-
[B]Dark Lugia[/B]
אתה רץ לעבר הקול ובאגון אחריך,אחרי אתה שומע את הילדה קוראת כמה מטרים לפניך,אבל הצמחיה
הגבוהה והעצים מפריעים לך לראות אותה,אתה הולך עוד כמה צעדים ורואה ילדה קטנה יושבת מתחת לעץ עם האיפום הסגול עומד לידה.
[B]LordAbizi[/B]
אתה מחזיר את צ'רמנדר וממשיך ללכת,לאחר כמה דקות הליכה אתה רואה את הכניסה לעיר אולדייל
ליד הכניסה בעשב הגבוהה והשיחים אתה רואה זיגזגונים ופוצ'יאנות,נראה שאם לא תפריע להם הם בכלל לא ישימו לב אליךף.
-
[QUOTE=TheChosenOne;652782][B]Dark Lugia[/B]
[B]Metagros[/B]
"תודה רבה מאמן צעיר!" הוא אומר והולך למעבדה של בירץ'
אתה ממשיך בדרכך,אתה עובר את שער העיר ומגיע לדרך 101,יש שביל מסומן שמתפתל בין העצים
והמון שיחים,עצים ודשא גבוה בצידי הדרך,אתה שומע קולות של פוקימונים מהצדדים.
.[/QUOTE]
---------------------------------------
'מעניין איזה פוקימונים יש כאן'אני חושב בסקרנות,וממשיך ללכת תוך כדאי שאני מסתכל יותר טוב על הסביבה,בחיפוש אחר פוקימונים מעניניים.
-
[QUOTE=TheChosenOne;652962][B]Dark Lugia[/B]
[B]Gal[/B]
הפיני משתמשת בהעתקה וגופה זוהר בוורוד,היא תוקפת את פוצ'יאנה בדחיפה.
הדחיפה פגעה בו פגיעה ישירה אבל לא נראה שהוא נפגע מזה יותר ממידי.
פוצ'יאנה משתמש במתקפת חול,הוא בועט באדמה וחול עף על הפיני,היא לא נפגעה אבל הדיוק של ההתקפות שלה ירד.[/QUOTE]
----------------------------
"הפיני השתמשי בהעתקה שוב ואז באגרוף!!!!!!"
-----------
(מה זה קסם אישי?)
-
[quote=TheChosenOne;652992]
[B]LordAbizi[/B]
אתה מחזיר את צ'רמנדר וממשיך ללכת,לאחר כמה דקות הליכה אתה רואה את הכניסה לעיר אולדייל
ליד הכניסה בעשב הגבוהה והשיחים אתה רואה זיגזגונים ופוצ'יאנות,נראה שאם לא תפריע להם הם בכלל לא ישימו לב אליךף.[/quote]
אני אכן לא אפריע להם ואכנס לעיר אולדייל. לאחר מכן אלך לחנות בעיר ואבדוק אם יש להם רוטב רטטה, (או מה שזה לא היה שהצ'ארמנדר שלי ביקש קודם).
-
[B]Metagros[/B]
אתה עובר בדשא הגבוה,אתה הולך ופתאום מריח ריח מוזר,אתה מרגיש פתאום בעיפות.
אתה מסתובב ורואה פוקימון קטן וירוק [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/pkrs034.gif[/IMG],הריח המרדים מגיע ממנו.
[B]Gal[/B]
במשחק זה גורם שהפוקימון היריב "מתאהב" בפוקימון שמשתמש זה,כלומר לא מצליח להלחם כמו שצריך.
-----------
ההעתקה נכשלת,אבל הפיני מצליחה לתת אגרוף לפוצ'יאנה והוא נפגע קצת,פוצ'יאנה כבר תשוש וגם הפיני,הוא תוקף בדחיפה ופוגע בהפיני שוב.
[B]LordAbizi[/B]
אתה נכנס לעיר והולך לחנות בעיר ומבקש רוטב רטטה.
"רוטב רטטה?" מתפלא המוכר,"זה אין לנו אבל החלט יש לנו אוכל לפוקימונים" הוא אומר.
"אני רואה שאתה מאמן חדש אז אני יתן לך שקית על חשבון הבית" הוא אומר ונותן לך שקית של אוכל לפוקימונים.
-
[QUOTE=TheChosenOne;653128][B]Metagros[/B]
אתה עובר בדשא הגבוה,אתה הולך ופתאום מריח ריח מוזר,אתה מרגיש פתאום בעיפות.
אתה מסתובב ורואה פוקימון קטן וירוק [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/pkrs034.gif[/IMG],הריח המרדים מגיע ממנו.
[/QUOTE]
-------------------------------
"צא נינקאדה,תתקוף אותו בשריטות,ועם הוא משיב מלחמה תתגונן בהתקשחות!"אני אומר בביטחון.
-
[QUOTE=TheChosenOne;653128][B]Metagros[/B]
[B]Gal[/B]
במשחק זה גורם שהפוקימון היריב "מתאהב" בפוקימון שמשתמש זה,כלומר לא מצליח להלחם כמו שצריך.
-----------
ההעתקה נכשלת,אבל הפיני מצליחה לתת אגרוף לפוצ'יאנה והוא נפגע קצת,פוצ'יאנה כבר תשוש וגם הפיני,הוא תוקף בדחיפה ופוגע בהפיני שוב.
.[/QUOTE]
-----------------
"הפיני, רק עוד קצת, השתמשי בקסם אישי!!!!!" אני צועק בכל הכוח
-
[quote=TheChosenOne;653128]
[B]LordAbizi[/B]
אתה נכנס לעיר והולך לחנות בעיר ומבקש רוטב רטטה.
"רוטב רטטה?" מתפלא המוכר,"זה אין לנו אבל החלט יש לנו אוכל לפוקימונים" הוא אומר.
"אני רואה שאתה מאמן חדש אז אני יתן לך שקית על חשבון הבית" הוא אומר ונותן לך שקית של אוכל לפוקימונים.[/quote]
"תודה לך, זה מאוד נחמד מצדך" אומר ואקח את השקית. לאחר מכן אחפש איזשהו ספסל, אוציא את צ'ארמנדר והוטהוט ואתן להם לאכול.
-
[B]Gal[/B]
מה הקטע של הצעקות? הם איזה חצי מטר מולך...
------------------
הפיני משתמשת בקסם אישי וזוהרת אור לבן,פוצ'יאנה נפגע מהמתקפה,הוא מנסה לדחוף אותה אבל מתבלבל ונופל.
[B]Metagros[/B]
נינקאדה יוצא מהפוקדור,הוא משתמש בשריטות ופוגע בפוקימון.
"שרומישש" אומר הפוקימון בכאב,הוא פונה לנינקדה ומתחיל לזהור באור ירוק
ואז גם נינקדה זוהרת באור ירוק,אתה רואה שהוא בעצם שואב אנרגיה מנינקדה.
[B]LordAbizi[/B]
אתה וצ'רמנדר יושבים על ספסל בכיכר העיר,צ'רמנדר אוכל להנאתו ואתה מסתכל מסביב
אתה רואה הרבה מאמנים שמתחילים את דרכם,רובם סתם עוברים בעיר הזאת וממשיכים לדרך לעבר העיר פטלבורג.
נראה שצ'רמנדר סיים לאכול את האכול לפוקימונים.
-
[quote=TheChosenOne;653186]
[B]LordAbizi[/B]
אתה וצ'רמנדר יושבים על ספסל בכיכר העיר,צ'רמנדר אוכל להנאתו ואתה מסתכל מסביב
אתה רואה הרבה מאמנים שמתחילים את דרכם,רובם סתם עוברים בעיר הזאת וממשיכים לדרך לעבר העיר פטלבורג.
נראה שצ'רמנדר סיים לאכול את האכול לפוקימונים.[/quote]
בהודעתי הקודמת כתבתי שאני גם נותן להוטהוט לאכול, אבל זה לא עקרוני אני מניח
--
אני אבדוק את המצב של הוטהוט, אם הוא כשיר להלחם ולא תשוש מדי מהקרב הקודם, אז גם אני אמשיך הלאה לכיוון פטלבורג, כשבדרך אני מקווה להלחם במאמנים כלשהם. אם לא, אז אני אלך למרכז הפוקימונים כדי לבדוק מה אפשר לעשות בנידון.
-
[QUOTE=TheChosenOne;653186][B]Gal[/B]
[B]Metagros[/B]
נינקאדה יוצא מהפוקדור,הוא משתמש בשריטות ופוגע בפוקימון.
"שרומישש" אומר הפוקימון בכאב,הוא פונה לנינקדה ומתחיל לזהור באור ירוק
ואז גם נינקדה זוהרת באור ירוק,אתה רואה שהוא בעצם שואב אנרגיה מנינקדה.
.[/QUOTE]
-----------------------------------
"נינקאדה מהר,תשתמש בהתקשחות כדי לחטוף פחות נזק,ואז תחזיר לעצמך את החיים בשאיבת חיים!"אני אומר.
-
[QUOTE=TheChosenOne;653186][B]Gal[/B]
מה הקטע של הצעקות? הם איזה חצי מטר מולך...
------------------
הפיני משתמשת בקסם אישי וזוהרת אור לבן,פוצ'יאנה נפגע מהמתקפה,הוא מנסה לדחוף אותה אבל מתבלבל ונופל.
.[/QUOTE]
"צא פוקדור" אני אומר בזמן שאני משליך את הפוקדור על הפוצ'יאנה
-
[quote=TheChosenOne;652992][B]Dark Lugia[/B]
אתה רץ לעבר הקול ובאגון אחריך,אחרי אתה שומע את הילדה קוראת כמה מטרים לפניך,אבל הצמחיה
הגבוהה והעצים מפריעים לך לראות אותה,אתה הולך עוד כמה צעדים ורואה ילדה קטנה יושבת מתחת לעץ עם האיפום הסגול עומד לידה.
.[/quote]
אני אשאל את הילדה:"את בסדר?"
-
[B]Dark Lugia[/B]
"כן...אני בסדר" היא אומרת "פשוט נאבדתי פה ביער ואני לא יודעת איך לחזור לעיר"
האיפום קופץ על הכתף שלה,"האיפום הזה עזר לי עד עכשיו" היא אומרת בעוד היא מלטפת אותו.
[B]Gal[/B]
אתה זורק עליו פוקדור והוא נכנס פנימה,הפוקדור מתנדנד כמה שניות ואז נסגר ב"קליק".
*תפסת פוצ'יאנה,המידע יתעדכן בדף הראשי.
[B]Metagros[/B]
נינקדה משתמש בהתקשחות אבל זה לא עושה שום דבר,המתקפה היא לא פיזית כך שאין להתקשחות השפעה.
נינקדה מגיב בשאיבת חיים וגם הוא וגם שרומיש זוהרים בירוק,נינקדה שאב בחזרה את הכוח ששרומיש לקח ממנו.
שרומיש לפתע מזנק ודוחף את נינקדה.
[B]LordAbizi[/B]
אתה משחרר את הוטהוט ובודק מה מצבו,הכנף שלו נפגה בקרב שלכם והוא לא יוכל להמשיך להילחם
אתה מחליט ללכת למרכז הפוקימונים,אתה מגיע לבניין האדום שבו הוא שוכן ונכנס פנימה
אתה רואה כול מיני מאמנים עם הפוקימונים שלהם,ודלפק ובו עומדת אחת האחיות.
-
[quote=TheChosenOne;653518]
[B]LordAbizi[/B]
אתה משחרר את הוטהוט ובודק מה מצבו,הכנף שלו נפגה בקרב שלכם והוא לא יוכל להמשיך להילחם
אתה מחליט ללכת למרכז הפוקימונים,אתה מגיע לבניין האדום שבו הוא שוכן ונכנס פנימה
אתה רואה כול מיני מאמנים עם הפוקימונים שלהם,ודלפק ובו עומדת אחת האחיות.[/quote]
אני אגש לדלפק.
"שלום, האחות, הכנף של ההוטהוט שלי נפגעה במהלך הקרב שלי נגדו, האם תוכלי לעזור לי?" אשאל אותה.