-
[B][COLOR="DarkGreen"]בנג'מין[/COLOR][/B]
[COLOR="DarkGreen"][B]אתה מגיע לחנות ואתה מוצא את אביך שוכב פצוע על רצפת החנות,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][B]ארוין[/B][/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][B]"לה לה לה",קורומון מזמר לו בעודו מקפץ ואתה הולך מהר כדי לשמור על הקצב.
בהמשך הדרך אתם מגיעים לרחוב 2 ואת שם לב לאביך(שחושב שאתה בבית הספר)יוצא מהחנות,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Purple"][B]קאי[/B][/COLOR]
[COLOR="purple"][B]"ב..בס..בסדר"הוא אומר לך במבט מוזר.
"אני אשתדל לעשות מה שאני יכול בנתיים תמציא משהו","אני הולך,בסדר?" הוא שואל כדי לוודא שהכל מוסכם,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="SlateGray"][B]סמיט[/B][/COLOR]
[COLOR="slategray"][B]"זזה נשמע טעים,זה מוכן?" היא שואלת ונראה שהיא אוהבת את התיאור של הלימונדה,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Blue"][B]ריוגה[/B][/COLOR]
[COLOR="blue"][B]אתה נכנס לחנות שבמרכז העיר כפי שרשום בבפתק ומשם אתה לא מוצא דרך לכנס לבסיס כלשהו.
בחנות אתה רואה שני אנשים,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="DeepSkyBlue"][B]אייס[/B][/COLOR]
[COLOR="deepskyblue"][B]"אף פעם לא ראיתי את זה",לפתע אתה קולט את אביך נוסע במכוניתו וצועק לך:"אייס,מה אתה עושה כאן? אתה אמור ליהיות בבית הספר!",אתה מסיט את מבטך למכשיר שבו מופיע שעון ומגלה שבאמת עבר מלא זמן,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]טושירו[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]אתה נכנס ופתאום אתה מרגיש שהרצפה יורדת במהירות ואתה שם לב שזו מעלית.
אתה מגיע לקומה התחתונה שמתחת לאדמה ואיש אחד אומר לך"שלום,הגיע הזמן שהשאלות שלך יענו",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[B] [COLOR="DarkOrchid"]ranrevah [/COLOR][/B]
[B][COLOR="darkorchid"]מאוחר מידי,הם חזקים והאוטו כבר נסע.
איש אחד בחליפה אומר שלום לפורומון ופורומון קופץ על ידיו,מה תעשה?[/COLOR][/B]
[COLOR="Red"][B][I]חדשות ועדכונים:[/I][/B][/COLOR]
[COLOR="red"][B][U][I]*שימו לב שבהמשך תקבלו שותפים אשר כולם דמויות מהסדרות הראשונות של דיג'ימון.
שימו לב גם לפרסים ולפרס שיקבל מי שיגיע לעמוד 20[/I][/U][/B][/COLOR]
[U][I][B][COLOR="Red"]נוספה דמות חדשה ברשימת הדמויות שתפגשו,כדאי לכם לבדוק :)[/COLOR][/B][/I][/U]
[COLOR="red"][U][I][B]נוסף מקיומה של מפקדת צוות הדיג'ימונים[/B][/I][/U][/COLOR]
-
[quote=adidas;621190][COLOR=slategray][B]סמיט[/B][/COLOR]
[COLOR=slategray][B]"זזה נשמע טעים,זה מוכן?" היא שואלת ונראה שהיא אוהבת את התיאור של הלימונדה,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B][U][I]*שימו לב שבהמשך תקבלו שותפים אשר כולם דמויות מהסדרות הראשונות של דיג'ימון.[/I][/U][/B][/COLOR]
[U][I][B][COLOR=red]שימו לב גם לפרסים ולפרס שיקבל מי שיגיע לעמוד 20[/COLOR][/B][/I][/U][/quote]
"לא אבל עכשיו אני הולך להכין את זה!זה אמור להיות פשוט ותאים."אני אומר והולך להכין את זה ולהשיג את המרכבים (אני סיפרתי לה איך נשיג את המרכבים).'זה אמור להיות טעים מקווה שזה יצליח.'
-
[QUOTE=adidas;621190][B][COLOR="DarkGreen"]
[COLOR="Red"][B]אתה נכנס ופתאום אתה מרגיש שהרצפה יורדת במהירות ואתה שם לב שזו מעלית.
אתה מגיע לקומה התחתונה שמתחת לאדמה ואיש אחד אומר לך"שלום,הגיע הזמן שהשאלות שלך יענו",מה תעשה?[/B][/COLOR]
0[/I][/U][/B][/COLOR][/QUOTE]
" מי אתה? "
-
[quote=adidas;621190][COLOR=Purple][B]קאי[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"ב..בס..בסדר"הוא אומר לך במבט מוזר.
"אני אשתדל לעשות מה שאני יכול בנתיים תמציא משהו","אני הולך,בסדר?" הוא שואל כדי לוודא שהכל מוסכם,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B][I]חדשות ועדכונים:[/I][/B][/COLOR]
[COLOR=red][B][U][I]*שימו לב שבהמשך תקבלו שותפים אשר כולם דמויות מהסדרות הראשונות של דיג'ימון.
[U][I][B][COLOR=Red]נוספה דמות חדשה ברשימת הדמויות שתפגשו,כדאי לכם לבדוק :)[/COLOR][/B][/I][/U]
[COLOR=red][U][I][B]נוסף מקיומה של מפקדת צוות הדיג'ימונים[/B][/I][/U][/COLOR][/quote]
"אוקיי אני כבר בדרך."אני אומר לו סוגר את הטלוויזיה , לוקח תיק עם כמה דברים שכנראה אצטרך, שם בפנים את מוטימון, ויוצא מהביתה למרכז לחפש את המפקדה.
-
[COLOR="DarkGreen"][B]אתה מגיע לחנות ואתה מוצא את אביך שוכב פצוע על רצפת החנות,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][B]"לה לה לה",קורומון מזמר לו בעודו מקפץ ואתה הולך מהר כדי לשמור על הקצב.
בהמשך הדרך אתם מגיעים לרחוב 2 ואת שם לב לאביך(שחושב שאתה בבית הספר)יוצא מהחנות,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="purple"][B]"אוקיי כנס למכונית",אתם נכנסים למכונית ומגיעים למרכז העיר.
"אתה רואה אותו מסתכל סביב כדי שאף אחד לא יראה ולוחץ על כפתור מוסווה ופנתחת דלת הוא אומר לך:"אני את שלי עשיתי,קח את מוטימון ורדו במעלית",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="slategray"][B]"תראה סמיט זה הם!"היא אומרת לך כמה פעמים,אתה מסתובב ורואה אנשים בחליפות יוצאים ממכונית ומתקרבים אליך,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="blue"][B]אתה נכנס לחנות שבמרכז העיר כפי שרשום בבפתק ומשם אתה לא מוצא דרך לכנס לבסיס כלשהו.
[COLOR="deepskyblue"][B]"אף פעם לא ראיתי את זה",לפתע אתה קולט את אביך נוסע במכוניתו וצועק לך:"אייס,מה אתה עושה כאן? אתה אמור ליהיות בבית הספר!",אתה מסיט את מבטך למכשיר שבו מופיע שעון ומגלה שבאמת עבר מלא זמן,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]"אני מנהיג צוות הדיג'ימונים" הוא אומר.
מתוך החושך השורר את המקום נגלה בפניך בן אדם מבוגר וחייכן והוא אומר:"קדימה תשאל",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="red"][B][U][I]*שימו לב שבהמשך תקבלו שותפים אשר כולם דמויות מהסדרות הראשונות של דיג'ימון.
[U][I][B][COLOR="Red"]נוספה דמות חדשה ברשימת הדמויות שתפגשו,כדאי לכם לבדוק :)[/COLOR][/B][/I][/U]
[COLOR="red"][U][I][B]נוסף מקיומה של מפקדת צוות הדיג'ימונים[/B][/I][/U][/COLOR]
-
[quote=adidas;621218][COLOR=slategray][B]סמיט[/B][/COLOR]
[COLOR=slategray][B]"תראה סמיט זה הם!"היא אומרת לך כמה פעמים,אתה מסתובב ורואה אנשים בחליפות יוצאים ממכונית ומתקרבים אליך,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
"שלום רוצים לטעום אחר כך לימונדה? אולי תרצו ללמוד משהו? מי אתם ואפשר לבקר מאיפה שהגעתם בטח יהיה שם מעניין? אתם מהעבודה של אבא שלי ואם כן מה באתם לקנות?"אני שואל אותם שאלות כדי לדעת מאיפה הם באו. 'אם זה התקפה כדי שאני ילחם באוכל אבל יש עוד אפשרוית רבות כדי שאשקול את מעשי!'אני חושב.
-
[quote=adidas;621218][COLOR=Purple][B]קאי[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"אוקיי כנס למכונית",אתם נכנסים למכונית ומגיעים למרכז העיר.
"אתה רואה אותו מסתכל סביב כדי שאף אחד לא יראה ולוחץ על כפתור מוסווה ופנתחת דלת הוא אומר לך:"אני את שלי עשיתי,קח את מוטימון ורדו במעלית",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
"אוקיי."אני אומר לוחץ על הכפתור ומחכה למעלית.
-
[QUOTE=adidas;621218][B][COLOR="DarkGreen"][/COLOR][/B]
[COLOR="Red"][B]"אני מנהיג צוות הדיג'ימונים" הוא אומר.
מתוך החושך השורר את המקום נגלה בפניך בן אדם מבוגר וחייכן והוא אומר:"קדימה תשאל",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="red"][U][I][B][/B][/I][/U][/COLOR][/QUOTE]
"מה זה דיג'ימון?מה זה הדג'י כלי שקיבלתי?ואיך אפשר להכיר עוד חברים כמו טסונומון?"אשאל
-
[quote=adidas;621218][B][COLOR=darkgreen]בנג'מין[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen][B]אתה מגיע לחנות ואתה מוצא את אביך שוכב פצוע על רצפת החנות,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
"אבא!" אני צורח.
"מה זה?! מי עשה לך את זה?!" אני צועק בבהלה, ומזעיק אמבולנס מיד אחר כך.
-
[COLOR="DarkGreen"][B]האמבולנס מגיע ואביך עדיין מחוסר הכרה.
"הכל יהיה בסדר אלו רק מכות יבשות" הם אומרים בכדי להסיר ממך כל דאגה,אחר כך אתה רואה מהצד השני של הכביש מול החנות של אביך את האיש עם החליפה ואת טוקומון,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="purple"][B]אתה נכנס למעלית ולמטה במקפדת צוות הדיג'ימונים אתה פוגש באיש זקן שאומר לך:"שלום,קוראים לי מוגנאי","אני יודע שכבר הסבירו לך אבל אם יש שאלות עכשיו זה הזמן",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="slategray"][B]האנשים נראים רציניים.
"אנחנו צריכים שתתלווה אלינו" הם אומרים,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]"דיג'ימון זו מפלצת דיגיטלית מהעולם הדיגיטלי" הוא ממשיך ואומר:"דיג'יכלי זה מכשיר הקשר שלך בין העולם הדיגיטלי לעולם האמיתי,פה תוכל לאחסן דיג'ימונים אחריי שתלכד אותם בעזרת מכשיר מיוחד","את אותם דיג'ימונים תוכל לפגוש בעולם הדיג'ימונים בעוד כחודש ולבנות לך צוות דיג'ימונים שיעזרו לך במסעך הגדול".
"מספיק פיטפוטים,אם אתה רוצה שהכל ייחל אתה צריך להשאיר כאן את טסונאמון ולחזור בעוד כשבוע" הוא אומר,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="red"][U][I][B]נוסף מיקומה של מפקדת צוות הדיג'ימונים[/B][/I][/U][/COLOR]
-
[quote=adidas;621238][B][COLOR=darkgreen]בנג'מין[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen][B]האמבולנס מגיע ואביך עדיין מחוסר הכרה.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkgreen]"הכל יהיה בסדר אלו רק מכות יבשות" הם אומרים בכדי להסיר ממך כל דאגה,אחר כך אתה רואה מהצד השני של הכביש מול החנות של אביך את האיש עם החליפה ואת טוקומון,מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/quote]
"אף פעם לא בטחתי בו..." אני ממלמל, עוזב הכל ומתחיל לעקוב אחריהם בשקט, לראות מה הם עושים.
-
[quote=adidas;621238][COLOR=slategray][B]סמיט[/B][/COLOR]
[COLOR=slategray][B]האנשים נראים רציניים.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=slategray]"אנחנו צריכים שתתלווה אלינו" הם אומרים,מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/quote]
"אוקי אבל באיזה נושא?אני צריך להרצות לך לימודית עם זה מהבית הספר!אני צריך להסביר לך מידע עם זה מהעבודה של אבא שלי!אני צריך לברוח עם זה עניין פילילי!איזה נושא?"אני אומר.'אני מקווה שאשר מהמצב חי!יש מצב שאמות וזה לא בסיכוים גדולים.'אני חושב לעצמי ומחליט לא לפלוט מידע אלה עם אדע שזה בעניין בטוח.
-
[quote=adidas;621175]
[COLOR=Blue][B]ריוגה[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אתה נכנס לחנות שבמרכז העיר כפי שרשום בבפתק ומשם אתה לא מוצא דרך לכנס לבסיס כלשהו.
[COLOR=red][B][U]מי שהדיג'ימון שלו הולך לאימונים אחריי האימון הוא יעלה כמה רמות(כמות שווה לכל אחד),[/U][/B][/COLOR][/quote]
אני אראה איזה מהם נראה יותר חשוד ואשאל אותו אם הוא יודע משהו על בסיס דיג'ימונים. אם הוא לא ירצה לספר לי אני אראה לו את החפץ המוזר שקיבלתי, ואם גם זה לא יעזור, אז אני אראה לו את דמיוימון
-
[quote]טושירו
"דיג'ימון זו מפלצת דיגיטלית מהעולם הדיגיטלי" הוא ממשיך ואומר:"דיג'יכלי זה מכשיר הקשר שלך בין העולם הדיגיטלי לעולם האמיתי,פה תוכל לאחסן דיג'ימונים אחריי שתלכד אותם בעזרת מכשיר מיוחד","את אותם דיג'ימונים תוכל לפגוש בעולם הדיג'ימונים בעוד כחודש ולבנות לך צוות דיג'ימונים שיעזרו לך במסעך הגדול".
"מספיק פיטפוטים,אם אתה רוצה שהכל ייחל אתה צריך להשאיר כאן את טסונאמון ולחזור בעוד כשבוע" הוא אומר,מה תעשה?[/quote]
"טסונאמון , אתה רוצה להישאר פה?"
-
[quote=adidas;621238][COLOR=Purple][B]קאי[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אתה נכנס למעלית ולמטה במקפדת צוות הדיג'ימונים אתה פוגש באיש זקן שאומר לך:"שלום,קוראים לי מוגנאי","אני יודע שכבר הסבירו לך אבל אם יש שאלות עכשיו זה הזמן",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
"כן מה זה דיג'ימונים, מה זה המכשיר הזה, מה התפקיד שלך במקום הזה, ומה הקשר שלי לכל זה אני רק ילד בן 13?אני שואל אותו ומראה לו את המכשיר שקיבלתי