-
[quote=pokedex;758322]יש קבוצה שנקראת צפרירים חולון, היא משחקת בליגה א'.
[URL]http://www.israel-football.org.il/Clubs/Pages/TeamDetails.aspx?TEAM_ID=2189[/URL][/quote]
כן, אני יודע שהיא קיימת, אבל לא תוכל לשכנע אותי שהיא לא קיימת. ובין אם היא קיימת או לא, אין קבוצה שהיא יותר תרנגולית מזו.
-
אני לא אוהד אף אחד בכדורגל הישראלי
אז אני לא רוצה שכותרת הנוד תהיה מבוססת על זה
-
איזה קבוצה הכי טובה כיום לבני 15?
-
[quote=LordAbizi;758325]כן, אני יודע שהיא קיימת, אבל לא תוכל לשכנע אותי שהיא לא קיימת. ובין אם היא קיימת או לא, אין קבוצה שהיא יותר תרנגולית מזו.[/quote]
למה שאני ארצה לשכנע אותך שהיא לא קיימת אם היא אכן קיימת? היא אמנם חובבנית, אך קיימת.
ויש את טוטנהאם מהליגה האנגלית, שהם יותר תרנגוליים. הרי הכינוי שלהם זה התרנגולים.
דן, מה הכוונה ב"טובה לבני 15"?
-
בני יהודה O:
><'
שחקני בית"ר מצויינים, זה שיש בוגד אחד *אהבברקיצחקיהמתהפךאהמ* שעזב אותנו זה לא אומר כלום
-
-
[quote=pokedex;758329]למה שאני ארצה לשכנע אותך שהיא לא קיימת אם היא אכן קיימת? היא אמנם חובבנית, אך קיימת.
ויש את טוטנהאם מהליגה האנגלית, שהם יותר תרנגוליים. הרי הכינוי שלהם זה התרנגולים.
דן, מה הכוונה ב"טובה לבני 15"?[/quote]
שיכנו אותם תרנגולים, זה לא הופך אותם ליותר תרנגוליים מצפרירים חולון (קיימים או לא).
למה שתרצה לשכנע אותי שהיא לא קיימת כשהיא כן? אולי כי ליגה א לא קיימת?
-
[QUOTE=pokedex;758329]למה שאני ארצה לשכנע אותך שהיא לא קיימת אם היא אכן קיימת? היא אמנם חובבנית, אך קיימת.
דן, מה הכוונה ב"טובה לבני 15"?[/QUOTE]
תיודע לשחקנים בני 15 כיום
אמרו לי ת'א
רעננה
וברקאי נכון?
-
[quote=David Villa;758330]בני יהודה O:
><'
שחקני בית"ר מצויינים, זה שיש בוגד אחד *אהבברקיצחקיהמתהפךאהמ* שעזב אותנו זה לא אומר כלום[/quote]
בהחלט, לבית"ר יש שחקנים שכל קבוצה הייתה רוצה אבל אני אומר שבית"ר יש תקציב הרביעי בליגה וכך זה מתבטא בשחקנים, להפועל ומכבי יש כמה שחקנים יותר טובים מבית"ר.
-
ואן הלסיייייינג סרט אדיר פאק איזה גדולים יש לזאתי. מי שראה יבין בהבטחה
-
[quote=LordAbizi;758333]שיכנו אותם תרנגולים, זה לא הופך אותם ליותר תרנגוליים מצפרירים חולון (קיימים או לא).
למה שתרצה לשכנע אותי שהיא לא קיימת כשהיא כן? אולי כי ליגה א לא קיימת?[/quote]
ליגה א' קיימת, היא פשוט חובבנית.
-
-
[quote=SportMan;758337]בהחלט, לבית"ר יש שחקנים שכל קבוצה הייתה רוצה אבל אני אומר שבית"ר יש תקציב הרביעי בליגה וכך זה מתבטא בשחקנים, להפועל ומכבי יש כמה שחקנים יותר טובים מבית"ר.[/quote]
שוב, אתה שוכח את מכבי חיפה.
[quote=Dan;758335]תיודע לשחקנים בני 15 כיום
אמרו לי ת'א
רעננה
וברקאי נכון?[/quote]
אתה מתכוון לשחקן נוער? אם אתה טוב, אתה כנראה משחק במועדון הנוער העירוני שלך מגיל 12-14...
זה תלוי באיזור המגורים, ושוב, אם אתה טוב אז כנראה תקבל הצעות ממועדוני נוער אחרים.
למכבי חיפה יש מחלקת נוער מצויינת.
-
שיחקתי בברקאי כשהייתי קטן ואז פרשתי בגלל פצעה כי שמה זה אימונים מטרופים
חברים שלי משחקים מאז שהם נולדו ויש אחד שהוא ממש ממש טוב
-
[quote=Dan;758348]שיחקתי בברקאי כשהייתי קטן ואז פרשתי בגלל פצעה כי שמה זה אימונים מטרופים
חברים שלי משחקים מאז שהם נולדו ויש אחד שהוא ממש ממש טוב[/quote]
איפה אתה גר? בן כמה אתה? אתה מגדיר את עצמך כטוב? חברים שלך ממליצים לך להרשם?