-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1021024][COLOR=Blue][B][COLOR=Red][B]תומר
רלסט משתמש בשיגור כדי להתחמק מן כול האבנים החדות שדסקוט מעיף לעברו.רלסט משתגר אל מאוחרי גבו של דסקוט.דסקוט לא שם לב לזה.רלסט מנצל את זה ותוקף אותו בעל חושי.בגו.העל חושי פוגע בדסקוט ובגבו.העל חושי שרלסט הוציא כו חזק שהוא מצליח להעיף את דסקוט מהזירה.דסקוט מעולף.השופט אומר"דסקוט מעולף.המנצח בסיבוב הזה הוא רלסט של תומר". ג'וד מכניס את דסקוט לפוכדור שלו ואומר לך"כול הכבוד ניצחת את דסקוט שלי"[/B][/COLOR][/QUOTE]
"יפה מאוד רלטס!"אומר לרלטס בעידוד ואז אוסיף:"מי הפוקימון הבא שלך?"
-
[quote]ברוס
לוקריו משתמש שוב בהתקפה ההירה.התקפה המהירה גורמת ללוקריו לרוץ במהירות גבוה.לוקריו רץ במהירות וכך מצליח להתחמק מן פעימת המים של סאימיטוד.לאחר מכן לוקריו רץ אל מאוחרי גבו של סאימיטוד.ואז לוקריו מכין כדור הילה ומעיף אותו לעבר הגב של סאימיטוד.סאימיטוד נפגע קצצת מכדור ההילה.סאימיטוד שוב מפעיל רעידת אדמה.זירת הקרב מתחילה לרעוד לה בחוזקה רבה.[/quote]
"תקפוץ וכשתנחת לידו תשתמש עליו בצפורן צל!" אומר ללוקאריו.
-
[quote]ניר
אינריימפ משתמש בלהביור על פינסיר.הוא יורה להביור על פינסיר כדי לבלבל אותו ושלא יפגע באינריימפ עם קב הצמוד שלו.פינסיר מתחמק מן הלהביור של איינריימפ והלהביוור לא מבלבל אותו.פינסיר פוגע באינריימת עם קרב הצמודשלו.פינסיר כמעט מצליח להעיף את אינריימפ מהזירה.לינה אומרת "פינסיר עכשיו תקוף את אינריימפ בשבירת לבנים".פינסיר רץ לעב ראינריימפ בשבירת לבנים[/quote]
אני אומר לו: "בעזרת הקיר קפוץ ילוזר ותוריד בו גלגל להבה במחיצה לקיר!"
-
עידכנתי פרסים אז תסכלו
[B][COLOR="Blue"]ניר
איינריימפ קופץ לעבר הקיר.לאחר מכן הוא מתגלגל באוויר ואש הוקפת אותו.הוא משתמש בגלגל להבה.הוא מתנגש בקיר וזה נותן לו עוד כוח.הוא מתגלגל באוויר לעבר פינסיר.פיניר במהירות מצליח להתחמק מן התקפה של איינפיימרפ.פינסיר רץ במהירות באגרוף מממוקד.האגרוף הממוקד פוגע באיינריימפ ומעיף אותו מחוץ לזירה.השופט אומר"פינסיר מנצח.1 1".אינריימפ מעולף.לינה אומרת לך"אימנתי את פינסיר שיצליח להעיף מהזירה כול פוקימון"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
לוקריו קופץ לאוויר וכך מתחמק מן רעידת האדמה של סאימיטוד.עוד סדק נפער באדמה במרכז הזירה.לוקריו יורד לעבר סאימיטוד ותוקף אותו בציפורן צל.היד שלו הופכת לשחורה.ודא אומר" סאימיטוד תשתמש במגן מים". סאימיטוד מפעיל מגן מים.מגן המים חוסם את ציפורן הצל מלפגוע.בנוסף מגן המים מחזיר את המתקפה לוקריו.לוקריו נפגע מציפורן הצל של עצמו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מעודד את רלסט על זה שהוא הצליח להביס את דסקוט של ג'וד.ג'וד אומר לך"מיד תגלה מי הפוקימון הבא שלי.צא פולוירט לקרב".ג'וד זורק פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/62.png[/IMG] פוליראט של ג'וד.ג'וד מוסיף"פולויראט תשתמש באגרוף דינאמי על רלסט שלו".פולויראט רץ עם האגרוף הדינאמי שלו לעבר רלסט.רלסט לא מצליח להתחמק מן האגרוף הדינאמי של פוליראט ונפגע מימנו[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1021118][B][COLOR="Red"]תומר
אתה מעודד את רלסט על זה שהוא הצליח להביס את דסקוט של ג'וד.ג'וד אומר לך"מיד תגלה מי הפוקימון הבא שלי.צא פולוירט לקרב".ג'וד זורק פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/62.png[/IMG] פוליראט של ג'וד.ג'וד מוסיף"פולויראט תשתמש באגרוף דינאמי על רלסט שלו".פולויראט רץ עם האגרוף הדינאמי שלו לעבר רלסט.רלסט לא מצליח להתחמק מן האגרוף הדינאמי של פוליראט ונפגע מימנו[/COLOR][/B][/QUOTE]
"רלטס אתה יכול להילחם עדיין!"אומר לרלטס בעידוד ואז אוסיף:"תשתמש בעל-חושי על פולויראט!על תפחד ואז תשגר עלים קסומים אליו!"
-
[quote]ניר
איינריימפ קופץ לעבר הקיר.לאחר מכן הוא מתגלגל באוויר ואש הוקפת אותו.הוא משתמש בגלגל להבה.הוא מתנגש בקיר וזה נותן לו עוד כוח.הוא מתגלגל באוויר לעבר פינסיר.פיניר במהירות מצליח להתחמק מן התקפה של איינפיימרפ.פינסיר רץ במהירות באגרוף מממוקד.האגרוף הממוקד פוגע באיינריימפ ומעיף אותו מחוץ לזירה.השופט אומר"פינסיר מנצח.1 1".אינריימפ מעולף.לינה אומרת לך"אימנתי את פינסיר שיצליח להעיף מהזירה כול פוקימון"[/quote]
אני מוציא את סאלמנס ואומר לו: "דראכו מטאור!"
-
[quote]ברוס
לוקריו קופץ לאוויר וכך מתחמק מן רעידת האדמה של סאימיטוד.עוד סדק נפער באדמה במרכז הזירה.לוקריו יורד לעבר סאימיטוד ותוקף אותו בציפורן צל.היד שלו הופכת לשחורה.ודא אומר" סאימיטוד תשתמש במגן מים". סאימיטוד מפעיל מגן מים.מגן המים חוסם את ציפורן הצל מלפגוע.בנוסף מגן המים מחזיר את המתקפה לוקריו.לוקריו נפגע מציפורן הצל של עצמו.[/quote]
"מממ,אולי יש מתקפה שתעבור את המגן.." אהרהר לעצמי.
"לוקאריו-תשתמש בשבירת לבנים!" אומר ללוקאריו.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1020968][COLOR=Green][B]בר
פולויראט משתמש באגרוף דינאמי בעזרת שתי ידו.האגרוף הראשון הוא פוגע באדמה.האדמה מתחילה לזוז ופוגעת קצת בדיגלט.פולויראט רץ לעבר דיגלט עם האגרוף הדינאמי השני שלו.האגרוף הדינאמי השני שלו פוגע בדיגלט.דיגלט מתעלף על רצת המכון.השופט אומר"פולויראט הוא המנצח בקרב.הוא מזכה את המאמן שלו בר בניצחון מכון האדמה של העיר קלרק".תום מחזיר את דיגלט לפוכדור שלו[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
"כל הכבוד פוליראט שלי, זכינו בתג הראשון" אגיד לו וארוץ לחבק אותו.
לאחר מכן אגיד לו: "קדימה חבר מגיעה לך מנוחה טובה ונעימה עד לקרב הבא" והחזיר אותו לפוכדור שלו.
"תום נהנתי מאוד מהקרב הדיגלאט שלך מאוד חזק וגם סובל הרבה מתקפות ובכל זאת עומד אני ממש הופלתי מכמה מכות הוא לא מתעלף אבל אימנתי את פוליראט שלי היטב מפוליווג קטן אז אני מקווה שתצליח בפעם הבאה" אגיד לו ואחכה לראות מה תיהיה תגובתו ואחכה בקוצר רוח לתג שמגיע לי.
- - - - - -
מקווה שאני מספיק משקיע בעדכונים שלי.
-
[B][COLOR="Green"]בר
אתה הראשון שעובר את המכון הזה
כן
תום אומר"יפה איך שאימת את פולויראט שלך שינצח את דיגלט שלי.נלחמת בחוזקה רבה והצלחת לאחר מאמצים רבים להביס את דיגלט.על זה שאתה ניצחת אותי אני מעניק לך את תג מכון האדמה של העיר קלרק.הנה התג תהנה מימנו.ובהצלחה בהמשך המסע שלך במחוז העשב."תום מגיש לך תג בצורת דיגלט [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dungeon2_sprites/050.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
אתה חושב על מכה שתצליח לעבור את מגן המים של סאימיטוד ואתה בוחר לשלוקריו ישתמש בשבירת לבנים..לוקריו רץ במהירות במתקפת שבירת לבנים לעבר סאימיטוד.סאימיטוד משתמש במגן המים שלו.מגן מים מופיע והוא שוב חוסם את שבירת הלבנים של לוקריו.מגן המים מחזיר את שבירת הלבנים ללוקריו.לוקריו שוב נפגע מהתקפה של עצמו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה מחזיר את איינריימפ שלך לפוכדור שלו.אתה מוציא את סאלאמנס בקרב.שילחם נגד פינסיר של לינה.סאלאמנס יוצא לזירה ומתחיל לנופנן בכנפיו.סאלאמנס תוקף בדראכו מטאור את פינסיר.פינסיר מנסה להתחמק מן הדראכו המטאור של סאלאמנס אך לא מצליח בזה ונפגע מן הדראכו המטאור שלו.פינסיר תוקף באגרוף ממוקד את סאלאמנס[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מחליט להשאיר את רלסט בקרב.רלסט יורה על חושי לעבר פולויראט.פולויראט מתחמק מהעל חושי שלו.לאחר מכן רלסט עובר לתקוף בעלים קסומים את פולויארט.פולויראט מצליח להתחמק גם מןן העלים הקסומים של רלסט בקלות רבה.פולויראט רץ לעבר רלסט ומשתמש עליו באגרוף דינאיממי עליו[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1021243][B][COLOR="Green"]בר[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מחליט להשאיר את רלסט בקרב.רלסט יורה על חושי לעבר פולויראט.פולויראט מתחמק מהעל חושי שלו.לאחר מכן רלסט עובר לתקוף בעלים קסומים את פולויארט.פולויראט מצליח להתחמק גם מןן העלים הקסומים של רלסט בקלות רבה.פולויראט רץ לעבר רלסט ומשתמש עליו באגרוף דינאיממי עליו[/COLOR][/B][/QUOTE]
"רלטס תשתמש בשיגור ואז תקוף את פולויראט בעל-חושי בכול הכוח!אתה יכול רלטס!אני מאמין בך!"אומר לרלטס בעידוד רב.
-
[quote]ברוס
אתה חושב על מכה שתצליח לעבור את מגן המים של סאימיטוד ואתה בוחר לשלוקריו ישתמש בשבירת לבנים..לוקריו רץ במהירות במתקפת שבירת לבנים לעבר סאימיטוד.סאימיטוד משתמש במגן המים שלו.מגן מים מופיע והוא שוב חוסם את שבירת הלבנים של לוקריו.מגן המים מחזיר את שבירת הלבנים ללוקריו.לוקריו שוב נפגע מהתקפה של עצמו[/quote]
"לוקאריו-אל תוותר-תשתמש בכדור הילה!" אומר ללוקאריו.
-
[COLOR=Navy][B]ברוס
לוקריו לא מוותר כמו שאמרת לו לא לוותר .לוקריו מאמין שהוא יכול לשבור את מגן המים.הואא מייצר את כדור הילה ואז תוקף בכדור הילה את סאימיטוד.סאימיטוד מפעיל מגן מים שחוסם את כדור הילה של לוקריו.נוצרו סדקים במגן.כדור הילה מוחר אל לוקריו ופוגע בו.ודא אומר לך"תצטרך להתאמץ יותר מזה כדי לפגוע בסאימיטוד שלי כשהוא משתמש במגן המים שלו.בקצב הזה לוקריו הולך להפסיד בקרב"[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]תומר
רלסט משתמש בשיגור ומשתגר אל מאוחרי גבו של פולויראט.פולויראט מפסיק את האגרוף הדינאמי שלו.רלסט תוקף את פולויראט בעל חושי.פולויראט מצליח בקלות להתחמק מן העל חושי של רלסט.פולויראט רץ לעבר ראלסט עם אגרוף דינאמי.האגרוף הדינאמי של פולויראט פוגע ברלסט ומעלף אותו.השופט אומר"פולויראט מנצח את רלסט.נותר לכול אחד פוקימון 1 בקרב"[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1021314][COLOR=Navy][B][COLOR=Red][B]תומר
רלסט משתמש בשיגור ומשתגר אל מאוחרי גבו של פולויראט.פולויראט מפסיק את האגרוף הדינאמי שלו.רלסט תוקף את פולויראט בעל חושי.פולויראט מצליח בקלות להתחמק מן העל חושי של רלסט.פולויראט רץ לעבר ראלסט עם אגרוף דינאמי.האגרוף הדינאמי של פולויראט פוגע ברלסט ומעלף אותו.השופט אומר"פולויראט מנצח את רלסט.נותר לכול אחד פוקימון 1 בקרב"[/B][/COLOR][/QUOTE]
"הייתה טוב רלטס עכשיו תחזור רלטס שלי!"אומר לרלטס ואחזיר אותו לפוקדור שלו.
"צא צ'אריזארד תשתמש באגרוף חשמל על פולויראט ואם הוא מתחמק תפתיע אותו בלהביור עם אגרוף חשמל קטלני על הראש שלו!"אצעק לצ'אריזארד בתקווה שהוא יצליח לנצח פוקימון מים.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1021243][B][COLOR="Green"]בר
אתה הראשון שעובר את המכון הזה
כן
תום אומר"יפה איך שאימת את פולויראט שלך שינצח את דיגלט שלי.נלחמת בחוזקה רבה והצלחת לאחר מאמצים רבים להביס את דיגלט.על זה שאתה ניצחת אותי אני מעניק לך את תג מכון האדמה של העיר קלרק.הנה התג תהנה מימנו.ובהצלחה בהמשך המסע שלך במחוז העשב."תום מגיש לך תג בצורת דיגלט [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dungeon2_sprites/050.png[/IMG][/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"יש זכיתי בתג הראשון שלי!" אצעק במשמחה .
"תום תודה רבה לך על קרב מעולה אני בטוח שנפגש עוד להתראות" אגיד לו והלך למרכז הפוקימונים ורפאות את הפוקימונים שלי.
אתן לאחות ג'וי את הפוקימונים שלי אקח אותם והלך לכיוון דרך מספר 2 בלי התעכבויות במרכז.
- - - - - - - - - - - - - - - -
יש יש לי תואר ראשון במ"ת הזה
וראיתי שאתה מתכנן להגיע רחוק עם המ"ת הזה עד ע"מ 300? שאפו עם כן אחלה של אחלה של מ"ת אחד הטובים :)
-
[quote]ניר
אתה מחזיר את איינריימפ שלך לפוכדור שלו.אתה מוציא את סאלאמנס בקרב.שילחם נגד פינסיר של לינה.סאלאמנס יוצא לזירה ומתחיל לנופנן בכנפיו.סאלאמנס תוקף בדראכו מטאור את פינסיר.פינסיר מנסה להתחמק מן הדראכו המטאור של סאלאמנס אך לא מצליח בזה ונפגע מן הדראכו המטאור שלו.פינסיר תוקף באגרוף ממוקד את סאלאמנס[/quote]
אני אומר לסאלמנס: "אתה באוויר. תבוא מהר לאגרוף שלו, תנשוך לו את היד בו הוא עושה את האגרוף ותזרוק אותו מהזירה. אם הוא יוצא מהזירה יש לי ניצחון טכני."