-
[quote=שניצל מרושע;639420]קודי -
נידורן המבולבל מנסה להתאושש ולהקשיב להערותייך, אך הוא כל הזמן יוצא מריכוז מפני שטדיאורסה שורט אותו. לבסוף, אחרי מספר שריטות וחבטות, נידורן מחליט שנמאס לו. הוא מתחיל לזהור בצהוב, ולאחר מכן הוא הוא רץ ונתקע בחוזקה בטדיאורסה, ומעיף אותו רחוק. נידורן למד קצה כפול! לפתע טדיאורסה משגר קרן על עוצמתית שכמעט ומחסלת את נידורן. נידורן במצב גרוע!
[/quote]
"נידורן תחזיק מעמד הפלה ואז קצה כפול."אני אומר לנידורן.
-
[quote=שניצל מרושע;639420]
ברנדון - סבבה אני אוותר לך הפעם כי אתה הכי מתקדם במשחק.
----
אתה ממשיך במורד דרך 102, ולבסוף מגיע לעיר גדולה עם הרבה בתים קטנים וצבעוניים. על ידך ניצב שלט רחוב, שעליו הכתוב "העיר איטוליף". אתה נכנס לתוך העיר, ורואה מורקרו [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/3/39/Spr_4p_198_m.png[/IMG] יושב על המדרכה.
[/quote]
"וואו מורקרו" אני אגיד בהתלהבות "אוקיי האונדום צא החוצה" אני יגיד ואוציא את האונדום מהפוכדור
-
התחלה:
השנה היא שנת 2021. ערב מעורפל. אתם יושבים ברחוב, בוהים בריצפה. יש לכם הרגשה לא טובה. הרגשה קצת עצובה. דמעות עומדות לכם בעיניים, ואתם לא יודעים למה.
ערפל סמיך שורר סביב הרחוב. אתם בקושי רואים משהו. חבורת דאסקאלים עוברים שם, ונעלמים כאילו מעולם לא היו שם. הערפל הכבד עוטף אותכם, וזה כבר נהיה דיי מפחיד. אתם חוזרים הביתה. שנייה לאחר מכן, אתם מתעוררים. אמכם יושבת מולכם, בוכה. "מה קרה?" אתם שואלים בבהלה. אך היא לא עונה. אתם רואים עיתון על ידה. אתם חוטפים אותו ומולכם נעמדת כותרת אדומה וענקית: "חוסל" עם תמונה של אביכם. "זה לא יכול להיות!" אתם אומרים ורצים לעבר החדר של אחיכם הקטן, להודיע לו את המתרחש. אתם רואים אותו עם המיאו שלו, צופים בחדשות, מכורבלים בסמיכה. בוכים. ונחשו מה? ככה מתחיל היום הראשון למסע שלכם. אתם אוספים את כל הדברים במהירות, זורקים אותם לתיק ורצים לעבר המעבדה של פרופ' רואן. הוא מתחיל לדבר שהפוכדור שלכם לידו, אתם לא שומעים. אתם חוטפים את הפוכדור מידו, ויוצאים בריצה למסע. מחכים שמשהו טוב יקרה... מה תעשו?
"לא מעניין אותי מה קרה אני נשבע להיות המסאטר פוקימון רק בשביל אבא שלי" אני אומר לעצמי וממשיך בריצה ומצפה לפוקימון מעניין
-
בובי -
אתה צריך קודם להגיש טופש הרשמה.
קודי -
נידורן מפיל את טדיאורסה, וזה מתאושש במהרה ומנסה לשלוח עוד קרן על, אך נידורן מפסיק אותה מהר ומנטרל את טדיאורסה בעזרת קצה כפול. טדיאורסה מתחיל לבכות. נידורן מיד ניגש לעזרתו ומסביר לו שזה בסך הכל קרב. טדיאורסה שולח את ידו על מנת ללחוץ יד עם נידורן, אך שנידורן מנסה ללחוץ את ידו של טדיאורסה, טדיאורסה שורט את בפניו באכזריות, וממשיך לפגוע בו שוב ושוב בעזרת חבטות זעם. והנה טדיאורסה טוען עוד קרן על!
עומר -
אתה מסתובב ורואה נערה, ניראת בדיוק בגילך, יפה כמו שלא ראית אף פעם.
[IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/thumb/2/24/Katie_Hoenn.png/225px-Katie_Hoenn.png[/IMG]
"היי, אני קייטי" היא אומרת בקול מתוק ותחרותי. "אהבתי מאוד את מה שעשית באגם" היא אומרת, ואתה שואל בסקרנות "איך את יודעת מה עשיתי באגם?", והיא עונה "חיפשתי פוקימון מים חדש לצוות שלי, ורציתי לקחת פוליוואג. אך הפוליוואג שלקחתי שחה לצד השני של האגם, והגיע אלייך. מובן שהייתי חייבת לוותר. לא נורא, בסופו של דבר לכדתי פוקימון מים אחר" היא אומרת, ואתה מבין את הקשר ביניכם. "הבנתי למה בחרת בפוליוואג, זו בחירה נכונה וחכמה. ברגע שתפתח אותו לפוליווירל, תוכל ישר לפתח אותו לפוליוורת', אם יש לך אבן מים, או לפוליטוד, אם יש לך אבן מלך. כך שאם הוא יתפתח פעם אחת, אחרי מספר שניות הוא יוכל להתפתח שוב" היא אומרת ואתה בכלל לא מקשיב לה, עסוק בלבהות לה בציצים. "בכל אופן, אני מניחה שאתה מאמן מתחיל, וכך גם אני" היא אומרת. "והמסע הזה הוא גדול מדי עלי, כל עוד אני לבד.... אני צריכה שותף" היא אומרת ומסתכלת לך בעיניים, מחכה לתשובה.
בוויזל - אז בלילה כדאי לך לשמח אותו P; חוץ מזה, שקקניאה יתפתח הוא גם יהיה מסוג אפל, ולא כדאי שיהיה לך כפל סוגים בצוות. למרות שיכולים להיות לך בצוות 15 פוקימונים (והשאר בשמירה) כך שזה לא באמת משנה.
----
אתה ממשיך בדרכך, ומגיע לסוף דרך 102, ולפתח העיר איטוליף. "היי ילדון!" אומר לך נער שמן ג'ינג'י שניראה בגילך [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/thumb/d/d4/Morrison.png/230px-Morrison.png[/IMG]. "מי שנכנס לעיר איטוליף, העיר שאני גר בה, צריך להילחם בי קודם!" הוא אומר ומוכן לקרב.
ברנדון -
אתה מתלהב מהמורקרו, הפוקימון שבדיוק רצית לפגוש, ומוציא נגדו את האונדור שלך, שהרגע לכדת.
האונדור נחוש ומוכן מתמיד לקרב הראשון שלו. האונדור מתחיל בשיגור להביור לוהט אל מורקרו,
אך מורקרו שקולט אותו בשנייה האחרונה, מתעופף ומתחמק מהלהביור, ומחזיר להאונדור שהוא דוקר אותו עם שיסוע לילי.
מליפאן -
הוא לא בדיוק חוסם את הדרך שלך, הוא עומד שם. הכוונה הייתה שתתפוס אותו. לא רוצה, לא צריך...
----
אתה ממשיך בדרכך ליציאה מדרך 102, ומגיע לעיר גדולה מאוד עם הרבה מדשאות ובתים קטנים.
על השלט לידך כתוב: "העיר איטוליף". בכניסה לה אתה רואה מאמן שמחפש קרב, והוא ניראה כך:
[IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/thumb/d/d4/Salvador.png/215px-Salvador.png[/IMG]
-
[quote=שניצל מרושע;639538]מליפאן -
הוא לא בדיוק חוסם את הדרך שלך, הוא עומד שם. הכוונה הייתה שתתפוס אותו. לא רוצה, לא צריך...
----
אתה ממשיך בדרכך ליציאה מדרך 102, ומגיע לעיר גדולה מאוד עם הרבה מדשאות ובתים קטנים.
על השלט לידך כתוב: "העיר איטוליף". בכניסה לה אתה רואה מאמן שמחפש קרב, והוא ניראה כך:
[IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/thumb/d/d4/Salvador.png/215px-Salvador.png[/IMG][/quote]
גם לא אמרתי שאני מתעלם ממנו, אבל חפיף.
--
"סליחה?" אומר לו בזמן שאני מתקרב אליו "אתה רוצה לערוך קרב פוקימונים?" אשאל.
-
[quote=שניצל מרושע;639420]
מונסטר -
אל תדאג, אתה לא חייב להכיר כל פוקימון חדש שאתה לוכד לשאר הצוות שלך, הם מכירים אוטומטית שהם בפוכדורים.
[/quote]
אני מחזיר את כול הפוקימונים שלי וממשיך בדרכי
-
[quote=שניצל מרושע;639538]
ברנדון -
אתה מתלהב מהמורקרו, הפוקימון שבדיוק רצית לפגוש, ומוציא נגדו את האונדור שלך, שהרגע לכדת.
האונדור נחוש ומוכן מתמיד לקרב הראשון שלו. האונדור מתחיל בשיגור להביור לוהט אל מורקרו,
אך מורקרו שקולט אותו בשנייה האחרונה, מתעופף ומתחמק מהלהביור, ומחזיר להאונדור שהוא דוקר אותו עם שיסוע לילי.
[/quote]
"תחזיק מעמד האונדום, עכשיו תישתמש בלהביור בכל הכוח" אני אומר להאונדום בנחישות
-
[quote=שניצל מרושע;639538]
עומר -
אתה מסתובב ורואה נערה, ניראת בדיוק בגילך, יפה כמו שלא ראית אף פעם.
[IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/thumb/2/24/Katie_Hoenn.png/225px-Katie_Hoenn.png[/IMG]
"היי, אני קייטי" היא אומרת בקול מתוק ותחרותי. "אהבתי מאוד את מה שעשית באגם" היא אומרת, ואתה שואל בסקרנות "איך את יודעת מה עשיתי באגם?", והיא עונה "חיפשתי פוקימון מים חדש לצוות שלי, ורציתי לקחת פוליוואג. אך הפוליוואג שלקחתי שחה לצד השני של האגם, והגיע אלייך. מובן שהייתי חייבת לוותר. לא נורא, בסופו של דבר לכדתי פוקימון מים אחר" היא אומרת, ואתה מבין את הקשר ביניכם. "הבנתי למה בחרת בפוליוואג, זו בחירה נכונה וחכמה. ברגע שתפתח אותו לפוליווירל, תוכל ישר לפתח אותו לפוליוורת', אם יש לך אבן מים, או לפוליטוד, אם יש לך אבן מלך. כך שאם הוא יתפתח פעם אחת, אחרי מספר שניות הוא יוכל להתפתח שוב" היא אומרת ואתה בכלל לא מקשיב לה, עסוק בלבהות לה בציצים. "בכל אופן, אני מניחה שאתה מאמן מתחיל, וכך גם אני" היא אומרת. "והמסע הזה הוא גדול מדי עלי, כל עוד אני לבד.... אני צריכה שותף" היא אומרת ומסתכלת לך בעיניים, מחכה לתשובה.
[/quote]
אתה רוצה ספרייטים או משהו? XP
וזה יהיה מצחיק ליראות פוקימון ללא זנב לומד זנב ברזל :P
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אנער את ראשי כדי להפסיק ליבהות בחזה המושלם והעגול (XD) "אהה כן ברור. אני גולד נחמד להכיר" אומר לה בחיוך ואלחץ את ידה.
"אז את גם מאמנת? אשאל בחיוך
-
[quote=שניצל מרושע;639538]קודי -
נידורן מפיל את טדיאורסה, וזה מתאושש במהרה ומנסה לשלוח עוד קרן על, אך נידורן מפסיק אותה מהר ומנטרל את טדיאורסה בעזרת קצה כפול. טדיאורסה מתחיל לבכות. נידורן מיד ניגש לעזרתו ומסביר לו שזה בסך הכל קרב. טדיאורסה שולח את ידו על מנת ללחוץ יד עם נידורן, אך שנידורן מנסה ללחוץ את ידו של טדיאורסה, טדיאורסה שורט את בפניו באכזריות, וממשיך לפגוע בו שוב ושוב בעזרת חבטות זעם. והנה טדיאורסה טוען עוד קרן על!
[/quote]
"רמאי, נידורן תשתמש בהרבה עוקץ רעל בשביל לגרום לו להפסיק את הטעינה."אני אומר לנידורן.
-
[QUOTE=שניצל מרושע;639538]בובי -
בוויזל - אז בלילה כדאי לך לשמח אותו P; חוץ מזה, שקקניאה יתפתח הוא גם יהיה מסוג אפל, ולא כדאי שיהיה לך כפל סוגים בצוות. למרות שיכולים להיות לך בצוות 15 פוקימונים (והשאר בשמירה) כך שזה לא באמת משנה.
----
אתה ממשיך בדרכך, ומגיע לסוף דרך 102, ולפתח העיר איטוליף. "היי ילדון!" אומר לך נער שמן ג'ינג'י שניראה בגילך [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/thumb/d/d4/Morrison.png/230px-Morrison.png[/IMG]. "מי שנכנס לעיר איטוליף, העיר שאני גר בה, צריך להילחם בי קודם!" הוא אומר ומוכן לקרב.
[/QUOTE]
"אוקיי אם זה מה שאתה רוצה..... טראפינץ' לך על זה!"
-
[SIZE=7][COLOR=red][B][U]ריכוז! ריכוז![/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=blue]כולם לקרוא את זה!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=blue]בעמוד הראשון, היה הודעה "דף זה שמור להמשך המשחק" ועכשיו יש שם דוכן החלפות! כולם ליראות את זה ולקרוא הכל, זה חשוב מאוד! לדוגמא בוויזל החליף את הקקניאה שלו בגלייגר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=blue]תשתמשו בזה![/COLOR][/SIZE]
בוויזל -
אתה מוציא נגדו את טראפינץ', והוא מוציא בלדום [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/9/9f/Spr_4d_374.png[/IMG].
והקרב מתחיל! טראפינץ' רץ ומשתמש בזמזום חרק תוך כדי על מנת לבלבל את בלדום וזה מצליח,
לאחר מכן בלדום המבולבל תוקף לכל הכיוונים עם התקלה, ופוגע בטראפינץ'!
קודי -
נידורן מעוצבן על שרומה, ומחזיר לטדיאורסה כהוגן עם מנה אדירה של עוקץ רעל.
טדיאורסה, שכבר מורעל ממקודם, מורעל לגמרי עכשיו, והוא מתעוור!
טדיאורסה לא רואה כלום ושורט כל דבר שהוא נוגע בו, בתקווה שזה נידורן.
נידורן צופה מהצד וצוחק, ולאחר מכן נכנס בו עם קצה כפול, מתקפה שגומרת את טדיאורסה.
טדיאורסה מחוסל!
עומר - לא, זה בכוונה עם תמונות, בשביל שזה יהיה יותר מוחשי. וחוץ מזה באנימה יש דמויות יותר טובות מהמשחקים
----
קייטי: "כן אתה יודע, כל החברות שלי הפכו להיות מתאמות, והם טוענות שאני גברית מדי... אני פשוט תמיד העדפתי את האקשן על היופי. בכל אופן, אתה מעוניין בקרב? אני רוצה להכיר את מי שאני הולכת להיות שותפה לו למסע"
ברנדון -
מורקרו מתקרב עם עוד שיסוע לילי, ושהוא בדיוק מול האונדור, האונדור יורה עוד להביור ופוגע בו בדיוק. מורקרו נפגע קשה ונופל על הריצפה, הוא מתקשה לקום, ולא מצליח לעוף. הוא רץ אל האונדור יחסית מהר לפוקימון שכל הזמן עף, מתחמק ממתקפת הגחלת שהאונדור יורה אליו וחותך לו את שתי הרגליים הקדמיות בעזרת כנף פלדה. מורקרו מצליח לעוף הפעם והוא טוען מתקפת שמיים. אם המתקפה הזאת תפגע בהאונדור, הוא גמור!
מונסטר -
אתה לקראת סוף דרך 102, ממש ליד פתח העיר איטוליף, אתה פוגש [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/5/5f/Spr_4d_455.png[/IMG].
מליפאן - אבל דיברת ככה X.X לא נורא, אתה תפגוש עוד אחד.
----
"בשמחה" הוא עונה לך. הוא ניראה בגילך. "דרך אגב, לי קוראים סלבדור" הוא אומר ולוחץ את ידך. "קדימה, בוא נתחיל!" הוא אומר בהתלהבות ומוציא מהפוכדור שלו פורט [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/0/06/Spr_4h_162.png[/IMG].
-
[QUOTE=שניצל מרושע;639641][SIZE=7][COLOR=red][B][U]ריכוז!
בוויזל -
אתה מוציא נגדו את טראפינץ', והוא מוציא בלדום [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/9/9f/Spr_4d_374.png[/IMG].
והקרב מתחיל! טראפינץ' רץ ומשתמש בזמזום חרק תוך כדי על מנת לבלבל את בלדום וזה מצליח,
לאחר מכן בלדום המבולבל תוקף לכל הכיוונים עם התקלה, ופוגע בטראפינץ'!
[/QUOTE]
רגע אז יש לי עכשיו גלייגר?
~~~~~~~~~~~~~~~
"טראפינץ' הטחת גוף ואז נשיכה ומיד אחר כך מתקפת חול!"
-
[quote=שניצל מרושע;639641]
ברנדון -
מורקרו מתקרב עם עוד שיסוע לילי, ושהוא בדיוק מול האונדור, האונדור יורה עוד להביור ופוגע בו בדיוק. מורקרו נפגע קשה ונופל על הריצפה, הוא מתקשה לקום, ולא מצליח לעוף. הוא רץ אל האונדור יחסית מהר לפוקימון שכל הזמן עף, מתחמק ממתקפת הגחלת שהאונדור יורה אליו וחותך לו את שתי הרגליים הקדמיות בעזרת כנף פלדה. מורקרו מצליח לעוף הפעם והוא טוען מתקפת שמיים. אם המתקפה הזאת תפגע בהאונדור, הוא גמור!
[/quote]
"האונדום אתה יכול לנצח, מתי שהוא מיתקרב אליך תישתמש בציפורן צל בכל הכוח" אני אומר להאונדום
-
[QUOTE=שניצל מרושע;639641][SIZE=7][COLOR=red][B][U]
מונסטר -
אתה לקראת סוף דרך 102, ממש ליד פתח העיר איטוליף, אתה פוגש [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/5/5f/Spr_4d_455.png[/IMG].
.[/QUOTE]
אני מוציא את צ'ימצ'אר ואומר לו" תשתמש בגחלת ואז בשריטות על קרניביין"
-
[quote=שניצל מרושע;639641]
עומר - לא, זה בכוונה עם תמונות, בשביל שזה יהיה יותר מוחשי. וחוץ מזה באנימה יש דמויות יותר טובות מהמשחקים
----
קייטי: "כן אתה יודע, כל החברות שלי הפכו להיות מתאמות, והם טוענות שאני גברית מדי... אני פשוט תמיד העדפתי את האקשן על היופי. בכל אופן, אתה מעוניין בקרב? אני רוצה להכיר את מי שאני הולכת להיות שותפה לו למסע"
[/quote]
יש לי אוסף של יותר מ 500 ספרייטים שאף אחד מהם לא מהמשחקים XP
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"יאללה בכיף!" אומר בחיוך "טוב בואי ניראה אותך סמוצ'אם!" אקרא ואשלח את הפוקדור שלה לאוויר.
'אני אנסה ללמד אותה איזו מתקפת קרח טובה וסמוצ'אם מסודרת' אחשוב לעצמי ואחייך.
"קדימה קייטי" אומר בחיוך