-
[QUOTE=buizel שולט;894309]
בר:
אתה רואה איש בעל חלוק לבן ושיער חום וזקן קצר. הוא אומר לך בקול חנוק "טריקו מה? בחירה מעולה!" ולאחר מכן הוא משתעל. הוא מביא לך את הפוקידע והפוכדור של טריקו ועוד 5 פוכדורים ריקים.
אתה בא לצאת מהמעבדה ואז נתקע בך מישהו.
מה תעשה?[/QUOTE]
אצעק על במישהו שניתקע בי: "היי תגיד יש לך עניים בכלל, אתה משתמש בהם, תסתכל לאן שאתה הולך!!!"
-
[quote=buizel שולט;894876]דניס:
אתה מתקרב ולפתע אתה רואה [IMG]http://up203.siz.co.il/up1/m42imnmtig5n.png[/IMG] על אופנוע בורח מהמקום. העשן מתחיל להתפזר ואתה רואה שאתה נמצא בקרחת יער לבד. "אתה יכול אולי לעזור לי בבקשה לעמוד?" הילד שואל.[/quote]
אני מריד אותו מידיי ותומך בו כדי שיעמוד "למה אתה רוצה לעמוד?"
-
רון:
"אאוו...אוקיי אם זה מה שאתה רוצה..." הוא אומר. "ליינון תשתמש בדחיפה" הוא אומר וליינון רץ במהירות לעבר פוצ'יאנה.
מה תעשה?
ג'ון:
"אין זמן לזה" אש אומר ומסתכל לכיוון השריפה. "קדימה אני יתן לך טרמפ לשם" השוטרת ג'ני אמרה. אש מסתכל על זורואה. "זה זורואה נכון?" הוא שואל אותך.
מה תעשה??
ג'ק:
תופס לך ביד ונעזר בה כדי לקום. "תודה רבה לך" הוא אומר. "קוראים לי שון. אני רצתי מהר למעבדה ואז הלימוזינה של שני הסנובים האלה עברה לידי והשפריצה עליי בוץ" הוא אומר.אתם שניכם נכנסים למעבדה הוא לוקח את הפוקימון הראשון שלו ואז שני הילדים פונים אילכם "היי אתם! אנחנו רוצים להראות לכם שאתם עניים מידי ופשוטים מידי כדי לאמן אז תלחמו נגדנו!". "מה דעתך?" שון שואל. "זה יהיה רעיון מצויין, אני אוכל להיות השופט" פרופ' רואן שהקשיב לשיחה התערב.
מה תעשה??
שחר:
"פאצ'ה!" פוצ'יאנה אומר בשימחה ואתה מכניס אותו לפוכדור. *יש לך פוצ'יאנה וכל הפטרים נוספו לדף שלך*
לאן תלך מכאן?
בר:
"מצטער, אין לי זמן לדבר, אני מקווה שלא איחרתי!" הוא אומר בלחץ וממשיך להתקדם לתוך המעבדה. אתה ממשיך החוצה ואתה שומע מאחוריך קול אומר "היי אתה, עצור!" הקול הזה נשמע לך מוכר. אתה מסתובב ואתה שם לב שזה הילד שנתקעת בו. "אני מזמין אותך לקר פוקימונים!" הוא אומר. "זה רעיון מצויין" פרופ' בירץ' אומר. "אני אוכל אפילו להיות שופט.
מה תעשה?
דניס:
חחח זאת קצת שאלה מפגרת "למה אתה רוצה לעמוד"..... למה נראה לך שהוא רוצה לעמוד?!...:)
~~~~~~~~~~~~
"תודה על העזרה" הוא אומר. "מדקיפ!" מדקיפ מתחיל לרוץ לעבר הילד וקופץ עליו. "מדקיפ אתה פה!! חיפשתי אותך כל כך הרבה!!"הוא אומר בשימחה. "תודה רבה שמצאת את המדקיפ שלי. קוראים לי לי."הוא אומר.
מה תעשה??
[size="3"]וואוו יש לי כל כך הרבה לכתוב~_~[/size]
-
[quote=buizel שולט;898685]דניס:
חחח זאת קצת שאלה מפגרת "למה אתה רוצה לעמוד"..... למה נראה לך שהוא רוצה לעמוד?!...:)
~~~~~~~~~~~~
"תודה על העזרה" הוא אומר. "מדקיפ!" מדקיפ מתחיל לרוץ לעבר הילד וקופץ עליו. "מדקיפ אתה פה!! חיפשתי אותך כל כך הרבה!!"הוא אומר בשימחה. "תודה רבה שמצאת את המדקיפ שלי. קוראים לי לי."הוא אומר.
מה תעשה??
[/quote]
"נעים מאוד" אני אומר "אני דניס"
אני נפרד אל מדקיפ והול לחפש אימון לטריקו ולסייטר
-
[QUOTE=buizel שולט;898685]רון:
"אאוו...אוקיי אם זה מה שאתה רוצה..." הוא אומר. "ליינון תשתמש בדחיפה" הוא אומר וליינון רץ במהירות לעבר פוצ'יאנה.
מה תעשה?
[/size][/QUOTE]
התכוונתי שלגמור עכשיו את הקרב ולהמשיך למחרת (זה המשחק)אבל לא משנה
--------------------------------------------------------------------------------------------
אני אומר:"פוצ'יאנה שהוא קרוב מכת חול ואז נשיכה בכול הכוח"אני אומר בחשש רב.
-
[quote=buizel שולט;898685]
שחר:
"פאצ'ה!" פוצ'יאנה אומר בשימחה ואתה מכניס אותו לפוכדור. *יש לך פוצ'יאנה וכל הפטרים נוספו לדף שלך*
לאן תלך מכאן?
[/quote]
אני מסתכל על הפוקדור ומחייך קלות , ואז קורא בקול " צא פ'וצי! "
אני זורק את הפוקדור ומחכה ליצאיתו של פוצ'י
-
ג'ק:
תופס לך ביד ונעזר בה כדי לקום. "תודה רבה לך" הוא אומר. "קוראים לי שון. אני רצתי מהר למעבדה ואז הלימוזינה של שני הסנובים האלה עברה לידי והשפריצה עליי בוץ" הוא אומר.אתם שניכם נכנסים למעבדה הוא לוקח את הפוקימון הראשון שלו ואז שני הילדים פונים אילכם "היי אתם! אנחנו רוצים להראות לכם שאתם עניים מידי ופשוטים מידי כדי לאמן אז תלחמו נגדנו!". "מה דעתך?" שון שואל. "זה יהיה רעיון מצויין, אני אוכל להיות השופט" פרופ' רואן שהקשיב לשיחה התערב.
מה תעשה??
[/QUOTE]
"נשמע בסדר בשבילי" אומר
ואצעק:
"צא טורצ'יק!"
-
דניס:
מדקיפ קופץ מהידיים של לי ורץ איך ובוכה. והוא רץ אל לי ואילך בחזרה. ככה הוא רץ לפחות 5 פעמים.
"נראה לי שהוא רוצה שנישאר ביחד...." לי אומר.
מה תעשה?
רון:
לינון רץ וכשהוא קרוב אז פוצ'יאנה משתמש במכת חול אבל לינון קופץ הצידה!! עוד לפני שפוצ'יאנה מבין מה קורה לינון נושך אותו ופוצ'יאנה מתעלף. "פוצ'יאנה לא יכול יותר להילחם! לינון מנצח!" השופט מכריז. "ננ...נ..נראה לי שכדאי לגמור את הקרב הזה, לי נשארו 2 פוקימונים ולא ננ...ננ.. נראה לי שסליקון יוכל לנצח כי אין לו התקפות...." ניר מסביר בעדינות.
מה תעשה??
שחר:
"פוצ'י זה שם חיבה חמוד!" עידן אומר. פוצ'י יוצא החוצה והוא וזיגזגון נושכים אחד את השני בידידות.
מה תעשה הלאה?
ג'ק:
אתם מגיעים לזירה. אתה מוציא את טורצ'יק, שון מוציא מדקיפ ואהני ולון (שני הילדים העשירים) מוציאים שניהם טריקו. "זה יהיה קרב זוגות. הזוג שלא יוכל יותר להילחם, מפסיד!" פרופסור בירץ' אומר ומשתעל.
אתה מתחיל, מה תעשה?
-
[quote=buizel שולט;902438]דניס:
מדקיפ קופץ מהידיים של לי ורץ איך ובוכה. והוא רץ אל לי ואילך בחזרה. ככה הוא רץ לפחות 5 פעמים.
"נראה לי שהוא רוצה שנישאר ביחד...." לי אומר.
מה תעשה?
[/quote]
"טוב" אענה "לאן אתה רוצה ללכת?"
-
[QUOTE=buizel שולט;902438]ד
ג'ק:
אתם מגיעים לזירה. אתה מוציא את טורצ'יק, שון מוציא מדקיפ ואהני ולון (שני הילדים העשירים) מוציאים שניהם טריקו. "זה יהיה קרב זוגות. הזוג שלא יוכל יותר להילחם, מפסיד!" פרופסור בירץ' אומר ומשתעל.
אתה מתחיל, מה תעשה?[/QUOTE]
מה המתקפות של טורצ'יק?
רון:
לינון רץ וכשהוא קרוב אז פוצ'יאנה משתמש במכת חול אבל לינון קופץ הצידה!! עוד לפני שפוצ'יאנה מבין מה קורה לינון נושך אותו ופוצ'יאנה מתעלף. "פוצ'יאנה לא יכול יותר להילחם! לינון מנצח!" השופט מכריז. "ננ...נ..נראה לי שכדאי לגמור את הקרב הזה, לי נשארו 2 פוקימונים ולא ננ...ננ.. נראה לי שסליקון יוכל לנצח כי אין לו התקפות...." ניר מסביר בעדינות.
מה תעשה??
[/QUOTE]
אני אומר לניר:"טוב ניר היה קרב טוב אני הולך"ואז אני רץ למרכז הפוקימונים.
-
מה תעשה?
ג'ון:
"אין זמן לזה" אש אומר ומסתכל לכיוון השריפה. "קדימה אני יתן לך טרמפ לשם" השוטרת ג'ני אמרה. אש מסתכל על זורואה. "זה זורואה נכון?" הוא שואל אותך.
מה תעשה??
ג'ק:
מה תעשה??
שחר:
לאן תלך מכאן?
בר:
"מצטער, אין לי זמן לדבר, אני מקווה שלא איחרתי!" הוא אומר בלחץ וממשיך להתקדם לתוך המעבדה. אתה ממשיך החוצה ואתה שומע מאחוריך קול אומר "היי אתה, עצור!" הקול הזה נשמע לך מוכר. אתה מסתובב ואתה שם לב שזה הילד שנתקעת בו. "אני מזמין אותך לקר פוקימונים!" הוא אומר. "זה רעיון מצויין" פרופ' בירץ' אומר. "אני אוכל אפילו להיות שופט.
מה תעשה?
דניס:
~~~~~~~~~~~~
מה תעשה??
[size="3"]וואוו יש לי כל כך הרבה לכתוב~_~[/size][/QUOTE]
"כן.... איך אתה יודע עליו?"
--------------------
סליחה שלא הגבתי לא שמתי לב שהמשכת...
-
דניס:
"נראה לי שנלך לעיר אולדייל, שמעתי שיש שם מתחם קרבות" הוא אומר.
מה תעשה?
ג'ק:
יש לו מתקפות בדף הראשי....
---------------------
טורצ'יק משתמש בשריטה ושני הטריקויים מתחמקים. "מדקיפ דחיפה! " שון אומר. מדקיפ רץ להשתמש בדחיפה וזה פוגע באחד הטריקויים. "יש! זב על זה שהשפרצתם עליי בוץ!" הוא צועק אליהם בגאווה. "קדימה טריקו, דחיפה!" שניהם אומרים ביחד.
מה תעשה?
רון:
אתה מגיע למרכז הפוקימונים. אתה שם את הפוקימונים לריפוי ואז ניר נכנס בריצה ומתנשף. "גנבו..בו לי את מרשטאמפ!" הוא אומר.
מה תעשה?
ג'ון:
"אני נמצא במחוז מרוחק מכאן, מחוז אישו, ושם מצויים הרבה זורואה" הוא אומר. "קדימה ג'וי נצטרך את האופנוע שלך" הוא אומר במהירות. "ג'ון אתה בא גם, אנחנו נזדקק לזורואה"
מה תעשה?
-
[QUOTE=buizel שולט;904333]דניס:
"נראה לי שנלך לעיר אולדייל, שמעתי שיש שם מתחם קרבות" הוא אומר.
מה תעשה?
ג'ק:
---------------------
טורצ'יק משתמש בשריטה ושני הטריקויים מתחמקים. "מדקיפ דחיפה! " שון אומר. מדקיפ רץ להשתמש בדחיפה וזה פוגע באחד הטריקויים. "יש! זב על זה שהשפרצתם עליי בוץ!" הוא צועק אליהם בגאווה. "קדימה טריקו, דחיפה!" שניהם אומרים ביחד.
מה תעשה?
רון:
אתה מגיע למרכז הפוקימונים. אתה שם את הפוקימונים לריפוי ואז ניר נכנס בריצה ומתנשף. "גנבו..בו לי את מרשטאמפ!" הוא אומר.
מה תעשה?
ג'ון:
"אני נמצא במחוז מרוחק מכאן, מחוז אישו, ושם מצויים הרבה זורואה" הוא אומר. "קדימה ג'וי נצטרך את האופנוע שלך" הוא אומר במהירות. "ג'ון אתה בא גם, אנחנו נזדקק לזורואה"
מה תעשה?[/QUOTE]
יש לך טעות בתחביר... "אני נמצא עכשיו"??? לא הגיוני אבל אני יזרום
------------------------
"טוב אני יבוא אבל מה הבעיה מלחתחילה??לא אמרתם לי"
-
[QUOTE=buizel שולט;904333]
---------------------
מה תעשה?
[/QUOTE]
טורצ'יק תתחמק ואז תשתמש בדחיפה!