-
[quote=אדון פריון;673782][FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]Scorpio[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה רואה שרובין מצא מקום פנוי בשורה הראשונה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]רובין שואל אותך :"תגיד אם לא נהיה באותו בית עדיין נהיה חברים נכון?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]מה תעשה?[/FONT][/COLOR][/quote]
"כן, בטח" אני אומר לו
-
[FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']Scorpio[/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']רובין מחייך אליך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']האישה אומרת לכם :"קדימה תיכנסו".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']רובין ואתה נכנסים אל הטירה ואתה רואה קהל שלם מסתכל אליכם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;673789][FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]Scorpio[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]רובין מחייך אליך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]האישה אומרת לכם :"קדימה תיכנסו".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]רובין ואתה נכנסים אל הטירה ואתה רואה קהל שלם מסתכל אליכם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]מה תעשה?[/FONT][/COLOR][/quote]
"וואי אני ממש מתרגש" אני אומר לרובין ומסתכל על כל האולם
-
[FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]Scorpio[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה רואה שהמכשפה שהובילה אתכם מוציאה מגילה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]היא מתחילה לקרוא :"ברוזה ג'ימי".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה מתחיל ללכת,שמו לך את המצנפת אתה מחכה דקה היא קוראת :"רייבנקלו".[/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][COLOR=#008000]אתה מתקדם אל עבר השולחן של רייבנקלו.[/COLOR][/FONT]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]המכשפה קוראת בשנית "בלירוג רובין".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]רובין עולה והמצנפת קוראת :"רייבנקלו!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]רובין מתיישב לידך בשולחן של רייבנקלו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]מה תעשה? [/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;673775][FONT=Times New Roman][COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]DarkTiger[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]ג'ון אומר לך :"אני קרוב משפחה של סוורוס סנייפ הוא המציא את הלחש הזה,הוא המציא גם לחש מסוכן מדי.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]אך אסור לי להשתמש בו".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"למה?" אני שואלת
-
[FONT=Times New Roman][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']DarkTiger[/FONT][/COLOR][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']ג'ון אומר לך :"זה לחש פציעה מסוכן מאוד זה כמו לרצוח מישהו ואני לא רוצח אם היו יכולים הם היו שמים את הלחש הזה בקללות שאין אליהם מחילה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;673849][FONT=Times New Roman][COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]DarkTiger[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]ג'ון אומר לך :"זה לחש פציעה מסוכן מאוד זה כמו לרצוח מישהו ואני לא רוצח אם היו יכולים הם היו שמים את הלחש הזה בקללות שאין אליהם מחילה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]מה תעשה?[/FONT][/COLOR][/quote]
"אז למה השתמשת בו?" אני שואלת ומביטה על הילד
--
הוספת לאופי?
-
[quote=אדון פריון;673820][FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]Scorpio[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה רואה שהמכשפה שהובילה אתכם מוציאה מגילה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]היא מתחילה לקרוא :"ברוזה ג'ימי".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה מתחיל ללכת,שמו לך את המצנפת אתה מחכה דקה היא קוראת :"רייבנקלו".[/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][COLOR=#008000]אתה מתקדם אל עבר השולחן של רייבנקלו.[/COLOR][/FONT]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]המכשפה קוראת בשנית "בלירוג רובין".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]רובין עולה והמצנפת קוראת :"רייבנקלו!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]רובין מתיישב לידך בשולחן של רייבנקלו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]מה תעשה? [/FONT][/COLOR][/quote]
"יופי! אנחנו באותו בית" אני אומר לו
-
[FONT=Times New Roman][COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]DarkTiger[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]*הוספתי.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]ג'ון אומר לך :"זה לא אותו לחש,זה היה לחש התלייה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]מה תעשה? [/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]Scorpio[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]רובין אומר לך :"רציתי שאני יהיה עם אחותי אך היא אם הילד הזה מהרכבת".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][COLOR=#008000][/COLOR][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][COLOR=#008000]הודעות:[/COLOR][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][COLOR=#008000]מעכשיו את "מה תעשה".[/COLOR][/FONT]
-
[quote=אדון פריון;674152][FONT=Times New Roman][COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]DarkTiger[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]*הוספתי.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]ג'ון אומר לך :"זה לא אותו לחש,זה היה לחש התלייה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]מה תעשה? [/FONT][/COLOR][/quote]
"אוקיי" אני אומרת ומחפשת במבטי אדם מבוגר, כדי לשמוע את הוראותיו
-
[FONT=Times New Roman][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']DarkTiger[/FONT][/COLOR][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']את מחפשת מבוגר ואת רואה את הענק שחור השיער והזקן ולידו אישה קצת יותר נמוכה עם גלימת מסעות לבנה עם משקפיים בצבע ירוק בוהק האישה אומרת :"תלמידים חדשים בבית הספר נא לבוא איתי לאולם הגדול לכבוד טקס המיון".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']את רואה שכל הילדים מתחילים ללכת וג'ון מסמן לך להיכנס לקבוצה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT='Guttman Yad-Brush']הודעות:[/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']
[/FONT][/COLOR][COLOR=#ffcc00][FONT='Guttman Yad-Brush']מעכשיו אני מבקש הודעות מושקעות וגם במקום "מה תעשה" אני אשים נקודה.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;674178][FONT=Times New Roman][COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]DarkTiger[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]את מחפשת מבוגר ואת רואה את הענק שחור השיער והזקן ולידו אישה קצת יותר נמוכה עם גלימת מסעות לבנה עם משקפיים בצבע ירוק בוהק האישה אומרת :"תלמידים חדשים בבית הספר נא לבוא איתי לאולם הגדול לכבוד טקס המיון".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]את רואה שכל הילדים מתחילים ללכת וג'ון מסמן לך להיכנס לקבוצה.[/FONT][/COLOR][/quote]
ההודעות שלי מספיק מושקעות?
---
"אני באה" אני לוחשת לג'ון, נכנסת לקבוצה והולכת איתה לאולם הגדול
-
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']את נכנסת לקבוצה את רואה את ג'ון לידך,הוא משחק עם השרביט שלו באופן די מוזר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']הדלתות נפתחות,אך את לא רואה אף אחד שיפתח אותן.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']האישה אומרת :"תלמידים חדשים,אנא מכן חכו חמש דקות".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']אחרי זה האישה הולכת,את שומעת קולות שאומרים :"צריך להשמיד אותו אחת ולתמיד הפעם הוא הגזים!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']קול אחר אומר :"אדוני הכומר אני אומנם מסכים איתך אך [B]להשמיד[/B] זה טיפה מוגזם לא?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']את רואה שפתאום מופיעות שתי רוחות רפאים,אחת נראה שהראש שלך עומד ליפול,השנייה נראית שהיא אכלה הרבה בחייה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']את רואה שחליפת שריון שלידך נופלת,משם יוצאת רוח שלא נראית כמו שאר הרוחות.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;674152]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]רובין אומר לך :"רציתי שאני יהיה עם אחותי אך היא אם הילד הזה מהרכבת".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][COLOR=#008000]הודעות:[/COLOR][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][COLOR=#008000]מעכשיו את "מה תעשה".[/COLOR][/FONT][/quote]
"לא נורא, אתה תראה אותה מלא" אני מרגיע אותו "וד"א, באיזה בית הם?"
-
[quote=אדון פריון;674211][FONT=Times New Roman][COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]DarkTiger[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]את נכנסת לקבוצה את רואה את ג'ון לידך,הוא משחק עם השרביט שלו באופן די מוזר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]הדלתות נפתחות,אך את לא רואה אף אחד שיפתח אותן.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]האישה אומרת :"תלמידים חדשים,אנא מכן חכו חמש דקות".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]אחרי זה האישה הולכת,את שומעת קולות שאומרים :"צריך להשמיד אותו אחת ולתמיד הפעם הוא הגזים!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]קול אחר אומר :"אדוני הכומר אני אומנם מסכים איתך אך [B]להשמיד[/B] זה טיפה מוגזם לא?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]את רואה שפתאום מופיעות שתי רוחות רפאים,אחת נראה שהראש שלך עומד ליפול,השנייה נראית שהיא אכלה הרבה בחייה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]את רואה שחליפת שריון שלידך נופלת,משם יוצאת רוח שלא נראית כמו שאר הרוחות.[/FONT][/COLOR][/quote]
"אמא!" אני קופצת, חומקת מחליפת השריון ומביטה ברוחות הרפאים 'זה היה מבהיל'