאיסט ... וגם בלי קשר לערסים האמונה שלי אף פעם לא הייתי רצינית..[/QUOTE]
גם אני אתאיסט D:
אז...
מפלצת הספגטי המעופפת או חד הקרן הוורוד הבלתי נראה?