מגניב
פרק גדול ככולם
Printable View
מגניב
פרק גדול ככולם
תודה רבה.
אני רוצה להביא עוד קוראים לסיפור
פרק מדהים.
תמשיך את הסיפור.
תודה רבה מור .
עוד תגובות בבקשה
[RIGHT][B][I][U][SIZE=3][FONT=Times New Roman]פרק 22 :אש גועש![/FONT][/SIZE][/U][/I][/B][/RIGHT]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]כולם רצים להתארגן [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]אבל ניק לוקח את ידה של ג'ולי ורץ איתה למאחורי עץ ענקי .[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"ג'ולי... " הוא מתחיל להגיד [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]וג'ולי מביטה בו עם עיניים בוהקות כאילו שהיא רוצה שיקרה משהו [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]לא עובר זמן רב והשפתיים של שתיהם נפגשות תחת העץ הזה.[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]הם מתנשקים במשך כמה דקות שלמות כאשר הם מפסיקים שניהם מחייכים ומתחבקים חיבוק של אוהבים אבל האהבה הזאת יכולה להיות מסוכנת מאוד ,לפחות ניק יודע את זה. [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"ניק קדימה בואו!" אומר טוני כאשר כולם מתאספים [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"מה קרה ?" שואל תאי כאשר גם הוא רץ [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"ארמגדון יצר איתי קשר .. הוא רוצה להגיד לנו משהו " אומר טוני בהתרגשות [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"ילדים " אומר ארמגדון מהמכשיר המוזר שנתן להם אנדרסון [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"מצאתם כבר 4 קמעות ,ו2 אצל סילאטון " אומר ארמגדון ואנדרסון ממשיך אותו [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"לפי הידיעה שלנו ,אין 10 קמעות יותר " אומר אנדרסון [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"מה? " כולם מתפלאים [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"אז כמה קמעות יש?" שואל ניק [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"יש שבעה קמעות " אומר פיס ונדחף לתוך השיחה[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"זה אומר ש.." מתחילה להגיד דון [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"יש לנו עוד קמע אחד!" אומר ניק [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"אתה לא רציני " אומרת מיי [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"אבל מי מאיתנו יקבל אותו ?" שואלת מרי [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]ארמגדון מחכה לשקט והוא אומר "את הקמע האחרון יקבל מי שמוכן לוותר על הכל ,כדי להציל את העולם " אומר ארמגדון [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]וכולם חושבים מי זה יכול להיות .[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"איזה אלמנט יש לקמע האחרון ?" שואל שון [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"זו שאלה טיפשית מאוד " אומר אנדרסון [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"למה?" חוזרת מיי ומצטרפת לשאלה [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"בגלל שהאלמנט האחרון שעוד לא נחשף הוא .." אומר אנדרסון ולא מסיים והקשר נותק.[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"שיט!" אומר תאי[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"מה עכשיו ?" שואל טוני [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"תראו !" אומר ניק ומצביע על הר געש [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"זה סילאטון!" אומרת דון .[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]החברים רואים את סילאטון בהר געש קרוב לכפר ,הוא עומד להתסיס את הלבה של ההר ולהשמיד את כפר האינדיאנים ![/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"אוי לא!" אומרת ג'ולי "הכפר שלנו יושמד!" אומרת [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"שינג'ו ואוטאיו ! קדימה תעשו משהו " צועק זאב בודד[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]כולם בלחץ היסטרי וארמגדון מתחיל בנענוע ההר הוא שינה צורה לאלמנט הארמדיל שלו והוא עומד להרוס הכל.[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]ארמגדון לוקח את ידיו ומתחיל ליצור את הלבה, הר הגעש דיי רחוק אבל החברים מתחילים לרוץ במהירות ביינתים ארבעת היסודות שכן נמצאים מתחילים לשנות צורה [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"טוני משנה צורה להוריקן!" צועק טוני ומתחיל לעופף בשמיים לכיוון ההר [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"תאי משנה צורה לאלקטרו!" צועק תאי ויוצא להתקפת רעמים על סילאטון [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"דון משנה צורה למרמייד!" צועקת דון ומשנה צורה לבתולת הים ומתחילה להכין צונאמי למקרה שהלבה תפרוץ. [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"שון משנה צורה לפריזון!" צועק שון ומשנה צורה ללוחם קרחון ענקי "עכשיו בוא נראה !" אומר פריזון [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"זאב בודד אל דאגה" אומר ניק כאשר נשאר למטה [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"ניק " אומר זאב בודד[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"יש לי קמע שיכול לעזור לכם " אומר זאב בודד [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"באמת ? קמע ?" שואל ניק [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"כן... הוא נמצא בלוע הר הגעש מוחבא בתוך האדמה ,אף אחד לא מצליח למשוך אותו החוצה !" אומר זאב בודד [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"אבל למה?" שואל ניק[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"אבא שלי הצ'יף הקודם אמר שהקמע הזה ייצא אך ורק בפני הגיבור.. שיוותר על הכל ... כדי להציל את העולם שלו מפני הזמן ,הכוח הכי מסוכן " אומר זאב בודד[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"אבא שלך ?" שואל ניק [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"שמי האמיתי הוא לא זאב בודד ,קוראים לי סיפ." אומר זאב בודד [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"סיפ?" שואל ניק כאשר מכיר את השם הזה כבר מהעבר הרחוק שלו [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"אני סבא שלך " אומר זאב בודד לניק כאשר הוא בשוק מוחלט [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"ועכשיו נכד שלי ... אתה חייב ללכת לשם .. אבל זכור, אם אתה הופך לגיבור של הקמע ... אתה יכול..." אומר סיפ וניק עוצר אותו "עצור! אל תגיד לי .. אני מוכן! אני מוכן לוותר על הכל!" אומר ניק ורץ לעבר הר הגעש הוא עוצר שנייה וחוזר לסיפ ,סבא שלו ,ונותן לו חיבוק.[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"להתראות ובהצלחה!" אומר סיפ הזקן ,הוא נשכב על שמיכה והוא גוסס מרוב זקנה לאט ,לאט .[/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]"סילאטון אתה לא תצליח!" צועק פריזון כאשר משגר עליו גוש קרח אבל פתאום סילאטון מוציא שפיץ מתוך האדמה ודוקר את שון שנהפך לצורתו הקודמת ונשכב פצוע על הרצפה .[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"אוי לא! מכת ברק!" צועק אלקטרו ויורה את המכה ,אבל אדמה זה אלמנט חזק על חשמל ולכן תאי חוזר לצורתו פצוע כמו שון .[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"עכשיו תורי! משב רוח!" צועק הוריקן כאשר סילאטון יורה עליו סלעים מהאדמה והורג אותו ומחזיר אותו להיות שוב טוני .[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"צונאמי!" צועקת דון כאשר משגרת גל ענקי לעבר הר הגעש כדי לייבש אותו אבל היא לא מצליחה וחוזרת להיות דון .[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"עכשיו עוד כמה שניות ואתם עם הכפר הזה מושמדים!" צועק סילאטון[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"עצור סילאטון!" אומר ניק כאשר מגיע לשם ועומד על הלוע [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"ניק? תתרחק משם!" צועקת מיי כאשר מטפלת בטוני ודון הפצועים [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"אוי לא ניק תברח! " צועקת מרי כאשר מטפלת בשון ותאי [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"לא!" צועק ניק[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"עכשיו זה הזמן שלי !" אומר ניק ומוצא את הקמע [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"קמע הדרקון!" צועק "צא!" ממשיך [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]הוא שולף את הקמע מהאדמה ומחייך ,סילאטון בהלם מוחלט מהמתחרש והוא קצת מבולבל [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]ניק שולף את הקמע והוא נהפך להיות הגיבור![/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"אלמנט אש!" צועק ניק[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"קדימה! שינוי צורה!" צועק ניק ועולה לשמיים כאשר מעטפת מוזרה עוטפת את גופו והוא מתפתח להיות הגיבור האחרון ,האלמנט הכי חזק ובוער שיש בטבע [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"עכשיו אני פיירו! צועק ניק ומשלים את צורתו [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]הוא עומד שם ומכין כדורי אש ומשגר אותם על סילאטון [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]סילאטון מכין בלוק אבן ענקי וחוסם את הכדורים ואת המתקפה כולה .[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"לא כל כך מהר!" אומר פיירו ומתחיל לשלוט בלבה ,לוקח חתיכה ממנה ומשגר אותה על סילאטון[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]הלבה פוגעת בו והוא מתחיל לימוס [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"לא!" צועק סילאטון .[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]הוא נעלם משם כאילו לא היה ,וכשהוא נעלם במיקום שלו נשארו שני הקמעות שלו ,הארמדיל וחצי הסוס .[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"יש ! גדול ניק!" צועק לו טוני [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]הילדים יורדים לכפר שוב וכולם מחבקים את ניק כאשר חזר לצורתו [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]ארמגדון יוצר קשר עם הילדים [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"כל הכבוד ניק עשית את זה!" צועק לו ארמגדון [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"לשמחתנו השלמנו את המשימה שלנו!" אומר ארמגדון ואנדרסון ממשיך אותו [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"אתם יכולים לחזור הביתה!" אומר [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"יש!" צועקים כולם [/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]"חוזרים הביתה!" צועקים כולם .[/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=6]בפרק הבא :[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=6][/SIZE]
[SIZE=6][/SIZE][RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=6]פרק 23 ואחרון :שריקת הסיום![/SIZE] [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][RIGHT][B][I][U][FONT=Times New Roman][SIZE=5]פרק 23 ואחרון :אסון הזמן –שריקת הסיום![/SIZE][/FONT][/U][/I][/B][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman] [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"אתם יכולים לחזור הביתה !" אומר אנדרסון וכולם שמחים ומאושרים [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"יש! סוף סוף!"צועקים [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"חוזרים הביתה!" צועקים כולם ומתחבקים [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"עכשיו ,קחו לכם זמן להיפרד ואנחנו נשגר אתכם בחזרה לכאן " אומר ארמגדון [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"ארמגדון.." אומר ניק ליד כולם [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"מה ניק ?" שואל ארמגדון [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"אני לא חוזר " אומר ניק [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"מה? " מתפלאים כולם [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"למה לא ניק ?" שואל טוני [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"אני מאוהב בג'ולי ואני רוצה לחיות איתה כאן ,חוץ מזה ,דודים שלי פה ,אוטאיו ושינג'ו הם משפחה שלי ,וזאב בודד ,הוא סבא שלי " אומר ניק [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"מה ?אתה רציני ?" שואל שון [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"כן " אומר ניק .[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"מוזר מאוד " אומר תאי [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"אתה צודק אבל אני לא יכול להתכחש למשפחה שלי " אומר תאי [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"מה עם ההורים שלך ?" שואלת מרי [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"אלה לא ההורים האמיתיים שלי ,ההורים האמיתיים שלי הולכים להיוולד בשנים הקרובות אם אני אשאר כאן " אומר ניק [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"וואו זה מוזר מאוד מאוד" אומרת מיי וניק צוחק[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"טוב אני אצטרך לכבד את בקשתך " אומר ארמגדון [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"אני לא אשגר אותך לכאן " אומר אנדרסון [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"אני אתגעגע אליך חבר !" אומר טוני ורץ לחבק את ניק [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"אתה החבר הכי טוב שלי טוני " אומר ניק ומחבק אותו ולוחש לו איזה משהו באוזן .[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]דון מתקרבת לניק ונותנת לו חיבוק "ניק תודה לך על הכל " אומרת דון וקצת מאוכזבת ,כי היא בעצם אוהבת את ניק ,אבל לאהבה הזאת אין תכלית .[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]מיי מתקרבת אליו ומחבקת אותו "היית גדול בקרב מקודם " אומרת לו בחיוך היפה שלה ומנשקת אותו בלחי .[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"כל הכבוד אחי !" אומר תאי ובא לתת לו לחיצת יד "אתה חבר אמת" אומר תאי [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"אני אתגעגע אליך בן אדם" אומר לו וחוזר לכולם [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]מרי מתקרבת אליו ואומרת לו "ניק ,סחתיין " ונעלמת משם .[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]שון היחיד שמתקרב ולוחץ את ידו ולא אומר כלום ,ניק ושון מביטים זה בזה ויודעים שתמיד יהיו יריבים ,אך לכמה דקות הם יכולים לשכוח ולהיות חברים ![/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"כל הכבוד אחי ,ידעתי שזה אתה " אומר שון ונפרד מניק .[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"טוב חברים.. אני נפרד מכם עכשיו ,היה לי המסע הכי כיף ומוזר בחיים " אומר ניק ומחזיק את ידה של ג'ולי כאשר עומדים ביחד לפרידה אחרונה .[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"להתראות כולם " אומר טוני ומאסף את הילדים בנקודה אחת [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"אנחנו מוכנים ארמגדון " אומר טוני ומחייך אל ניק [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"אנחנו עוד ניפגש ,חבר" אומר טוני [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"אנחנו ניפגש... " אומר ניק .[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]והם נעלמים משם במהירות על .[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"אז זהו .. אתה נשאר כאן ?" שואלת ג'ולי בחיוך רחב ונותנת לניק נשיקה צמודה בשפתיים [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"כן " אומר ניק [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"עכשיו נוכל להתחיל לחיות באמת " [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"אתה באמת וויתרת על הכל " אומרת ג'ולי [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"אתה לא חוזר הביתה ולכן ויתרת על הכל כדי להציל את העולם " אומר סיפ .[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"יכול להיות .. זה באמת לא משנה " אומר ניק .[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]ביינתים במערה של ארמגדון מופיעים החבורה [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"ברוכים השבים " אומר ארמגדון בחיוך רחב [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]הילדים נורא שמחים והם יושבים כל אחד בכיסא שלו ואנדרסון אומר "שבו יש לנו משהו להגיד לכם " אומר אנדרסון.[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"כמה דברים לפני שאתם נפרדים " אומר אנדרסון [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"קודם כל ... טוני בוא איתי הצידה " אומר ארמגדון [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]הוא לוקח את טוני הצידה והולך לספר לו שהוא אביו .[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"טוני .. אני .. יודע שאתה מחפש את אבא שלך כבר הרבה זמן .. " אומר ארמגדון [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"מה קרה? מצאתם אותו ? אתה יודע מי זה?" שואל טוני בסקרנות [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"טוני ... אני אביך " אומר ארמגדון ומביט בו בעיניים אוהבות [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"אבא?אתה גדי ארמה ?" שואל [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"אני גדי ארמה .. אבל אם תהפוך את השם ותחבר אותו ,יצא לך .. ארמגדון " [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]אומר ארמגדון .[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"אני לא מאמין !" אומר טוני ומחבק אותו חיבוק אוהב של הרבה זמן שלא התראו .[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"יש לשם הזה עוד משמעות .." אומר ארמגדון [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"מה ?" [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"סוף מוחלט ,ארמגדון " אומר [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"מה הקשר בינך לבין סוף מוחלט ?" שואל טוני [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"אתה כבר תדע מה זה אומר " אומר לו ארמגדון והם חוזרים ביחד אל כולם [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"מה קרה טוני ?" שואלים אותו כולם [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"ארמגדון זה אבא שלי " אומר טוני בחיוך [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"מה?" כולם מופתעים [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"אין מצב!" אומרת דון [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"אבל זה נכון "אומר ארמגדון ומחייך חיוך רחב ומביט בשון ומרי ,כמה שהם דומים וחייבים לדעת כבר שהם אחים [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"שון ומרי ... החדשות שלכם הם ... שאתם אחים " אומר ארמגדון [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]שון מביט בה ולא מופתע כלל "ידעתי שהיא מזכירה לי את אימא שלי " אומר לה [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"אחי ?" שואלת [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]הם מתחבקים ומשלימים פערים של שנים ,אח ואחות קטנים .[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"זהו זה .. אתם עכשיו יודעים הכל " [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"אתם עומדים לחזור לביתכם ,לשנה שלכם ,בקיצור.. אתם הולכים להיפרד " אומר אנדרסון[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"מה זאת אומרת ? " שואל שון [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"זאת אומרת .. שאתם תחזרו הביתה ותלכו לישון .. אתם יותר לא תזכרו כלום מהמסע הזה ,מאסון הזמן שצפוי לקרות או כבר קרה או לעולם לא יקרה " אומר ארמגדון [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"זאת שריקת הסיום של המשחק שלכם " אומר אנדרסון [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]וכולם עצובים לא יודעים מה להגיד ,תאי לוקח את מרי הצידה ואומר לה "מרי כבר הרבה זמן שאני רוצה להגיד לך את זה.. אבל אני אוהב אותך ולדעתי עכשיו זה הזמן הכי טוב להגיד לך את זה!" אומר תאי מול כולם והם שומעים ,מרי אומרת לו "אני גם אוהבת אותך " והם מתנשקים [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]פיס בוכה מרוב אושר שהנכד שלו אכן מצא אהבה במסע הזה [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"זה כל כך מרגש" אומר פיס [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]טוני ומיי גם מתנשקים ונפרדים זה מזה ומיי בוכה שלא תראה את אהוב ליבה יותר לעולם .[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]דון ושון מחזיקים ידיים אשר זו הנשיקה הראשונה שלהם וכנראה גם האחרונה [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"אנחנו צריכים לשגר את שון ,קדימה שון " אומר אנדרסון [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"באיזה שנה אנחנו ?" שואל שון [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"אנחנו עכשיו בהווה שלנו ,מאיפה שהכול מתחיל ,אנחנו ב2010 " אומר אנדרסון [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"לאן אתם מחזירים אותי ?" שואל שון המדוכא[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"ל2014 ,לבית שלך עם אביך הלא אמיתי ,פול ." אומרים לו [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"אני רוצה להישאר" אומר שון [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"לצערי זה בלתי אפשרי " אומר ארמגדון ומכין את המכונה [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"להתראות ילד מספר 7 " מחייך ארמגדון ואומר לו [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]שון מחייך אליו בחזרה ויושב על תא השיגור [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"להתראות חברים שמחתי להכיר אתכם " אומר שון לחבריו החדשים שהכיר בפחות מכמה שעות וישר הם החברים הכי טובים שלו ,הפרידה גם מאחותו הייתה קשה ,אבל מי יודע אולי הם יפגשו "בעתיד ".[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"למה אבל אנחנו לא נזכור כלום ?" שואלת דון [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"כי כולכם עוד אמורים להיפגש בעתיד.." אומר אנדרסון [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"אתם אמורים להיפגש כרגיל ,בלי שום משימה שתפגיש אתכם " אומר אנדרסון [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"אוקיי " אומר שון ונעלם מהמערה.[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"זהו זה" עכשיו אתם יכולים ללכת ,ברגע שתצאו מהמערה הזאת ,זה כאילו לעולם לא נכנסת הנה ,בדיוק באותה שנייה שנכנסתם אתם גם יוצאים " אומר להם ארמגדון [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"להתראות לכם " אומר אנדרסון [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]הם יוצאים מהמערה כולם ופיס יוצא עם תאי וחוזר איתו לסין [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]מרי נפגשת עם הוריה "אימא ואבא!" צועקת להם והם רצים לחבק אותה למרות שראו אותה לפני שנייה [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]הם חוזרים ללונדון .[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]מיי ודון מחזיקות ידיים והולכות למלון של הוריהם וחוזרות לאמריקה. [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]תאי מדבר עם פיס במטוס [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"סבא.. " אומר תאי [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"מה תאי ?" שואל אותו בחזרה [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"למה ארמגדון אמר לנו "להתראות ?" שואל אותו [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]פיס צוחק ואומר "אתה עוד תראה... בעתיד ." אומר לו [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]ארמגדון ואנדרסון לוחצים ידיים וארמגדון אומר לו [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"אנדרסון תודה לך על העזרה " אומר ארמגדון [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"קרא לי סטיוארט" אומר לו ולוחץ את ידו ועומד להיפרד ממנו ולחזור למחקר העננים הסגולים שלא קיימים יותר .[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"אבא.. אתה חוזר איתי הביתה?" שואל טוני את ארמגדון [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"תלך אני כבר בא" אומר ארמגדון .[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"אוקיי " אומר טוני ויוצא מהמערה.[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]ניק ,סיפ ומשפחתו יושבים באוהל ומדברים [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"איך זה שלא חזרת אני לא מבין יהיה לך קשה פה " אומר שינג'ו ומדבר אל ניק [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"אני פשוט לא יכול ,אני רוצה לחיות חיים נורמלים " אומר ניק [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"ומה עם אסון הזמן ?" שואל אוטאיו את ניק [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"פתרנו את האסון .. זהו זה .. זה נגמר" אומר ניק [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]בחוץ מתחילה סערה קלה ,הם יוצאים החוצה מהאוהל וניק מביט בשמיים ורואה את הענן הסגול והשמיים הסגולים "איך זה יתכן ?" שואל ניק [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"הרי פתרנו את זה כבר!" צועק לאוויר [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"רגע.. מה קורה פה?" שואל סיפ את ניק[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"מה זה אומר?" שואלת ג'ולי וניק העומד נחוש אומר [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"זה אומר... שהמשימה שלי עוד לא נגמרה " אומר ניק [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]במערה של ארמגדון ,ארמגדון מתכוון לצאת ,הוא מכבה את האור ופתאום שומע קולות משונים [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"ארמגדון הלו ?" שואל אותו קול מסוים [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"כן ?" שואל בחזרה דרך משדר טלוויזיה [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"הכל בסדר? הם הלכו הביתה ?" שואל [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"הם לפחות חושבים ככה" אומר ארמגדון [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"אוקיי ,עבודה טובה " אומר [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]הוא מכבה את המשדר ואומר "אה.. סילאטון שכחתי להגיד לך ... בהצלחה במשימה שלך !" אומר לו ארמגדון "תודה .. להתראות חבר" אומר לו סילאטון [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"הם לא יודעים מה מחכה להם.. אסון הזמן או לא.. מוחעחעחע " צוחקים סילאטון וארמגדון ביחד. [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=7]THE END[/SIZE] [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman] [/FONT][/RIGHT][/RIGHT]
מילות הכותב :
אז ככה ,אתם בטח זוכרים את הסיפור הקודם "לכודים בזמן "
אחרי שהצלחתי למצוא עלילה ותוכן ,נתקעתי והחלטתי לעשות תפנית מעניינת ולשנות אפילו את השם ל"אסון הזמן " כאשר הילדים עוברים שם יותר חווויות מהחיים ולא רק לימוד היסטוריה .
ושוב .. עברתי את השיא הקודם שלי והפעם.. אסון הזמן ... הוא הסיפור הכי ארוך איי פעם בספרות .
שברתי את השיא שלי ,הדמיון שלי ,הכוח שלי לעשות דברים שלא חלמתי
הסיפור הוא בעצם המקלט שלי לבריחה
הוא בעצם החיים שלי כנקודת מבט בדיונית לחלוטין
את הפרקים האחרונים אני תמיד נהנה לכתוב ,הם תמיד גם הכי מעניינים
וגם הפעם בפרק האחרון הוספתי תפנית ועוד טעם של עוד
רק שהפעם ,הטעם הזה לא ימשיך לשום מקום ,אין עוד עונה ,אין עוד כרך או פרק שקשור לזה ,זהו .עלילות "הזמן" נגמרו
אז למה בכל זאת השארתי את זה כאשר מגלים שארמגדון רע
כדי לתת לקוראים לחשוב על זה... מה בעצם קרה פה.. אחרי כל המסע הזה.. מתברר שארמגדון רע... קצת מוזר.. וקצת חולני אבל .. זה מה שעושה את הסיפור הזה לייחודי .
את הסיפור הבא שלי "אסון טבע" אני הולך לכתוב בימים הקרובים ומקווה שאסיים ,הסיפור עוסק באסונות טבע עתידניים שפוגעים באנושות
בכל פרק מוצג אסון טבע אחר ,דמות ראשית אחרת ובמהלך הסיפור קוראת תפנית מעניינת ביותר כאשר בין הדמויות יפתח קשר והם יפגשו ,מה יקרה בסוף ? העולם ינצל מכוחו של אסון הטבע? או שאני אחליט שוב להשתעשע עם הכתיבה? תצטרכו לחכות ,לקרוא ולראות.
עד הסיפור הבא שלי ,אסון טבע ,להתראות ,ארוין.
הסיפור נראה טוב!
אני מתחיל לקרוא :)
תודה רבה
קריאה מהנה
ארווין,זה היה הסיפור הכי טוב בפורום!!!!!!
אהבתי את התפנית בסוף,היא הייתה נהדרת!
אם כך,ניפגש באסון הטבע
להתראות,ותודה על הסיפור הנפלא:sunglasses::sunglasses::D:wink::big_wink::)
תודה רבה אוהד
אתה אחד הקוראים שהתחילו מהתחלה וסיימו איתי ביחד.
תודה לך .
אני אדאג לכך שאסון הטבע יהיה פי אלף יותר טוב
ווואהה הסיפור שלך אחד הטובים,אבל יש בו כמה דברים רעים...
קודם כל,הדברים קרו יותר מידי מהר ובכלל לא מפורט,לדוגמה,לא נתת פרק על אהבתו של ניק כלפי ג'ולי.
בפרק אחד הוא פשוט סתם התאהב בה,לא סיפרת איך כל זה התחיל..
בנוסף,היית צריך יותר לתאר את שינוי הצורה,איזה רגשות היו אצל כל אחד כשהוא הפך צורה,מה הוא חשב באותו זמן...כמו כן,היית יכול להרחיב ולתאר את הקרבות יותר...לא ישר מתקפה בום מת ביי ביי חחח,זה לא הולך ככה...
כמו שאמרתי הדברים הלכו יותר מידי מהר...
אוקיי אקח זאת לתשומת ליבי בסיפור הבא שלי שנפתח היום
אסון הטבע