-
[QUOTE=מאסטר פלריון;823983][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Cyndaquil[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]ארון אומר לך:"אם ככה אני היריב שלך,צא יאנמגה אני בוחר בך!",אתה רואה יאנמגה מתחיל להתעופף לו בזירה והוא מתחיל לתקוף אותך ואת הפוקאבו שלך.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial]ארון ואתה יריבים רשמית!לארון יש יאנמגה![/FONT][/COLOR][/B][COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]קורן אומר לך:"אבן מים,לפני משהו כמו חמש שנים אני והינפו סיירנו במערה במחוז אישו,אני קולט אבן מים צפה לה בתוך אגם במערה,הינפו אמר לי שהוא רוצה להתפתח אבל ביקשתי ממנו שיחכה עם זה,אני מבין שטעיתי,סליחה הינפו",אתה שומע קול שאומר לך:"נו אז נלחמת מול האפס קורן". [/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial]Avi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]אתה שומע אותו אומר לך:"אני פוקימון פראי אבל אני משרת של פוקימון אגדי,הוא חבר שלי הוא ביקש ממני להביא לו משהו אך המשימה הסתבכה ואני נפצעתי אז אני לא יכול ליצור פתח יקומי".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אחריי שנתתי לו את הברי אני שואל את פוקאבו:"אתה מוכן לקרב?" ומקווה שהוא יענה בזמן לפניי שיאנמגה יתקיף.
-
[quote=מאסטר פלריון;823952]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerPoke[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]*אי אפשר לקבל שני כוכבים ביום.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה שהם לא מגיבים אליך ואתה רואה אותם מותשים מאוד,אתה רואה נער צעיר בעל כובע אדום וחבל שאומר לך:"נו אני מבין שהפסדת לעומר הזה,נכון?".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B][/quote]
"כ..כן" אני מגמגם ומחזיר את הפוקימונים שלי לפוקדור ואז אני שואל:"למה אי ךאתה מכיר אותו?"ואז אני מוציא מהתיק את הפלאפון ובודק אם יש הודעות חדשות
-
[quote=מאסטר פלריון;823983]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]קורן אומר לך:"אבן מים,לפני משהו כמו חמש שנים אני והינפו סיירנו במערה במחוז אישו,אני קולט אבן מים צפה לה בתוך אגם במערה,הינפו אמר לי שהוא רוצה להתפתח אבל ביקשתי ממנו שיחכה עם זה,אני מבין שטעיתי,סליחה הינפו",אתה שומע קול שאומר לך:"נו אז נלחמת מול האפס קורן". [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
אני מסובב את ראשי כדי לדעת מי אמר זות. ואומר לקול"כן נלחמתי מול קרון.והוא לא אפס למען האמת הוא לוחם חזק.בוא צא החוצה אם אתה אמיץ אז תילחם נגדי 1 על 1"
-
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Cyndaquil[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את יאנמגה חוטף את הברי והוא מתחיל לאכול ממנו,ארון אומר לך:"אתה לא תרפא את הפוקימון שלך במשמרת שלי,יאנמגה בום על קולי",אתה רואה שיאנמגה שולח סילון אוויר בלתי נראה אך אתה שומע בום חזק מאוד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerPoke[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה שהפוקפון שלך מראה שאין הודעות חדשות,הילד אומר לך:"כן אני אכן מכיר אותו,בסיבוב הגמר של ליגת סינו אני והוא ראש בראש קרב מלא שישה על שישה הוא השתמש רק בפוקימון אחד ואני בכול השישה ואני הפסדתי".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את שני האחים של קורן קמים מין הינפו ואומרים בקול עצבני למאמן שהגיע:"תקשיב טוב אתה לא תקרא לאח שלנו אפס!",המאמן עונה להם בחוצפה:"קורן האפס",אתה רואה את שינהם שולפים פוכדורים וגם המאמן שולף פוכדור.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial]Avi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]הריאולו אומר לך בקול תשוש אך חזק:"אני חבר של שיימין,השני שיכול לעבור בין המימדים,אני לא יכול להיות מבוית אני שייך לחברי אינכומונה!",אתה רואה פתח מוזר שנפער באדמה ואתה רואה את ריאולו קופץ לתוכו.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;824114]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את שני האחים של קורן קמים מין הינפו ואומרים בקול עצבני למאמן שהגיע:"תקשיב טוב אתה לא תקרא לאח שלנו אפס!",המאמן עונה להם בחוצפה:"קורן האפס",אתה רואה את שינהם שולפים פוכדורים וגם המאמן שולף פוכדור.[/FONT][/COLOR]
[[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני חושב לעצמי'מענין מה הולך לקרות עכשיו בינים ומי זה הבחור הזה' אני צופה במה שהולך להתרחש בדקות הקרובות
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;824114][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Cyndaquil[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את יאנמגה חוטף את הברי והוא מתחיל לאכול ממנו,ארון אומר לך:"אתה לא תרפא את הפוקימון שלך במשמרת שלי,יאנמגה בום על קולי",אתה רואה שיאנמגה שולח סילון אוויר בלתי נראה אך אתה שומע בום חזק מאוד.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerPoke[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה שהפוקפון שלך מראה שאין הודעות חדשות,הילד אומר לך:"כן אני אכן מכיר אותו,בסיבוב הגמר של ליגת סינו אני והוא ראש בראש קרב מלא שישה על שישה הוא השתמש רק בפוקימון אחד ואני בכול השישה ואני הפסדתי".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]הריאולו אומר לך בקול תשוש אך חזק:"אני חבר של שיימין,השני שיכול לעבור בין המימדים,אני לא יכול להיות מבוית אני שייך לחברי אינכומונה!",אתה רואה פתח מוזר שנפער באדמה ואתה רואה את ריאולו קופץ לתוכו.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"מה קרה כאן?" אני מבולבל.
"היי אתה זה לא הוגן,איך אני יכול להלחם שהפוקאבו שלי תשוש מהקרב שכרגע היה!" אני צועק עליו.
"חתיכת פחדן שמפחד להלחם הוגן" אני אומר לו ומברר אם פוקאבו לא נפגע.
'כדאי שאחזיר אותו לפוכדור ואלך מכאן' אני חושב לעצמי.
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;821720][B][U][COLOR=aqua][FONT=Arial]Hgss1234[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][]
[B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]מיכאל 357[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003300][FONT=Arial]אתה שומע את קולו של סקווירטל אומר:"טוב,אתה משחרר אותי אז להתראות",אתה רואה אותו קופץ למים במהירות רבה,טריקו אומר לך:"עוד פעם לתפוס אותו?".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#3366ff][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#3366ff][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial] [/FONT][/.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
״טוב אני מבין שזה לא יצליח אלא אם נעשה משהו אז תוציא אותו ונילחם נגדו!״
-
[quote=מאסטר פלריון;824114]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerPoke[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
"נעים להכיר קוראים לי לוקאס ולך?" אני שואל אותו עם חיוך ואז מראה לו את הפוקימונים שלי:"אלה בטרי ומיגמרו הפוקימונים שלי איזה פוקימונים יש לך?"
-
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Cyndaquil[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]ארון אומר לך:"מאז אותו היום אין לי כבוד,צא דרפיון וצא בידריל!",אתה רואה גם דרפיון ובידריל חזקים מאוד,הבידריל,דרפיון והיאנמגה מקיפים אותך ואת הפוקאבו,אתה מבין שאתה בצרה גדולה.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial]לארון יריבך יש בידריל ודרפיון![/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]הילד אומר לך:"אהה שכחתי להציג את עצמי,אש קאצ'ם אני מהעיר פאלט יש לי פיקאצ'ו ועוד כמה פוקימונים",אתה רואה פיקאצ'ו קטן על הכתף של אש.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]פגשת את אש קאצ'ם![/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את פוד ודנטו מוציאים שני הפוקימונים שונים,באלבזור וצ'רמנדר,אתה רואה שהילד מוציא מצ'וק חזק מאוד,אתה רואה שהמצ'וק של הילד רץ אל עבר הבאלבזור והוא פשוט מעיף אותו משם.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]לדנטו יש באלבזור ולפוד יש צ'רמנדר![/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003300][FONT=Arial]טריקו שוב קופץ ולאחר חצי דקה הוא מוציא את סקווירטל ששוב קופץ לאגם במהירות,טריקו אומר לך בעצבנות:"לתפוס אותו שוב פעם כי זה נמאס כבר".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;824341][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Cyndaquil[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]ארון אומר לך:"מאז אותו היום אין לי כבוד,צא דרפיון וצא בידריל!",אתה רואה גם דרפיון ובידריל חזקים מאוד,הבידריל,דרפיון והיאנמגה מקיפים אותך ואת הפוקאבו,אתה מבין שאתה בצרה גדולה.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial]לארון יריבך יש בידריל ודרפיון![/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]הילד אומר לך:"אהה שכחתי להציג את עצמי,אש קאצ'ם אני מהעיר פאלט יש לי פיקאצ'ו ועוד כמה פוקימונים",אתה רואה פיקאצ'ו קטן על הכתף של אש.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]פגשת את אש קאצ'ם![/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את פוד ודנטו מוציאים שני הפוקימונים שונים,באלבזור וצ'רמנדר,אתה רואה שהילד מוציא מצ'וק חזק מאוד,אתה רואה שהמצ'וק של הילד רץ אל עבר הבאלבזור והוא פשוט מעיף אותו משם.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]לדנטו יש באלבזור ולפוד יש צ'רמנדר![/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#003300][FONT=Arial]טריקו שוב קופץ ולאחר חצי דקה הוא מוציא את סקווירטל ששוב קופץ לאגם במהירות,טריקו אומר לך בעצבנות:"לתפוס אותו שוב פעם כי זה נמאס כבר".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"מה הבעיה שלך?!" אני צועק לו ומרים את פוקאבו ומתחיל לרוץ.
'לא משנה לאן העיקר למקום בטוח' אני חושב לעצמי בעודי רץ .
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;824341
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני בהלם ממה שקרה עכשיו.אני אומר לצ'ימצ'אר"תשתמש בבשריהה על המצ'וק הזה.תעזור לבאלבאזור ולצ'רמנדאר להילחם נגד מצ'וק"
-
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את ארון מחייך מעיין חיוך מרושע מאוד והוא אומר בקשיחות לפוקימון שלו:"דרפיון תפוס את הילד המעצבן",אתה רואה את דרפיון מתקרב אליך והוא תופס אותך בידיו החזקות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את התשישות הרבה שלך צ'ימצ'אר שלא יכול להילחם בעוד קרב בלי מנוחה,אתה שומא את קורן אומר לך:"לא ליאור,זה הקרב שלי,אלו האחים שלי אני זה שצריך לנצח את המצ'וק הזה צא סוואנה אני בוחר בך",אתה לפניך סוואנה מעופף ולבן יפה מאוד.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]לקורן יש סוואנה![/FONT][/COLOR][/B]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;824374
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את התשישות הרבה שלך צ'ימצ'אר שלא יכול להילחם בעוד קרב בלי מנוחה,אתה שומא את קורן אומר לך:"לא ליאור,זה הקרב שלי,אלו האחים שלי אני זה שצריך לנצח את המצ'וק הזה צא סוואנה אני בוחר בך",אתה לפניך סוואנה מעופף ולבן יפה מאוד.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]לקורן יש סוואנה![/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לקרון"אין בעיה.איך שתרצה.בהצלחה לך ולאחים שלך שתביסיו את מצ'וק" אני מחזיר לפוכדור את צ'ימצ'אר וצופה במתרחש מולי
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את הסוואנה של קורן משתמש באס אווירי על מצ'וק ושהוא מובס שלושת האחים מקיפים אותו ואתה רואה את הלילה מתחיל לעלות ואת השמש מתחילה לרדת,אתה שומע קול שאומר לך:"זהו זמן המשווה",אתה רואה גם את השמש וגם את הירח בדיוק באותו מקום.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;822809]
[COLOR=aqua][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת לך:"בינתיים יש לנו פה רק את המרפאה,את חדרי האורחים ואת מכונת ההחלפות האצטדיון של בנוי עדיין בגלל שהקמנו את המרכז הזה רק לפני מספר ימים בערך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
"אז נישאר לישון פה עד שצ'ימצ'אר יבריא" אומר לה