-
הצבעות:
ניר (מור)
שי (אביב,דניאל,מור,עומר,תומר)
מור(קול אחד מצד המתים,עמרי)
הרוב ללינץ' הוא 5!
[color=red][SIZE=4][b]יש לינץ'[/b][/color][/SIZE]
לאחר דיונים ווויכוחים בין התושבים החליטו פה אחד לצאת נגד שי ולהוריד אותו מעולם החיים.
התושבים באו לבית של שי כשהוא ישן כמו דוב והחלו לזרוק לבית שלו אבנים וכדורי נייר שנשרפים עם אש (כדורי אש אפשר לומר מנייר)
הבית שלו החל להשרף,שי מתעורר יוצא החוצה פתאום הוא רואה מכל הצדדים שלו תושבים התושבים באו אליו עם סכין ודקרו אותו 30 פעם עד שכל הדם יצא ממנו.שי התמוטט במקום עם 30 דקירות בכל גופו.לאחר זמן מה,התושבים גילו סימנים על גופו של שי שמראים את זהותו האמיתית.
שי התגלה כ
.......
.....
.....
.....
....
....
.....
....
אזרח!!שי התגלה כאזרח תמים נוסף שנרצח בידי התושבים הזועמים!
[img]http://img152.imageshack.us/img152/831/onepiece2sl0.gif[/img]
כשהתושבים גילו זאת,פרצופיהם השתנו משמח לעצוב וכל אחד מהם הלך לביתו להתאבל עליו.
[SIZE=4][b][color=red]עבר היום![/color][/b][/SIZE]
[color=blue][SIZE=4][b]הגיע הלילה![/b][/color][/SIZE]
על השוטרים,יש לשלוח לי את החלטותיהם בקשר לכוח המיוחד שלהם לגבי מי שהם רוצים לחקור אותו.
על המאפיונרים לשלוח לי את הצבעותיכם/החלטותיכם איך להשתמש בכוחכם.
על האזרחים לחכות בסבלנות לרצח הבאה ולהתפלל שתשארו בחיים.
[color=purple][SIZE=4][b]בהצלחה![/b][/color][/SIZE]
[color=green][SIZE=4][b]אסור להגיב בלילה!
הלילה יעבור מחר ב20:43![/b][/color][/SIZE]
-
[color=purple][SIZE=4][b]עבר הלילה![/b][/color][/SIZE]
התושבים הילכו בביתם הלוך ושוב כששמעו רעש עצום ביותר,הם יצאו מביתם וראו בית מפורק ושרוף כשאיבריו של תושב מסוים התפצלו לכל הצדדים.התושבים לא מצאו את שאר איבריו של אותו תושב אלא רק את הראש.
לאחר זמן מה,הם חקרו את הראש ומצאו שתושב זה הוא
......
......
......
......
......
......
.....
.....
.....
.....
.....
.......
......
.....
....
אזרח בשם תומר!!!
[img]http://img152.imageshack.us/img152/831/onepiece2sl0.gif[/img]
התושבים הלכו לביתם והתאבלו עליו.
[SIZE=4][b][color=red]הגיע היום![/color][/b][/SIZE]
החלו לדון במקרה הרצח הזה,תשימו לב שכל מקרה אחד אחרי השני נעשה בדרך רצח יותר חמורה מהקודמת.זה רצח סדרתי של אזרחים!
מי יכול לעשות כזה דבר??החלו לדון עכשיו!
הרוב ללינץ' הוא 4!!
[SIZE=4][b]עוד אזרח אחד שיודח והמאפיונרים מנצחים![/b][/SIZE]
-
פלופי :'(
אני אנקום את מותך, אל תדאג!
יש למישהו חשודים?
-
אני חושד בעומרי מה אתם אומרים
קול אחד שלי לעומרי גלליה קון
-
עוד אזרח אחד שיודח והמאפיונרים מנצחים!
-
עומרי אמר פעם אחת שיש לו "תחושה" שאני מאפיונר, ופעם אחרת לאחר כמה עמודים שיש לו את ה"תחושה" הזו כלפי מישהו אחר, לדעתי זה מחשיד ביותר, אבל אני לא יודע אם אוכל להצביע כעת מכיוון שזה צעד קריטי שיקבע את עתיד המשחק, אני אחכה לראות איך הדברים יתקדמו.
-
מי שמצביע שיגיד שהוא מצביע ולמי...
הצבעות:
מור (קול אחד מצד המתים)
הרוב ללינץ' הוא 4!
-
-
לבנתיים אני,
מצביע למור.
כל כך הרבה אנשים בנושא המתים אמרו שהוא חשוד בעינהם, וחלק אמרו פה בנושא, ובסופו של דבר אני לא יודע עד כמה אוכל לשנות את זה, כאן בנושא כבר חצי מהקולות לרוב כנגדו, ואולי כל החשדות הללו באמת נכונים, הרי כל כך הרבה חושבים כך...אולי אשנה את דעתי, לבנתיים הבחירה שלי היא מור.
-
גם אני מצביע למור~
נראה לי שכל המשחק הזה הוא שיקר ושהוא כן מאפיונר, וגם כולם חושדים בו.
-
אוקיי יש רוב למור.
[color=red][SIZE=4][b]יש לינץ'![/b][/color][/SIZE]
התושבים החליטו לקחת מרגמות מבית החימוש שלהם ולזרוק על מור.לאחר שהם פוצצו את מור במרגמות הם מצאו את הגוף שלו ומצאו דף שמזהה אותו כ
.......
.......
.......
......
......
......
.......
שוטר!!מור היה שוטר!!
[img]http://g-blogs.com/edgarluvitug/files/2009/02/usopp.jpg[/img]
[SIZE=4][b][color=blue]ברצוני להודיע שמאפיונרים ניצחו![/color][/b][/SIZE]
ברצוני להציג לכם את הרשימה וכל אחד מי וזה יפתיע אותכם אז תתכוננו!
הנה הרשימה:
מאפיונרים:
Waluigi-מאפיונר
Tank-מאפיונר
Captain Hook-מאפיונר חוסם תפקידים
עיר:
møʁ-שוטר
The Cheshire Cat-שוטר
~nitay~-רופא
Glalie Kun-אזרח
THE MEFISTOFELE IS BACK-אזרח
flupy-אזרח
MatanS23-אזרח
arad1021-אזרח
The Trooper-אזרח
Dingo-אזרח
בהתחלת המשחק היו מקרים שבו ניתאי הגן על אביב.בהתחלת המשחק,כולם הדיחו מישהו אחד סתם ככה.לאחר מכן,המאפיונר אביב גרם לכך שתרצחו אחד את השני ואכן הוא הצליח.ניר בקושי היה פעיל וטאנק גם כן אבל עדיין אביב הצליח לדבר איתם והם פעלו כצוות.ניתאי מתחילת המשחק חשד במור במאפיונר ועד סוף המשחק הוא עדיין חושד במור שהוא מאפיונר.גליילי קון חשד באביב אבל לא הספיק להצביע לו,אביב הסיט אותו לא להצביע לו.כל שאר האזרחים חשדו אחד בשני ולא היה אפשרות במי להאמין ולבטוח כך שאם הם היו נשארים,הם היו ממשיכים לרצוח אחד את השני.מור חשד בכולם וניסה לפעול כשוטר אך במקום זאת הוא היה נראה פועל כמאפיונר בגלל שניתאי גרם לכולם להאמין שהוא מאפיונר.אביב יודע לשחק והסיט את כולכם נגד מטרות אחרות והגן על חבריו.
היה סבב מעולה,הסבב התקדם מהר מאוד.יותר מהר משל הסבב הראשון של אביב.הסבב התנהל בלי שום טעויות על כך שחלק מהמתים בסבב הראשון לא ידעו שהם מתים והגיבו בסבב הראשון בנושא החיים.לעומת זאת,בסבב השני לא היה מת אחד שהגיב בנושא החיים.הכול בסבב השני היה מסודר.בהתחלה רק התבלבלתי בהצבעות ומזל שיש את ירין שתיקן לי ומשם המשכתי נכון.
ברצוני להודות תודה לאביב שעזר לי בסבב זה במקרים שבהם התבלבלתי בדברים מסויימים כמו בנושא המתים שטעיתי בקביעת הרוב והוא תיקן אותי.
תודה לך אביב על הכול!
היה סבב יפה מאוד,כולכם עברתם את מהפכת החתולים מיאו!
חחח סתם סתם.
[SIZE=4][b][color=green]זהו הסבב 2 נגמר![/color][/b][/SIZE]
[SIZE=4][b][color=purple]מור אתה פותח את הסבב הבא! תפתח נושא נפרד להרשמה! ולא פה![/color][/b][/SIZE]
בינתיים אתם רשאים להגיב על הסבב,אשמח לשמוע את דעותיכם.
נושא זה ינעל עוד כמה שעות.
-
לול,היה לי חלק די גדול במשחק O:
הטעות שעשינו,הייתה שחשבנו שמישהו חזק צריך להיות מאפיונרים,בלי להעליב,טאנק,היה סתם קול צף "שנראה לו" על אנשים.
אחלה משחק אביב D:
-
אמרתי לכם שמור לא מאפיונר!!
היה משחק יפה וכיפי- מקווה שכולם נהנו ולמדו שלא צריך להתנפל ישר על אנשים מבלי לבדוק עובדות..
יאללה סבב הבא!!
-
כולם לא למדו מהסבב הראשון.גם בסבב הראשון הם התנפלו סתם על אנשים ונהרגו אזרחים כתוצאה מכך.להבא תלמדו לבדוק עובדות חחח
אביב השתמש בחשדות שלכם נגדכם חחח
-
ירין אתה זה שאמרת ששניהם מאפיונרים >>