[QUOTE=bw1234;853107][COLOR="RoyalBlue"]
[COLOR="Red"]לי
אתה שם את האבן בתיק שלך וממשיך בדרך, אתה הולך ופתאום רואה קרב שמתנהל בין Y לבן, מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
אני צופה בקרב שלהם ואומר לבן"קדימה נצח את Y בכול הכוח.אתה חזק"
Printable View
[QUOTE=bw1234;853107][COLOR="RoyalBlue"]
[COLOR="Red"]לי
אתה שם את האבן בתיק שלך וממשיך בדרך, אתה הולך ופתאום רואה קרב שמתנהל בין Y לבן, מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
אני צופה בקרב שלהם ואומר לבן"קדימה נצח את Y בכול הכוח.אתה חזק"
[QUOTE=bw1234;853232][COLOR="Green"]
בר
אתה מוציא את טיילו מהפוכדור וישר עף לכיוונך בשמחה. אתה אומר לטיילו לחפש מורקרוו ואתה רץ אחריו. לאחר כמה זמן הוא חוזר אלייך מאושר וחג סביבך במעגלים, מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]בן
קודם מוציאים ואח"כ פוקדים...
---------------
אתה זורק את הפוכדור באוויר וממנו יוצא סטארלי, ממנו יוצא סטארלי שנוחת לך על הכתף ומחכה לפקודה. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Magenta"]
דור
סקווירטל מסתכל עלייך במבט גאה. אתה זורק פוכדור על הפידג'י שנפגע מהפוכדור ונכנס לתוכו. הפוכדור מתנדנד למשך מספר שניות על האדמה ולבסוף עוצר. תפסת פידג'י. מה תעשה?[/COLOR]
פיקאצ'ו
רשום
יש התחלה והמשך בעמודים 2 ו-3 אם אני לא טועה.[/QUOTE]
התכוונתי כמו בסדרה שהם זורקים את הפוכדור ואומרים מראש אבל לא משנה...
--------------------------
"סטארלי תשתמש במתקפת כנף על שינקס!" אומר לו ואצביע על שינקס.
[QUOTE=bw1234;853107]
דן
אתה אומר לפוקאבו להשתמש בגלגל להבה, פתאום אתה רואה להבות שמתחילות להקיף את פוקאבו והוא מתחיל להתגלגל לעבר חבורת המינוזומי שלא שמים לב ונפגעים. אתה רואה על הרצפה גרגיר שעליו הם רבים. כמו כן אתה רואה בקרבת מקום עץ מלא גרגירים מאותו סוג, מה תעשה?
[/QUOTE]
אומר לפוקבו שיעקב אותם וירוץ לצד שני בזמן שאני ירוץ לקטוף כמה שיותר גרגרים
[COLOR="Green"]בר
הוא אומר לך "טיילו טייל" דבר שאתה לא מבין ומוביל אותך למקום. במקום אתה רואה שפע של עצים עם גרגירים מכל הסוגים. בנוסף אתה רואה שם [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/198.png[/IMG] אוכל גרגירים. מה תעשה?[/COLOR]
חן
אתה אומר לצ'ארמנדר "אל תתיאש" שלשמע קריאת עידוד זו קם על הרגליים ומתחיל לצעוק על הפידג'י כמה שהוא חוצפן מה שהוא עשה לו. הפידג'י נעלב ואז צ'ארמנדר בא ושורט אותו בכל הגוף, הפידג'י התעייף. מה תעשה?
איתי
פרופסור אלם לוקח פוכדור משלושת הפוכדורים שמאחוריו ומוציא ממנו טוטודייל, הוא אומר לטוטודייל "תכיר, הנה המאמן שיצא איתך למסע פוקימונים וינסה להראות כמה המחוז שלנו חזק", הוא מחזיר את טוטודייל לפוכדור ומביא לך את הפוכדור בנוסף הוא מביא לך 5 פוכדורים ואומר לך "בהצלחה בהמשך הדרך". מה תעשה?
[COLOR="Red"]לי
אתה מעודד את בן שנמצא באמצע קרב מרתק שבסופו Y מנצח. אתה רואה אותם מאחלים בהצלחה אחד לשני ואת בן ממשיך בדרכו. פתאום אתה שם לב ש-Y הבחין בך ובא לקראתך. הוא אומר לך "היה קרב טוב, נכון?" ושואל אותך "אתה לכיוון העיר ג'ובילייף? אני בדרכי לשם לרפא את הפוקימונים שלי, אם אתה גם בדרך לשם נוכל ללכת ביחד לשם ולאחר מכן לערוך קרב" ושואל אותך "מה דעתך?". מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]בן
זה לא הרס לך שום דבר אבל להבא תדע...
-------------------------------------------
סטארלי מתחיל להתקרב לשינקס כדי להכות בו עם הכנף שלו שלפתע השינקס קופץ לפידג'י על הגב, מה תעשה?[/COLOR]
דן
פוקאבו נשאר כדי לעקב אותם ואתה רץ כדי לקטוף כמה גרגירים מהצד השני. כשאתה חוזר אתה רואה מינוזומי אחד שכל חבורת המינוזומי מכים אותו בחוזקה ואת פוקאבו מהצד שלא יודע מה לעשות. מה תעשה?
כינוי:guybarm
שם לפנייה:guybarm
שם במשחק:ארס
רקע:ארס היה ילד קטן שנולד במחוז סינו אשר עקב עבודתו של אביו הם היו צריכים לעבור למחוז איסשו ולארס היה קשה עם המעבר אבל הור היה חייב לעבור וארס נפרד מחבריו וכשארס הגיע למחוז איסשו הוא כל כך התרגש ורצה להכיר חברים חדשים ואחרי כמה שנים כאשר ארס הגיע לגיל 14 הוא היה מוכן למסע וקיבל את המכתב מפרופסור ארארגי הוא תכנן את הכול והחליט לצאת למסע
תמונה:[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up3/mnznziyjzwzw.png[/IMG][/URL]
כסף:לא לגעת.
מחוז: איסשו לבן
פוקימון התחלתי:טסוטאג'ה
ציוד: לא לגעת.
תגים:לא לגעת.
הערות/הארות/בקשות:כלום
[QUOTE=guybarm;855186]כינוי:guybarm
שם לפנייה:guybarm
שם במשחק:ארס
רקע:ארס היה ילד קטן שנולד במחוז סינו אשר עקב עבודתו של אביו הם היו צריכים לעבור למחוז איסשו ולארס היה קשה עם המעבר אבל הור היה חייב לעבור וארס נפרד מחבריו וכשארס הגיע למחוז איסשו הוא כל כך התרגש ורצה להכיר חברים חדשים ואחרי כמה שנים כאשר ארס הגיע לגיל 14 הוא היה מוכן למסע וקיבל את המכתב מפרופסור ארארגי הוא תכנן את הכול והחליט לצאת למסע
תמונה:[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up3/mnznziyjzwzw.png[/IMG][/URL]
כסף:לא לגעת.
מחוז: איסשו לבן
פוקימון התחלתי:טסוטאג'ה
ציוד: לא לגעת.
תגים:לא לגעת.
הערות/הארות/בקשות:כלום[/QUOTE]
מצטער אבל אין מקום.
אם יהיה מקום תוכל להכניס אותי?
[QUOTE][QUOTE=bw1234;855180][COLOR="Green"]COLOR]
חן
אתה אומר לצ'ארמנדר "אל תתיאש" שלשמע קריאת עידוד זו קם על הרגליים ומתחיל לצעוק על הפידג'י כמה שהוא חוצפן מה שהוא עשה לו. הפידג'י נעלב ואז צ'ארמנדר בא ושורט אותו בכל הגוף, הפידג'י התעייף. מה תעשה?[/QUOTE]QUOTE]
צאמנדר הפסק הוא מתעייף, זורק את הפוכדור שאני אוחז בידי בהתרגשות וקורע לצארמנדר לעלות לי על כתף בעודי מתרגש..
[QUOTE=bw1234;855180][COLOR="Green"]בר
הוא אומר לך "טיילו טייל" דבר שאתה לא מבין ומוביל אותך למקום. במקום אתה רואה שפע של עצים עם גרגירים מכל הסוגים. בנוסף אתה רואה שם [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/198.png[/IMG] אוכל גרגירים. מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
אגיד לטיילו: "כל הכבוד לך על החיפוש תודה, עכשיו ביגלל שאתה עזרת לי לחפש את מורקרוו אז קדימה תשתמש במתקפת כנף על המורקרוו בכל הכוח!!!"
דילגתה על התגובה שלי
[QUOTE=bw1234;855180][COLOR="Green"]
[COLOR="Red"]לי
אתה מעודד את בן שנמצא באמצע קרב מרתק שבסופו Y מנצח. אתה רואה אותם מאחלים בהצלחה אחד לשני ואת בן ממשיך בדרכו. פתאום אתה שם לב ש-Y הבחין בך ובא לקראתך. הוא אומר לך "היה קרב טוב, נכון?" ושואל אותך "אתה לכיוון העיר ג'ובילייף? אני בדרכי לשם לרפא את הפוקימונים שלי, אם אתה גם בדרך לשם נוכל ללכת ביחד לשם ולאחר מכן לערוך קרב" ושואל אותך "מה דעתך?". מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
אני אומר לY"קרב טוב עשית מול בן.אני אשמח ללכת איתך עד לעיר ג'וביליף"
[QUOTE=bw1234;855180][COLOR="Green"]
[COLOR="RoyalBlue"]בן
זה לא הרס לך שום דבר אבל להבא תדע...
-------------------------------------------
סטארלי מתחיל להתקרב לשינקס כדי להכות בו עם הכנף שלו שלפתע השינקס קופץ לפידג'י על הגב, מה תעשה?[/COLOR]
?[/QUOTE]
"סטארלי תעוף גבוהה!" אומר לו ואקווה כי שינקס יפול מגבו.
[COLOR="Green"]בר
טיילו מתקרב אל עבר המורקרוו כדי להתקיף אותו עם הכנף שלו כשלפתע אתה מוצא את עצמך מול נהר ענקי. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Magenta"]דור
אתה ממשיך בדרכך ומגיע לעיר וירידיאן, מה תעשה?[/COLOR]
חן
בבקשה פחות שגיאות כתיב זה קצת מפריע בעיניים (קורא ולא קורע).
--------------------------
אתה אומר לצ'ארמנדר להפסיק ולשמע הקריאה שלך הוא מפסיק. אתה זורק את הפוכדור שאתה אוחז בו בהתרגשות דבר שגורם לך כמעט להפיל את הפוכדור אך לבסוף אתה זורק את הפוכדור לעבר הפידג'י התשוש, הפוכדור פוגע בפידג'י ופידג'י נכנס לתוך הפוכדור. הפוכדור נופל על הרצפה ומתנדנד מספר שניות. בסופו של דבר הפוכדור עוצר, תפסת פידג'י, מה תעשה?
[COLOR="Red"]לי
Y אומר לך תודה ומתחיל ללכת איתך לעבר העיר ג'ובילייף. בדרך הוא מדבר איתך על הקרב ומייעץ לך דברים מסויימים בקשר לקרב שקשורים לסוגים ומתקפות. אתם מגיעים לעיר ג'ובילייף, מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]בן
על השקעה אתה מקבל שינקס מתנה.
-----------------------
סטארלי עף גבוה ואתה רואה את שינקס נופל לו מהגב הישר לתוך פוכדור שנפל לך מהתיק. אתה רואה את הפוכדור מתנדנד מעט ובסופו של דבר נעצר. לכדת שינקס, מה תעשה?[/COLOR]
[QUOTE=guybarm;855195]אם יהיה מקום תוכל להכניס אותי?[/QUOTE]
בוודאי
[QUOTE=DorXsceptile;855441]דילגתה על התגובה שלי[/QUOTE]
מצטער:( אך פעם הבאה שלח בפרטי.
[QUOTE=bw1234;856165][COLOR="Green"]
[COLOR="Red"]לי
Y אומר לך תודה ומתחיל ללכת איתך לעבר העיר ג'ובילייף. בדרך הוא מדבר איתך על הקרב ומייעץ לך דברים מסויימים בקשר לקרב שקשורים לסוגים ומתקפות. אתם מגיעים לעיר ג'ובילייף, מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
אני אומר לY"עכשיו אנו נלחם זה בזה?או מאוחר יותר"
[COLOR="Red"]לי
Y אומר לך "אני צריך לרפא קודם את הפוקימונים שלי מהקרב הקודם אז בוא נלך למרכז הפוקימונים פה בעיר, תוכל לרפא גם את הפוקימונים שלך" והולך לכיוון מרכז הפוקימונים. מה תעשה?[/COLOR]