-
[QUOTE=Steve;946289][B]
[COLOR="DarkGrey"][SIZE="3"][U]מגנוס[/U][/SIZE]
"וואו תראה את זה מגנוס !!!!" בונד אומר ומצביע על החגורה של האדם עליה יש שעון שמכוון אחורה נותרו
רק עוד 20 שניות ! "תזהרווו כולםםםם !!" הוא צועק וכולם הולכים אחורה , הבוס שלכם מתחיל לבכות כמו נקבה והוא מרטיב את מכנסיו . עוברות 20 השניות ו..בוםםםםםםםם האיש נעלם , ושום דבר לא קורה .
שלשלאותיו של הבוס שלכם נפתחות , ואף אחד לא נפגע . כולם המומים ולא יודעים מה לעשות , ומה להגיד .
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
"ואו זה היה מוזר,טוב שמישהו ייקח את הבוס מכאן לאיזה דוכן גלידה או משהו,שירגע קצת. אממ כל השאר תישארו איתי,חייבים להבין מה הלך פה" אגיד להם.
-
[quote=Steve;945659][B]
[COLOR=DeepSkyBlue][SIZE=3][U]ג'וש[/U][/SIZE]
אני מכתיב את המשחק לא אתה .. זה נכון שאתה מכתיב את הדברים שאתה עושה אבל
זה די ברור שתברח מהשוטר , אתה בורח ממנו ומכונית עוצרת לפניך וחוסמת את תנועתך ,
הנהג הזקן כניראה שכח איך נוהגים .[/COLOR][COLOR=DarkGrey][/COLOR]
[/B][/quote]
כאן אתה טועה בתור אחד שמבין הרבה מאד במשחקי תפקידים.. מותר לך לבחור מה אני עושה רק מתי שאין לי ברירה...
אבל מתי שיש לי בחירה לאן לברוח אני אבחר לאן אני אברח ולא אתה אם אתה אל מסכים אם זה אז תעיף אותי...
-
[quote=Steve;946289][B][COLOR=magenta][SIZE=3][U]ג'ק[/U][/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]אתה נכנס לתוך פח האשפה המגעיל ומחכה לראות מה יקרה , אך שום דבר לא קורה .. אתה חש בתחושה מוזרה וטבעית ופותח מעט את המכסה בשביל להציץ במה מתרחש מסביב , מולך עומד שוב האיש המוזר ועיניו הכחולות[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]מסתכלות על עיניך , אך הוא לא עושה כלום .. לא זז .[/COLOR][/B]
[/quote]
'אם הוא לא זז ולא פועל במובן ממשי וחשוב, אולי זה מין אשליה אופטית?
אם כך אז אני יוכל להמשיך בדרכי ללא בעיות.'אני חושב יוצא מין הפח וממשיך בדרכי לעבר הטירה.
-
[quote][b][color=#008000][u][size=3]האק
[/size][/u]אתה מנסה לדבר אליו אבל הוא לא מקשיב לך , ממשיך לעמוד במקומו "הכל בסדר מתוק ?"
שואל הבחורה שיושבת ליידך "אני רואה שאתה מדבר עם מישהו ולא רואה עם מי ..אתה שיכור ?"
היא שואלת בתמימות ואתה מסתובב חזרה אל האיש המוזר , אך הוא כבר לא שם .[/color][/b]
[/quote]אקפא מפחד כשעיניי פעורות,סנטרי מושמט מפחד והלם ממה שקרה הרגע.
'יווו!זה היה מפחיד'אחשוב לעצמי כשאני קפוא מפחד.אנסה להגיב לבחורה כשגופי מצתמרר ואומר לה:"הייתי בטוח שהיה פה הרגע ברמן....כנראה שאני באמת שיכור.."אשתחרר קצת ואנסה לחייך.
"מצטער אם הבהלתי אותך.."אומר בחייך ואמשיך לחשוב על המקרה המפחיד שארע פה
-
[B][COLOR="Green"][SIZE="3"][U]האק[/U][/SIZE]
"אם אתה שיכור אתה לא יכול לחזור לבד הביתה " היא אומרת ומחייכת אליך "אני אסיע אותך או אם אתה רוצה אתה יכול לישון אצלי , אני ג'סי נעים מאוד" היא אומרת ולוחצת את ידך .
[/COLOR]
[COLOR="DeepSkyBlue"][SIZE="3"][U]ג'וש[/U][/SIZE]
דאליביוב >< , זאת הייתה הזדמנות בשבילך להשיג מכונית .. נהג זקן שלא יודע לנהוג לא מעניין אותך
ברגע שיש מולך שוטר שרודף אחריך , יותר מהיר .. יותר טוב . אבל בסדר נלך בדרך שלך
--
"עצור ! משטרה !" צועק השוטר ברגע שאתה נכנס לסמטה האפלה , אתה יוצא מצד אחר של העיר וממשיך לרוץ ,
אתה לא רואה או שומע את השוטר שבעיקבותך אבל אתה ממשיך לרוץ .. וניראה שאנשים מנסים לעזור לך ,
כמו למשל זקנה בשוק שמצביעה לך על המחסן שלה .
[/COLOR]
[COLOR="Magenta"][SIZE="3"][U]ג'ק[/U][/SIZE]
אתה מתעלם מהאיש המוזר והולך לכיוון הטירה , שנישארה שוב טירה , אתה מסתובב כדי לראות מה האיש עושה
אבל הוא לא עושה כלום , רק מסתכל עליך , לכן אתה דופק בעדינות בדלת הטירה , שוב היא נפתחת אך הפעם מישהו עומד בכניסה לבית , זה האיש הזה ! אתה מסתובב ורואה שהוא לא מאחורה ! יש לו כוח מיוחד !!
[/COLOR]
[COLOR="Indigo"][SIZE="3"][U]אלן[/U][/SIZE]
כן שי אתה ליד האיש והוא לא עושה כלום , הוא ניראה כמו פסל או אשלייה אופטית .
אתה סתם נתקע שם הוא לא עושה כלום .
[/COLOR]
"מה קורה פהההה ?!" צועק הבוס ומשחק אותה גבר אחרי שהאקדח כבר לא מופנה אל ראשו
"להציל את הבוס שלכם אתם לא יודעים ?" הוא צועק ונותן כדור בראש לבונד .
[/COLOR]
[/B]
-
[/size][/u]"אם אתה שיכור אתה לא יכול לחזור לבד הביתה " היא אומרת ומחייכת אליך "אני אסיע אותך או אם אתה רוצה אתה יכול לישון אצלי , אני ג'סי נעים מאוד" היא אומרת ולוחצת את ידך .[/color][/b]
[/quote]
"נחמד מאוד מצידך.."אגיד לה בחיוך.
"אשמח אם תוכלי להסיע אותי..אני באמת שיכור כנראה.."אוסיף כשאני מחזיק את הראש הכואב מההזייה-מציאות שקרתה הגע.
-
[quote=Steve;947615][B]
[COLOR=Indigo][SIZE=3][U]אלן[/U][/SIZE]
כן שי אתה ליד האיש והוא לא עושה כלום , הוא ניראה כמו פסל או אשלייה אופטית .
אתה סתם נתקע שם הוא לא עושה כלום .
[/COLOR]
[/B][/quote]
"תענה לי כבר !! " אצעק ואתן לאיש בוקס בכל כוחי "תענה כבר " אמשיך לצעוק אחרי הבוקס
-
[quote=Steve;947615][B][COLOR=magenta][SIZE=3][U]ג'ק[/U][/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]אתה מתעלם מהאיש המוזר והולך לכיוון הטירה , שנישארה שוב טירה , אתה מסתובב כדי לראות מה האיש עושה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]אבל הוא לא עושה כלום , רק מסתכל עליך , לכן אתה דופק בעדינות בדלת הטירה , שוב היא נפתחת אך הפעם מישהו עומד בכניסה לבית , זה האיש הזה ! אתה מסתובב ורואה שהוא לא מאחורה ! יש לו כוח מיוחד !![/COLOR][/B]
[/quote]
'אין לי ממש מה לעשות איתו,אולי פשוט כדי לי לחזור לביתי ולחפש משהו אחר
הרי עם אני המשיך ככה בסוף כלום לא יקרה.'אני חושב ומתחיל לחזור לביתי מצוברח
ומתחיל לחשוב על רעיונות נוספים לדברים שיעסיקו אותי.
-
[quote=Steve;947615][B]
[COLOR=DeepSkyBlue][SIZE=3][U]ג'וש[/U][/SIZE]
דאליביוב >< , זאת הייתה הזדמנות בשבילך להשיג מכונית .. נהג זקן שלא יודע לנהוג לא מעניין אותך
ברגע שיש מולך שוטר שרודף אחריך , יותר מהיר .. יותר טוב . אבל בסדר נלך בדרך שלך
--
"עצור ! משטרה !" צועק השוטר ברגע שאתה נכנס לסמטה האפלה , אתה יוצא מצד אחר של העיר וממשיך לרוץ ,
אתה לא רואה או שומע את השוטר שבעיקבותך אבל אתה ממשיך לרוץ .. וניראה שאנשים מנסים לעזור לך ,
כמו למשל זקנה בשוק שמצביעה לך על המחסן שלה .[/COLOR]
[/B][/quote]
אחי אל תשכח שאני מנסה ליצור קצת ריאליסטיות וברקע לא רשום שנאי יודע לינהגו ובכך שאני גונב תמכונילת אני מסתכן בלסיים את המשחק בתאונה .. אם אינך שפ לב לפרטים האלה אז אתה הדאלביוב..
חחח למדתי ממאסטר אמיר קוטל הילדים :P
~~~~~~~~~~~~~
אני רץ לשם ומסמן לישה מן סימן של תודה .
-
[QUOTE=Steve;947615][B][COLOR="Green"][SIZE="3"][U]האק[/U][/SIZE]
"מה קורה פהההה ?!" צועק הבוס ומשחק אותה גבר אחרי שהאקדח כבר לא מופנה אל ראשו
"להציל את הבוס שלכם אתם לא יודעים ?" הוא צועק ונותן כדור בראש לבונד .
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
"חתיכת מטומטם פחדן! אנחנו חיפשנו אותך,ואל תשחק אותה גבר ראינו איך בכית עם האקדח מוצמד לראש שלך ועכשיו הרגת את אחד החיילים הכי חשובים שלך, [B]ועשית את טעות חייך[/B]". בזמן שאני אומר את המשפט האחרון אני מוציא את הAK-1024 ויורה עליו מחסנית שלמה.
-
[B][SIZE="3"]שני מקומות במשחק , החלו לשכנע חברים להירשם ..[/SIZE]
[COLOR="Green"][SIZE="3"][U]האק[/U][/SIZE]
אתה רוקד איתה קצת , אתה באמת קצת שיכור מהשתייה ששתית לאחר מכן , בעודך עוד תופס באשלייה שקרתה לידה הבר אתה מוצא את עצמך מתנשק עם הבחורה הפצצת על הזאת במושב האחורי של המכונית "תשן אצלי ? או שתבלה את הלילה לבד?" היא שואלת .
--
זה הפרס שלך בגלל שהיית משקיען השבוע , נצל אותו .
[/COLOR]
[COLOR="DeepSkyBlue"][SIZE="3"][U]ג'וש[/U][/SIZE]
האישה מחייכת ומכניסה אותך מהר למחסן שלה , אתה שומע שוטרים רצים ועורכים חיפושים מספר דקות .. מדלגים על המחסן של האישה הזקנה ומגיע הלילה , האישה פותחת את המחסן ולוחשת "השטח נקי .. רק היה זהיר , מה קרה ? אתה רוצה לספר לי .. אולי אוכל לעזור לך "
[/COLOR]
[COLOR="Magenta"][SIZE="3"][U]ג'ק[/U][/SIZE]
"עצור" אתה שומע בעודך כבר בדרך הביתה , אתה מסתובב ורואה את ניק בפתח .
"ג'ק .. אני מצטער ששיקרתי לך אבל ביתי הוא לא משרד סוכנויות זמר , אתה שר יפה למרות שהשירים שלך לא משהו מיוחד , אבל אני עוסק במשהו אחר .. אתה ניראה לי מתאים ומשועמם קצת ולכן אני יכול להסכים לך להישאר ללון אצלי ואולי לחקור מה באמת צריך לקרות . כי אני רואה אותך בעתידי ." אומר ניק ופותח את דלת הטירה .
[/COLOR]
[COLOR="Indigo"][SIZE="3"][U]אלן[/U][/SIZE]
אתה נותן לו אגרוף והוא זז אחורנית , פתאום צללים שחורים נאספים עליו ושהצללים יורדים אתה רואה דמות אחרת .
לא ברור מהי הדמות אך גם היא נעלמת עם הצללים , אתה לבד בחדר הזה .. יוצא החוצה ומוצא את עצמך שוב בפיצירה .
[/COLOR]
בעודך הורג את הבוס שלך , כל שאר הצוות מוציאים אקדחים וכל מיני סוגים של רובים ומתחיל טווח יריות , אתה נפגע בכתף ולא יודע אם להמשיך להרוג או לברוח , ולהתחיל בחיים חדשים , או אולי למצוא תוכנית אחרת .. כל המחשבות שעוברות בראשך הם רק שיעבור הכאב המר של הכדור שטמון בכתף שלך .
[/COLOR]
[/B]
-
[/size][/u]אתה רוקד איתה קצת , אתה באמת קצת שיכור מהשתייה ששתית לאחר מכן , בעודך עוד תופס באשלייה שקרתה לידה הבר אתה מוצא את עצמך מתנשק עם הבחורה הפצצת על הזאת במושב האחורי של המכונית "תשן אצלי ? או שתבלה את הלילה לבד?" היא שואלת .
--
זה הפרס שלך בגלל שהיית משקיען השבוע , נצל אותו .[/color][/b]
[/quote]"את מזמינה כל כך יפה..מי אני להגיד לך לא.."אומר לה בחיוך.
-
[B][COLOR="Green"][SIZE="3"][U]האק[/U][/SIZE]
היא מחייכת וממשיכה לנסוע לביתה , אתם מגיעים ורואה בית צנוע מאוד ולא ממש גדול "זה הבית שלך ?"
אתה שואל , והיא אומרת "כן , אני גרה כאן לבד" אתם נכנסים ואתה מופתע לגלות שהבית מאוד יפה מבפנים ..
היא מיד דוחפת אותך למיטתה ואתם יושנים ביחד .. ועושים עוד כמה דברים :D
אתה קם בבוקר אחרי לילה סוער וכיפי במיוחד , ורואה שהיא לא נמצאת במיטתה .
[/COLOR][/B]
-
[QUOTE]
[B][COLOR=green][SIZE=3][U]האק[/U][/SIZE]
היא מחייכת וממשיכה לנסוע לביתה , אתם מגיעים ורואה בית צנוע מאוד ולא ממש גדול "זה הבית שלך ?"
אתה שואל , והיא אומרת "כן , אני גרה כאן לבד" אתם נכנסים ואתה מופתע לגלות שהבית מאוד יפה מבפנים ..
היא מיד דוחפת אותך למיטתה ואתם יושנים ביחד .. ועושים עוד כמה דברים :D
אתה קם בבוקר אחרי לילה סוער וכיפי במיוחד , ורואה שהיא לא נמצאת במיטתה .
[/COLOR][/B]
[/QUOTE]ועוד כמה דברים..D:
------------
'לאן היא נעלמה לעזאזל??'אחשוב לעצמי בהרגשה מוזרה ואצא אל הסלון שבביתה.
"את פה?"אצעק אליה בתקווה שתענה..
-
[QUOTE=Steve;950201][B][SIZE="3"]שני מקומות במשחק , החלו לשכנע חברים להירשם ..[/SIZE]
בעודך הורג את הבוס שלך , כל שאר הצוות מוציאים אקדחים וכל מיני סוגים של רובים ומתחיל טווח יריות , אתה נפגע בכתף ולא יודע אם להמשיך להרוג או לברוח , ולהתחיל בחיים חדשים , או אולי למצוא תוכנית אחרת .. כל המחשבות שעוברות בראשך הם רק שיעבור הכאב המר של הכדור שטמון בכתף שלך .
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
אטען במהירות מחסנית וארה על כולם עם הAK-1024 שלי, ולאחר שאסיים עם המחסנית(בלי להסתכל אפילו במי/במה פגעתי) אנסה לברוח אל תוך הביניין.