-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Jan 10 2010, 03:52 PM
[b]
[color=blue]ריקאגו
---------
היא עונה לך "לפי דעתי בערך בעוד 13 שעות,אבל אל תידאג יש מה לעשות במטוס הזה"ומחיכת חיוך קטן.[/color]
[/b][/quote]
"אוקי" אענה לה ואלך למחשב ואחפש איזה משחק לשחק בו...
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Jan 10 2010, 03:52 PM
[b] [color=purple]לן
----
אתה מכניס את החרב לנידון וסם אותו על הגב.
אתה ואלקס ניכנסים למעלית ושם היא שואלת אותך "איזה רוח אתה רוצה?".
ליפני שאתה עונה המעלית ניפתחת ואלקס יוצת מימנה היא אומרת "אתה ממש איטי".[/color] [/b][/quote]
''תודה רבה באמת.'' אומר בקצת כעס ואז אגיד, ''אני רוצה רוח של סמוראי חזק, ממש חזק.''
-
<div align="Center">[b]מוקפא לבקשת פותח המשחק[/b]</div>
-
<div align="Center">[b]המשחק מופשר לבקשת פותח המשחק[/b]</div>
-
[color=purple]לן
---
היא עונה לך "אני חושבת שיש רוח שמתאימה לך גם היא ממש לא סובלנית אבל חזקה מאוד" וממשיכה להתקדם במהירות.[/color]
[color=blue]ריקאגו
---------
אתה משחק בפרוטוטייפ.
אתה משחק בו מלה זמן ואתה מתחיל להיות צמאה,אתה מחפש משהוא לישתות ואתה לו מוצה,אתה מוזיז את המחשב נייד ואתה רוצה לישאול את גאיה אם היא יודעת איפו יש משהוא לישתות ואתה רואה שאף אחד לו יושב בכיסה שלה.[/color]
[color=blue]אופיר
-------
הילד כולו שטוף בדם ומלה סימנים וחתחים אומר לך "אתה מאוד חזק מיצתער שזילזלתי בך"אומר לך בתשישות וניראה מאוד חלש ועייף.[/color]
[color=blue]ניב
-----
הילד שואל אותך בחשש ובסקרנות "איך קוראים לך?".[/color]
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Jan 17 2010, 07:11 PM
[b]
[color=blue]אופיר
-------
הילד כולו שטוף בדם ומלה סימנים וחתחים אומר לך "אתה מאוד חזק מיצתער שזילזלתי בך"אומר לך בתשישות וניראה מאוד חלש ועייף.[/color]
[/b][/quote]
"אז אני מניח שניצחתי...אז מה קורה עכשיו? " אשאל בקול רם ואחפש את השופט
-
[b] [color=purple]לן
---
היא עונה לך "אני חושבת שיש רוח שמתאימה לך גם היא ממש לא סובלנית אבל חזקה מאוד" וממשיכה להתקדם במהירות.[/color]
[/b][/quote]
''תגידי, את היית חברה של האיש שביקר אותנו בבית שלי? מה הקטע שלו? ונראה לי שאולי אני מתחיל להתאהב בך.'' אומר ואסתכל לה בפנים.
-
[color=purple]לן
---
היא צוחקת ומחיכת ואומרת לך "זה שפגשנו בבית שלך היה אמור להיות ארוסי לעתיד ואני פשות לו רציתי אותו סיפור ממש ארוך ואין לנו זמן להתעמק בו.
בכול מיקרה אני מבתיחה לספר לך את הסיפור שההיה לנו זמן"אתם נימצאים שני רחובות מבית הקברות.[/color]
[color=purple]אופיר
--------
הילד אומר לך "אחי אין שופט פו ואין מנצחים או מפסידים פשות יש חזקים וחלשים הקרבות מראים לרוחות איזה מהמתמודדים חזקים ואיזה חלשים" אתה סם לב שלאט לאט האנשים מתפזרים והולכים משם.[/color]
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Jan 17 2010, 07:37 PM
[b]
[color=purple]אופיר
--------
הילד אומר לך "אחי אין שופט פו ואין מנצחים או מפסידים פשות יש חזקים וחלשים הקרבות מראים לרוחות איזה מהמתמודדים חזקים ואיזה חלשים" אתה סם לב שלאט לאט האנשים מתפזרים והולכים משם.[/color] [/b][/quote]
אלך לחפש את אנה לספר לה על הקרב שהיה לי
-
[b] [color=blue]ניב
-----
הילד שואל אותך בחשש ובסקרנות "איך קוראים לך?".[/color] [/b][/quote]
אומר "לי קוראים ניב, ולך?"
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Jan 17 2010, 07:37 PM
[b] [color=purple]לן
---
היא צוחקת ומחיכת ואומרת לך "זה שפגשנו בבית שלך היה אמור להיות ארוסי לעתיד ואני פשות לו רציתי אותו סיפור ממש ארוך ואין לנו זמן להתעמק בו.
בכול מיקרה אני מבתיחה לספר לך את הסיפור שההיה לנו זמן"אתם נימצאים שני רחובות מבית הקברות.[/color] [/b][/quote]
''אני אשמע את הסיפור, אל תדאגי... ותדעי שאני גם רוצה אותך.'' אומר ואנשק אותך בלחי, לאחר-מכן אתקדם איתה לבית הקברות.
-
לן
----
היא מחיכת ומתקרבת אליך הי לאט לאט ניצמדת אליך ואתה סם יד עליה.
אתם ניכנסים לבית הקברות ושם היא אומרת לך "לן בוא נירשם" ומתקדמת אט אט לספר ישן.
ניב
-----
הוא עונה לך "שמי דיויד ואני שאמן ממש מתחיל היום באתי כדאי לימצו לי רוח מלווה" ומוסיף "אני משער שגם לך אין רוח מלווה".
אופיר
--------
אתה מתקדם לכיוון השער ואתה רואה את אנה מדברת עם ילד שניראה לך ממש מוזר.
היא מדברת איתו ומתחילה ליצחוק.
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Jan 17 2010, 10:56 PM
[b] לן
----
היא מחיכת ומתקרבת אליך הי לאט לאט ניצמדת אליך ואתה סם יד עליה.
אתם ניכנסים לבית הקברות ושם היא אומרת לך "לן בוא נירשם" ומתקדמת אט אט לספר ישן. [/b][/quote]
''אוקיי.'' אומר ואלך איתה לאיפה שהיא הולכת, תוך כדי שאני נצמד אליה.
-
[b] ניב
-----
הוא עונה לך "שמי דיויד ואני שאמן ממש מתחיל היום באתי כדאי לימצו לי רוח מלווה" ומוסיף "אני משער שגם לך אין רוח מלווה". [/b][/quote]
"אני פה רק בגלל אבא שלי. הוא הלך לחפש לי רוח מלווה בזמן שאני מנסה להבין מה הולך פה"
-
[b] אופיר
--------
אתה מתקדם לכיוון השער ואתה רואה את אנה מדברת עם ילד שניראה לך ממש מוזר.
היא מדברת איתו ומתחילה ליצחוק. [/b][/quote]
אגש אליהם ואומר:"היי אנה, בדיוק ניצחתי בקרב הראשון שלי "
ואעיף מבט חשדני על הילד