-
[quote=מאסטר אספיון;879995][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]*אתה יודע שאתה לא חייב את פיוטר נכון?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]ג'ורג' מרים את רטטה והוא אומר לך:"הוא שמח ומאוכזב,הוא שמח על זה שזכית בתג הראשון שלך אך הוא מאוכזב בזה שלא הוא זה שהביא לך את הניצחון",אתה רואה את רטטה מהנהן בראשו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
*כן אני רוצה שיהיה מסודר :)
"רטטה אל תידאג,בקרב הבא אתה תילחם" אומר לו בחיוך והחזיק אותו שוב בידיים ואז אומר לגורג:"תודה,אני יצא לדרכי,ניתראה בהמשך" ואלך לדרך המובילה לפיוטר
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;879902][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה שזה לא אותו אחד ואתה רואה שכנופיית המאמנים מתחילים להרביץ קשות למאמן בעל הגלימה השחורה והפוקימון שלו,אתה רואה את הלילה מתחיל לעלות אך הירח לא בצבעו הלבן הרגיל אלא בצבע שחור אפל.[/FONT][/COLOR]
][/QUOTE]
אלך למאמנים ואגיד להם:"מה קרה? למה אתם מרביצים לו?" ולייתר ביטחון אוציא את צ'רמנדר מהפוקדור והגיד לה להיות מכונה.
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה פלאש אדיר ואתה לא רואה יותר כלום,לא את המאמנים שרבו מכות,לא את מרכז הפוקימונים,לא את החנות,לא את הבתים וגם לא את המכון הדבר היחידי שאתה רואה הוא הירח השחור כמו הלילה,לידו נמצאת השמש.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]*למה?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]ג'ורג' מסתכל אליך במבט מוזר והוא ממשיך בדרכו,אתה רואה שלט עץ קטן שאומר:"ברוכים הבאים ליער ורידיאן,היער מוביל לעיר ורידיאן ולעיר פיוטר,אם יהיה לכם מזל,אתם תגיעו למערת הדיגלטים!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#00ccff][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]אתה רואה את האיש פתאום נעלם ואת עומר ממשיך ללכת כאילו כלום,אתה נשאר לבד במנהרה המוזרה הזו,אתה שומע את קולו המהדהד של עומר שאומר לך:"נו,אתה בא לי,אני לא מחכה לך!".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]פיקא'צו:[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את סטרלי מתרומם,ברקי השיתוק נעלמים,עיניו הופכות להיות שחורות והוא טס אל עבר פיקאצ'ו בחתך אדיר ושחור שפוגע בחוזקה בפיקאצ'ו שמתעלף,שאדו אומר לך:"הבנת עכשיו מה זה אומר הכוחות של פוקימוני השאדו?".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;880045]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]ג'ורג' מסתכל אליך במבט מוזר והוא ממשיך בדרכו,אתה רואה שלט עץ קטן שאומר:"ברוכים הבאים ליער ורידיאן,היער מוביל לעיר ורידיאן ולעיר פיוטר,אם יהיה לכם מזל,אתם תגיעו למערת הדיגלטים!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
*מסודר לי הכל במפה בעמוד הראשי,כך לי זה יותר נוח:big_wink:
"מעניין,אני מקווה שנגיע למערת הדיגליטים" אומר לרטטה טרטוויג והמשיך בדרכי ואחפש בדרך ברים או פוקימונים שבהם אוכל להילחם,וגם אחפש את מערת הדיגליטים
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;880045][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה פלאש אדיר ואתה לא רואה יותר כלום,לא את המאמנים שרבו מכות,לא את מרכז הפוקימונים,לא את החנות,לא את הבתים וגם לא את המכון הדבר היחידי שאתה רואה הוא הירח השחור כמו הלילה,לידו נמצאת השמש.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]אתה רואה את האיש פתאום נעלם ואת עומר ממשיך ללכת כאילו כלום,אתה נשאר לבד במנהרה המוזרה הזו,אתה שומע את קולו המהדהד של עומר שאומר לך:"נו,אתה בא לי,אני לא מחכה לך!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את סטרלי מתרומם,ברקי השיתוק נעלמים,עיניו הופכות להיות שחורות והוא טס אל עבר פיקאצ'ו בחתך אדיר ושחור שפוגע בחוזקה בפיקאצ'ו שמתעלף,שאדו אומר לך:"הבנת עכשיו מה זה אומר הכוחות של פוקימוני השאדו?".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לו שהוא צודק ואני זורק פוכדור על פיקאצ'ו
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;880045][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
FONT][/COLOR][/QUOTE]
"מה? איפה אני?" אצעק, אתחיל לרוץ מסביב ולחפש משהו, כל דבר.
הפלאש היה מוכר לי מהאנשים עם הפתקים. אחליט להוציא את הפתקים ואולי אצליח בעזרתן להבין איפה אני.
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;880045][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][
/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לעומר"אוקי אני בא אלך במהירות" לאחר שאומר זארת לעומר אני רץ אל עומר וממשיך ללכת איתו במהרה
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;879902]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]*הוא מג'וטו ויש לך פיצ'ו היות ופתחת את ע''מ 10.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]הקול אומר לך:"אני צריכה עזרה הצילו אני מותקפת על ידי קרוקנו ורק פוקימון עשב יכול לעזור לי,עשב וחשמל,בבקשה עזור לי במהרה אחרת אני אבודה!".[/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
אגיד לקול: "אני בא מיד טריקו תהיה מוכן לקרב נגד קורקנאו". וארוץ
לכיוון הקול במהירות ובדאגה שהגעתי לקול מאוחר מידי.
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את הפתק שבו כתוב 'יין' שעכשיו כתוב בו:"ברוך...לעולם...יין ו...",ובפתק שבו כתוב 'יאנג':"...הבא...שלנו...יאנג",אתה מחבר את שני הפתקים ויוצא לך:"ברוך הבא לעולם שלנו יין ויאנג".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]*עוד פעם אתה והברים שלך?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה אלקיד קטן וחמוד מחפש לו מקלט,אתה שומע צלילים שאומר:"נו מצאת את האלקיד הזה,זה האלקיד היחיד שיודע מכת וולט,צוות די ייתן עשרת אלפים פוקשקל!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]אתה מגיע לחדר מוזר שלא ראית קודם,אתה רואה עשרות אנשים מקיפים את החדר,אתה רואה את עומר מסתכל אליך והוא אומר בקול רם מאוד:"מתמודד מספר שתיים לי מהעיירה פאלט!",אתה שומע תשועות רבות ואתה רואה מאמן צעיר מחכה לך בזירת הקרב.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה ילדה קטנה בעלת סימן כחול על יד ימין מותקפת על ידי קרוקנו שמשתמש בטפריי מים שמשאירים סימני חתך על הגוף הבוכה של הילדה הקטנה,אתה רואה את טריקו יוצא מין הפוכדור.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]הפוכדור שלך מתנופף באוויר הלילה,נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,לכידה אתה רואה את הפוכדור החדש שלך של הפוקימון החדש שלך,פיקאצ'ו,שוכב לו על האדמה הלחה והמדושאת[בעלת דשא].[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;880535][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את הפתק שבו כתוב 'יין' שעכשיו כתוב בו:"ברוך...לעולם...יין ו...",ובפתק שבו כתוב 'יאנג':"...הבא...שלנו...יאנג",אתה מחבר את שני הפתקים ויוצא לך:"ברוך הבא לעולם שלנו יין ויאנג".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]*עוד פעם אתה והברים שלך?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה אלקיד קטן וחמוד מחפש לו מקלט,אתה שומע צלילים שאומר:"נו מצאת את האלקיד הזה,זה האלקיד היחיד שיודע מכת וולט,צוות די ייתן עשרת אלפים פוקשקל!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]אתה מגיע לחדר מוזר שלא ראית קודם,אתה רואה עשרות אנשים מקיפים את החדר,אתה רואה את עומר מסתכל אליך והוא אומר בקול רם מאוד:"מתמודד מספר שתיים לי מהעיירה פאלט!",אתה שומע תשועות רבות ואתה רואה מאמן צעיר מחכה לך בזירת הקרב.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה ילדה קטנה בעלת סימן כחול על יד ימין מותקפת על ידי קרוקנו שמשתמש בטפריי מים שמשאירים סימני חתך על הגוף הבוכה של הילדה הקטנה,אתה רואה את טריקו יוצא מין הפוכדור.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]הפוכדור שלך מתנופף באוויר הלילה,נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,לכידה אתה רואה את הפוכדור החדש שלך של הפוקימון החדש שלך,פיקאצ'ו,שוכב לו על האדמה הלחה והמדושאת[בעלת דשא].[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני מרים את הפוכדור ''ומוציא את פיקאצ'ו כדי להכיר אותו''
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;880535]
[/QUOTE]
"תגיד אתה נורמאלי את מעז בכלל לתקוף ילדה קטנה אתה תשלם על זה!!!!, ילדה אל תידאגי אני וטריקו נגן עלייך" אצעק בכעס עז לעבר קרוקנו.
"קדימה טריקו תקפוץ מעץ לעץ ואז שאתה מספיק קרוב לקרוקנו תשתמש בחבטה חזקה מאוד שתלמד את קרוקנו הזה שלא תוקפים ילדה קטנה!!" אצעק בנחישות לעבר טריקו.
"תגידי ילדה איך קוראים לך?, תתרחקי קצת מהזירה שלא תפצעי, לאחר הקרב אחק אותך להוריך" אגיד לילדה בניסיון להפחית את הלחץ שלה.
-
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה את הניבים של קרוקנו הפוכים להיות קרח,כמו[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]ליבו,אתה רואה שהמתקפה של טריקו נכשלת בגלל ניב הקרח העוצמתי של קרוקנו,אתה רואה את עומר קופץ מראש ההר והוא אומר:"הפוקימון החדש שלי קדימה,צא הואו!",אתה רואה הואו ענק וזוהר יוצא מין הפוכדור של עומר.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial]יש לעומר הואו זוהר![/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]*המידע על פיקאצ'ו בדף הרשומים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את הפיקאצ'ו יוצא מין הפוכדור ואתה רואה שהשאדו-פיקאצ'ו של שאדו והפיקאצ'ו הרגיל שלך לא דומים בכלל היות והשאדו פיקאצ'ו שחור כולו והפיקאצ'ו שלך צהוב.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר LOR=#00ccff][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לעומר"מה לעזעל קורה פה.אתה לא אמרת לישאני אלחם מוןל מישהו בטורניר מסוים נערך פה"
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;880572][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה את הניבים של קרוקנו הפוכים להיות קרח,כמו[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]ליבו,אתה רואה שהמתקפה של טריקו נכשלת בגלל ניב הקרח העוצמתי של קרוקנו,אתה רואה את עומר קופץ מראש ההר והוא אומר:"הפוקימון החדש שלי קדימה,צא הואו!",אתה רואה הואו ענק וזוהר יוצא מין הפוכדור של עומר.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial]יש לעומר הואו זוהר![/FONT][/COLOR][/B]
[/QUOTE]
" עומר יששש! הגעת בדיוק בזמן הקרוקנו האכזרי הזה התקיף ילדה מסכנה תעזור לנו להלחם ולהבריח את הקרוקנו הזה" אגיד לעומר תוך כדי שאני דיי מתרגש.
"טריקו תעזור להואו של עומר להלחם תעלה על הגב של הואו ותעזור לו, תשתמש בחבטות רבות". אגיד לטריקו.
ואגיד לילדה: "ילדה שלום לי קורים בר נעים להכיר איך קורים לך?, תגידי מה קרה עם הקרוקנו הזה מה קרה שהוא התקיף אותך?, תראי לי את הפצעים נישאל את עומר אם יש לו פלסטרים או משהו כזה".
"עומר!, בוא לפה מהר הילדה נפצע מהקרוקנו הזה, יש לך אולי פלסטרים או תחבושת לכסות את זה? אשאל את עומר.
-
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]עומר אומר לך:"כן זה מקום האימונים שלי,תכיר קולוסאום האי סינבר,וזה המתמודד שלך ג'ונס,אתה מוכן להתמודד מולו או שאתה לא רוצה ותיחשב כפחדן בפני כול המאמנים הכי גדולים,גרי אוק,אש קאצ'ם,סינת'יה,סטיבן סטון ועוד כמה".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]*על ארבע הודעות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה את הואו משתמש במתקפה שלא ראית בחיים שלך,אתה שומע פיצוץ אדיר,עשן מתפשט באוויר ואחרי זה הקרוקנו נעלם ואיתו גם עומר והילדה הקטנה,אתה רואה פתק קטן שאומר לך:"להתראות בר,מעומר".[/FONT][/COLOR]