-
[QUOTE=לוקאס;906421][B][COLOR=darkorange]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]אתה מנסה להניף את הסטטיות על כל הלוחות אבל אתה עדיין לא מספיק חזק וזה פוגע רק בחלקם הרסת עוד 3 מטרות! אור אומר לך: "רעיון נחמד אולי כשתהיה ב100% שליטה תוכל ליישם אותו יותר טוב!". אחוזי השליטה עלו בעוד 10%[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]ניר [/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]"אוקי נביא לך פוקימונים" הם אומרים ולוקחים קופסא מהודרת למדי שבתוכה פוקדור "הינה הפוקימון שרצית" אתה מבין שזה גסטלי ולוקח את הפוקדור הם מובילים אותך אל היציאה ולקראת הסוף שואלים: "תרצה להתאמן או לא?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]מארק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]אתה שולח סתם קרן חשמלית לרצפה והקרן עפה לכל הכיוונים ולבסוף פוגעת באור הוא מתעצבן ונותן לך אגרוף חזק בבטן ואומר "כדי לך שתיזהר! יש לך מזל שזה לא משפיע עלי!" אתה מתחיל להשתעל ונופל על הברכיים שלך אור אומר לך "קום!" הוא פותח את הדלת ואתה רואה מגרש אימונים! הוא אומר לך "אם תסתכל סביבך תראה הרבה גנרטורים כמה מהם יחזירו אליך מתקפה וכמה יהוו מטרות עליך להתרכז ולפגוע רק במטרות רמז: זהה חוקיות!"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]איתי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה מנסה בכל בכוח להכין 4 כדורי אש וזה מצליח לך! אבל אתה פתאום לא שולט בהם והם עפים לכל הכיוונים! סאי אומר לך "תנסה להשתלט עוד יש לך סיכוי קדימה!" מהר! מה תעשה![/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]מייקל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה מנסה להרים 5 אבנים והם רק זזות טיפה סאי אומר לך "אולי חמש אבנים זה קשה לבינתיים נסה רק 3" הוא אומר בקול שנעים לאוזנך אתה משחרר שתי אבנים והינה לך אתה מצליח! אתה מתגאה בעצמך ומפיל את האבנים (בכוונה). אחוזי השליטה עלו ב-7%![/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]פוקרארט[/COLOR][/B]
[COLOR=#0000ff][B]אתה מרים את צ'יקוריטה וצ'יקוריטה במבט אחוז תודה אומר לך "צ'יקו צ'יקו!" הוא שמח שעזרת לו קולאומר אומר לך "לא אנחנו לא נטפל בו! הוא סתם חלש שהוא הפסיד לטירון עלוב" ואז הוא חושף את עצמו אליך אתה מתעצבן וגופך עולה בלהבותוצ'יקוריטה סובל מכאבים איומים! מה תעשה?[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B] [COLOR=darkslategray]בר את לא רשומה אין מקום את ברשימת ההמתנה[/COLOR][/QUOTE]
אני מתעצבן וידי הופחות ללהבת אש גדולה ואני מנסה שוב לעשות 4 כדורי אש והפעם לשלוט בהם ולזרוק אותם על 4 ערמות הקש
-
[B][COLOR="Red"]ניר
אתה זורק את הפטיש על הקיר שלך.הפטיש עושה חור בראש.גסטלי מסכים להפוך לבלתי נראה.אתה מתעלם מבסקרויטל הרדום והולך עד סוף המסידרון.אתה מגיע לסוף המיסדרון ורואה את הדלת הירוקה.גסטלי הופך לבלתי נראה.אתה פותח את הדלת ושם נמצא [IMG]http://pokemon.org.il/Black_Star/Games/BlackWhite/BWGiima.png[/IMG]רון[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אופס
אתה מכין כדור חשמל ואז מנפץ אותו לרסיסים.הרסיסים עפים לאויר והופכים לכדורי חשמל קטנים.כדורי החשמל מנפצים הרבה מראות ובינים מס' מטרות.אור אומר לך"כול הכבוד לוקאס.אתה התחזקת נורא"שליטה עלתה ב[/COLOR][/B]20%
[B][COLOR="Red"]איתי
אתה מתעצבן נורא והופך את ידיך לידי אש.אתה מנסה להכין שוב 4 כדורי אש.אתה מצליח להכין 3 כדורי אש.אתה מנסה להכין את הרביעי.ומצליח להכין כדור אש רביעי אך הכדור הרביעי קטן מהשאר.אתה זורק את כדורי האש על ערימות הקש.4ערימות קש נשרפות ובינים היו 3 מטרות.שליטה עלטה ב10%[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;906581]
[B][COLOR="Purple"]מארק
אתה מחזיר את טורצ'יק לפוכדור שלו.אתה מכון את האצבע שלך על הגראנטור השמאלי ביותר.קרן חשמל יוצאת מהאצבע שלך ופוגעת בגראנטור השמאלי.אתה מחכה לראות אם הקרן תוחזר אליך או לא.לפתע קרן החשמצל ששלחת נשלחת אליך.אך אתה מצליח להתחמק מימנה ויוצא מזה לכול פגע.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
אשלח קרן נוספת על הגנראטור שלידו.
-
[quote]ניר
אתה זורק את הפטיש על הקיר שלך.הפטיש עושה חור בראש.גסטלי מסכים להפוך לבלתי נראה.אתה מתעלם מבסקרויטל הרדום והולך עד סוף המסידרון.אתה מגיע לסוף ה
מיסדרון ורואה את הדלת הירוקה.גסטלי הופך לבלתי נראה.אתה פותח את הדלת ושם נמצא רון[/quote]
"מי אתה?" אגיד.
תזהר,אני יודע להפעיל כדור צל,ואפילו היפנוזה!,יש לך עסק גדול איתי,קדימה!,מהר.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;906661][B][COLOR="Red"]ניר
[B][COLOR="Red"]איתי
אתה מתעצבן נורא והופך את ידיך לידי אש.אתה מנסה להכין שוב 4 כדורי אש.אתה מצליח להכין 3 כדורי אש.אתה מנסה להכין את הרביעי.ומצליח להכין כדור אש רביעי אך הכדור הרביעי קטן מהשאר.אתה זורק את כדורי האש על ערימות הקש.4ערימות קש נשרפות ובינים היו 3 מטרות.שליטה עלטה ב10%[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר יופי רק עוד 73% ואני שולט ב100% אני מנסה לעשות הפעם 5 כדורי אש
-
[quote=שלושה מחוזות 2;906661]
[B][COLOR=Blue]לוקאס
אופס
אתה מכין כדור חשמל ואז מנפץ אותו לרסיסים.הרסיסים עפים לאויר והופכים לכדורי חשמל קטנים.כדורי החשמל מנפצים הרבה מראות ובינים מס' מטרות.אור אומר לך"כול הכבוד לוקאס.אתה התחזקת נורא"שליטה עלתה ב[/COLOR][/B]20%
[B][COLOR=Red][/COLOR][/B][/quote]
כמה אחוזים כבר יש לי? 45?
-----
"יופי,בא ניראה אם הפעם אני יצליח לעשות את זה!,מגע סטטי" אומר לעצמי ואתרכז,ואז אשאב מכל סביבי חשמל,אפילו מהאור(של החדר) ואעשה את אותו הדבר כמו בפעם שעברה,ארה כדור ואנפץ אותו לרסיסים,ולאחר מכן אעשה זאת שוב.
-
[quote]פוקרארט
אתה מרים את צ'יקוריטה וצ'יקוריטה במבט אחוז תודה אומר לך "צ'יקו צ'יקו!" הוא שמח שעזרת לו קולאומר אומר לך "לא אנחנו לא נטפל בו! הוא סתם חלש שהוא הפסיד לטירון עלוב" ואז הוא חושף את עצמו אליך אתה מתעצבן וגופך עולה בלהבותוצ'יקוריטה סובל מכאבים איומים! מה תעשה?[/quote]
*תשים לב בפעם הבא לרווחים!... היה לי קצת קשה להבין מה כתבתה אבל בסופו של דבר הצלחתי...*
"איך?.... איך אתה יכול להגיד את זה?!" אני מדבר בקול המום, ראשי מושפל מטה נראה מעט מבולבל ולא יודע מה לעשות אך בתוכי... אני עצבני במיוחד... מבין ברגע שאני רואה מעט להבות יוצאות מגופי שצ'יקוריטה יכול להיפגע מהם ואני מוריד אותו על הרצפה ואז עיני נחשפות לעבר אותו איש, ניתן לראות בתוך עיני את האש אשר בוערת בראשי.. ואת המטרה העיקרית שלי.... להגן על הפוקמון ולחסל את האדם האכזר הזה.. ולאחר שאני מבין שהוא חושב שאני עלוב אני מתחיל להתעצבן במיוחד, גופי מתחיל לעלות בלהבות חמות יותר ויותר מגיע לחום של כ-578 מעלות, מתחיל להתקדם לעבר האיש, מסתכל עליו וחושב לעצמי מהו הכוח המיוחד שלו אך דבר זה לא מושך את צומת ליבי שהיא בעצם לחסל אותו לרסיסים, לא משנה עם אני ארדף אחר המחתרת רק מודה לזה שאדם כמו הוא, לא יכול להגיד לי עלוב, ברגע אחד אני מושך את ידי לאחור, אוגר אנרגיה ביד אך לא כמו קודם, כעת משום שהאנרגיה שלי עולה על כל גבול גופי נשאר בוער והאנרגיה מצליחה להגיעה לשני ידי במלוא עצמתם, ומיד אח"כ... שולך אותם קדימה(התקפה מיוחדת)
-
[quote=לוקאס;904804][COLOR=darkgreen][B]באלבאזור חומק מהמתקפה שלך [/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]אך ברגע שהכדור פוגע באדמה הוא נפגע מהפיצוץ, [/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]באלבאזור לא מבזבז זמן ומשתמש בעלי תער.[/B][/COLOR]
[FONT=Segoe UI][SIZE=2][COLOR=#333333][FONT=Segoe UI][SIZE=2][COLOR=#333333]
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]
אני משתמש באש שבידיי כדי ליצור מן מגן שיגן עלי מעלי הטער ואז אגיד:" אני חושב שצריך לעלות דרגה" ואחייך
אני אסובב את האש שבידיי ואצור מן טורנדו אש שמסתובב מסביב לבאלבזור ולאט לאט מתקטן וקולע אותו בפנים
-
[quote=לוקאס;905225]
[COLOR=mediumturquoise][B]אתה מרים את הקופסא[/B][/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise][B]ומבחין במפתח בוהק בצבע כתום בפנים,[/B][/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise][B]אתה מסתכל לכיוון הדלת ורואה שני חריצים למפתח[/B][/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise][B]אחד כתום שכתוב מעליו "אני הפתח האמיתי"[/B][/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise][B]ואחד ירוק שכתוב מעליו "אני הפתח האמיתי"[/B][/COLOR]
[COLOR=yellow][/COLOR][/quote]
אלך אל החריץ הכתום ואכניס לתוכו את המפתח אסובב ואפתח את הדלת .
-
[quote=לוקאס;906421]
[B][COLOR=darkred]מייקל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה מנסה להרים 5 אבנים והם רק זזות טיפה סאי אומר לך "אולי חמש אבנים זה קשה לבינתיים נסה רק 3" הוא אומר בקול שנעים לאוזנך אתה משחרר שתי אבנים והינה לך אתה מצליח! אתה מתגאה בעצמך ומפיל את האבנים (בכוונה). אחוזי השליטה עלו ב-7%![/COLOR][/B]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[COLOR=#2f4f4f][/COLOR][/quote]
על פניי מופיע חיוך.
"זאת רהגשה נפלאה" אני אומר לסאי.
אני מתחק טיפה מן האבנים ופונה אל סאי,"מה נעשה עכשיו?" אני שואל אותו.
-
[RIGHT]שם משתמש: DarkTiger
שם במשחק: אייס דיאמונד
תיאור: שיער חום פראי, עיניים ירוקות, עור שזוף וחטוב, צלקת לכל אורך זרועו הימנית, קעקוע של טיגריס פראי על כתפו השמאלית
רקע: אייס נולד בחשמליה, ומשם עבר לעיירה נדחת, קונג שמה, בגיל 7.
שם הצטרף לבית ספר מיוחד המוקדש לאומנות בלחימה קונג פו, שם פגש את סאלי ארמונדו.
סאלי הייתה בעלת שיער בלונדיני ארוך, עינייה היו אפורות ובבית הספר היא למדה את סגנון הקונג פו דרקון.
בגיל 12 כבר שלט היטב בטכניקות הטיגריס והעגור, ובגיל 14 כבר שלט בצורה יוצאת דופן גם בטכניקות הגמל שלמה והקוף.
בגיל חמש עשרה עזב את קונג, וחזר לחשמליה, לאחר כחצי שנה גם משפחת של סאלי עברה לחשמליה.
אייס היה מיותם מאבא, אביו מת מהתחשמלות, ואמו מאז לא הזכירה את המילה "אבא" בבית.
אייס שמע על לון מעובר אורח, וזעם, הוא היה בטוח שאם יתקל באדם הקשור אל לון, לא יתאפק וישתמש בטכניקת הטיגריס.
כוח מיוחד: כוחו המיוחד של אייס בנוי מאתלטיות יוצאת דופן, הוא מסוגל לנוע כמו נינג'ה, בקלילות ובגמישות רבה, לבצע סלטות כפולות, קפיצות ארוכות ומתמחה באומנות הלחימה קונג פו [בסגנון הטיגריס- שמתבסס על כח טהור, העגור- שמתבסס על איזון, גמל השלמה- שמתבסס על דיוק והקוף- שמתבסס על מהירות וגמישות]
מתקפה מיחדת: טכניקת טיגריס- מקפלים את האצבעות לצורת טפרים של טיגריס, ותוקפים בתנועות מעגליות ומהירות, המשלבות בעיטות אנרגטיות.
אחוזי שליטה במתקפה המיוחדת:לא לגעת
פוקימון התחלתי: איווי
מחוז: מחוז החשמל
תגים: לא לגעת[/RIGHT]
כסף:לא לגעת
שותף:כן, סאלי ארמונדו
הפוקימון שלו: צ'ארמנדר
ציוד: אופניים, פנס, 5 פוקדורים, פוקדע, שק שינה, אוהל, אוכל, פוקוביות, פאפינים, מעיל, מחברת, כלי כתיבה, סכין להגנה עצמית, בגדים להחלפה, ערכת עזרה ראשונה, פוקדע, מפה, מצפה וסופר חכה.
הערות/בקשות: לקבל מתקפות שקשורות לשאר הסגנונות, ויש לי כמה הערות:
-רשמת בעלילה שלון מת ואז שמישהו רוצה להביס אותו ><" למה להביס אותו אם הוא כבר מת?
-האתלטיות שלו נובעת מעצם מהאיזון של טכניקת העגור, הדיוק של גמל השלמה והמהירות של הקוף.
-
[QUOTE=ben12;906894]על פניי מופיע חיוך.
"זאת רהגשה נפלאה" אני אומר לסאי.
אני מתחק טיפה מן האבנים ופונה אל סאי,"מה נעשה עכשיו?" אני שואל אותו.[/QUOTE]
[B][COLOR="YellowGreen"]סאי אומר לך"כדי להאתמן על הכוח שלך.פשוט תנסה להרים כמה שיותר אבנים בזכות הטלנסיק שלך.אז עכשיו נסה להרים יותץר אבבנים מהפעם הקודמת שלך.המטרה שלך להגיע ל100% שליטה במתקפה שלך."
[/COLOR][/B]
[QUOTE=Sulimania Knight;906804]אלך אל החריץ הכתום ואכניס לתוכו את המפתח אסובב ואפתח את הדלת .[/QUOTE]
[B][COLOR="Teal"]מייקל אתה מכניס את המפתח לחור הכתום.לפתע הדלת נפתחת ואתה נכנכס לבסיס.משום מקום בא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/7d.png[/IMG]סקרויטל קטן זוהר.קול אוןמר לך"עליך להביס את הסקרויטל כדי להתקדם בדרך" סקרויל תוקף בבועות אותך[/COLOR][/B]
[QUOTE=GeneralAdam;906789]אני משתמש באש שבידיי כדי ליצור מן מגן שיגן עלי מעלי הטער ואז אגיד:" אני חושב שצריך לעלות דרגה" ואחייך
אני אסובב את האש שבידיי ואצור מן טורנדו אש שמסתובב מסביב לבאלבזור ולאט לאט מתקטן וקולע אותו בפנים[/QUOTE]
[B][COLOR="DarkOrange"]
אדם אתה משתמש באש שבידיך כדי ליצור מגן אש שיגן עליך מפני העלחי הטער של באלבאזור.אתה מסובב את האש שבידיך ויוצר טורנדו אש קטן.באלבאזור לא מצליח להתחמק מטורנדו האש ומפסיד בקרב.קול אומר לך"לך עד סוף המיסדרון וכנס בדלת הירוקה"[/COLOR][/B]
[QUOTE=PokerArt;906780]*תשים לב בפעם הבא לרווחים!... היה לי קצת קשה להבין מה כתבתה אבל בסופו של דבר הצלחתי...*
"איך?.... איך אתה יכול להגיד את זה?!" אני מדבר בקול המום, ראשי מושפל מטה נראה מעט מבולבל ולא יודע מה לעשות אך בתוכי... אני עצבני במיוחד... מבין ברגע שאני רואה מעט להבות יוצאות מגופי שצ'יקוריטה יכול להיפגע מהם ואני מוריד אותו על הרצפה ואז עיני נחשפות לעבר אותו איש, ניתן לראות בתוך עיני את האש אשר בוערת בראשי.. ואת המטרה העיקרית שלי.... להגן על הפוקמון ולחסל את האדם האכזר הזה.. ולאחר שאני מבין שהוא חושב שאני עלוב אני מתחיל להתעצבן במיוחד, גופי מתחיל לעלות בלהבות חמות יותר ויותר מגיע לחום של כ-578 מעלות, מתחיל להתקדם לעבר האיש, מסתכל עליו וחושב לעצמי מהו הכוח המיוחד שלו אך דבר זה לא מושך את צומת ליבי שהיא בעצם לחסל אותו לרסיסים, לא משנה עם אני ארדף אחר המחתרת רק מודה לזה שאדם כמו הוא, לא יכול להגיד לי עלוב, ברגע אחד אני מושך את ידי לאחור, אוגר אנרגיה ביד אך לא כמו קודם, כעת משום שהאנרגיה שלי עולה על כל גבול גופי נשאר בוער והאנרגיה מצליחה להגיעה לשני ידי במלוא עצמתם, ומיד אח"כ... שולך אותם קדימה(התקפה מיוחדת)[/QUOTE]
[COLOR="YellowGreen"][B]אתה מתחיל להתעצבן מדבריו של האיש.וחום גופך מגיע ל578 מעלות.אתה אוגר כוח אש חזק בידיך ושולח אותו אל האיש.האיש מיתחמק מימך בקלות.אתה מזזה שהאיש הוא אור [IMG]http://pokemon.org.il/Black_Star/Games/BlackWhite/BWGiima.png[/IMG] .אור משתמש עליך באיגרוף פיזי ופוגע בך חזק.אור אומר לך"מצטער על מה שאמרתי לך.תשאיר אותו פה"[/B][/COLOR]
[QUOTE=~Pika Chef~;906717]כמה אחוזים כבר יש לי? 45?
-----
"יופי,בא ניראה אם הפעם אני יצליח לעשות את זה!,מגע סטטי" אומר לעצמי ואתרכז,ואז אשאב מכל סביבי חשמל,אפילו מהאור(של החדר) ואעשה את אותו הדבר כמו בפעם שעברה,ארה כדור ואנפץ אותו לרסיסים,ולאחר מכן אעשה זאת שוב.[/QUOTE]
[B][COLOR="MediumTurquoise"]כן
אתה שואב את כול החשמל שיש מסביבך.מכו דבר ומרכז את זה לכדור חשמל ענק .אתה מנפץ את כדור החשמל לרסיסי חשמל קטנים.רסיסי החשמל הקטני פוגעים ב10 מטרות.אור נדהם מזה ואומר לך"כול הכבוד לך.אתה שולט בחצי כוחתיך"עלה ב10%[/COLOR][/B]
[QUOTE=איתי.;906700]אני אומר יופי רק עוד 73% ואני שולט ב100% אני מנסה לעשות הפעם 5 כדורי אש[/QUOTE]
[B][COLOR="SandyBrown"]אתה שמח שחסר לך רק עוד 73% עד סיום האימונים שלך פה.אתה מנסה להכין הפעם 5 כדורי אש.אתה מצליח להכין 3 כדורי אש באופן מושלם.אתה מנסה תרביעי ומצליח אך בגודל קטן.אתה מנסה תכדור ה5 ואתה מצליח אך הוא כדור קטן מכול השאר.השליטה עלתה הב7%[/COLOR][/B]
[QUOTE=THE NUGGET MAN;906692]"מי אתה?" אגיד.
תזהר,אני יודע להפעיל כדור צל,ואפילו היפנוזה!,יש לך עסק גדול איתי,קדימה!,מהר.[/QUOTE]
[B][COLOR="Red"]האיש אומר לך"שמי רון.בוא אחרי אני עזור לך לאמן את המתקפה המיוחדת שלך עד סוף גבול היכולת.בוא תעקוב אחרי"רון הולך לדלת ירוקה ונכנכס אליה[/COLOR][/B]
[QUOTE=Shikamaru Nara;906663]אשלח קרן נוספת על הגנראטור שלידו.[/QUOTE]
[B][COLOR="YellowGreen"]
אתה שולח קרן חשמל על הגראנטואר שלחת אליו קרן חשמל מקודם.הגנראטור מעביר את קרן החשמל ששלחת אליו הגנראטור הבא וכך הלאה 5 הגנראטור.עד שקרןם החשמל מגיעה לסוף החדר.אור אומר לך"כול הכבוד לך נסה שוב" עליה ב10%[/COLOR][/B]
דניס רשום שתמציא עוד מתקפות היו לך משאר הסיגנות תגיב להתחלה שבעמ' 4 או 3
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;907080][B][COLOR="YellowGreen"]סאי אומר לך"כדי להאתמן על הכוח שלך.פשוט תנסה להרים כמה שיותר אבנים בזכות הטלנסיק שלך.אז עכשיו נסה להרים יותץר אבבנים מהפעם הקודמת שלך.המטרה שלך להגיע ל100% שליטה במתקפה שלך."
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]מייקל אתה מכניס את המפתח לחור הכתום.לפתע הדלת נפתחת ואתה נכנכס לבסיס.משום מקום בא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/7d.png[/IMG]סקרויטל קטן זוהר.קול אוןמר לך"עליך להביס את הסקרויטל כדי להתקדם בדרך" סקרויל תוקף בבועות אותך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOrange"]
אדם אתה משתמש באש שבידיך כדי ליצור מגן אש שיגן עליך מפני העלחי הטער של באלבאזור.אתה מסובב את האש שבידיך ויוצר טורנדו אש קטן.באלבאזור לא מצליח להתחמק מטורנדו האש ומפסיד בקרב.קול אומר לך"לך עד סוף המיסדרון וכנס בדלת הירוקה"[/COLOR][/B]
[COLOR="YellowGreen"][B]אתה מתחיל להתעצבן מדבריו של האיש.וחום גופך מגיע ל578 מעלות.אתה אוגר כוח אש חזק בידיך ושולח אותו אל האיש.האיש מיתחמק מימך בקלות.אתה מזזה שהאיש הוא אור [IMG]http://pokemon.org.il/Black_Star/Games/BlackWhite/BWGiima.png[/IMG] .אור משתמש עליך באיגרוף פיזי ופוגע בך חזק.אור אומר לך"מצטער על מה שאמרתי לך.תשאיר אותו פה"[/B][/COLOR]
[B][COLOR="MediumTurquoise"]כן
אתה שואב את כול החשמל שיש מסביבך.מכו דבר ומרכז את זה לכדור חשמל ענק .אתה מנפץ את כדור החשמל לרסיסי חשמל קטנים.רסיסי החשמל הקטני פוגעים ב10 מטרות.אור נדהם מזה ואומר לך"כול הכבוד לך.אתה שולט בחצי כוחתיך"עלה ב10%[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SandyBrown"]אתה שמח שחסר לך רק עוד 73% עד סיום האימונים שלך פה.אתה מנסה להכין הפעם 5 כדורי אש.אתה מצליח להכין 3 כדורי אש באופן מושלם.אתה מנסה תרביעי ומצליח אך בגודל קטן.אתה מנסה תכדור ה5 ואתה מצליח אך הוא כדור קטן מכול השאר.השליטה עלתה הב7%[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]האיש אומר לך"שמי רון.בוא אחרי אני עזור לך לאמן את המתקפה המיוחדת שלך עד סוף גבול היכולת.בוא תעקוב אחרי"רון הולך לדלת ירוקה ונכנכס אליה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="YellowGreen"]
אתה שולח קרן חשמל על הגראנטואר שלחת אליו קרן חשמל מקודם.הגנראטור מעביר את קרן החשמל ששלחת אליו הגנראטור הבא וכך הלאה 5 הגנראטור.עד שקרןם החשמל מגיעה לסוף החדר.אור אומר לך"כול הכבוד לך נסה שוב" עליה ב10%[/COLOR][/B]
דניס אני עוד מעט אקרא תטופס[/QUOTE]
"לא מאמין לך",אגיד לרון.
אני בלתי נראה,איך אתה יכול לראות אותי בכלל?
אקח את הפטיש והפוצץ את הדלת הירוקה.
-
[quote=שלושה מחוזות 2;904138][B][COLOR=red]אתם קמים לבוקר יפה אתם שומעים את צלצול השעון המעורר שלכם ואתם רואים שהשעה 7 בבוקר.אתם יורדים למטה אמכם אומרת לכם"בהצלחה" ומגישה את ארוחת הבוקר לכם.לאחר שסימתם את ארוחת הבוקר אתם יוצאים מן הבית והולכים אל בסיס המחתרת.כעבור חמש דקות אתם מגיעים אל הבסיס.אתם שמים לב שעל הדלת יש פתוק ועליו כתוב"כדי להיכנס לבסיס עליכם להשתמש בכוח המיוחד שלכם"מה תעשו? [/COLOR][/B][/quote]
אקפל את זרועותיי כדי ליצור צורה של טפרי טיגריס ואשאף נשימה ארוכה.
אטיח בעוצמה את 'טפריי' בעודי לוקח אנרגיה מן האדמה כדי להעצים את המתקפה [כי ככה באמת משתמשים בטכניקה, עם מעין "שאיבת אנרגיה" מן האדמה]
אמשיף בהטחות עיגוליות, ואשלב בעיטות, כדי לתקוף את הדלת בעוצמה המירבית.
-
[quote]אתה מתחיל להתעצבן מדבריו של האיש.וחום גופך מגיע ל578 מעלות.אתה אוגר כוח אש חזק בידיך ושולח אותו אל האיש.האיש מיתחמק מימך בקלות.אתה מזזה שהאיש הוא אור .אור משתמש עליך באיגרוף פיזי ופוגע בך חזק.אור אומר לך"מצטער על מה שאמרתי לך.תשאיר אותו פה"[/quote]
"אבל... אבל איך?, איך אתה יכול להיות כזה חסר רגישות!?" אני שואל אותו בכעס, עומד לפני צ'יקוריטה "מה אתה רוצים מימני עכשיו?, לא מפסיק שפגעתי בצ'יקוריטה המסכן אתם רוצים עוד לפגוע בי?!" אני שואל בכעס רב, לא מבין כרגע בשביל מה כל האימונים האלא משמשים, תביא לי את הפוכדור שלו!" אני צועק לעברו בכעס רב וניתן לראות מעט דמעות זולגות מעיניי, האש מתחילה להיחלש ולאחר כמספר שניות ניתן לראות אותי, חשוף ופצוע מן אגרופי של אור.
*אגב, זה שהוא התחמק מן ההתקפה המיוחדת שלי לא אומר שאין לי שליטה עליה, עובדה שהפעלתי אותה! :), כמה אחוזים יש לי בה בינתיים?*