יש החלטה, אנחנו עוזבים לפורום מתחרה !
פאנל השיבה:
דודי, אני, אנוכי, עצמי, הנני, סקסתי, דויד ויה, דודי הגבר, דודי המגניב, דודי היושן, דודי הער, דודי ההולך, דודי השוכב, דודי העושה עבודות יד והרישמה עוד ארוכה
Printable View
יש החלטה, אנחנו עוזבים לפורום מתחרה !
פאנל השיבה:
דודי, אני, אנוכי, עצמי, הנני, סקסתי, דויד ויה, דודי הגבר, דודי המגניב, דודי היושן, דודי הער, דודי ההולך, דודי השוכב, דודי העושה עבודות יד והרישמה עוד ארוכה
[QUOTE=David Villa;860092]יש החלטה, אנחנו עוזבים לפורום מתחרה !
פאנל השיבה:
דודי, אני, אנוכי, עצמי, הנני, סקסתי, דויד ויה, דודי הגבר, דודי המגניב, דודי היושן, דודי הער, דודי ההולך, דודי השוכב, דודי העושה עבודות יד והרישמה עוד ארוכה[/QUOTE]
שיעזבו בשמחה,חצי מהם לא קיימים...
פאנל השיבה:
דודי, אני, אנוכי, עצמי, הנני, סקסתי, דויד ויה, דודי הגבר, דודי המגניב, דודי היושן, דודי הער, דודי ההולך, דודי השוכב, דודי העושה עבודות יד והרישמה עוד ארוכה[/QUOTE]
תהנו!
מי כאן?
פאנל השיבה:
ראיתי את מה שכתבת לי בקדשה,אבל בתכלס אם אתה עוזב זה לא שווה לפרק כרגע.
תהנו,ותגיד לדודי העושה עבודות יד לעשות לי כרטיס ברכה למשהו D:
צריך להרוג את פורום יוגיהו (זה לא אישי בר פשוט לסדרה הדוחה הזאת לא מגיע פריווילגיות) ואת פורום מתכונים ונו"ד זה דבר חרא גם את זה צריך למחוק אנשים באים לפורום כדי להספים אז למה לא פשוט נמחק את כל הפורום ונשאיר נו"ד?
[QUOTE=Spamer Girl;860098]ראיתי את מה שכתבת לי בקדשה,אבל בתכלס אם אתה עוזב זה לא שווה לפרק כרגע.[/QUOTE]
בר,יש לי משהו יותר חשוב מVIP מאמינה?
פאנל השיבה:
הפורום התחרה לא טוב
דודי אנוכי,אתה כאן?
[quote=לוקאס;860099]צריך להרוג את פורום יוגיהו (זה לא אישי בר פשוט לסדרה הדוחה הזאת לא מגיע פריווילגיות) ואת פורום מתכונים ונו"ד זה דבר חרא גם את זה צריך למחוק אנשים באים לפורום כדי להספים אז למה לא פשוט נמחק את כל הפורום ונשאיר נו"ד?[/quote]
זאת דעתך .אני מקבלת לא כולם אוהבים .
[QUOTE=the necromancer nilasak;860102]דודי אנוכי,אתה כאן?[/QUOTE]
אכן
[quote=David Villa;860092]יש החלטה, אנחנו עוזבים לפורום מתחרה !
פאנל השיבה:
דודי, אני, אנוכי, עצמי, הנני, סקסתי, דויד ויה, דודי הגבר, דודי המגניב, דודי היושן, דודי הער, דודי ההולך, דודי השוכב, דודי העושה עבודות יד והרישמה עוד ארוכה[/quote]
תהנה דודקה =]
פורום מתחרה כאילו של פוקימון?
[QUOTE=David Villa;860104]אכן[/QUOTE]
אז יש לי משהוא לומר לו:
לך אתה ואמא שך ה*** וסבתך ה*** ושילכו ל** טוב?
בלי צינזור:
לך,אתה ואמא שך הרגילה,וסבתך הסבתא,ושילכו לקניון טוב?!
פורום יוגיהו הוא לא האנימה אלא משחק הקלפים המשובח
אילן,היום עושים רציחה,טוב?