-
[b][SIZE=1][color=#FF1493]נדב-[/color][/SIZE][/b]
[SIZE=1]לארביטר יוצרת סופת חול ענקית ונעלמת בתוכה. אתה לא רואה דבר.
לפתע אתה שומע צרחה של לרביטר, אבל לא צרחת כאב, אתה מבין שהיא למדה מתקפה חדשה ( Screech).
ואז טנגלה עף לכיוונך קם מתנער ורץ בחזרה לתוך הסופה, שולח גפנים לכל עבר.[/SIZE]
[b][SIZE=1][color=green]תומר-[/color][/SIZE][/b]
[SIZE=1]תקבל בקרוב.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
פוליוואג מישתמש בהיפנוזה ומרדים את סאנקורן לגמרי. ואז קופץ קדימה ושולח אקדח מים ענקי מפיו ומעיף את סאנקורן אחורה שממשיכה לישון ברוגע.
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/a/a4/Spr_4h_191_s.png[/img] 70% (רדומה)
VS.
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/5/51/Spr_b_g4_060.png[/img] 80%
[/SIZE]
[b][SIZE=1][color=purple]איציק-[/color][/SIZE][/b]
[SIZE=1]בלדום יוצא מהפוקדור ומוריד קקניה מהשביל שאתם עליו.
קקניה שולח עליו עוקץ רעל, אבל בגלל סוגו המתקפה אינה עובדת עליו והוא אינו ניפגע מהמתקפה בכלל. בלדום מישתמש שוב בהורדה ומפיל את קקניה על הריצפה ומעיף ממנו את התרופה רחוק לתוך,מה שנראה, כמבוך ענקי.[/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by The Cheshire Cat[/i]@Oct 2 2009, 01:46 PM
[b] [b][SIZE=1][color=#FF1493]נדב-[/color][/SIZE][/b]
[SIZE=1]לארביטר יוצרת סופת חול ענקית ונעלמת בתוכה. אתה לא רואה דבר.
לפתע אתה שומע צרחה של לרביטר, אבל לא צרחת כאב, אתה מבין שהיא למדה מתקפה חדשה ( Screech).
ואז טנגלה עף לכיוונך קם מתנער ורץ בחזרה לתוך הסופה, שולח גפנים לכל עבר.[/SIZE]
[/b][/quote]
ואני אקבל את אזוריל? :)
--
"לארוויטאר, תשתמשי שוב בצרחה! אם הגפנים של טנגלה מגיעים אליך, תנשכי אותם ותעלי את טנגלה לאוויר, ותרסקי אותו בחוזקה על האדמה!"
-
[b] [b][SIZE=1][color=green]תומר-[/color][/SIZE][/b]
[SIZE=1]תקבל בקרוב.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
פוליוואג מישתמש בהיפנוזה ומרדים את סאנקורן לגמרי. ואז קופץ קדימה ושולח אקדח מים ענקי מפיו ומעיף את סאנקורן אחורה שממשיכה לישון ברוגע.
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/a/a4/Spr_4h_191_s.png[/img] 70% (רדומה)
VS.
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/5/51/Spr_b_g4_060.png[/img] 80%
[/SIZE] [/b][/quote]
"פוליוואג תשתמש אקדח מים עוד פעם !"אומר בזמן שאני מכין את הפוכדור למקרה שיהיה לי מצב לתפוס אותו .
--------
שהוא מורדם אני בטח תופס אותו כי אין לו איך להתנגד נכון O:?
-
[b]
[SIZE=1]בלדום יוצא מהפוקדור ומוריד קקניה מהשביל שאתם עליו.
קקניה שולח עליו עוקץ רעל, אבל בגלל סוגו המתקפה אינה עובדת עליו והוא אינו ניפגע מהמתקפה בכלל. בלדום מישתמש שוב בהורדה ומפיל את קקניה על הריצפה ומעיף ממנו את התרופה רחוק לתוך,מה שנראה, כמבוך ענקי.[/SIZE] [/b][/quote]
'מבוך?' אני חושב לעצמי..
"כדאי שניכנס לשם? או שנוותר כבר?" אשאל את אליס בנימוס..
ואבדוק שקקניה לא קם לעשות לנו בעיות.
-
[SIZE=1]כן.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה שומע שוב את הצרחה של לרביטר ואז טראח חזק באדמה.
אתה מבין שלרביטר הצליחה בהוראות שלך. ואז עוד טראח ואת טנגלה קורא בקול.
הסופה ניחלשת לשנייה ואתה רואה את טנגלה שולח אבקה זוהרת לעבר לארביטר ואז החול שוב מעלים אותם מהעין.
המצב שלהם לא ידוע לך.[/SIZE]
[SIZE=1]יש לך סיכוי יותר טוב, אבל זה לא בטוח בכלום.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
פוליוואג שולח שוב אקדח מים ומעיף לאחור את סאנקורן. סאנקורן הקטנה מיתרסקת באדמה ומעוצמת המכה היא מיתעוררת ומישתמשת בספיגה ושואבת חיים מפוליוואג. היא לא מתכוונת לוותר.
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/a/a4/Spr_4h_191_s.png[/img] 60%
VS.
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/5/51/Spr_b_g4_060.png[/img]70%
[/SIZE]
[SIZE=1]"לא משנה לי כל כך, מוזר אבל שלא שמנו לב אליו" היא אומרת. אתה מיסתכל ורואה שקקניה מנסה לברוח מהמקום. בינתיים בלדום מרחף ליידך ומחכה לראות את תגובתך.[/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by The Cheshire Cat[/i]@Oct 2 2009, 02:26 PM
[b]
[SIZE=1]"לא משנה לי כל כך, מוזר אבל שלא שמנו לב אליו" היא אומרת. אתה מיסתכל ורואה שקקניה מנסה לברוח מהמקום. בינתיים בלדום מרחף ליידך ומחכה לראות את תגובתך.[/SIZE] [/b][/quote]
אניח לקקניה לנפשו..
"אוקי, בואי ניכנס, אולי נימצא משהו מיוחד!" אני אומר והולך בעיקבות המרפה האבוד.
"בוא בלדום!" אני אומר בלי להכניס אותו לפוקדור.
-
[b] [b][SIZE=1][color=#FF1493]נדב-[/color][/SIZE][/b]
[SIZE=1]כן.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה שומע שוב את הצרחה של לרביטר ואז טראח חזק באדמה.
אתה מבין שלרביטר הצליחה בהוראות שלך. ואז עוד טראח ואת טנגלה קורא בקול.
הסופה ניחלשת לשנייה ואתה רואה את טנגלה שולח אבקה זוהרת לעבר לארביטר ואז החול שוב מעלים אותם מהעין.
המצב שלהם לא ידוע לך.[/SIZE]
[/b][/quote]
"זאת בטח אבקת שינה... לארוויטאר, אם את שומעת אותי תשתמשי בצרחה!" אני צועק מתוך ידיעה שאם זאת אבקת שינה, היא לא תוכל לצרוח.
אם אני שומע את צרחתה, אני צועק "תנשכי אותו הכי חזק שאת יכולה ותנסי להוציא אותו מטווח הסופה!"
-
[quote][i]Originally posted by The Cheshire Cat[/i]@Oct 2 2009, 12:50 PM
[b] [b][SIZE=1][color=orange]ניתאי-[/color][/SIZE][/b]
[SIZE=1]נכון~ שכחתי מזה XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ספיל יוצאת ומיסתכלת על המבוך ומתחילה לנהום עליו. 'מה קורה פה?' אתה חושב לעצמך בזמן שאתה איך ספיל, הרגוע והשקטה שלך, הופכת לעצבנית מאוד.[/SIZE]
[/b][/quote]
"ספיל, את חושבת שכדאי לעבור דרך שם?" אשאל אותה ובלי קשר לתשובתה אני אתן לה כמה מהפירות שקטפתי מהתיק ואחפש שם גם משהו שאני אוכל לאכול, ואחר כך אלך לישון
-
[SIZE=1]אתם ניכנסים לתוך המבוך הגדול, הרוח נושבת וצלילי פוקימונים נישמעים מסביב.
אחרי מספר צעדים, המבוך הופך וניהיה יותר יותר מואר. אתם מיסתכלים סביב ורואים שהשמש נימצאת למעלה בשמיים "לא היה לילה לפני מספר דקות?" שואלת אותך אליס. אתה שותק.
לפתע, משום מקום מגיע אליכם אדם זקן המפיץ ריח אלכוהול [img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/178.png[/img].
"מי אתם? איך הגעתם למבוך הזה?" הוא שואל סהרורי "תברחו-יציאה-אין" הוא אומר ונעלם במקום.
"מה זה המקום הזה?!" צועקת אליס מפחד ומחזיקה את ידך בחוזקה. לפני שאתה מספיק לענות לה הלילה יורד שוב.[/SIZE]
[SIZE=1]אתה מכריז ללארביטר לצעוק, אבל אין שום קול ממנה.[/SIZE]
[b][SIZE=1][color=orange]ניתאי-[/color][/SIZE][/b]
[SIZE=1]אתה תקבל את מה שנישאר, שזאת קלפה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ספיל שותקת ופשוט מיסתכלת על הכניסה של המבוך בזעם טהור. אתה מוציא כמה פירות ונותן לה לאכול. לפתע גם שרומיש יוצא מהפוקדור ומתחיל לאכול בתאבון את הפירות.
'שיהיה...' אתה חושב לעצמך והולך לחפש לעצמך אוכל.
אתה מתחיל ללכת ורואה עץ ענק מלא באפרסקים גדולים. אתה קוטף אחד וטועם, אלו האפרסקים הכי טעימים שאכלת אי פעם! אתה גומר אותו ודוחף לפיך עוד חמישה אפרסקים.
אתה חוזר לפוקימונים שלך שהיתמקמו לצד עץ,רחוק מעט מהמבוך ומנמנים להם.[/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by The Cheshire Cat[/i]@Oct 2 2009, 02:44 PM
[b]
[SIZE=1]אתה מכריז ללארביטר לצעוק, אבל אין שום קול ממנה.[/SIZE] [/b][/quote]
"זאת בטח אבקת שינה" אחשוב לעצמי ואז אצרח "לארוויטאר התשתמשי בצרחה!!!!" בשביל לנסות להעיר אותה.
-
[b] [b][SIZE=1][color=purple]איציק-[/color][/SIZE][/b]
[SIZE=1]אתם ניכנסים לתוך המבוך הגדול, הרוח נושבת וצלילי פוקימונים נישמעים מסביב.
אחרי מספר צעדים, המבוך הופך וניהיה יותר יותר מואר. אתם מיסתכלים סביב ורואים שהשמש נימצאת למעלה בשמיים "לא היה לילה לפני מספר דקות?" שואלת אותך אליס. אתה שותק.
לפתע, משום מקום מגיע אליכם אדם זקן המפיץ ריח אלכוהול [img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/178.png[/img].
"מי אתם? איך הגעתם למבוך הזה?" הוא שואל סהרורי "תברחו-יציאה-אין" הוא אומר ונעלם במקום.
"מה זה המקום הזה?!" צועקת אליס מפחד ומחזיקה את ידך בחוזקה. לפני שאתה מספיק לענות לה הלילה יורד שוב.[/SIZE]
[/b][/quote]
'מה זה היה האיש הזה?!' אחשוב לעצמי...
'לאן נכנסנו?' אני מוסיף לחשוב..
אני מחזיק לאליס את היד גם על מנת להעניק לה ביטחון...
אנסה להתקדם ולחפש רמזים ליציאה.
-
[b] [b][SIZE=1][color=orange]ניתאי-[/color][/SIZE][/b]
[SIZE=1]אתה תקבל את מה שנישאר, שזאת קלפה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ספיל שותקת ופשוט מיסתכלת על הכניסה של המבוך בזעם טהור. אתה מוציא כמה פירות ונותן לה לאכול. לפתע גם שרומיש יוצא מהפוקדור ומתחיל לאכול בתאבון את הפירות.
'שיהיה...' אתה חושב לעצמך והולך לחפש לעצמך אוכל.
אתה מתחיל ללכת ורואה עץ ענק מלא באפרסקים גדולים. אתה קוטף אחד וטועם, אלו האפרסקים הכי טעימים שאכלת אי פעם! אתה גומר אותו ודוחף לפיך עוד חמישה אפרסקים.
אתה חוזר לפוקימונים שלך שהיתמקמו לצד עץ,רחוק מעט מהמבוך ומנמנים להם.[/SIZE] [/b][/quote]
"אני מניח שאין שום דרך לצאת מכאן חוץ מהמבוך" אגיד בתסכול ואחזיר את שניהם לפוקדורים ואכנס לתוך המבוך, אוסף בידיי כמה אבנים לפני הכניסה ומסמן איתם את הדרך החוצה
-
[b] [b][SIZE=1][color=green]תומר-[/color][/SIZE][/b]
[SIZE=1]יש לך סיכוי יותר טוב, אבל זה לא בטוח בכלום.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
פוליוואג שולח שוב אקדח מים ומעיף לאחור את סאנקורן. סאנקורן הקטנה מיתרסקת באדמה ומעוצמת המכה היא מיתעוררת ומישתמשת בספיגה ושואבת חיים מפוליוואג. היא לא מתכוונת לוותר.
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/a/a4/Spr_4h_191_s.png[/img] 60%
VS.
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/5/51/Spr_b_g4_060.png[/img]70%
[/SIZE] [/b][/quote]
"פוליוואג תשתמש שוב בהיפנוזה ואז תשתמש באקדח מים שוב "אומר ואם הכל עובד אז אני אזרוק פוכדור על סאנקורן .
-
[SIZE=1]אתה צורח ללארביטר להישתמש בצרחה. אחרי כמה שניות , אתה אכן שומע צרחה של לארביטר. היא ערה ומוכנה לקרב.
בינתיים הסופה מתחילה לדעוך, אבל אתה עדיין לא מצליח לראות דבר.[/SIZE]
[SIZE=1]אתה תופס בידיה ומתחיל לרוץ לאחור, הזמן עובר כ"כ מהר, חושך-אור, גשם-חמסין.
"המקום הזה לא שפוי!!" אליס צורחת.
לפתע אתה מרגיש גל קור מוזר, אתה מיסתכל סביבך ואתה לבד חשוך ויורד גשם זלעפות. אליס נעלמה כלא הייתה.
אתה רואה מקדימה את פתח המבוך מרחוק, שם יש אור בהיר.[/SIZE]
[b][SIZE=1][color=orange]ניתאי-[/color][/SIZE][/b]
[SIZE=1]אתה מחפש מספר אבנים ומצליח למצוא חמש עשרה אבנים קטנות למדי. אתה מעקם את פרצופך, 'חייבת להיות דרך אחרת' אתה חושב לעצמך וניכנס פנימה בחשש.
אתה ניכנס למבוך ובפנים יורד גשם וברד. אתה מיסתכל לאחור ושם יש שמש בהירה.
אתה ממשיך להעמיק לתוך המבוך משליך אבן קטנה בכל פעם.
אין שום סימן לאנשים או לפוקימונים ויש לך תחושה רעה למקום הזה.
לאחר רבע שעה אתה מגיע להיתפצלות, ימינה,ישר ואחורה.
אתה שם לב שנישארה לך אבן אחת בלבד.[/SIZE]
[SIZE=1]פוליוואג שולח שוב היפנוזה ומרדים את סאנקורן. סאנקורן נירדמה ואז מקבלת אקדח מים היישר לפרצוף, מעוצמת המכה היא מיתרסקת על הסלע שהייתה עליו מקודם, שבמרחק חמש מטר ממכם, ומאבדת את ההכרה.
אתה זורק פוקדור עליה.
אחרי שלושה נידנודים, הפוקדור מאשר לך שהיא ניתפסה![/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by The Cheshire Cat[/i]@Oct 2 2009, 03:50 PM
[b]
[SIZE=1]אתה תופס בידיה ומתחיל לרוץ לאחור, הזמן עובר כ"כ מהר, חושך-אור, גשם-חמסין.
"המקום הזה לא שפוי!!" אליס צורחת.
לפתע אתה מרגיש גל קור מוזר, אתה מיסתכל סביבך ואתה לבד חשוך ויורד גשם זלעפות. אליס נעלמה כלא הייתה.
אתה רואה מקדימה את פתח המבוך מרחוק, שם יש אור בהיר.[/SIZE]
[/b][/quote]
"אליס?!!?! אליסס?" אתחיל לצעוק על מנת שהיא תשמעה אותי ואולי ככה אמצא אותה!
תוכדי אני רץ לכיוון האור!
"אליס?!" אני ממשיך לצעוק.