[QUOTE=guylamed;782339]מתמטיקאים אמיתיים לא משתמשים במחשבון הם פותרים את התרגילים בראש![/QUOTE]
צודק, אבל גם להם יש גבול, אחרי הכל אני לא יכול להתחיל לחשב 327^2 בלי מחשבון...
נ.ב. אני יכול, רק ייקח לי קצת יותר זמן מלמחשבון...
Printable View
[QUOTE=guylamed;782339]מתמטיקאים אמיתיים לא משתמשים במחשבון הם פותרים את התרגילים בראש![/QUOTE]
צודק, אבל גם להם יש גבול, אחרי הכל אני לא יכול להתחיל לחשב 327^2 בלי מחשבון...
נ.ב. אני יכול, רק ייקח לי קצת יותר זמן מלמחשבון...
[quote=hgss1234;782344]טעות, הוא לעולם לא יהיה חזק יותר ממי [B]שיצר[/B] אותו![/quote]
זה תמיד נכון, אבל בתנאים מסויימים גם לא יותר ממי שמשתמש בו. אחרי הכל אם אתה עושה דברים במחשבון בלי לדעת מה אתה עושה התוצאה תחזור נגדך.
[QUOTE=monster;782345]לא[/QUOTE]
פנטסטי
ליאור או שאתה עושה את א' או שאני עושה את ב'
[quote=LordAbizi;782333]אי אפשר לאכול אותי. הפרה ההיא ניסתה לאכול אותי בשנת 212 לפני הספירה, אך חפרתי לה יותר מדי בשכל והנשמה שלי הצליחה להשתמר, עד לעצם היום הזה.
@SexStyle
לא, מחשבון זה לא ממש כלי נשק. המחשבון יודע רק את מה שמלמדים אותו. המחשבון לעולם לא יהיה חזק יותר ממי שמשתמש בו.[/quote]
[B]אבל הכלב הזה חסין לחפירות. הוא הכלב הראשון בעולם שאין לו שכל וזיכרון! אז החפירות לא משפיעות עליו כי אי אפשר לחפור למישהו ששוכח מה אתה אומר כל שנייה ושלא מבין מילה![/B]
[B]אתה יכול לחפור לכל דבר אחר חוץ ממנו![/B]
[quote=ShamanBoy;782337]למקלטים![/quote]
[B]אוי לא! הוא החביא מחשבון במקלט! לאאאא!!! תציל את עצמך! המחשבון כבר חיסל אותי![/B]
[QUOTE=LordAbizi;782333]אי אפשר לאכול אותי. הפרה ההיא ניסתה לאכול אותי בשנת 212 לפני הספירה, אך חפרתי לה יותר מדי בשכל והנשמה שלי הצליחה להשתמר, עד לעצם היום הזה.
@SexStyle
לא, מחשבון זה לא ממש כלי נשק. המחשבון יודע רק את מה שמלמדים אותו. המחשבון לעולם לא יהיה חזק יותר ממי שמשתמש בו.[/QUOTE]
נו באמת.
אתה מכור יותר מדי למשחקי פנטזיה ומד"ב.
אני מציע לך ללכת לאברבנל,להיות שם איזה שנה-שנתיים לצאת ולחשוב על מה שעשית..
[QUOTE=LordAbizi;782347]זה תמיד נכון, אבל בתנאים מסויימים גם לא יותר ממי שמשתמש בו. אחרי הכל אם אתה עושה דברים במחשבון בלי לדעת מה אתה עושה התוצאה תחזור נגדך.[/QUOTE]
אתה יודע כמה פעמים חירבשתי במחשבון?? ו54203 (התוצאה) אף פעם לא חזרה נגדי.
[QUOTE=nilasak;782348]פנטסטי
ליאור או שאתה עושה את א' או שאני עושה את ב'[/QUOTE]
אני עושה את אפשרות
[b]טוב יאללה משעמם לי לברוח ממחשבונים :o[/b]
[b]זזתי[/b]
[QUOTE=guylamed;782352]אתה יודע כמה פעמים חירבשתי במחשבון?? ו54203 (התוצאה) אף פעם לא חזרה נגדי.[/QUOTE]
XD
[QUOTE=~Lior Dragon~;782355][b]טוב יאללה משעמם לי לברוח ממחשבונים :o[/b]
[b]זזתי[/b][/QUOTE]
תיקח אמב"ג(אפוד מגן בני גורן) ליתר ביטחון..
בי ליאור!
אוי שיט 54203 ו66941 רודפים אחריי!! לברוח!!!
מה קורה אנשים התקינו לי ווינדווס 7 על המחשב חחחח
ואתמול הייתי בקרטינג
[QUOTE=guylamed;782360]אוי שיט 54203 ו66941 רודפים אחריי!! לברוח!!![/QUOTE]
קח אמב"ג!
או אמ"נמ(אפוד מגן נגד מספרים)!
בוגרי י' ומעלה
תגיבו בנושא שפורסם בדיבורים
[QUOTE=monster;782353]אני עושה את אפשרות[/QUOTE]
מעולה.