-
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אלמוגסי[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מיסטי אומרת לך :"זה בגלל שידיד שלי אש פגע הרבה במנהיג שלו ג'יימס ואני גם עזרתי לאש אז הוא שונא אותי בגלל זה"[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']adidas[/FONT][/COLOR][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]האוכל הוא הפרי אורן שמצאת.[/SIZE][/FONT]
[COLOR=#ff6600][FONT='Guttman Yad-Brush'][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Chimcharboy[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה מחפש מקום אימון אתה לא מוצא מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]adidas
האוכל הוא הפרי אורן שמצאת.
מה תעשה?[/QUOTE]
אז אני אתן אותו לטורצ'יק ופוציאנה...
*אם אפשר הסבר על פרי רק...
-
[quote=אדון פריון;610952]
[COLOR=#ff6600][FONT=Guttman Yad-Brush][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Chimcharboy[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה מחפש מקום אימון אתה לא מוצא מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
אני מיתעצבן ומוציא את הפוקימונים ומאמן אותם אחד עם השני
-
[quote=אדון פריון;610952][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אלמוגסי[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מיסטי אומרת לך :"זה בגלל שידיד שלי אש פגע הרבה במנהיג שלו ג'יימס ואני גם עזרתי לאש אז הוא שונא אותי בגלל זה"[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT]
[/quote]
"אין מה לעשות! אני משער שבהזתמנות הבאה שלו להראות את הכעס שלו על שפגעו בבוס שלו הוא ינצל את זה!שמעתי על אש טיפה הוא זה שחבר של מיי.טוב נראה לי שכדי שנמשיך אין לנו מה לעשות במרפאה כרגע ולא הבנתי למה הוא חושב שאנחנו ביחד?באמת מעניין למה,יש רק כמה אפשרוית שעולות לי בראש:ריגול וחקירה גם שיש מצב שזה נכון וזאת סתם השערה שלו."אני אומר וממשיך ללכת להמשך.
-
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה ומיסטי הולכים לעיר פטלבורג והמכון פתוח.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']adidas[/FONT][/COLOR][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]*הכול אותו הדבר אבל יש עיר שאתה יכול ליצור סוג חדש של מזון פוקימון.[/SIZE][/FONT]
[COLOR=#ff6600][FONT='Guttman Yad-Brush'][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Chimcharboy[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה מוציא את שני הפוקימונים ואתה רואה שכסכון עוד פעם זוהר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה?נראה שכסכון מתפתח![/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]adidas
*הכול אותו הדבר אבל יש עיר שאתה יכול ליצור סוג חדש של מזון פוקימון.
[/QUOTE]
אז אני אשמור את הפרי,אחזיר את טורצ'יק ופוצ'יאנה לפוכדור ואמשיך בדרכי
בראש אני חושב:"מעניין מה שלום המשפחה שלי"
-
[quote=אדון פריון;610959]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אלמוגסי[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה ומיסטי הולכים לעיר פטלבורג והמכון פתוח.[/SIZE][/FONT]
[/quote]
"טוב בידריל,מתקיפ וטיילו מי מכם רוצה להילחם במכון הבחירה של המעומדים בידיים שלכם ואני החליט מי ממכם שרוצה התמודד!"אני אומר לפוקימונים שלי במבט עליז.
-
[quote=אדון פריון;610959]
[COLOR=#ff6600][FONT=Guttman Yad-Brush][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Chimcharboy[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה מוציא את שני הפוקימונים ואתה רואה שכסכון עוד פעם זוהר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?נראה שכסכון מתפתח![/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
אני יתרגש נורא מההתפפתחות ויחכה שההתפתחות תסתיים
-
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#ff6600][FONT='Guttman Yad-Brush']Chimcharboy[/FONT][/COLOR][COLOR=#ff6600][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]הזוהר קורה אבל כסכון נשאר כסכון.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה רואה שמדקיפ נראה שהוא רוצה להילחם והוא נראה די מוזר.[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה מגיע לעיר פטלבורג.[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה רואה שהמכון פתוח.[/SIZE][/FONT]
-
[QUOTE]adidas
אתה מגיע לעיר פטלבורג.
אתה רואה שהמכון פתוח.
מה תעשה?[/QUOTE]
אני מכריז בקול על בואי ונכנס לבדוק היכן נמצא מאמן המכון.
-
[quote=אדון פריון;610969]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אלמוגסי[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה רואה שמדקיפ נראה שהוא רוצה להילחם והוא נראה די מוזר.[/SIZE][/FONT]
[/quote]
"מתקיפ מה קרה אתה לא נראה טוב,נראה לי שאלך לרפא אותך אצל האחות ג'וי ואז תתמוד אלה עם זה לא מחלה!"אני אומר למתקיפ והולך לאחות ג'וי לרפא את מתקיפ.
-
[quote=אדון פריון;610969][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#ff6600][FONT=Guttman Yad-Brush]Chimcharboy[/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]הזוהר קורה אבל כסכון נשאר כסכון.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
אני שאול את כסכון מה קורה איתו
-
[quote=אדון פריון;610925]
[COLOR=lime][FONT=Guttman Yad-Brush][FONT=Times New Roman][SIZE=3]shlomii4[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]*כן זה יכול להיות כל חפץ התפתחויות שאתה מכיר.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה ממשיך לעיר פטלבורג.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה רואה שהמכון פתוח.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]?[/SIZE][/FONT][/quote]
אני בהואן?ואם זה מכון פטלבורג אז זה המכון השישי
אלך לרפאות את הפוקימונים שלך ואחר כך אמשיך ליער פטלבורג לחפש פוקימונים לאימון
-
[SIZE=3][COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush']כסכון מחייך ועוד פעם מתפתח ואתה רואה [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush']דסטוקס[/FONT][/COLOR]</SPAN>[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'] שידוע על חושי.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT='Guttman Yad-Brush'][FONT=Times New Roman][SIZE=3]shlomii4[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]*לא פה זה לא כמו [/SIZE][/FONT][SIZE=3][FONT=Times New Roman][FONT='Guttman Yad-Brush']RSE[/FONT][/FONT][FONT='Guttman Yad-Brush']. המשחק המכון הראשון פה.[/FONT][/SIZE]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה ומיסטי באים לאחות ג'וי והאחות אומרת לך "לא קרה לו כלום הוא רק מתפתח"
מה תעשה?[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה רואה שנורמן נמצא בפנים והוא אומר לך :"קרב 1 על 1 מתחילים כאן ועכשיו זה צא סלקוץ'".[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT='Guttman Yad-Brush']מה תעשה?[/FONT][FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT='Guttman Yad-Brush'][[/FONT][FONT=Times New Roman][FONT='Guttman Yad-Brush']URL=http://www.siz.co.il/go.php?i=ziyvzmkktwxo.png][IMG]http://up203.siz.co.il/up1/ziyvzmkktwxo.png[/IMG][/URL[/FONT][/FONT][FONT='Guttman Yad-Brush']][COLOR=#00ccff] [/COLOR][/FONT][/SIZE]
-
[quote=אדון פריון;610977]
[COLOR=lime][FONT=Guttman Yad-Brush][FONT=Times New Roman][SIZE=3]shlomii4[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]*לא פה זה לא כמו [/SIZE][/FONT][SIZE=3][FONT=Times New Roman][FONT=Guttman Yad-Brush]RSE[/FONT][/FONT][FONT=Guttman Yad-Brush]. המשחק המכון הראשון פה.[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][FONT=Guttman Yad-Brush][/URL[/FONT][/FONT][FONT=Guttman Yad-Brush]][/FONT][/SIZE][/quote]
אני הולך למרכז הפוקימונים לרפא את הפוקימונים שלי ואז אלך ליער פטבורג כדי לאמן אותם