-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 23 2009, 11:22 AM
[b] צ'ופי:"כבר אמרתי לך,או שזה לא היה אתה,אבל מי שזה לא היה!,טוב לי כאן ואני לא רוצה ללכת לשום מסע!" אומר לך טורטרה
[/b][/quote]
חח סליחה, בפעם הקודמת רקשמת לי בדיוק שהייתי בעבודה ושחרתי אז הייתה את המחיקה..
--
"אתה רוצה קרב?" אני שואל את טורטרה "ואם אני אנצח אתה תבוא איתי?"
-
הפוקימון[הפוקימון שבחרתם מלמעלה]:פיג'י
שם הפוקימון[מכיוון שיש עוד ממינכם תצטרכו לבחור לעצמכם שם]:פוקו
רקע[תקרית שקרתה לכם בעבר עם מאמן\פוקימון אחר]:יום אחד כשפוקו עזב את המשפחה שלו והסתובב לבד ביער הוא נתקל במאמן. בהתחלה המאמן ניסה להתחבר איתו אך פוקו שמע סיפורים מהוריו על המאמנים ולא התחבר עם המאמן.
המאמן התעצבן על פוקו והוציא נגדו פיקאצ'ו שתקף את פוקו בכל הכוח שלו ופוקו שלא הצליח להתחמק נפגע קשה מה שנתן זמן למאמן לזרוק עליו פוקדור. המאמן זרק את הפוקדור על פוקו אך אביו מיהר והפוקדור פגע בו במקום בפוקו. פוקו ברח מהמקום וראה שאביו המשועבד רודף אחריו אך הוא הצליח להתחבא ומאותו היום נשבע להיות נגד מאמני הפוקימונים!
-
טופס הרשמה:
הפוקימון[הפוקימון שבחרתם מלמעלה]:שינקס
שם הפוקימון[מכיוון שיש עוד ממינכם תצטרכו לבחור לעצמכם שם]:ג'ק
רקע[תקרית שקרתה לכם בעבר עם מאמן\פוקימון אחר]:הורי נלכדו לפני שבקעתי מהביצה ואחי ברח, ובגלל זה גדלתי לבדי.יום אחד נלחמתי בשינקס אחר ותוך כדי הקרב גיליתי שהוא אחי.כמה חודשים לאחר מכן, אחי נעלם ומאז אני נודד בין מקומות ומחפש אותו.
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 23 2009, 01:34 PM
[b] טוקסי:אתה מנסה לאכול את דיטו שהופך מיד לג'יודוד ושובר את שיניך,אך עדיין אין בכוחו להילחם,אתה מתייאש ומוצא את זאנג וכשאתה מפנה את ראשך אחורה,אתה רואה את אלקאזם משתגר עם עוד שלושה פוקמונים שאתה לא מצליח לזהות
[/b][/quote]
"זאנג זה אתה באמת?"
אגיד ואתעלם באופן מוחלט מאלקזאם.
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 21 2009, 08:48 AM
[b] ריס:
הקבוצה, כולל ריס ואימו נלחמו במאמנים, [b]אבל לאחר שהביס מאמן חזק ואת כל פוקימוניו[/b]
כל פוקימוניו של מי,צ'יקוריטה?
בעיקרון אחלה רקע,רק תתקן את הקטע הזה [/b][/quote]
ניסוח לא חכם מצידי, התכוונתי שניצח את כל הפוקימונים של המאמן החזק שדיברתי עליו, עכשיו אני רואה שהיה מספיק להגיד 'הביס מאמן חזק' כי הרי הוא מובן מאליו נלחם נגד הפוקימונים ולא נגד המאמן עצמו בתור אדם לא?
קיצר, תתעלם מ-'ואת כל פוקימוניו'
אני אוריד את זה מהטופס.
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 23 2009, 11:22 AM
[b]
טרי:אתה יוצא מביתך ליום מלא אור שמש כשאתה רואה קטרפי[[img]http://i31.tinypic.com/1t5w79.png[/img]] קטן אוכל פירות משיח
[/b][/quote]
"היי קאטרפי, נהנה מהפירות?" אני שואל אותו ואוכל לי גם קצת.
-
[quote][b]זיפו:וולפיקס אומרת לכם שאמא,ניינטיילס[אני לא יכול להביא תמונה כי אתם ממילא לא רואים אותה] טבעה בים הזה פעם,ושכל פעם שהיא מסתכלת על הים הזה,היא מרגישה שאמא מדברת איתה[/b][/quote]
"גם אני איבדתי מישהו שהיה חשוב לי ועכשיו אני במסע למצוא אותו אולי אם תצטרפי אלינו אז את לא תהיא עצבוה כמו שאת עכשיו "אני אומר ברחמים.
-
צ'ופי:"אתה באמת בטוח שאתה רוצה לעשות את זה?" שואל אותך טורטרה
פוקו:ומה עם אימך? אסור לך להיות אם אימך.
ג'ק:יכולתה להשקיע טיפ טיפה יותר ברקע...
טוקסי:"כן" הוא אומר בקצרה "ספר לי מה קרה לך בזמן שלא הייתי!" הוא אומר בהתרגשות
ריס:תתקן את הטופס -___-
טרי:קטרפי עונה בחיוב ומהנהן בראשו
זיפו:"בסדר,אני מניחה,אבל אני כנראה כבר לא אוכל למצוא אותה" הוא היא אומר ומרכינה את ראשה
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 23 2009, 06:09 PM
[b] צ'ופי:"אתה באמת בטוח שאתה רוצה לעשות את זה?" שואל אותך טורטרה
[/b][/quote]
"אולי זה גם יחזק אותי" אני אומר ומתכונן "אבל אל תשתמש בכוח האדום הזה"
-
[b] ריס:תתקן את הטופס -___- [/b][/quote]
תיקנתי, פשוט הורדתי את החלק הלא מובן:
[quote][b]הפוקימון[הפוקימון שבחרתם מלמעלה]: צ'יקוריטה שם הפוקימון[מכיוון שיש עוד ממינכם תצטרכו לבחור לעצמכם שם]: ריס מין: זכר רקע[תקרית שקרתה לכם בעבר עם מאמן\פוקימון אחר]: זמן קצר לאחר שריס בקע מהביצה, אביו, שהיה מגניום, נתפס על ידי מאמן, ולכן החל לנדוד יחד עם אמו, שהייתה מגניום. לאחר תקופה מסויימת, שריס גדל, הוא ואימו פגשו בקבוצת בייליף[ים] וצ'יקוריטות, ובראשם מגניום חזק, אך לאחר זמן הקצר הקבוצה הותקפה על ידי חבורת מאמנים. הקבוצה, כולל ריס ואימו נלחמו במאמנים, [b]אבל לאחר שהביס מאמן חזק, נלכד מגניום על ידי מאמן אחר, והקבוצה החלה להפסיד[/b] . חלק מהקבוצה נתפסה, חלק ברחה, אך ריס ואימו הופרדו. כעת, אינו יודע אם אימו הצליחה לברוח או נתפסה, החליט לחפש אותה ואת אביו [בהנחה שהם יכולים להבדיל בין צ'יקוריטה אחד לשני O-ם] ולעולם לא להתפס.[/b][/quote]
-
[quote][b]יפו:"בסדר,אני מניחה,אבל אני כנראה כבר לא אוכל למצוא אותה" הוא היא אומר ומרכינה את ראשה [/b][/quote]
"אולי אם תטילי קצת אז את תתגברי על מה שקרה ,בכל מקרה אנחנו עוד מעט מתחילים ללכת אם את רוצה תצטרפי אם לא תשארי"אני אומר .
-
[b] טרי:קטרפי עונה בחיוב ומהנהן בראשו
[/b][/quote]
"תגיד, איך קוראים לך?" אני שואל אותו וממשיך לאכול קצת מהפירות.
-
[b] פוקו:ומה עם אימך? אסור לך להיות אם אימך. [/b][/quote]
מי אמר שאני עם אימי?
הזכרתי שמצאתי את אימי?
-
צ'ופי:"אבל אין לך סיכוי" הוא אומר מרקיע את רגלו באדמה וגורם לרעידת אדמה שמפילה אותך!
ריס:מצטער,אבל בגלל טעות שהייתה לי פעם קודמת,כבר יש רשום אחרון
זיפו:היא הולכת אחריכם,אבל נראה שזה לא עוזר לה
טרי:"קיט" קטרפי עונה
פוקו:זאת הייתה טעות שלי,מצטער,בכ"מ רשום. התחלה בהודעה הבאה
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 23 2009, 07:37 PM
[b] צ'ופי:"אבל אין לך סיכוי" הוא אומר מרקיע את רגלו באדמה וגורם לרעידת אדמה שמפילה אותך!
[/b][/quote]
"עכשיו אתה מזלזל לסתם" אני אומר וקם