[color=orange]אדריאן-"היי, לא יפה. אני לא שפטתי אותך, ואת הדרך שבא אתה משחיט את הנוער, נכון?"[/color]
Printable View
[color=orange]אדריאן-"היי, לא יפה. אני לא שפטתי אותך, ואת הדרך שבא אתה משחיט את הנוער, נכון?"[/color]
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 3 2010, 06:41 PM
[b] [color=gray]מייקל- הוא מסתכל הצידה במבט מהורהר. "זה לא מתפקידי לשפוט. אני לא יודע את כל הפרטים."[/color] [/b][/quote]
"כנראה אתה אחד היחדים ששפויים בעיר הזאת "אומר לו .
"אז אתה יודע משהו על כל הפיגועים שקורים בעיר ?"אשאל אותו .
[color=gray]מייקל-"האמת שכן." הוא אומר ומוציא תג. הוא עובד בCIA. "כמובן שזה סודי." הוא מחזיר אותו לז'אקט ושם אותו עליו. "אני יכול לומר שהמצב רע מאוד, ואין לנו שום קצה חוט."[/color]
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 3 2010, 06:46 PM
[b] [color=gray]מייקל-"האמת שכן." הוא אומר ומוציא תג. הוא עובד בCIA. "כמובן שזה סודי." הוא מחזיר אותו לז'אקט ושם אותו עליו. "אני יכול לומר שהמצב רע מאוד, ואין לנו שום קצה חוט."[/color] [/b][/quote]
"יפה לך "אומר לו.
"כמה פיגועים היו בזמן שהייתי בכלא ?"אשאל אותו .
[color=gray]מייקל- הוא נראה מתלבט. בסוף הוא אומר "אני לא יכול לספר לך הכול, אבל אני אספר לך את מה שכולם כבר יודעים." הוא מחפש משהו בחליפה שלו. "זה התחיל שבוע שעבר. היו שלושה פיצוצים, שעשו חור במקומות בהם התרחשו. ואתמול קרה משהו חדש.. היה מעין רצח נוראי, אבל אפילו שבטוח יש בין המקרים קשר, אנחנו לא מצליחים למצוא אותו."[/color]
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 3 2010, 06:41 PM
[b]
[color=blue]אריאל- אתה יושב כמה שעות, מנסה לפענח משהו מבין כל הרמזים הפזורים בבית שלך. עוברות כמה שעות ואתה לא מוצא כלום. בסביבות 9 בערב, הטלפון מצלצל[/color] [/b][/quote]
אגש אל הטלפון בעייפות לאחר היום הקשה והמפרך הזה וארים אותו, "הלו?" אשאל בעייפות.
[color=blue]אריאל- קולו של סטן בוקע מהקו השני. "היי אריאל! מה קורה?"[/color]
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 3 2010, 06:53 PM
[b] [color=blue]אריאל- קולו של סטן בוקע מהקו השני. "היי אריאל! מה קורה?"[/color] [/b][/quote]
"את האמת?, לא משהו" אומר לסטן.
"למרות זאת חקרתי ומצאתי דברים מעניינים במיוחד, תגיד אתה מכיר אירגון כלשהו בשם INFERNAL?" אשאל אותו לפתע.
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 3 2010, 06:44 PM
[b] [color=orange]אדריאן-"היי, לא יפה. אני לא שפטתי אותך, ואת הדרך שבא אתה משחיט את הנוער, נכון?"[/color] [/b][/quote]
"אני לא משחיט את הנוער, אני מחנך אותו על מוזיקה טובה. עכשיו תעוף לי מהפרצוף לפני שאני יורה בך"
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 3 2010, 06:51 PM
[b] [color=gray]מייקל- הוא נראה מתלבט. בסוף הוא אומר "אני לא יכול לספר לך הכול, אבל אני אספר לך את מה שכולם כבר יודעים." הוא מחפש משהו בחליפה שלו. "זה התחיל שבוע שעבר. היו שלושה פיצוצים, שעשו חור במקומות בהם התרחשו. ואתמול קרה משהו חדש.. היה מעין רצח נוראי, אבל אפילו שבטוח יש בין המקרים קשר, אנחנו לא מצליחים למצוא אותו."[/color] [/b][/quote]
"אני מקווה שתצליח לפתור את זה "אומר לו .
"טוב נתראה בקרוב "אומר לו ואתרחק .
[color=blue]אריאל- "לא..." יש שקט לרגע. "תגיד, לא נמאס לך כל היום לעבוד? אני יוצא לפאב, וחברים שלי הבריזו, אז חשבתי להזמין אותך.. אתה יודע, לשתות קצת, להתחיל עם בחורות.."[/color]
[color=orange]אדריאן-"ושוב הגענו לעניין הפרספקטיבה." הוא אומר. "טוב, נראה כאילו ממך אני לא אקבל מידע. אתה הרבה יותר ירוק ממני. אבל לפחות אני יודע שאני לא היחיד."[/color]
[color=gray]מייקל- אתה מתרחק אבל הוא מתקרב אליך ואומר "מצאתי את זה." ולפני שאתה מספיק לעשות משהו, הוא נוגע בך עם המכשיר המתכתי הקטן שהוא הוציא. אתה מרגיש כאב חד מאוד. ואז כלום.
אתה מתעורר בחדר חשוך. אתה קשור אך הפה שלך חופשי. אין שום דבר בחדר חוץ ממך והכיסא שאתה יושב עליו.[/color]
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 3 2010, 07:01 PM
[b] [color=gray]מייקל- אתה מתרחק אבל הוא מתקרב אליך ואומר "מצאתי את זה." ולפני שאתה מספיק לעשות משהו, הוא נוגע בך עם המכשיר המתכתי הקטן שהוא הוציא. אתה מרגיש כאב חד מאוד. ואז כלום.
אתה מתעורר בחדר חשוך. אתה קשור אך הפה שלך חופשי. אין שום דבר בחדר חוץ ממך והכיסא שאתה יושב עליו.[/color] [/b][/quote]
"מה עשיתי לעזאזל ?!#"אומר ואצעק .
"תשחררו אותי "המשיך לצעוק כמו מטומטם
[b]
[color=orange]אדריאן-"ושוב הגענו לעניין הפרספקטיבה." הוא אומר. "טוב, נראה כאילו ממך אני לא אקבל מידע. אתה הרבה יותר ירוק ממני. אבל לפחות אני יודע שאני לא היחיד."[/color]
[/b][/quote]
"לא היחיד מה, שיש לו חתכים בגב? ואו. מרגש בנאדם. אפשר לחשוב כבר מה זה, כולה חתכים."
[b] [color=blue]אריאל- "לא..." יש שקט לרגע. "תגיד, לא נמאס לך כל היום לעבוד? אני יוצא לפאב, וחברים שלי הבריזו, אז חשבתי להזמין אותך.. אתה יודע, לשתות קצת, להתחיל עם בחורות.."[/color]
[/b][/quote]
"י נמאס, אבל אתה מבין גילתי משהו גדול, אני לא אגיד לך זאת בטלפון כי יש מצב שהאנשים האלו עוקבים אחרינו, ניפגש בפאב בעוד חצי שעה" אומר לו.
[color=gray]מייקל- לאחר כמה שניות אתה שומע צעדים, והאיש הגבוה שחישמל אותך נכנס. "מייקל! התעוררת!"[/color]
[color=orange]אדריאן-"חתכים?" אומר אייס בחיוך. הוא מביט באקדח שלך. אתה מסתכל אליו שוב, אבל יכולת להישבע שהעיניים שלו היו חומות ולא אדומות שניה לפני כן. פתאום אתה מרגיש כאב חד ביד שלך, כאילו היא נכווית מבפנים. אתה שומט את האקדח, נאנק מכאבים, ואייס מרים אותו. העיניים שלו שוב חומות. "זה קצת יותר מחתכים." הוא אומר והולך אל החלון. כשהוא מפנה אליך את הגב אתה רואה שיש לו בחולצה שני חתכים אנכיים. מתוכם יוצא משהו לבן וגדול, מהר.
[url=http://public5.tektek.org/img/av/1004/d03/1223/1739221.png]http://public5.tektek.org/img/av/1004/d03/1223/1739221.png[/url]
"נתראה בחיים אחרים, אח" הוא אומר, פורש את הכנפיים ועף דרך החלון[/color]
[color=blue]אריאל- הוא לא נשמע שמח במיוחד לדבר על העבודה אחרי שעות העבודה, אבל הוא מסכים. אתם נפגשים בפאב כמה דקות לאחר מכן. "אז, מה רצית להגיד?" שואל סטן אחרי שתי כוסות בירה[/color]