-
[CENTER][COLOR=Olive]מקס:
טרטוויג משתמש בשאיבה ומחליש את גולדין, הספורט מים החל לעבור וגולדין החלה להסתחרר בין עמידת מים לצלילה במים, טרטוויג ירה עלי טער מדויקים שהביסו את גולדין.
[COLOR=Navy]ליאור:
אתה רץ במשך שעות ארוכות ומגיע סוף סוף לארמון העתיק שבו מתקיימת כל שנה ליגת הפוקימונים, אתה נכנס לאחד ממרכזי הפוקימונים וצ'ימצ'אר מקבל טיפול.
[COLOR=RoyalBlue]תומר:
פיפלאפ קופץ לעבר יאנמה ומנסה לנקר אותו, יאנמה נהנה מיתרון מוחלט, ועובר בין הבועות של פיפלאפ בקלות, הוא מתקרב במהירות לפיפלאפ שלפתע קופץ על גבו, פיפלאפ מתקשה להישאר על גופו של יאנמה ומשתמש בהפלה, יאנמה מקבל מכה ממתקפת ההפלה ומאבד שליטה בטיסה, הוא ופיפלאפ היו בדרכם למטה, כמה שניות לפני ההתרסקות פיפלאפ קופץ מגבו של יאנמה לרצפה, יאנמה נופל ומובס
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
-
[QUOTE=IdanLapras;1027101][CENTER][COLOR=Olive]
[COLOR=Navy]ליאור:
אתה רץ במשך שעות ארוכות ומגיע סוף סוף לארמון העתיק שבו מתקיימת כל שנה ליגת הפוקימונים, אתה נכנס לאחד ממרכזי הפוקימונים וצ'ימצ'אר מקבל טיפול.
[COLOR=RoyalBlue][/QUOTE]
אני לוקח תפוכדור של צ'ימצ'אר שלי שם אותו בכיס שלי.אני אומר לאחות ג'וי"תודה שריפאת את צ'ימצ'אר שלי".אני יוצרא מהמרכז לפוקימונים ואז רץ במהירות ומחפש את הנידרוין שראיתי מקודם
-
[QUOTE=IdanLapras;1027101][CENTER][COLOR=Olive][COLOR=RoyalBlue]תומר:
פיפלאפ קופץ לעבר יאנמה ומנסה לנקר אותו, יאנמה נהנה מיתרון מוחלט, ועובר בין הבועות של פיפלאפ בקלות, הוא מתקרב במהירות לפיפלאפ שלפתע קופץ על גבו, פיפלאפ מתקשה להישאר על גופו של יאנמה ומשתמש בהפלה, יאנמה מקבל מכה ממתקפת ההפלה ומאבד שליטה בטיסה, הוא ופיפלאפ היו בדרכם למטה, כמה שניות לפני ההתרסקות פיפלאפ קופץ מגבו של יאנמה לרצפה, יאנמה נופל ומובס
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אזרוק על יאנמה פוקדור ואז אגיד לפיפלאפ:"היית נפלא!אני גאה בך פיפלאפ!"
-
[CENTER][COLOR=RoyalBlue]תומר:
פיפלאפ שמח וצהל, הפוקדור פגע ביאנמה והתחיל לצפצף, לאחר דקה ארוכה הפוקדור נעצר ויאנמה נתפס.
[COLOR=Navy]ליאור:
אתה רץ שוב למקום בו היית, אבל הגעת מאוחר מדי ולא מוצא את נידורינו ומים ג'וניור, לפתע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/261.png[/IMG]יוצא מהשיחים
[/COLOR][/COLOR][/CENTER]
-
[QUOTE=IdanLapras;1027205][CENTER][COLOR=RoyalBlue]
[COLOR=Navy]ליאור:
אתה רץ שוב למקום בו היית, אבל הגעת מאוחר מדי ולא מוצא את נידורינו ומים ג'וניור, לפתע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/261.png[/IMG]יוצא מהשיחים
[/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני ניגש אל פוצ'יאנה בחמדות שלא יחשוב שהוא מאוים עלי ידי ואז ארוק עלו פוכדור
-
[QUOTE=IdanLapras;1027205][CENTER][COLOR=RoyalBlue]תומר:
פיפלאפ שמח וצהל, הפוקדור פגע ביאנמה והתחיל לצפצף, לאחר דקה ארוכה הפוקדור נעצר ויאנמה נתפס.
[COLOR=Navy[/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
"יש תפסנו יאנמה!"אצעק בשמחה ואז אוציא את יאנמה ואגיד לו:"שלום יאנמה אני המאמן שלך אז תראה לי על העץ את כול המתקפות שאתה יודע!"
-
[QUOTE=IdanLapras;1027101][CENTER][COLOR=Olive]מקס:
טרטוויג משתמש בשאיבה ומחליש את גולדין, הספורט מים החל לעבור וגולדין החלה להסתחרר בין עמידת מים לצלילה במים, טרטוויג ירה עלי טער מדויקים שהביסו את גולדין.
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
"כל הכבוד"
-אומר וממשיך בדרכי למרכז הפוקימונים-
-
[quote=IdanLapras;1027051][CENTER][COLOR=Navy]
[COLOR=DarkRed]לין:
פרופסור אלן עונה: "סקווירטל, בחירה יפה, קשה לגדל אותו אבל בלי ספק תוצאות מאוד מספקות, בכל מקרה זה הפוקדור של סקווירטל ותכף תקבלי פוקדורים ריקים ופוקידע, בכל מקרה אם את רוצה טיפ אל תתפסי ישר המון פוקימונים לפני שאת עוברת מכון, אחרי שעוברים מכון הפוקדורים מתחדשים בחינם"[COLOR=RoyalBlue]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[/quote]
"הבנתי, תודה רבה פרופסור." אני מודה לפרופסור בחיוך רחב, מצמידה את הפוכדורים הריקים אל החגורה ואת הפוקידע אני מכניסה אל הכיס, נפרדת לשלום מהפרופסור ויוצאת מהמעבדה.
ליד הכניסה למעבדה אני משליכה את הפוכדור של סקווירטל, אשר אחזתי בכל הזמן הזה בשתי ידיי בקוצר רוח להכיר אותו, לאוויר וקוראת "סקווירטל, צא!"
אני מתקרבת אליו בפנים מחויכות ומתכופפת, "שלום לך, קטן, אני לין ואני המאמנת והחברה הכי טובה שלך מעכשיו." אני מציגה את עצמי בחיבה. מחכה לתגובתו.
-
[CENTER][COLOR=DarkRed]לין:
סקווירטל יוצר מהפוקדור, הוא מסתכל עלייך במבט בוחן ותמים, הוא מבין את מה שאת אומרת ומעלה חיוך קטן, הוא עדיין לא בטוח לגבייך.
[COLOR=Olive]מקס:
אתה מהלך הרבה זמן בסביבה אבל לא מוצא בכפר סלביון מרכז פוקימונים.
[COLOR=RoyalBlue]תומר:
יש בעמוד הראשי את הפוקימונים של השחקנים והמתקפות שלהם.
[COLOR=Navy]ליאור:
פוצ'יאנה לא מוכן להתקרב אליך, אתה זורק עליו פוקדור אבל הוא מעיף אותו בחזרה אליך
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
-
[QUOTE=IdanLapras;1027579][CENTER][COLOR=DarkRed]
[COLOR=Olive]מקס:
אתה מהלך הרבה זמן בסביבה אבל לא מוצא בכפר סלביון מרכז פוקימונים.
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
"מוזר אין פה מרכז פוקימונים"
-מחפש מאמן לשאול אותו איפה המרכז הקרוב ביותר-
-
[QUOTE=IdanLapras;1027579][CENTER][COLOR=DarkRed]
[COLOR=Navy]ליאור:
פוצ'יאנה לא מוכן להתקרב אליך, אתה זורק עליו פוקדור אבל הוא מעיף אותו בחזרה אליך
אני מוציא החוצה את צ'ימצ'אר ואומר לו"צא תקוף בגיצים את פוצ'יאנה הזה".אני לוקח תפוכדור שזרקתי עליו
-
[QUOTE=IdanLapras;1027579][CENTER][COLOR=DarkRed][COLOR=RoyalBlue]תומר:
יש בעמוד הראשי את הפוקימונים של השחקנים והמתקפות שלהם.
אני יודע אבל אני רוצה לראות איך הוא שולט במתקפות...
-------
אני אוציא את יאנמה ואז אגיד לו:"תשתמש בבום קולי על העץ!"
-
[quote=IdanLapras;1027579][CENTER][COLOR=DarkRed]לין:
סקווירטל יוצר מהפוקדור, הוא מסתכל עלייך במבט בוחן ותמים, הוא מבין את מה שאת אומרת ומעלה חיוך קטן, הוא עדיין לא בטוח לגבייך[COLOR=Olive][COLOR=RoyalBlue][COLOR=Navy]
[/quote]
"בוא נתחיל במסע, נלך ביחד." אני מחייכת אליו ומתחילה להתקדם לצד סקווירטל בדרך 3, המובילה אל העיר רימונג'. בזמן שאני הולכת, אני מסתכלת סביב ומחפשת פוקמונים מעניינים.
-
[CENTER][COLOR=DarkRed]לין:
את הולכת בדרך שלוש במשך כמה שעות ורואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/163.png[/IMG] עומד על עץ, שעליו עומדים גם [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/274.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/420.png[/IMG]במקומות שונים, ו[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/401.png[/IMG] מסתובב סביבו.
[COLOR=RoyalBlue]תומר:
יאנמה עף מאט לכיוון העץ וכשהוא לא מתרחק הרבה הוא מסתובב סביב עצמו ויורה תוך כדי בום על קולי, הבום על קולי עושה סריטה מאט עווה על העץ.
[COLOR=Navy]ליאור:
הפוקדור קופץ בחזרה אליך בגלל שזה פוקדור מיוחד וראשוני של פרופסור לאן, צ'ימצ'אר יורה גיצים במהירות, פוצ'יאנה נפגע פחות מהצפוי בגלל שהוא מעטה את גבו כדי לספוג את המכה, במהלך זה הוא עושה סיבוב מהיר ותוקף את צ'ימצ'אר בנשיכה, פוצ'יאנה הפראי מחזיק את הרגל של צ'ימצ'אר ששוכב, צ'ימצ'אר לא מצליח לשחרר את רגלו.
[COLOR=Olive]מקס:
אתה מוצא מאמן והוא אומר לך שאין מרכז פוקימונים שלא דורש כמו שעות הליכה, אבל יש סמוך לבית של פרופסור אלן מכונה להטענת אנרגית פוקימונים וריפוי מפצעים דרך פוקדור.
-
[QUOTE=IdanLapras;1032491][CENTER][COLOR=DarkRed]
[COLOR=Navy]ליאור:
הפוקדור קופץ בחזרה אליך בגלל שזה פוקדור מיוחד וראשוני של פרופסור לאן, צ'ימצ'אר יורה גיצים במהירות, פוצ'יאנה נפגע פחות מהצפוי בגלל שהוא מעטה את גבו כדי לספוג את המכה, במהלך זה הוא עושה סיבוב מהיר ותוקף את צ'ימצ'אר בנשיכה, פוצ'יאנה הפראי מחזיק את הרגל של צ'ימצ'אר ששוכב, צ'ימצ'אר לא מצליח לשחרר את רגלו.
][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר"תיתן לפוצ'יאנה אגרופים בראש שלו כך שישחר אותך.ואז גיצים עליו"