-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jul 2 2009, 08:52 PM
[b] [b][i][u][color=blue]לני:[/color][/u][/i][/b]
בדרך למכון אתה עוצר ליד מצבה שחרוט עליה משהו בכתב אנונים. אתה מפענח שם משהו כזה:
"[i]עליית האופל חזרה. הכוחות התעצמו. את סוד התקופה תגלו ב...[/i]" המשפט נקטע. אתה מחפש המשך ומבין שההמשך נמחק. אתה מחפש רמזים על המצבה ומוצא כתובית קטנה. אתה קורא אותה בלחש
"[i]חשבתם שאשאיר את מקום המצאי? אני לא טיפש. אני לא מוכן שתסכנו את התוכנית שלי![/i]".
הכתובית מלחיצה אותך. מה תעשה בנוגע אליה? [/b][/quote]
'מה זה הדבר הזה?' אני חושב לעצמי ומחפש משהו דומה לזה באיזור.
אם אני לא מוצא אני מתחיל לשאול אנשים על מה שכתוב שם (לא על הכתובית הקטנה).
-
[b][i][u][color=blue]ג'יימס:[/color][/u][/i][/b]
אתה מתקדם למכון הראשון ומהרהר על הלחץ בקולו של פרופסור אוק. אתה נכנס למכון ורואה שהוא ריק. אתה קורה למנהיג המכון ורואה שהוא לא שם. לפתע אתה שומע אנקות כאב. אתה מסתובב סביב כדי לגלות מאיפה הן באו ורואה בידריל פצוע שרוע על הריצפה. לבידריל יש חתך קל ליד העוקץ באחת מכנפיו יש חור. אתה מבחין שיש סימני מאבק לידו, רואה חלון שבור ומבין כי לבטח קרה כאן משהו. אתה מרים את בידריל ורץ למרכז הפוקימונים. אתה מגיע לאחות ג'וי, נותן לה את הבידריל ומסביר לה מה ראית. "מה?!" היא שואלת נדהמת "אתה בטוח? היו סימני מאבק? אוי ואבוי לי, רוץ להודיע לשוטרת ג'ני עכשיו!"
[b][i][u][color=blue]דודי:[/color][/u][/i][/b]
אף רוח לא תקפה את המירפאה... הרוח שיצאה מהסופה של דריפלון העיפה את האחות ג'וי, הפכה את המרכז פוקימונים ואז דריפלון נמלט. אף רוח רפאים לא תקפה שם (פרט לדריפלון)
[b][i][u][color=blue]לני:[/color][/u][/i][/b]
אתה שואל עוד אנשים ואז מועד על אבן קטנה. אתה מביט בה והפה שלך נפער לרווחה. על האבן כתוב:
"[i]אתה נחוש בדעתך לגלות את סודי, הא? אוקיי, ניפגש ליד מכון החרק, היום בעוד שעה.[/i]" ואתה מבין שיודעים שאתה מחפש מידע וששו את האבן בשבילך וששמו אותה לא מזמן. מה תעשה עכשיו?
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jul 2 2009, 10:34 PM
[b] [b][i][u][color=blue]דודי:[/color][/u][/i][/b]
אף רוח לא תקפה את המירפאה... הרוח שיצאה מהסופה של דריפלון העיפה את האחות ג'וי, הפכה את המרכז פוקימונים ואז דריפלון נמלט. אף רוח רפאים לא תקפה שם (פרט לדריפלון)
[/b][/quote]
אה אוקי אז
אני יוצא מהמירפאה לתוך היער לחפס קרב ומקווה שיחשיך מהר
-
[b] [SIZE=3][b][color=red]טוב, אני מצטער שלא הגבתי פשוט לא הצלחתי להתחבר ):[/color][/b][/SIZE]
[b][i][u][color=blue]גון:[/color][/u][/i][/b]
"מה המהומה?!" צועקת עליך אימך "עץ נועץ בך עיניים! זו סיבה מספיק טובה בשביל מהומה?! הלכת לאיבוד בלי שבכלל זזת! זו לא סיבה?! הכל סביבך השחיר והתערפל! זו לא סיבה?!" היא עצרה לנשום אוויר ואמרה "אני רק דואגת לך, זה הכל. אני רוצה שתשמור על עצמך, בסדר?" אתה עונה בחיוב ומנתק. אתה שם לב שעכשיו צהריים. אתה הולך לקחת את אקנס ממרכז הפוקימונים. "הוא במצב מצויין!" עונה האחות ג'וי ונותנת לך אותו. מה תעשה עכשיו?
[/b][/quote]
אני ממשיך לכיוון העיר הבא
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jul 2 2009, 10:34 PM
[b] [b][i][u][color=blue]לני:[/color][/u][/i][/b]
אתה שואל עוד אנשים ואז מועד על אבן קטנה. אתה מביט בה והפה שלך נפער לרווחה. על האבן כתוב:
"[i]אתה נחוש בדעתך לגלות את סודי, הא? אוקיי, ניפגש ליד מכון החרק, היום בעוד שעה.[/i]" ואתה מבין שיודעים שאתה מחפש מידע וששו את האבן בשבילך וששמו אותה לא מזמן. מה תעשה עכשיו? [/b][/quote]
אני מנסה לחשוב מי זה יכול להיות שעושה את כל זה בזמן שאני מסתובב במקום.
אני מחפש משהו לעשות במשך השעה הקרובה.
-
[b]
[b][i][u][color=blue]ירין:[/color][/u][/i][/b]
אתה חוזר בריצה למרכז הפוקימונים ורואה את האחות ג'וי נכנסת עם דרטיני לחדר מסויים. היא מבחינה בך ואומרת לך לחכות לה רגע. כעבור דקה היא חוזרת ואומרת לך: "אני לא יודעת אם מנצליח לרפא את הפציעה הזו ביומיים הקרובים. כלומר, זו פציעה ממתקפת גילגול אפל חזק במיוחד. דרטיני נפצע ממש חזק בזנב והרדמנו אותו. כעת, צ'נסי מנסה לרפות אותו וזה קצת עוזר לו אבל אני חייבת להכנס בעצמי ולעזור לה. אני אחזור להגיד לך מה קרה בעוד שעה. בינתיים, תשב בחדר ההמתנה. הטלפונים, הספרים והמחשב שם עומדים לרשותך." לאחר שהיא מסיימת לדבר, היא פונה ונכנסת לחדר בעוד אתה הולך לחדר ההמתנה. מה תעשה כעת?
[/b][/quote]
"תודה! את יודעת אם יש פעילויות בעיר שיוכלו להעסיק אותי?" אני שואל
-
[color=darkgreen][b][i][u]דודי:[/color][/u][/i][/b]
אתה נכנס ליער ואז משהו חולף לידך במהירות. פתאום הדבר הזה מופיע מאחורייך. אתה מסתובב במהירות ומבחין בגסטלי אפל נועץ בך מבט. אתה המום וגסטלי מתחיל לתקוף אותך קרן בילבול אפלה. אתה מתעשט וקופץ הצידה. לפתע אקנס יוצא מהפוקדור שלו ומתחיל לתקוף בעוקץ רעל. הוא פוגע ישירות בגסטלי. אקנס מביט בך ומחכה שתגיד לו מה לעשות. גסטלי נראה עצבני על שמישהו [b]העז[/b] להשיב לו מלחמה. מה תעשה?
[b][i][u][color=darkgreen]לני:[/color][/u][/i][/b]
אתה מסתובב בעיר ולפתע רואה את [b]זירת הקרב[/b]. אתה רואה שם מאמן בודד שמחכה שישהו ילחם בו. אתה מתקרב אליו. "היי, ילד!" הילד קורא לך "אתה רוצה להלחם נגדי בקרב פוקימונים?". אתה מהסס, כי מצד אחד אתה רוצה עיסוק לשעה הקרובה אבל מצד שני זה הקרב הראשון שלך מול מאמן. מה תענה?
[b][i][u][color=darkgreen]גון:[/color][/u][/i][/b]
אתה מתקדם ולפתע מבחין במכון החרק. אתה נזכר שלא היית בו ולא התחרית. תה נכנס פנימה. בפנים אתה רואה איש מאכיל קטרפי וווידל. האיש מסתובב אליך ואומר: "באת להלחם?" כשאתה עונה בחיוב, האדם הזר אומר לך: "רק רגע, אני אקרא למנהיג המכון" והוא הולך. לפתע אתה מרגיש משהו על הכתף שלך. אתה מסתכלך על הכתף ורואה פרפר עם כנפיים לבנות, גוף כחול-סגול, עיניים אדומות שבניגוד לפוקימון אחרים, לא מפחידות אלה מרגיעות. אתה רואה שיש לוזוג ידיים קטנות וכחולות ומעיין שתי רגליים. אתה מזהה שזהו באטרפרי ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa012.png[/img]). נראה כאילו באטרפרי מחבב אותך. מה תעשה?
[b][i][u][color=darkgreen]ירין:[/color][/u][/i][/b]
"לא" היא עונה "לרוב הפעילויות אתה צריך פוקימון... אולי תוכל ללכת לחנות לקנות דברים, או כמו שאמרתי- לקרוא ספר, לשחק/לגלוש באינטרנט במחשב או להודיע למישהו משהו בעזרת הטלפון... עכשיו אני נכנסת לטפל בדרטיני. אני אודיע לך עוד שעה בערך מה קורה איתו. בינתיים הוא ישן." היא אומרת ונכנסת לחדר של דרטיני. אתה הולך לחדר ההמתנה ורואה שם ספר בשם "[i]סודות הפוקימון[/i]". הספר נראה מעניין מאוד. אתה חושב שאולי תוכל לקרוא על דרטיני ולגלות עליו דברים שלא ידעת... מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jul 3 2009, 08:15 AM
[b] [color=darkgreen][b][i][u]דודי:[/color][/u][/i][/b]
אתה נכנס ליער ואז משהו חולף לידך במהירות. פתאום הדבר הזה מופיע מאחורייך. אתה מסתובב במהירות ומבחין בגסטלי אפל נועץ בך מבט. אתה המום וגסטלי מתחיל לתקוף אותך קרן בילבול אפלה. אתה מתעשט וקופץ הצידה. לפתע אקנס יוצא מהפוקדור שלו ומתחיל לתקוף בעוקץ רעל. הוא פוגע ישירות בגסטלי. אקנס מביט בך ומחכה שתגיד לו מה לעשות. גסטלי נראה עצבני על שמישהו [b]העז[/b] להשיב לו מלחמה. מה תעשה? [/b][/quote]
מימתי יש לי אקנס
------------------
אני מוציא את דירפלום ואומר לו:
"תישתמש בכדול צל"
-
[b]
[b][i][u][color=darkgreen]ירין:[/color][/u][/i][/b]
"לא" היא עונה "לרוב הפעילויות אתה צריך פוקימון... אולי תוכל ללכת לחנות לקנות דברים, או כמו שאמרתי- לקרוא ספר, לשחק/לגלוש באינטרנט במחשב או להודיע למישהו משהו בעזרת הטלפון... עכשיו אני נכנסת לטפל בדרטיני. אני אודיע לך עוד שעה בערך מה קורה איתו. בינתיים הוא ישן." היא אומרת ונכנסת לחדר של דרטיני. אתה הולך לחדר ההמתנה ורואה שם ספר בשם "[i]סודות הפוקימון[/i]". הספר נראה מעניין מאוד. אתה חושב שאולי תוכל לקרוא על דרטיני ולגלות עליו דברים שלא ידעת... מה תעשה? [/b][/quote]
"טוב, בוא נקרא קצת על דריטני והפוקימונים האפלים" אני אומר ופותח את הספר
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jul 2 2009, 10:55 PM
[b] [b][i][u][color=blue]ג'יימס:[/color][/u][/i][/b]
אתה מתקדם למכון הראשון ומהרהר על הלחץ בקולו של פרופסור אוק. אתה נכנס למכון ורואה שהוא ריק. אתה קורה למנהיג המכון ורואה שהוא לא שם. לפתע אתה שומע אנקות כאב. אתה מסתובב סביב כדי לגלות מאיפה הן באו ורואה בידריל פצוע שרוע על הריצפה. לבידריל יש חתך קל ליד העוקץ באחת מכנפיו יש חור. אתה מבחין שיש סימני מאבק לידו, רואה חלון שבור ומבין כי לבטח קרה כאן משהו. אתה מרים את בידריל ורץ למרכז הפוקימונים. אתה מגיע לאחות ג'וי, נותן לה את הבידריל ומסביר לה מה ראית. "מה?!" היא שואלת נדהמת "אתה בטוח? היו סימני מאבק? אוי ואבוי לי, רוץ להודיע לשוטרת ג'ני עכשיו!"
[/b][/quote]
"אני אחזור לכאן בקרוב לבדוק מה שלומו" אני אומר לאחות ג'וי במהירות ורץ לקרוא לשוטרת ג'ני
-
[b] [b][i][u][color=darkgreen]לני:[/color][/u][/i][/b]
אתה מסתובב בעיר ולפתע רואה את [b]זירת הקרב[/b]. אתה רואה שם מאמן בודד שמחכה שישהו ילחם בו. אתה מתקרב אליו. "היי, ילד!" הילד קורא לך "אתה רוצה להלחם נגדי בקרב פוקימונים?". אתה מהסס, כי מצד אחד אתה רוצה עיסוק לשעה הקרובה אבל מצד שני זה הקרב הראשון שלך מול מאמן. מה תענה? [/b][/quote]
אני חושב על זה כמה שניות ואז אומר: "קדימה! בוא נעשה את זה!".
"כמה על כמה?" אני שואל את המאמן.
-
[b]
[b][i][u][color=darkgreen]גון:[/color][/u][/i][/b]
אתה מתקדם ולפתע מבחין במכון החרק. אתה נזכר שלא היית בו ולא התחרית. תה נכנס פנימה. בפנים אתה רואה איש מאכיל קטרפי וווידל. האיש מסתובב אליך ואומר: "באת להלחם?" כשאתה עונה בחיוב, האדם הזר אומר לך: "רק רגע, אני אקרא למנהיג המכון" והוא הולך. לפתע אתה מרגיש משהו על הכתף שלך. אתה מסתכלך על הכתף ורואה פרפר עם כנפיים לבנות, גוף כחול-סגול, עיניים אדומות שבניגוד לפוקימון אחרים, לא מפחידות אלה מרגיעות. אתה רואה שיש לוזוג ידיים קטנות וכחולות ומעיין שתי רגליים. אתה מזהה שזהו באטרפרי ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa012.png[/img]). נראה כאילו באטרפרי מחבב אותך. מה תעשה?
[/b][/quote]
"היי בחור קטן"אני אומר ומסתכל עלו
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jul 2 2009, 09:13 PM
[b] [b][i][u][color=blue]איימי:[/color][/u][/i][/b]
פיצ'ו לא שומע אותך והוא צווח מכאב כי קטרפי לא מרפה. לפתע הוא מתחיל לבצע מתקפה חשמלית שאת מאמינה שהיא ניצץ אבל אז את רואה שפיצ'ו לא זז. ברקים משתחררים מכיסי החשמל שעל לחיו ומחשמלים את קטרפי. פיצ'ו למד להשתמש במכת ברק! קטרפי עף אחורה אבל מתאושש מיד. "קרן איתות" אומר מנהיג המכון. קטרפי משתמש בקרן איתו היישר על פיצ'ו. מה תעשי? [/b][/quote]
"פיצ'ו תתחמק ואז תשלב בלימה עם מכת ברק!"
-
[b][i][u][color=darkred]דודי:[/color][/u][/i][/b]
סורי... התבלבלתי ביינך לבין גון...
-----------------------------------------------------------------------------------------------
דריפלון שולח כדור צל ישירות על גסטלי. הפגיעהסופר אפקטיבית וגסטלי נחלש משמעותית. דריפלון שולח כדור צל נוסף ומערבב אותו עם סופה, מה שיוצר "כדור צל אווירי". ההתקפה פוגעת בגסטלי ומסחררת אותו. אבל אז גסטלי מתעשט ומשתמש בליקוק על דריפלון. מה תעשה?
[b][i][u][color=darkred]ירין:[/color][/u][/i][/b]
אתה פותח את הספר בדף על דרטיני מתחיל לקרוא:
"[i]דרטיני-
פוקימון נחש הדרקון. בכל פעם שדרטיני סופג פגיעה בסטטוסים שלו (הרעלה, קיפאון, שריפה, שיתוק או שינה) יש סיכוי של 1 ל-3 שהוא ירפה מזה. דרטיני נקרא גם [b]"פוקימון החזיון/תעתועים"[/b] כיוון שרק מעטים זוכים לראותו.
[b]התקפות שיכולות להלמד:[/b]
קשירה
לייזר
גל רעם
"טוויסטר"
זעם הדרקון
טריקה
זנב אקווה
הסתערות דרקון
קרן על
[b]מתקפות שיכולות להלמד ע"י מורה:[/b]
מטאור דרקון
רוח קרה
נחירה
מהירות
זנב אקווה
זעם מתפרץ
טוויסטר
אפשרויות רבייה:
קבוצת מים 1
קבוצת הדרקונים
סוג: דרקון
התפתחויות:
דרטיני מתפתח לדרגונייר- [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa148.png[/img]
ודרגונייר מתפתח לדרגונייט- [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa149.png[/img]
תמונה של דרטיני:
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa147.png[/img][/i]"
אתה מסיים לקרוא וקורא שוב. איזה חלק הכי עניין אותך?
[b][i][u][color=darkred]ג'יימס:[/color][/u][/i][/b]
אתה מגיע לתחנה בריצה ונכנס לחדר של ג'ני. "מה פתאום אתה מתפרץ לחדר?!" היא גוערת עליך "אני מקווה שיש סיבה טובה, אחרת...". לפתע נשמעת דפיקה בדלת ואתה שומע נביחה. פוקימון דמוי כלב כתוב עם רעמה ופסים שחורים על הגב והרגליים קופץ מאחוריי ג'ני ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa058.png[/img]) .אתה שמעת לא פעם שמעת שג'ני מסתובבת עם פוקימון אש בשם "גרוולייט" ואתה מניח שזה הוא. בדלת נכנס שוטר וספר לג'ני את מה שאתה רצית לספר לה. ג'ני ניסערת ושואלת מה רצית להגיד. מה תעשה?
[b][i][u][color=darkred]לני:[/color][/u][/i][/b]
"2 על 2" עונה המאמן "בלי החלפות, בלי להכנס לזירה באמצע הקרב. הטוב ינצח" הוא מחייך בערמומיות "צא ריידון!" הוא צועק ומהפוקדור שלו יוצא פוקימון אפור עם מעיין קרן-מקדחה על האף ואוזניים מחודדות. היא לו זנב ארוך ובטן בהירה ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa112.png[/img])
אתה יודע שריידון הוא פוקימון מסוג אבן/אדמה, בגלל שבתוכניות טלוויזיה הוא היה חלק מקרבות גדולים. מה תעשה?
[b][i][u][color=darkred]גון:[/color][/u][/i][/b]
באטרפרי מכרסם לך את היד בחיבה ומביט בך, כאילו הוא מקווה שתשלוף פוקדור בכל רגע ותלכוד אותו. אתה נחוש לעשות את זה אבל פוחד שהבאטרפרישייך למישהו. אתה מחליט לחכות למנהיג המכון ולהאכיל את הפוקימונים שלך ואת באטרפרי ולהציג אותו לפוקימונים שלך. אתה שולף את קופסת האוכל לפוקימונים ומאכיל את הפוקימונים שלך את באטרפרי. לפתע אתה רואה שנגמר לך האוכל לפוקימונים. אתה יודע שיש בקרבת מקום חנות אבל מחליט לחכות לסוף הקרב. בינתיים חוזר האיש שדיברת איתו ואומר שמנהיג המכון יקבל אותך לקרב בעוד 10 דקות. ואז הוא מבחין בבאטרפרי. "מה אתה עוש עם הבאטרפרי הזה?" הוא שואל.
[b][i][u][color=darkred]איימי:[/color][/u][/i][/b]
פיצ'ו חומק בקלילות ומחל לרוץ ולהשתמש בבלימה. אז, הוא פולט מכיסי החשמל שלו ברקים פוגע ישירות בקטרפי שלא מספיק לחמוק. קטרפי נופל מסוחרר על הריצפה. "קטרפי לא יכול להלחם!" מכריז השופט "פיצ'ו מנצח!". פיצ'ו רוקד ורוקד משמחה ואת שמה לב שהוא קצת זוהר ואז מפסיק לזהור. זה מעורר בך תחושה מוזרה אבל את לא מתייחסת לזה ואת שמחה על היצחון מול קטרפי.
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jul 3 2009, 10:28 PM
[b] [b][i][u][color=darkred]דודי:[/color][/u][/i][/b]
סורי... התבלבלתי ביינך לבין גון...
-----------------------------------------------------------------------------------------------
דריפלון שולח כדור צל ישירות על גסטלי. הפגיעהסופר אפקטיבית וגסטלי נחלש משמעותית. דריפלון שולח כדור צל נוסף ומערבב אותו עם סופה, מה שיוצר "כדור צל אווירי". ההתקפה פוגעת בגסטלי ומסחררת אותו. אבל אז גסטלי מתעשט ומשתמש בליקוק על דריפלון. מה תעשה?
[/b][/quote]
אני יכול ליטפוס שינקס וריולו מתי שהוא?
--------------------
אני אומר לדירפלון:
"סופה ואז שוב כדור צל"