-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Nov 28 2009, 09:42 PM
[b] ברנדון-
''עכשיו.. שאתם שלושה, תוכלו בעזרת לחש כוח השלוש לנצח את המקור.
אבל תזכרו, הוא מחזיק בכוחות של 3000 המקורות הקודמים, וגם בכוח חזק משל עצמו.
זה לא יהיה קל, אבל אתם תצליחו.
דרך אגב, עוד דבר אחד, העולם התחתון חזק יותר עכשיו, אז תזהרו, אני לא רוצה שתמותו.'' אומרת פייפר בדאגה.
לפתע, הדלת של עליית הגג נפרצת בחוזקה, וקול מופיע בפתח.. ''או מיי גאד, הוא הפך ל...?!'' אומרת פייפר, ואז פיבי משלימה אותה, ''התגשמות!'' אומרת פיבי בדאגה.
לקול יש עכשיו עיניים שזוהרות בכחול בוהק, גלימה שחורה וכוחות חזקים מאוד.
''פיבי, אני אגמור את השושלת של האליוול עכשיו.'' אומר קול בחיוך שטני. [/b][/quote]
" מה הולך פה לזעזעל ! " אני צועק
-
רוני וברנדון-
''קיבלתי..קיבלתי שכל.'' אומר קול וצוחק צחוק שטני במיוחד, זה מעביר בכם צמרמורת.
''הייתי צריכה לתקוע אותך בגיהנום לתמיד!'' אומרת פיבי בזעם.
''אולי.. ואולי לא.'' אומר קול, מניף את ידיו בקלילות וליאו מתפוצץ בפיצוץ ענק וזוהר.
''לי..לי..ליאו...'' אומרת פייפר, היא מתחילה לבכות, היא מניפה את ידייה בזעם אך נזכרת שהיא מתה ולא יכולה להשתמש בכוחות שלה.
''רשע מנוול שכמוך, איך אתה יכול להיות כל כך רע?!'' אומרת פייג' בזעם כלפיי קול.
הוא לא מתייחס ונישען על הקיר, ''קדימה, אני רוצה להנות מזה.'' הוא אומר, מחייך ונעלם מין המקום.
אתם שומעים את הקול שלו בכל האחוזה, נדמה שהוא משחק איתכם, וגורם לכם לפחד.
הדלתות והחלונות נעולים, אי אפשר לצאת, קול נעל את כל הבית.
''לעזאזאל, אנחנו נשאר איתכם, רק אל תזיזו את הניירות, ככה נעלם.. אתם צריכים את כוח השלוש, כולכם מוכנים? אתם צריכים לדחוק את קול לפינה, לעשות שיקוי מיוחד נגד מתגשמים, ולהוסיף את לחש כוח השלוש.
הבנתם?'' אומרת פייפר.
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Nov 28 2009, 10:06 PM
[b] רוני וברנדון-
''אולי.. ואולי לא.'' אומר קול, מניף את ידיו בקלילות וליאו מתפוצץ בפיצוץ ענק וזוהר.
''לי..לי..ליאו...'' אומרת פייפר, היא מתחילה לבכות, היא מניפה את ידייה בזעם אך נזכרת שהיא מתה ולא יכולה להשתמש בכוחות שלה.
הוא לא מתייחס ונישען על הקיר, ''קדימה, אני רוצה להנות מזה.'' הוא אומר, מחייך ונעלם מין המקום.
''לעזאזאל, אנחנו נשאר איתכם, רק אל תזיזו את הניירות, ככה נעלם.. אתם צריכים את כוח השלוש, כולכם מוכנים? אתם צריכים לדחוק את קול לפינה, לעשות שיקוי מיוחד נגד מתגשמים, ולהוסיף את לחש כוח השלוש.
הבנתם?'' אומרת פייפר. [/b][/quote]
" איך לזעזעל אנחנו אמורים להכין את זה ?@ " אני שואל .
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Nov 28 2009, 10:06 PM
[b] רוני וברנדון-
הבנתם?'' אומרת פייפר. [/b][/quote]
"רגע, מה עם ליאו?" אשאל "ואיך נצליח ליאו אמר שאי אפשר להביס אותם!"
-
אני יוצא לטיול, אז זאת התגובה האחרונה עד ליום שלישי (:
רוני וברנדון-
''ליאו? אני לא יודעת מה איתו.
אבל תעשה מה שאנחנו אמרנו, תעיפו את קול לפינה, תזרקו לו את השיקוי שהמרכיבים נמצאים בספר הצללים, וכאשר תזרקו עליו את השיקוי, תגידו ביחד כוח השלוש יגן עלינו.
מובן?''
אומרת פייפר, אתם מבינים שזה אתגר קשה מאוד וצריכים את כל השלושה.
לפתע ליאו מופיע, בחיוך ואומר, ''מתגשמים רגילים לא יכולים להרוג מאיר לבן, רק לעכב אותו, רק בטא A יכול.
מה התוכנית?'' אומר ליאו.
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Nov 29 2009, 07:07 AM
[b] אני יוצא לטיול, אז זאת התגובה האחרונה עד ליום שלישי (:
רוני וברנדון-
אבל תעשה מה שאנחנו אמרנו, תעיפו את קול לפינה, תזרקו לו את השיקוי שהמרכיבים נמצאים בספר הצללים, וכאשר תזרקו עליו את השיקוי, תגידו ביחד כוח השלוש יגן עלינו.
מובן?''
לפתע ליאו מופיע, בחיוך ואומר, ''מתגשמים רגילים לא יכולים להרוג מאיר לבן, רק לעכב אותו, רק בטא A יכול.
מה התוכנית?'' אומר ליאו. [/b][/quote]
תהנה ^^
~~~~~~~~
"מובן, אני אתחיל לעבוד על השיקוי ואתם תעסיקו אותו"
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Nov 29 2009, 07:07 AM
[b] רוני וברנדון-
מובן?''
מה התוכנית?'' אומר ליאו. [/b][/quote]
אני משתמש בכוח שלי ומרים את כוס ומעיף אותה עליו .
-
טוב אז אני רשום , איפה יש התחלה?
-
רוני וברנדון-
רוני הולך לספר הצללים, בנתיים ברנדון נלחם עם קול בעזרת ליאו.
רוני, אתה מגיע לספר הצללים, מדפדף הרבה מאוד ומגיע לדף המתגשמים, רשום שם שצריך עור של מתגשם, עלה מחומש, נוצה של נץ עם נקודות על הפרווה שלו, ודם של מכושף.
אתה נבהל אך בכל זאת מפוקס, ואתה רואה שברנדון מתחיל בהתקפה שלו ומעיף על קול דברים, אך קול רק צוחק ושורף את כל מה שהוא מעיף.
ברנדון אתה מעיף כוס על קול, הוא צוחק ושורף אותה, אתה נבהל.
''נו באמת, חשבת שתוכל לנצח אותי? אתה אכזבה...'' אומר קול, נאנח ונעלם משם.
הבית נסגר, החלונות סגורים והכל הכל סגור.
קול לא נמצא בקרבת מקום, אך אתם שומעים אותו אומר שזה הסוף שלכם בהד מפחיד ביותר.
ברנדון ומפייר-
חיכיתי שתגיב אחי.
------
אתה מתעורר בחדר מוזר בעולם התחתון, לפידים נמצאים בחדר, ארון עם ספרים של כוחות כישוף אפל, אתה קם ומתחיל להיזכר בכל מה שקרה.
לפתע, מגיח מן האפלה המקור בכבודו ובעצמו, לבוש גלימה שמסתירה את כל גופו, אפילו את פניו לא ניתן לראות, ''נו נו, ברנדון, החלטת שאתה רוצה לעבוד אצלי?'' אומר המקור בקול אפל ושקט.
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 1 2009, 01:24 PM
[b] ברנדון ומפייר-
חיכיתי שתגיב אחי.
------
אתה מתעורר בחדר מוזר בעולם התחתון, לפידים נמצאים בחדר, ארון עם ספרים של כוחות כישוף אפל, אתה קם ומתחיל להיזכר בכל מה שקרה.
לפתע, מגיח מן האפלה המקור בכבודו ובעצמו, לבוש גלימה שמסתירה את כל גופו, אפילו את פניו לא ניתן לראות, ''נו נו, ברנדון, החלטת שאתה רוצה לעבוד אצלי?'' אומר המקור בקול אפל ושקט. [/b][/quote]
אני לא רוצה להיות עם הרעים :huh:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" מזה מי אתה !? " אני אומר בפחד.
" אתה אתה רוצה מימני ?! "
-
[quote][i]Originally posted by The Dudi[/i]@Dec 1 2009, 02:20 PM
[b] אני לא רוצה להיות עם הרעים :huh:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" מזה מי אתה !? " אני אומר בפחד.
" אתה אתה רוצה מימני ?! " [/b][/quote]
לא לא /=
התגובה שלך זה רוני וברנדון.
ברנדון ומפייר זה נאור, אני רושם את שם המשפחה שלו בשביל להבדיל אותך ממנו.
תכתוב תגובה חדשה /=
-
[b] רוני וברנדון-
רוני, אתה מגיע לספר הצללים, מדפדף הרבה מאוד ומגיע לדף המתגשמים, רשום שם שצריך עור של מתגשם, עלה מחומש, נוצה של נץ עם נקודות על הפרווה שלו, ודם של מכושף.
אתה נבהל אך בכל זאת מפוקס, ואתה רואה שברנדון מתחיל בהתקפה שלו ומעיף על קול דברים, אך קול רק צוחק ושורף את כל מה שהוא מעיף.
קול לא נמצא בקרבת מקום, אך אתם שומעים אותו אומר שזה הסוף שלכם בהד מפחיד ביותר. [/b][/quote]
זה מבלבל רצח
~~~~~~~~~
" מה הלך פה לזעזעל ?! " אני שואל ליאו
-
[b] רוני וברנדון-
ברנדון ומפייר-
חיכיתי שתגיב אחי.
------
לפתע, מגיח מן האפלה המקור בכבודו ובעצמו, לבוש גלימה שמסתירה את כל גופו, אפילו את פניו לא ניתן לראות, ''נו נו, ברנדון, החלטת שאתה רוצה לעבוד אצלי?'' אומר המקור בקול אפל ושקט. [/b][/quote]
"מספייייק עם זה קוווול !"
אני צועק ומנסה לרכז את כל החום שיש בי בשתי נקודות בידיים , אני קופץ ומנסה להשליך עליו עוצמה קטלנית של גל אש או להביור !
-
ברנדון וסטיב(תקרא את זה גם עומר.)-
ברנדון אתה שואל את ליאו, ליאו נבהל ואומר, ''לעזאזאל, קול סגר את הבית עם קסמים, לא נוכל לצאת מהבית!'' אומר ליאו כשהוא מודאג.
''טוב, אנחנו יכולות לצאת ממצב הרוח למשך שעתיים בתקופה של חצי שנה, ננצל את זה עכשיו.'' אומרות שלושת הבנות, אומרות לחש מסויים והינה לפתע הן בשר ודם!
''טוב, ברנדון סטיב ורוני, אנחנו נעזור לכם, יש לנו את הכוחות שהיו לנו שהיינו בחיים.'' אומרת פייפר, פיבי במהירות מקריאה לחש מוזר, וקול נגלה לפניכם כאשר המבט שלו מופתע והוא רועד, ''פפיבי..? פייפר, פייג'?! איך הגעתן לכאן?!'' הוא אומר בחשש.
''ככה! קריסטלים, מעגל!'' אומרת פייג', מניפה את ידייה ומעגל של קריסטלים מקיף את קול ויוצר מעגל אנרגיה שלא נותן לו לצאת.
''מה עושים עכשיו..'' אומרת פייפר.
פיבי נאנחת ואומרת, ''לפחות הוא לא מאיים עלינו עכשיו.''
ואז פייג' אומרת, ''צריך לעשות את השיקוי, ליאו, אתה תלך להביא נוצה של נץ, אני אלך להביא עלה מחומש, פייפר את תחתכי את העור של קול, ופיבי את תיקחי דם מברנדון, סטיב ורוני.
מובן?'' היא אומרת ונעלמת משם ביחד עם ליאו, פייפר הולכת אל קול ופיבי מתקרבת אליכם.
''נו? אתם מוכנים?'' היא אומרת.
-
[b] רוני וברנדון-
[/b][/quote]
"אני מניח שכן" אומר במעט חשש