-
[QUOTE=Steve;657814][SIZE="3"][B]הודעה חשובה ! 5 השחקנים הרשומים מאוד משקיעים , אבל אני צריך עוד 2
שחקנים רציניים כדי להתחיל את המשחק האמיתי .. אז פרסמו לחברים .. תודה רבה :)[/SIZE]
[color=#3457EE]מגנוס~
אתה הולך לחנות העתיקות בחזרה , ג'וני מחייך שמקבל את הטיפ ואפילו מאושר .. אתה נכנס לחנות
ורואה אם ובנה מסתובבים בחנות , כריס מסמן לך לגשת אליהם ולראות מה הם צריכים .
[/color]
[/B][/QUOTE]
אגש אליהם, "שלום,ברוכים הבאים לחנות העתיקות,מה תרצו לקנות?" אשאל.
-
[quote=Steve;657814][SIZE=3][B]הודעה חשובה ! 5 השחקנים הרשומים מאוד משקיעים , אבל אני צריך עוד 2
שחקנים רציניים כדי להתחיל את המשחק האמיתי .. אז פרסמו לחברים .. תודה רבה :)[/B][/SIZE][B]
[COLOR=#c002cc]
[/COLOR]
[COLOR=DeepSkyBlue]דאבל~
"כמובן , שמור על האימפלה" הוא אומר ומביא לך מפתחות של מכונית . אתה יוצא החוצה וניגש לחנייה .. יש שם מלא מכוניות ואתה לא יודע איזה מכונית זו המכונית שלו . אתה לוחץ על כפתור פתיחת המכונית ואז אורות של מכונית "Impala" נדלקים , Impala בצבע כחול רויאל , זוהר ומאוורר עם גג פתוח .[/COLOR]
[/B][/quote]
64 או 61 זה חשוב?XDD
ואמור ליהיות לו מסחרית הרי משלוחים צריכים בגז' גדול XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אממ יפה אבל שחורה מטלי עם הרבה כרום וכמה קישקושים האוטו הזה הופך לחייה ולהוסיף לו מערכת בהרקדה*כמו בGTASA*." אחשוב לעצמי בעודי נכנס לאוטו מניע תאוטו יוצא ברברס מין החנייה.. נוסע לאט בזמן שאני בחנייה וברגע שאני מגיעה לכביש שם גז....
-
[quote=Steve;657340][B][COLOR=Red]טיסון~
2500 , לא 250
-------------
אתה ניגש לאגף השני , כריס מסתכל עליך ושמח לראות שאתה יודע איפה נמצא כל דבר
הוא מסתכל מה אתה מראה לה , וברגע שאתה ניגש לשריון כריס יוצא מהקופה וניגש גם הוא לשריון
"גראנאדו ?" הוא שואל את האישה "כן , אבל לא אני , הבן שלי.." היא אומרת , כריס מחייך ואומר באכזבה "אני מצטער אבל אני שומר את השריון לבחור הזה" ומצביע עליך , האישה מתאכזבת ומתכוונת לצאת מהחנות אבל כריס עוצר אותה ומבטיח שמחר הוא יזמין לה שריון חדש ..
השעה מאוחרת והעבודה שלך נגמרה להיום , כריס מארגן את החנות לסגירה .
[/COLOR]
[/B][/quote]
סליחה שלא הגבתי פשוט דודה שלי הייתה צריכה שאני יעזור לה במשהו וסליחה על כל הטעויות עם השריון והמחיר.
~~~~~~~~~~~
" רגע כריס למה אמרתה ששמרתה את השיריון לי " אני שואל את כריס בפליאה " הרי זה לא כאילו אני צריך אותו אני לא הולך להילחם במישהו או משהו כזה " אומר לכריס תוך כדי ציחקוק
-
[B][color=Red]טיסון~
כריס צוחק ואתם יוצאים מהחנות , הוא נועל אותה ואומר "אני לא יכול למכור אותו , יבוא יום
ונצטרך אותו .. מחר כרגיל אתה מתחיל ב-8 וב-14:00 יוצא להפסקת צהריים , תבוא בזמן
הפעם אני לא יאחר" הוא אומר מחייך לך , לוחץ את ידך ומנפוף לשלום "לילה טוב" הוא צועק
שהוא נמצא במרחק של כמה מטרים ממך .
[/color]
[color=#6b6672]בלאק~
ג'וני נאנח ואומר "גם לי אין הרבה לקוחות.. זה בסדר אל תדאג אתה מקבל 30 שקל לשעה..
אני תלוי בלקוחות שלי הרווח שלי הוא ממה שקונים אצלי אבל בקושי קונים" הוא אומר ומוחק את החיוך שהיה לו קודם על הפרצוף .
[/color]
[color=#C002CC]ג'ק~
אתה נכנס להתקלח , מצחצח את השיניים אחרי המקלחת הקפואה ונכנס לישון במיטה החמה שלך
אתה עוצם את העיניים , ומתחיל לחלום . בחלום , שוב כמו כל חלום אתה חולם על האנשים המוזרים ..
אך הפעם אתה רואה גם את עצמך בחלום , לבוש בשריון מתכת . ואז אתה קם בבהלה שאתה שומע את צלצול השעון המעורר
[/color]
[color="DeepSkyBlue"]דאבל~
אל תדאג אחי יש מספיק מקום , 4 מושבים ריקים (1 מקדימה , 3 מאחורה) ובגז' לא קטן
ובחנות הזאת אין רהיטים כ"כ גדולים .
ועוד משהו , אני צריך ממך טובה קטנה דבר איתי באייסיקיו או במסן
----------------------------
אתה נוסע לזקן , שנמצא בידיוק שתי רחובות מאחורי החנות .. נסיעה קצרה ואתה מצטער
שהיא נגמרה . אתה דופק בדלת ושומע את הזקנה משמיעה קולות , ברגע שאתה דופק בדלת הקולות נפסקים והיא צועקת "אבוי , יש מישהו בדלת" הזקן צועק "אני מיד מגיע" ופותח את הדלת כאשר הוא נמצא עם בוקסר ו..הבוקסר קצת מרחף .."תודה רבה" הוא אומר ומביא לך 100 שקלים טיפ .
[/color]
[color=#3457EE]מגנוס~
"שלום" אומר האישה ומחייכת "האם יש לכם שריון מתכת חזקה בחנות ?" שואל האישה
"אני צריכה אותו לבת שלי" היא מסבירה ומצביעה על הבת שלה .. שמוכרת לך מאוד .
זוהי ליסה מלקובסקי ! .
[/color]
[/B]
-
[QUOTE=Steve;658216][B]
[color=#3457EE]מגנוס~
"שלום" אומר האישה ומחייכת "האם יש לכם שריון מתכת חזקה בחנות ?" שואל האישה
"אני צריכה אותו לבת שלי" היא מסבירה ומצביעה על הבת שלה .. שמוכרת לך מאוד .
זוהי ליסה מלקובסקי ! .
[/color]
[/B][/QUOTE]
"או היי ליסה,מה שלומך? אז אתן מחפשות שיריון? יש לנו אחד אני רק צריך למצוא אותו חכו לי שניה" אגיד להן. "כריס יש לנו שיריון אחד לא? אישה אחת והבת שלה רוצות אותו ואין לי מושג בכמה למכור תעזור לי." אגיד לו
-
[quote=Steve;658216][B][COLOR=Red]טיסון~
כריס צוחק ואתם יוצאים מהחנות , הוא נועל אותה ואומר "אני לא יכול למכור אותו , יבוא יום
ונצטרך אותו .. מחר כרגיל אתה מתחיל ב-8 וב-14:00 יוצא להפסקת צהריים , תבוא בזמן
הפעם אני לא יאחר" הוא אומר מחייך לך , לוחץ את ידך ומנפוף לשלום "לילה טוב" הוא צועק
שהוא נמצא במרחק של כמה מטרים ממך .
[/COLOR]
[/B][/quote]
"לילה טוב כריס ואל תידאג אני לא יאחר" אומר ואתחיל ללכת לכיוון ביתי 'מעניין למה הוא התכוון שהוא אמר עוד נצטרך אותו' אחשוב לעצמי
-
[B][color=Red]טיסון~
אתה מגיע הביתה והשעה כבר מאוחרת , אמך מנשקת את הלחי שלך ומוסרת לילה טוב..
אביך כבר ישן .. אתה נכנס להתקלח , מצחצח את השיניים אחרי המקלחת הקפואה ונכנס לישון במיטה החמה שלך
אתה עוצם את העיניים , ומתחיל לחלום . בחלום , שוב כמו כל חלום אתה חולם על האנשים המוזרים ..
אך הפעם אתה רואה גם את עצמך בחלום , לבוש בשריון מתכת . ואז אתה קם בבהלה שאתה שומע את צלצול השעון המעורר , השעה 6:30 , אתה אמור להגיע לעבודה בשעה 8:00 .
(בכל יום אתה שוטף פנים מצחצח שיניים , אוכל ורואה את חדשות הבוקר.)
[/color][color=#3457EE]מגנוס~
"שריון.. אני מצטער אבל יש רק שריון אחד , הוא עולה 7500 אבל הוא שמור" כריס אומר
אמא של ליסה מתקרבת ואומרת "גראנאדו ?" כריס מחייך ואומר "כן" ומפנה את העיניים אליך ..
מיד היא מסתכלת עליך ומחייכת "תזמין לי שריון מחר אני אגיע לקחת אני צריכה את זה לבת שלי" היא אומרת ויוצאת מהחנות יחד עם סאלי ..
סאלי מנופפת לשלום ויוצאת יחד איתה .
[/color]
[/B]
-
[QUOTE=Steve;658262][B]
[/color][color=#3457EE]מגנוס~
"שריון.. אני מצטער אבל יש רק שריון אחד , הוא עולה 7500 אבל הוא שמור" כריס אומר
אמא של ליסה מתקרבת ואומרת "גראנאדו ?" כריס מחייך ואומר "כן" ומפנה את העיניים אליך ..
מיד היא מסתכלת עליך ומחייכת "תזמין לי שריון מחר אני אגיע לקחת אני צריכה את זה לבת שלי" היא אומרת ויוצאת מהחנות יחד עם סאלי ..
סאלי מנופפת לשלום ויוצאת יחד איתה .
[/color]
[/B][/QUOTE]
"ביי ליסה." אגיד לה. "כריס אתה שומר לי שיריון? למה? ומה זה גרנאדו?" אשאל
-
[QUOTE=Steve;658216][B][color=Red]
[/color]
[color=#6b6672]בלאק~
ג'וני נאנח ואומר "גם לי אין הרבה לקוחות.. זה בסדר אל תדאג אתה מקבל 30 שקל לשעה..
אני תלוי בלקוחות שלי הרווח שלי הוא ממה שקונים אצלי אבל בקושי קונים" הוא אומר ומוחק את החיוך שהיה לו קודם על הפרצוף .
[/color]
[/color]
[/B][/QUOTE]
"אל תדאג יהיה טוב!" אומר לו בחיוך רחב ואקווה שיתעודד
-
[quote=Steve;658262][B][COLOR=Red]טיסון~
אתה מגיע הביתה והשעה כבר מאוחרת , אמך מנשקת את הלחי שלך ומוסרת לילה טוב..
אביך כבר ישן .. אתה נכנס להתקלח , מצחצח את השיניים אחרי המקלחת הקפואה ונכנס לישון במיטה החמה שלך
אך הפעם אתה רואה גם את עצמך בחלום , לבוש בשריון מתכת . ואז אתה קם בבהלה שאתה שומע את צלצול השעון המעורר , השעה 6:30 , אתה אמור להגיע לעבודה בשעה 8:00 .
(בכל יום אתה שוטף פנים מצחצח שיניים , אוכל ורואה את חדשות הבוקר.)
[/COLOR]
[/B][/quote]
אחי סליחה על הנג'סיות אבל כבר הכנתה לי את החתימה?? ועוד הפעם סליחה על הנג'סיות.
~~~~~~~~~~
"וואו עוד הפעם זה קורה לי" אומר בבהלה "גם השריון זה נראה אותו שריון שראיתי אצל כריס מענין אם זה צירוף מיקרי" אומר לעצמי ואלך לשטוף את הפנים ולצחצח שניים וללכת לאכול ואולי לראות איזה משהו מעניין בטלויזיה
-
[B][color=Red]טיסון~
אתה לא תאמין עשיתי את החתימה והפוטושופ נסגר לי באמצע .. בקרוב אני יעשה אותה שוב
אם אני ייזכר איך עשיתי את הרקע המושלם שיצרתי לך ! אבל בכל מקרה מצטער אחי
--------------------------------
אתה פותח את הטלוויזיה יחד עם ארוחת הבוקר שלך לאחר שהתארגנת והינח מוכן לעבודה .
השידור הוא שידור חוזר מאתמול בלילה , כניראה מהדורה חשובה מאוד
"ערב טוב השעה 10 והרי החדשות .
פיגוע במהלך הבוקר בפארק המסחרי , הפיצוץ התרחש באמצע מזרקת המים
וניראה שאפילו המזרקה לא נפגעה , הפיצוץ זיעזע רבים ואדם מספר שראה את האיש
עקבנו אחריו וראו מה מצאנו .
בתמונות שלפניכם אלה החפצים שהיו במעיל שלו , שהשאיר על הספסל .
מכתב , סכין , ובקבוקון ריק .
במכתב כתוב 'שלום לכל תושבי כדור הארץ , שום דבר לא התפוצץ בגלל שזה מה שרציתי שיקרה
הפיצוץ הזה היה תאונה ולא משהו שיכל לפגוע באחרים'
האם זאת באמת הייתה תאונה ? ואם זאת הייתה תאונה איך הוא כתב את זה במכתב ?
ולמה הוא קרא לנו תושבי כדור הארץ .. כל זה נישאר מוסתר מכיוון שאף אחד לא יודע את התשובות הללו ."
[/color]
[color=#6b6672]בלאק~
הוא מחייך מבושה ואומר "קדימה ! אתה לא אוכל ? זה לא יישאר חם אם תחכה עוד הרבה.."
ומוזג לך עוד קולה קרה . נשארו לך רק עוד 30 דקות להיות בהפסקה ..
[/color]
[color=#3457EE]מגנוס~
"גראנאדו זו איזה אגדה על משהו .. כניראה הילדה רוצה לעשות הצגה וצריכה את השריון
או שהיא רוצה בבית לתת אווירה של גראנאדו ואני צריך את השריון לכן הפלתי את האשמה עליך..
מצטער .." הוא אומר והפעמון בדלת מצלצל "הנה עוד לקוח .. טפל בו בבקשה"
[/color]
[/B]
-
[QUOTE=Steve;658216][B][color=Red]
[color=#C002CC]ג'ק~
אתה נכנס להתקלח , מצחצח את השיניים אחרי המקלחת הקפואה ונכנס לישון במיטה החמה שלך
אך הפעם אתה רואה גם את עצמך בחלום , לבוש בשריון מתכת . ואז אתה קם בבהלה שאתה שומע את צלצול השעון המעורר
[/color]
[color="DeepSkyBlue"]
[/B][/QUOTE]
"אהה!." אצעק והתעורר מהסיוט, "אה, זה אתה - ממזר קטן!." אבין ואסתכל על השעון המצלצל.
אכבה אותו (את השעון.) ואלך להתאגן ולאכול ארוחת בוקר קצרה.
באותו הזמן אחשוב לעצמי כול הזמן 'מה הסיוט הזה רוצה ממני לעזאזל?' ואלך לחנות העתיקות.
-
[quote=Steve;658709][B][COLOR=Red]טיסון~
אתה לא תאמין עשיתי את החתימה והפוטושופ נסגר לי באמצע .. בקרוב אני יעשה אותה שוב
אם אני ייזכר איך עשיתי את הרקע המושלם שיצרתי לך ! אבל בכל מקרה מצטער אחי
--------------------------------
אתה פותח את הטלוויזיה יחד עם ארוחת הבוקר שלך לאחר שהתארגנת והינח מוכן לעבודה .
השידור הוא שידור חוזר מאתמול בלילה , כניראה מהדורה חשובה מאוד
"ערב טוב השעה 10 והרי החדשות .
פיגוע במהלך הבוקר בפארק המסחרי , הפיצוץ התרחש באמצע מזרקת המים
וניראה שאפילו המזרקה לא נפגעה , הפיצוץ זיעזע רבים ואדם מספר שראה את האיש
עקבנו אחריו וראו מה מצאנו .
בתמונות שלפניכם אלה החפצים שהיו במעיל שלו , שהשאיר על הספסל .
מכתב , סכין , ובקבוקון ריק .
במכתב כתוב 'שלום לכל תושבי כדור הארץ , שום דבר לא התפוצץ בגלל שזה מה שרציתי שיקרה
הפיצוץ הזה היה תאונה ולא משהו שיכל לפגוע באחרים'
האם זאת באמת הייתה תאונה ? ואם זאת הייתה תאונה איך הוא כתב את זה במכתב ?
ולמה הוא קרא לנו תושבי כדור הארץ .. כל זה נישאר מוסתר מכיוון שאף אחד לא יודע את התשובות הללו ."
[/COLOR]
[/B][/quote]
אין בעיה אחי.
~~~~~~~~
"וואו זה באמת מוזר למה הוא כתב את זה על המכתב ולמה הסכין אם התאונה הייתה תאונה" אומר בתון דיבור כאילו אני שואל מישהו "טוב ביי אמא ביי אבא" אומר ואביא לשתיהם נשיקה ואצא לכיוון החנות של כריס.
-
[QUOTE=Steve;658709][B]
[color=#3457EE]מגנוס~
"גראנאדו זו איזה אגדה על משהו .. כניראה הילדה רוצה לעשות הצגה וצריכה את השריון
או שהיא רוצה בבית לתת אווירה של גראנאדו ואני צריך את השריון לכן הפלתי את האשמה עליך..
מצטער .." הוא אומר והפעמון בדלת מצלצל "הנה עוד לקוח .. טפל בו בבקשה"
[/color]
[/B][/QUOTE]
"אה.." אגיד לו במעט אכזבה ואלך אל הלקוח. "שלום,ברוך הבא לחנות העתיקות,מה תרצה לקנות?"
-
[QUOTE=Steve;658709][B][color=Red]
[/color]
[color=#6b6672]בלאק~
הוא מחייך מבושה ואומר "קדימה ! אתה לא אוכל ? זה לא יישאר חם אם תחכה עוד הרבה.."
ומוזג לך עוד קולה קרה . נשארו לך רק עוד 30 דקות להיות בהפסקה ..
[/color]
[/B][/QUOTE]
"אוקי מה אתה כזה לחוץ?" אומר לו ואוכל את כל מה שיש לי בצלחת ואשתה את כל הקולה ואומר לו "נו? מכיר את הבוס שלי?"