-
[b]קורן[/b] - דרגונייט צורח ומטשטש את שמיעתו של אמבראון,
וגם מסיח את דעתו. אמבראון הוריש את עיניו מן הקרב, וזהו מספיק זמן בשביל דרגונייט,
להשתלט על המצב בעזרת נשיפת דרקון שמשאירה את אמבראון חסר עונים, מול הכוח האימתני הזה.
נשיפת הדרקון אמנם מחסלת את אמבראון, אך דרגונייט פצוע קשה, ואינך יודע כמה זמן הוא יוכל להמשיך להילחם.
"היה לך מזל עד עכשיו, אבל הוא נגמר!" גארי צועק. "והגיע הזמן שנעבור לתעופה מהשמיים! צא פירו!" גארי אומר ומוציא פירו.
[b]גיל[/b] - "זה לא הגיוני..." האיש ממלמל לעצמו. "האנונים... בכבודם ובעצמם.. מנציחים את סיפורו האגדי של אבי הגיבור!" אומר רוג'ר בגאווה, מקמץ את אגרופו. "טוב, אם מילים אלה אכן נכונות, כניראה שאנחנו צריכים למצוא את נקודת הקבורה של תיבת האוצר הקדושה!" הוא אומר ונועץ בך את עיניו, מחכה שתגיד לו את המיקום.
[b]בובי[/b] - לא ידוע, אתה ראית אותו רק נופל, אתה לא יודע מה קרה לו... העשן מסתיר.
----
מנגמייט שולח רעם הלם ומחשמל את אריאדוס. אריאדוס נופל וגרידוס מנסה לירות אקדח מים אל מגנמייט אך מגנמייט בזריזותו מתחמק,
ויורה גל שוק שפוגע לגרידוס בעינו הימנית, והוא נוהם מכאבים. אריאדוס תופס את מגנמייט בקוריו וכולא אותו ברשת עכביש על הקיר. אריאדוס הולך על הרשת והוא עומד לבלוע את מגנמייט הקטן, אך לפתע מנקי מזנק מאחורי ומכניס לו שבירת לבנים, מעיף אותו מהקיר אל הריצפה. הוא משחרר את מגנמייט, ושניהם ביחד מתנפלים על גרידוס, שמנסה להבריח אותם עם קרן בועות.
-
[quote][i]Originally posted by Rhino[/i]@Apr 22 2009, 06:19 PM
[b] [b]קורן[/b] - דרגונייט צורח ומטשטש את שמיעתו של אמבראון,
וגם מסיח את דעתו. אמבראון הוריש את עיניו מן הקרב, וזהו מספיק זמן בשביל דרגונייט,
להשתלט על המצב בעזרת נשיפת דרקון שמשאירה את אמבראון חסר עונים, מול הכוח האימתני הזה.
נשיפת הדרקון אמנם מחסלת את אמבראון, אך דרגונייט פצוע קשה, ואינך יודע כמה זמן הוא יוכל להמשיך להילחם.
"היה לך מזל עד עכשיו, אבל הוא נגמר!" גארי צועק. "והגיע הזמן שנעבור לתעופה מהשמיים! צא פירו!" גארי אומר ומוציא פירו.
[b]גיל[/b] - "זה לא הגיוני..." האיש ממלמל לעצמו. "האנונים... בכבודם ובעצמם.. מנציחים את סיפורו האגדי של אבי הגיבור!" אומר רוג'ר בגאווה, מקמץ את אגרופו. "טוב, אם מילים אלה אכן נכונות, כניראה שאנחנו צריכים למצוא את נקודת הקבורה של תיבת האוצר הקדושה!" הוא אומר ונועץ בך את עיניו, מחכה שתגיד לו את המיקום.
[b]בובי[/b] - לא ידוע, אתה ראית אותו רק נופל, אתה לא יודע מה קרה לו... העשן מסתיר.
----
מנגמייט שולח רעם הלם ומחשמל את אריאדוס. אריאדוס נופל וגרידוס מנסה לירות אקדח מים אל מגנמייט אך מגנמייט בזריזותו מתחמק,
ויורה גל שוק שפוגע לגרידוס בעינו הימנית, והוא נוהם מכאבים. אריאדוס תופס את מגנמייט בקוריו וכולא אותו ברשת עכביש על הקיר. אריאדוס הולך על הרשת והוא עומד לבלוע את מגנמייט הקטן, אך לפתע מנקי מזנק מאחורי ומכניס לו שבירת לבנים, מעיף אותו מהקיר אל הריצפה. הוא משחרר את מגנמייט, ושניהם ביחד מתנפלים על גרידוס, שמנסה להבריח אותם עם קרן בועות. [/b][/quote]
"מהר תיתחמקו מק4רן הבועות ואז מגנמייט תישתמש בגל שוק ואתה מנקי אגרוף ממוקד" אני אומר להם
-
[quote][i]Originally posted by Rhino[/i]@Apr 22 2009, 07:19 PM
[b] [b]גיל[/b] - "זה לא הגיוני..." האיש ממלמל לעצמו. "האנונים... בכבודם ובעצמם.. מנציחים את סיפורו האגדי של אבי הגיבור!" אומר רוג'ר בגאווה, מקמץ את אגרופו. "טוב, אם מילים אלה אכן נכונות, כניראה שאנחנו צריכים למצוא את נקודת הקבורה של תיבת האוצר הקדושה!" הוא אומר ונועץ בך את עיניו, מחכה שתגיד לו את המיקום.
[/b][/quote]
אני אסתכל היטב מסביב, אבדוק שאנו לבד ואיש אינו יכול לשמוע זאת. המילים הבאות יכולות להיות קריטיות לגורל העולם שלנו אם הם יגיעו לידיים לא טובות, מצד שניאם אני לא אספר ואשכח את זה העולם ישכח את זה, ואז התוצאות יכולות להיות הרסניות אף יותר. במשך כדקה אבדוק ואז אלחש לו באוזן את המיקום של התיבה.
-
[quote][i]Originally posted by Rhino[/i]@Apr 22 2009, 07:19 PM
[b] [b]קורן[/b] - דרגונייט צורח ומטשטש את שמיעתו של אמבראון,
"היה לך מזל עד עכשיו, אבל הוא נגמר!" גארי צועק. "והגיע הזמן שנעבור לתעופה מהשמיים! צא פירו!" גארי אומר ומוציא פירו. [/b][/quote]
"דרגונייט, אתה רוצה להמשיך?" אשאל אותו בדאגה.
-
[quote][i]Originally posted by Rhino[/i]@Apr 22 2009, 02:14 PM
[b]
[b]יוסי[/b] - אתה מחזיר את כל הפוקימונים, חוץ מצ'אריזארד.
אתה עולה עליו ועף משם במהירות טיל, יוצא מבית החולים, וכרגע אתם בגובה העננים.
"בוםםםםםםםםםםםםםםםםםםם" אתה שומע, וההדף מגיע אלייך וכמעט מפיל אותך מצ'אריזארד.
אתה יורדים מעט בגובה, וכרגע העננים כבר לא מסתירים לכם את הגיהנום הזה -
בית החולים שהציל את חייך עשרות פעמים, כרגע הפך לכדור אש גדול. ועוד היו בו מאות אנשי צוות,
וחולים. הכל הרוס. כולם מתים. לא נשאר דבר... ופרופסור בירץ' - התרחק ממכם ממזמן. אתה לא רואה אותו באופק, ואתה רואה את השקיעה. לפתע אתה מרגיש רעב מאוד... [/b][/quote]
אני יורד מהעננים ומחזיר את צ'אריזארד לפוקדור , ומוסר לו תודה .
לאחר מכן , אני הולך לחנות לחפצים וקונה שתי רייר קנדי .
ואז , אני הולך למרכז הפוקימונים , ומבקש אוכל+שתיה , וחדר ליום אחד .
-
[b]יוסי[/b] - מרכזי הפוקימונים בסדרה הם לא כמו במשחק שלי.
אפשר רק לרפא פוקימונים שם, או לקנות שיקויים וכל שאר הדברים.
יש אכסניות ובתי מלון, ולהזכירך יש לך אוהל ושק"ש [:
----
אתה קונה שתי רייר קנדי.
[b]קורן[/b] - דרגונייט מסובב את ראשו אלייך ומהנהן, ולשנייה אתה אפילו מצליח ליראות אותו מחייך קצת.
אך לפתע מאחור, שהוא אינו מסתכל, פירו דואה לכיוון שלו במהירות, ונכנס עם הכנף שלו עמוק בתוך בטנו של דרגונייט, ודרגונייט מתקפל, ופולט מעט דם מפיו, שלא כרצונו.
"חוק מספר אחת בדו קרב פוקימונים, לעולם אל תסיט את עיניך מהקרב!" אומר לך גרי בסוג של התעלות אך עם זה לימוד מתנשא. פירו נטפל על דרגונייט שמתפתל על הריצפה מכאבים, ומתחיל לנקר אותו ללא הרף.
[b]גיל[/b] - לאחר שהוא שומע את המילים היוצאות מפיך, הוא מסתכל עליך בנעיצת עיניים קטלנית ורץ למיקום.
הוא מגיע למקום שאמרת לו, תחת עץ השקדייה הורוד, חופר בידיו תחת צלו של העץ הענק.
לפתע אתה שומע כמה קולות חבטה מתכתיים. "מצאתי משהו! אני חושב שזה זה!" הוא אומר ומעיף בוץ לכל הצדדים.
[b]בובי[/b] - שני הפוקימונים מתחמקים בקלות מקרן הבועות ההרסנית של גרידוס, מגנמייט שולח גל שוק אל גרידוס וגרידוס שולח משאבת הידרו רצחנית במיוחד, החשמל פוגע במים, המים מוליכים את החשמל אל גרידוס, וגרידוס חוטף זרם מהחיים. גרידוס מתמוטט, עיניו מסתלסלות - והוא אינו יכול להילחם.
מנקי מתקרב אל אריאדוס ביד זוהרת עם אגרוף ממוקד, אך אריאדוס יורה מספר רשתות בהפתעה וכולא אותו,
מנקי ניראה ממש כמו גולם, סבול בתוך כל הקורים. מגנמייט ישר בא לעזור, אך נאלץ לספוג מנסה קטלנית של רעל, מעוקץ הרעל האימתני של אריאדוס.
-
[quote][i]Originally posted by Rhino[/i]@Apr 23 2009, 03:06 PM
[b]
[b]קורן[/b] - דרגונייט מסובב את ראשו אלייך ומהנהן, ולשנייה אתה אפילו מצליח ליראות אותו מחייך קצת.
אך לפתע מאחור, שהוא אינו מסתכל, פירו דואה לכיוון שלו במהירות, ונכנס עם הכנף שלו עמוק בתוך בטנו של דרגונייט, ודרגונייט מתקפל, ופולט מעט דם מפיו, שלא כרצונו.
"חוק מספר אחת בדו קרב פוקימונים, לעולם אל תסיט את עיניך מהקרב!" אומר לך גרי בסוג של התעלות אך עם זה לימוד מתנשא. פירו נטפל על דרגונייט שמתפתל על הריצפה מכאבים, ומתחיל לנקר אותו ללא הרף.
[/b][/quote]
"דרגונייט, תשתמש בנשימת דרקון, תנצל את זה שהוא קרוב אליך!" אומר לו, "אני מאמין בך!".
-
[quote][i]Originally posted by Rhino[/i]@Apr 23 2009, 02:06 PM
[b] [b]יוסי[/b] - מרכזי הפוקימונים בסדרה הם לא כמו במשחק שלי.
----
אתה קונה שתי רייר קנדי.
[b]גיל[/b] - לאחר שהוא שומע את המילים היוצאות מפיך, הוא מסתכל עליך בנעיצת עיניים קטלנית ורץ למיקום.
לפתע אתה שומע כמה קולות חבטה מתכתיים. "מצאתי משהו! אני חושב שזה זה!" הוא אומר ומעיף בוץ לכל הצדדים.
[b]בובי[/b] - שני הפוקימונים מתחמקים בקלות מקרן הבועות ההרסנית של גרידוס, מגנמייט שולח גל שוק אל גרידוס וגרידוס שולח משאבת הידרו רצחנית במיוחד, החשמל פוגע במים, המים מוליכים את החשמל אל גרידוס, וגרידוס חוטף זרם מהחיים. גרידוס מתמוטט, עיניו מסתלסלות - והוא אינו יכול להילחם.
מנקי מתקרב אל אריאדוס ביד זוהרת עם אגרוף ממוקד, אך אריאדוס יורה מספר רשתות בהפתעה וכולא אותו,
מנקי ניראה ממש כמו גולם, סבול בתוך כל הקורים. מגנמייט ישר בא לעזור, אך נאלץ לספוג מנסה קטלנית של רעל, מעוקץ הרעל האימתני של אריאדוס. [/b][/quote]
"קדימה מנקי שבירת לבנים על הקרוים ואז אגרוף ממוקד על אריאדוס ואתה מגנמייט תישתמש בטעינה ואז בגל שוק על אריאדוס בכל הכוח"
-
[quote][i]Originally posted by Rhino[/i]@Apr 23 2009, 02:06 PM
[b] [b]יוסי[/b] - מרכזי הפוקימונים בסדרה הם לא כמו במשחק שלי.
----
אתה קונה שתי רייר קנדי.
[/b][/quote]
אני שם את שני הרייר קנדי על רייהורן , ומחפש בית מלון איפשהו .
-
[quote][i]Originally posted by Rhino[/i]@Apr 23 2009, 03:06 PM
[b] [b]גיל[/b] - לאחר שהוא שומע את המילים היוצאות מפיך, הוא מסתכל עליך בנעיצת עיניים קטלנית ורץ למיקום.
[/b][/quote]
אתקרב לראות אם אני מצליח לזהות את התיבה ואעזור לו למשות אותה מן האדמה, אני מניח שהיא תהיה מאוד כבדה (ברור, רג'יסטייל נמצא בפנים. אתה יודע כמה הוא שוקל? ><)
-
[b]גיל[/b] - זאת תיבה מימדית; מה שאומר שהתיבה היא הפתח, אבל רג'יסטיל כלוא במימד אחר.
אני מזרז את העלילה הזאת מכיוון שאתה חייב כבר לעבור את המכון הראשון, אתה במקום אחרון במשחק.
----
אתה מתקרב אל רוג'ר, ואתה מזהה את התיבה. תיבת העץ המצופת פלדה חזקה צבועה בכסף...
זאת אכן אותה תיבת האוצר האימתנית. "שנפתח?" שואל אותך רוג'ר לאחר שהוצאתם אותה מהאדמה.
"אם מישהו יפתח את התיבה הזאתי, זאת תהיה רק אני!" אומרת ג'יי, שרק עכשיו שמתם לב שהיא מאחוריכם, עם רובה טעון ביד, מכוון אליכם.
"עכשיו תנו לי את התיבה הזאת, שאו תאלצו לסבול. ומי יודע? אולי גם למות" היא אומרת לכם בשטניות,
ומחייכת את חיוכה הזדוני אך עם זאת מגוחך לחלוטין.
[b]יוסי[/b] - אתה נותן לרייהורן שתי רייר קנדי.
לאחר חיפושים רבים אחר בית מלון או מקום אחר ללון בו, אתה מיואש לחלוטין.
אתה מוצא את עצמך בשער הדרומי של העיר מאנקרה, שם צ'רמיליון התפתח סוף סוף. שם פגשת את אגטה.
כמה זכרונות יש לך מהמקום הזה... מצד ימין שלך אתה רואה את מכון הזרם. וכמה רחובות אחריו, נמצא מכון הבדיל, שכרגע נעול, בגלל אתה יודע מה. נוסטלגיה יקרה.
מצד ימין לך אתה רואה ספסל, ועליו אישה זקנה יושבת, מחזיקה את מקל ההליכה שלה.
"ושוב דרכנו מצטלבות" אומרת לך הזקנה... שאתה מזהה אותה לאחר כמה רגעים כאגטה.
[b]בובי[/b] - מנקי משתחרר מהקורים וחותך אותם בעזרת שבירת לבנים.
הוא שולח אגרוף ממוקד אל אריאדוס ופוגע, אבל אריאדוס משתמש ברעל צולב ומחסל את מנקי.
מגנמייט המורעל טוען גל שוק, אך אריאדוס לוכד אותו בתוך כדור קורים שנייה לפני שהמתקפה משתחררת,
מגנמייט יורה את המתקפה בתוך הכדור, ונוצר פיצוץ אדיר בתוך הכדור. לאחר שהעשן מתפזר,
אתה רואה את מגנמייט מחוסל. "הגיע הזמן לעוף" אומרת ג'יי לאיש השמנמן, ושניהם מחזירים את הפוקימונים שלהם, ואז בורחים משם, וקופצים אל תוך בור... ונעלמים לך מהעיניים.
[b]קורן[/b] - פירו מנקר את דרגונייט, ומשאיר לו צלקות מדממות על כל הגוף.
דרגונייט אוגר כוחות אחרונים בעזרת נשימת דרקון הרסנית, שמחסלת את פירו!
אך לאחר מכן... דרגונייט מתעלף. "בינתיים המצב הוא 3 - 2 לך. הכל הולך להשתנות כעת!
תכיר את מלך היער, נידוקינג!" הוא אומר ומוציא נידוקינג.
-
[quote][i]Originally posted by Rhino[/i]@Apr 23 2009, 04:14 PM
[b] [b]גיל[/b] - זאת תיבה מימדית; מה שאומר שהתיבה היא הפתח, אבל רג'יסטיל כלוא במימד אחר.
אני מזרז את העלילה הזאת מכיוון שאתה חייב כבר לעבור את המכון הראשון, אתה במקום אחרון במשחק.
----
זאת אכן אותה תיבת האוצר האימתנית. "שנפתח?" שואל אותך רוג'ר לאחר שהוצאתם אותה מהאדמה.
"אם מישהו יפתח את התיבה הזאתי, זאת תהיה רק אני!" אומרת ג'יי, שרק עכשיו שמתם לב שהיא מאחוריכם, עם רובה טעון ביד, מכוון אליכם.
"עכשיו תנו לי את התיבה הזאת, שאו תאלצו לסבול. ומי יודע? אולי גם למות" היא אומרת לכם בשטניות,
[b]יוסי[/b] - אתה נותן לרייהורן שתי רייר קנדי.
לאחר חיפושים רבים אחר בית מלון או מקום אחר ללון בו, אתה מיואש לחלוטין.
אתה מוצא את עצמך בשער הדרומי של העיר מאנקרה, שם צ'רמיליון התפתח סוף סוף. שם פגשת את אגטה.
כמה זכרונות יש לך מהמקום הזה... מצד ימין שלך אתה רואה את מכון הזרם. וכמה רחובות אחריו, נמצא מכון הבדיל, שכרגע נעול, בגלל אתה יודע מה. נוסטלגיה יקרה.
מצד ימין לך אתה רואה ספסל, ועליו אישה זקנה יושבת, מחזיקה את מקל ההליכה שלה.
"ושוב דרכנו מצטלבות" אומרת לך הזקנה... שאתה מזהה אותה לאחר כמה רגעים כאגטה.
[b]בובי[/b] - מנקי משתחרר מהקורים וחותך אותם בעזרת שבירת לבנים.
הוא שולח אגרוף ממוקד אל אריאדוס ופוגע, אבל אריאדוס משתמש ברעל צולב ומחסל את מנקי.
מגנמייט המורעל טוען גל שוק, אך אריאדוס לוכד אותו בתוך כדור קורים שנייה לפני שהמתקפה משתחררת,
מגנמייט יורה את המתקפה בתוך הכדור, ונוצר פיצוץ אדיר בתוך הכדור. לאחר שהעשן מתפזר,
אתה רואה את מגנמייט מחוסל. "הגיע הזמן לעוף" אומרת ג'יי לאיש השמנמן, ושניהם מחזירים את הפוקימונים שלהם, ואז בורחים משם, וקופצים אל תוך בור... ונעלמים לך מהעיניים.
אך לאחר מכן... דרגונייט מתעלף. "בינתיים המצב הוא 3 - 2 לך. הכל הולך להשתנות כעת!
תכיר את מלך היער, נידוקינג!" הוא אומר ומוציא נידוקינג. [/b][/quote]
תחזרו שניכם" אני אומר ומחזיר אום לפוכדורים
"קדימה הונצ'קרואו צא ותעוף איתי למעלה" אני אומר לו
-
[quote][i]Originally posted by Rhino[/i]@Apr 23 2009, 05:14 PM
[b] [b]גיל[/b] - זאת תיבה מימדית; מה שאומר שהתיבה היא הפתח, אבל רג'יסטיל כלוא במימד אחר.
----
[/b][/quote]
"יפה מאוד ג'יי" אני אגיד בסוג של הערכה "את הצלחת להתחבא ממני בכל זאת אבל לא לקחת בחשבון משהו אחד קטן" אני אגיד בחיוך, להפתעתה. ואז אני אפתח בטריקה את התיבה של רג'יסטייל "שאת לא תצליחי להתמודד על רג'יסטייל הזועם!"אני אגיד ספק צוחק.
-
[quote][i]Originally posted by Rhino[/i]@Apr 23 2009, 05:14 PM
[b]
תכיר את מלך היער, נידוקינג!" הוא אומר ומוציא נידוקינג. [/b][/quote]
"תכיר את מלך הים, סי!" אומר ואזרוק את הפוקדור שלו, "בסדר סי, המהלך הסודי!" אומר, 'נידוקינג איטי...' אחשוב לעצמי.
-
[b]קורן[/b] - "קלטתי את המבט הזה" אומר לך גארי וצוחק מעט באופטימיות.
"נידוקינג הוא אכן פוקימון איטי, ואני יודע שחשבת על כך. אבל חכה שתיראה את הנידוקינג המיוחד שלי!" הוא אומר לך זעם ומחייך.
לפתע סיל צולל מתחת לנידוקינג. "ומה אתה יכול לעשות מהמצב הזה? סיל לא יצליח להזיז את נידוקינג הכבד מלמטה..." הוא אומר בפשטות.
שלפתע אותה מערבולת מוכרת נוצרת מתחת לנידוקינג המופתע ושואבת אותו פנימה, פוגעת ומטביעה אותו מכל עבר. "מה לעזאזל... לא יכול להיות!" גארי אומר בתדהמה.
"נידוקינג אתה יכול לצאת מזה! שלח עוקץ רעל לכל כיוון, ועוקץ הרעל יתערבב עם המערבולת וירעיל את סיל!" ואכן אותו מהלך מתוחכם קורה. עוקץ הרעל מתערבב עם המים, ויוצר לפניך מערבולת של מים סגולים. לאחר זמן לא רב כ"כ, סיל קופץ מהמים, בשיעול, ונוחת לידך. אחריו נידוקינג יוצא, עומד ליד גארי.
אמנם סיל מורעל, אך הוא קם והוא עדיין בתוך הקרב!
[b]גיל[/b] - "מה אתה עושה!?" זועם עלייך רוג'ר. "ואתה לא לקחת בחשבון משהו אחד!" ג'יי צורחת בדאגה. "חתיכת אידיוט, ברגע שרג'יסטיל יצא הוא ישמיד אותנו, ביחד עם איזור של קוטר 100 קילומטרים, עד שהוא יתעייף!" היא אומרת בבהלה ונשמעת רצינית למדי.
אך זה מאוחר מדי. אתה פותח את התיבה... ואלומת האור הזוהרת יוצאת ממנה ויוצרת את רג'יסטיל.
לפתע כל העננים משחירים... אתה שומע כמה רעמים ברקע... ערפל כבד שורר באיזור... נהיה חשוך... רוחות חזקות כמעט מעיפות אותך... ואז, הרגע ההיסטורי קורה - עיניו האדומות כאש של רג'יסטיל... זוהרות.
[b]בובי[/b] - אתה עולה על הונצ'קרו ואתם עפים למעלה, אך גאסטלי עצבני עף מולכם, ומתקיל את הונצ'קרו - ומפיל אותך ממנו, היישר לתוך ההריסות.
גאסטלי משתמש בנהמה ואז במבט מפחיד על הונצ'קרו, וכמעט משתק אותו מפחד!