[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 02:42 PM
[b] ניתאי
כן, אבל כפי ששמת לב הוא לא בדיוק מגיב כאן עכשיו, ככה שאתה עלול להתקע ככה, והוורמפל עדיין מתקרב אליך
[/b][/quote]
"מגבי,תנסה שוב להוציא אש מהפה!" אני צועק למגבי
Printable View
[b] ניתאי
כן, אבל כפי ששמת לב הוא לא בדיוק מגיב כאן עכשיו, ככה שאתה עלול להתקע ככה, והוורמפל עדיין מתקרב אליך
[/b][/quote]
"מגבי,תנסה שוב להוציא אש מהפה!" אני צועק למגבי
ניתאי
מגבי מנסה שוב ואתה רואה קצת אש יוצאת מהפה, אבל היא מתפזרת, ולא מספיק חזקה כדי להיות בבת אחת. וורמפל מתקרב אליכם וכעת הוא בטווח לקרב.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 02:47 PM
[b] ניתאי
מגבי מנסה שוב ואתה רואה קצת אש יוצאת מהפה, אבל היא מתפזרת, ולא מספיק חזקה כדי להיות בבת אחת. וורמפל מתקרב אליכם וכעת הוא בטווח לקרב. [/b][/quote]
אין עשן?
"מגבי תנסה שוב,אבל הפעם בכל הכוח על וורמפל!"
ניתאי
יש קצת עשן, אבל לא יותר מדי.
מגבי מנסה שוב, יוצא ניצוץ קטן של אש, אבל אז מגבי משתעל קצת, וורמפל משתמש ביריית פטיל.
[b] איקי
לא המשכתי? יכול להיות, בכל אופן
אתה מגיע למעבדה וקורא את השלט "מעבדת המחקר של פרופסור ג'פרי רוזנשיין, פרופסור למדי המחשב ושימושים במדעי המחשב בפוקימונים". [/b][/quote]
"פרופסור ג'פרי הא?בטח הוא יוכל לתת לי את הפוקימון שארצה"חושב לעצמי
נכנס למעבדה ומחפש את הפרופסור~
איקי
אתה רואה את הפרופסור ליד שולחן עם מחשב, בעוד הוא מקליד כל מיני נתונים לתוך טבלה.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 02:54 PM
[b] ניתאי
יש קצת עשן, אבל לא יותר מדי.
מגבי מנסה שוב, יוצא ניצוץ קטן של אש, אבל אז מגבי משתעל קצת, וורמפל משתמש ביריית פטיל. [/b][/quote]
מותר לי לבעוט בו?,חחח
"מגבי תנסה לעשות את זה שוב,אבל הפעם תוציא כמה שיותר עשן!"
ניתאי
מותר לבעוט בכל דבר במשחק הזה, השאלה מה תהיה התוצאה של זה.
מגבי מנסה ומוציא קצת עשן, אבל לא יותר מדי, וורמפל תופס את היד של מגבי עם יריית החוט. אני ממליץ לך להתחי להלחם, אחרת מגבי יהיה עטוף בחוטים. אל תדאג הוא ילמד את המתקפה הזאת (מה שזה לא יהיה) בהמשך.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 03:02 PM
[b] ניתאי
מותר לבעוט בכל דבר במשחק הזה, השאלה מה תהיה התוצאה של זה.
מגבי מנסה ומוציא קצת עשן, אבל לא יותר מדי, וורמפל תופס את היד של מגבי עם יריית החוט. אני ממליץ לך להתחי להלחם, אחרת מגבי יהיה עטוף בחוטים. אל תדאג הוא ילמד את המתקפה הזאת (מה שזה לא יהיה) בהמשך. [/b][/quote]
לול
אני הולך אל ורמפל ובועט בו וחותך את החוט "מגבי,תנסה לפגוע בו עם זנבך" אני אומר לו
ניתאי
וורמפל נפגע, והחוט נקרע, ואני לא רואה שום דבר מיוחד בזנב של מגבי ם.ם, ובכל זאת מגבי רץ לעבר וורמפל ומכה בו עם הזנב. וורמפל משתמש בדחיפה.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 03:13 PM
[b] ניתאי
וורמפל נפגע, והחוט נקרע, ואני לא רואה שום דבר מיוחד בזנב של מגבי ם.ם, ובכל זאת מגבי רץ לעבר וורמפל ומכה בו עם הזנב. וורמפל משתמש בדחיפה. [/b][/quote]
כלום אי אפשר ללמד אותו,אה?
"מגבי,תנסה לחבוט בו עם הראש שלך!"
ניתאי
מה בדיוק ניסית ללמד אותו? וחוץ מזה כן אפשר ללמד אותו, אבל הוא נמצא מחוץ למעבדה של הפרוספור בפעם הראשונה בחייו, אתה מצפה שהוא ילמד משהו בחצי שעה? זה קשה בשבילו, להבין את הרעיון. ברגע שהוא יקלוט אל הרעיון של פליטת אש, כל המתקפות מתבססות על כך.
מגבי חובט בוורמפל עם הראש, ושניהם נהדפים, אם כי וורמפל נהדף יותר בגלל היותו קל יותר. וורמפל יורה עוד פעם יריית פתיל (או חוט או איך שלא קוראים לזה).
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 02:41 PM
[b]
תמיר
איך הוא יכול לקפוץ על העלים ולתת לא נגיחה בראש? העלים מעליו, הסיטואציה הזאת מוזרה ביותר. בכל אופן גיבל קופץ על הופיפ, אך הסחרור של העלים, שלא נראה כל כך מהיר, מעיף את גיבל הצידה, אך הופיפ לא בדיוק נעצר ונתקע באדמה. [/b][/quote]
כשהוא צולל לכיוונו,גיבל מחכה,ואז כשהוא קרוב מספיק הוא פשוט קופץ לו על הראש XD
----------------------------------------------------------------------------------
"יש!" אני אומר בשקט,ואז מצווה על גיבל:"צא גיבל!תשתמש בנגיחה!"
תמיר
הופיפ מתאושש, ורואה את גיבל הרץ לכיוונו, הוא מתחיל להתרומם למעלה, אך אינו מספיק ולכן נפגע. הוא מתחיל לרחף ומשתמש בדחיפה.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 02:58 PM
[b] איקי
אתה רואה את הפרופסור ליד שולחן עם מחשב, בעוד הוא מקליד כל מיני נתונים לתוך טבלה. [/b][/quote]
פרופסור! שלום! באתי לקבל את הפוקימון הראשון שלי ^^