-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;946322][B][COLOR="Red"][B][COLOR="DarkRed"]תומר
אתה אומר לצ'ארמנדאר ולטרטויג מס' מילים טובות שמשמחות אותם.אתה מחזיר אותם לפוכדורים שלהם וממשיך במערה.מאמן שנראה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr054.png[/IMG] פוגש אותך ואומר לך"הי אני דן.אני הוא השותף שלך למסע.לפני שנמשיך במסע שלך תרצה נגדי קרב 1 על 1.בתור קרב ידידות?"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לו:"בשמחה אני תוקף ראשון"ומוסיף "צא טרטוייג תתכונן לקרב"
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;946339][B][COLOR="Red"]לוקאס
אתה מחזיר את צ'ימצ'אר לפוכדור שלו.אתה מתקשר לאוק בעזרת הפוקיטאץ שלך וסורק את המכשיר בשביל אוק.אוק אומר לך"תהרוס תמכשיר הזה.הכשיר הזה בנו אותו צוות ניוטק במטרה לתפוס פוקימונים.כנראה שהוא פועל רק עעל פוקימוני אש ואם הפוקימון נדפק המכשיר לא פועל עליו יותר.אז תהרוס תמכשיר"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוק
אתה מעודד את סינדקויל ומחזיר אותו לפוכדור שלו.אתה הולך בדרך 1 ופוגש אותה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr050.png[/IMG] היא אומרת לך"הי ילד תביא לי את הפוקימון התחלתי שלך.אם לא תביא לי אתה תמות אז אם אתה רוצה לחיות תביא את הפוקימון שלך לי עכשיו.הבנת ילד"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]דניס
צ'יקו משתמש בגפן מצליפה על סקיטי.הגפן מצליפה חזק בסקיטי של סאלי.סקיטי נפגע קשה מזה.סאלי אומרת"סקיטי אל תותר לצ'יקו שלו .סקיטי תשתמש בכדור צל על צ'יקו"סקיטי משתמש בכדור צל ומשגר אותו אל צ'יקו שלך[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אמא'לה! טוב בסדר קחי" אני אומר ומביא לא את הפוקדור ושהוא באה לקחת אני בועט בא שתיפול על הריצפה ואז אומר לה "אם את רוצ לחיות כדי לך לא להתעסק עם לוק באטווסקי!"
-
[quote=שלושה מחוזות 2;946322]
[B][COLOR=seagreen]כריס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]אתה מחזיר את באלבאזור לפוכדור שלו שינוח קצת מהקרב שעבר.אתה מתעלם ממקבוצת הגיודוד וממשיך בדרך לעיר קלרק.לאחר 2 דקות של הליכה אתה מגיע לסוף דרך 1.בסוף דרך 1 אתה רואה מרכז פוקימונים ולידו נמצא שלט שכתוב עליו"סופות המות.אחרי סופות המוות העיר קלרק"לאן תלך?[/COLOR][/B]
[/quote]
'סופות המוות?' אחשוב לעצמי בסקרנות.
אני מחליט ללכת למרכז בכדי לרפא את באלבזור ושם אבדוק אם מישהו יודע במה מדובר.
-
[quote=שלושה מחוזות 2;946339][B][COLOR=Red]לוקאס
אתה מחזיר את צ'ימצ'אר לפוכדור שלו.אתה מתקשר לאוק בעזרת הפוקיטאץ שלך וסורק את המכשיר בשביל אוק.אוק אומר לך"תהרוס תמכשיר הזה.הכשיר הזה בנו אותו צוות ניוטק במטרה לתפוס פוקימונים.כנראה שהוא פועל רק עעל פוקימוני אש ואם הפוקימון נדפק המכשיר לא פועל עליו יותר.אז תהרוס תמכשיר"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=SeaGreen][/COLOR][/B][/quote]
"תודה פרופסור" אומר לו בחיוך רחב,אנתק ואקחכמה שיותר פוקימונים מאחורי גבי ואז אתחיל לתת למכונה אגרופים עד שתתפוצץ ואנסה להרחיק את הפוקימונים משדה הפגיעה
-
[B][COLOR="Green"]כריס
אתה נכנס למרכז הפוקימונים ואתה מבקש מהאחות ג'וי שתרפא לך את באלבאזור.האחות ג'וי מרפא לך את הבאלבאזור שלך.אתה שואל את אחד מהאנשים שיושבים במרכז הפוקימונים מה זה סופות המוות.האיש אומר לך"סופות המוות זה מקום שבו מתרחשות הרבה סופות חול ומצוים שם הרבה פוקימוני אדמה ואבן.אם תרצה להגיע למכון ה1 אז תצטרך לעבור בסופות המוות"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוק
אתה מביא לה את הפוכדור של סינקוויל.אך רגע לפני זה אתה בועט בבטן שלה.היא נופלת על הריצפה.ואומרת לך"יא מוצנוזר.צא האנטאר כדור צל על הילד המעצבן הזה"היא מוציאה פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/93.png[/IMG]האנטאר שיורה עליך כדור צל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]תומר
אתה מוציא את טרטויג שלך לקרב.דן אומר לך"אז בחרת בטרטויג אז אני ישתמש בגיבל שלי.צא גיבל לקרב"דן מוציא פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/443.png[/IMG]גיבל של דן.דן אומר לך"קדימה תומר תתקוף ראשון אתה רצית להתחיל"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]סטיבן
סנייבי מנסה להתחמק משבירת הלבנים של מאנקי אך הוא לא מצליח ונפגע קשה.סנייבי משתמש בגפנים שלו ונהיה מאחורי מאנקי.סנניבי תוקף את מאנקי בדחיפה חזקה מאוד.מאנקי נפגע.אתה שם לב שמאנקי כבר תשוש מהקרב שלו נגד סנייבי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SandyBrown"]לוקאס
אתה מודה לאוק מחיך,ומנתק את השיחה ביניכם.אתה לוקח כמה שיותר פוקימונים ושם אותם מאוחרי גופך.אתה מתחיל ללת אגרופים למכונה.האגרופים פוגעים במכונה וקצת שוברים אותה.הידיים שלך מתחילים לכאוב נורא.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;946411][B][COLOR="Green"][B][COLOR="DarkRed"]תומר
אתה מוציא את טרטויג שלך לקרב.דן אומר לך"אז בחרת בטרטויג אז אני ישתמש בגיבל שלי.צא גיבל לקרב"דן מוציא פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/443.png[/IMG]גיבל של דן.דן אומר לך"קדימה תומר תתקוף ראשון אתה רצית להתחיל"[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"טרטוייג הצלפת גפן ותנסה להעיף את גיבל לשמיים"ואני מוסיף:"עלי תער טרטוייג על גיבל שהוא בשמיים"
אני אומר בתקווה שהוא יצליח.
-
[quote=שלושה מחוזות 2;946411]
[B][COLOR=SandyBrown]לוקאס
אתה מודה לאוק מחיך,ומנתק את השיחה ביניכם.אתה לוקח כמה שיותר פוקימונים ושם אותם מאוחרי גופך.אתה מתחיל ללת אגרופים למכונה.האגרופים פוגעים במכונה וקצת שוברים אותה.הידיים שלך מתחילים לכאוב נורא.[/COLOR][/B][/quote]
"חייב להמשיך!" אומר לעצמי בכאב,אצעק זעקה לשמיים ואתחיל לבעוט במכונה בכל כוחי בשביל להגן על הפוקימונים
-
[quote=שלושה מחוזות 2;945017][B][COLOR=red]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה מוציא את פוקאבו מן הפוכדור שלו.פוקאבו יוצא מתוך הפוכדור שלו שמח.אוק אומר לך"ג'ון תרצה להתחיל או שאני יתחיל בקרב הזה?"[/COLOR][/B]
[/quote]
אני אומר לפרופסור: "תתחיל אתה את הקרב שלנו" ומחכה למהלך הראשון שהוא יעשה מולי כדי לנצח.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;946411][B][COLOR="Green"]כריס
אתה נכנס למרכז הפוקימונים ואתה מבקש מהאחות ג'וי שתרפא לך את באלבאזור.האחות ג'וי מרפא לך את הבאלבאזור שלך.אתה שואל את אחד מהאנשים שיושבים במרכז הפוקימונים מה זה סופות המוות.האיש אומר לך"סופות המוות זה מקום שבו מתרחשות הרבה סופות חול ומצוים שם הרבה פוקימוני אדמה ואבן.אם תרצה להגיע למכון ה1 אז תצטרך לעבור בסופות המוות"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוק
אתה מביא לה את הפוכדור של סינקוויל.אך רגע לפני זה אתה בועט בבטן שלה.היא נופלת על הריצפה.ואומרת לך"יא מוצנוזר.צא האנטאר כדור צל על הילד המעצבן הזה"היא מוציאה פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/93.png[/IMG]האנטאר שיורה עליך כדור צל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]תומר
[B][COLOR="Green"]סטיבן
סנייבי מנסה להתחמק משבירת הלבנים של מאנקי אך הוא לא מצליח ונפגע קשה.סנייבי משתמש בגפנים שלו ונהיה מאחורי מאנקי.סנניבי תוקף את מאנקי בדחיפה חזקה מאוד.מאנקי נפגע.אתה שם לב שמאנקי כבר תשוש מהקרב שלו נגד סנייבי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SandyBrown"]לוקאס
אתה מודה לאוק מחיך,ומנתק את השיחה ביניכם.אתה לוקח כמה שיותר פוקימונים ושם אותם מאוחרי גופך.אתה מתחיל ללת אגרופים למכונה.האגרופים פוגעים במכונה וקצת שוברים אותה.הידיים שלך מתחילים לכאוב נורא.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"צאו!" אני אומר לפוקימונים שלי ומוציא אותם "מסך עשן וגחלת סינדקוויל ופאנפי תשתמש בגלגול על האדמה כדי להסיח את דעתו של הפוקימון!" אומר להם ואלך אל האישה "זאת הייתה טעות מרה!" אומר לה ואתן לה אגרוף חזק בפנים שיהמם (יעלף) אותה
-
[COLOR=Red][B]לוק
אתה מתחמק מכדור הצל אנטאר שולח אליך.אתה מוציא את סינדקויל וואת פאנפי לקרב.פאנפי משתמשבגילגול ומסיח את דעתו של האנטאר.ובזמן הזה סינדקוויל משתמש במסך עשן וגחלת על אנטר.הגחלת פוגעת קשה באנטאר.אתה נותן אגרוף דמעלף את האישה[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkRed][B]ג'ון
אוק אומר לך"אוקי אני אתחיל בקרב.מריפ תקוף במתקפת רעם את פוקאבו של ג'ון"מריפ שולח רעם אל פוקאבו שלך.פוקאבו מתחיל לפחד מן הרעם שעומד לפגוע בו[/B][/COLOR]
[COLOR=SandyBrown][B]לוקאס
אתה ממשיך לתת אגרופים למכונה למרות הכאב העז שיש לך בידים.לבסוף המכונה נשברת לרסיסים.פוקימוני האש שהגנת עליהם חוזרים לעצמם[/B][/COLOR]
[COLOR=SandyBrown][B]תומר
טרטויג משתמש בהצלפת גפן עעל גיבל ומעיף אותו לאוויר.טרטויג שולח אל גיבל עלי טער.גיבל מתחמק מן עלי הטער בקלות.גיבל נוחת על האדמה ומשתמש בחפירה.גיבל חופר בור ענק והוא נכנכס אלי וממסתתר בו.[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;945017][I][B][COLOR="Green"]אייס
אתה מוציא את הפוכדור של צ'יקו לאויר.מתוך הפוכדור של צ'יקו יוצא צ'יקו.צ'יקו שמח להכיר אותך בתור המאמן שלך.לפתע אתה רואה שלט שכתוב עליו"דרך 1"צ'יקו מושך את המכנסיים שלך לדרך 1.אתה מבין שהוא רוצה כבר להתחיל את המסע של שניכם[/COLOR][/B][/I]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
אתה מוציא את פוקאבו מן הפוכדור שלו.פוקאבו יוצא מתוך הפוכדור שלו שמח.אוק אומר לך"ג'ון תרצה להתחיל או שאני יתחיל בקרב הזה?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]איתי
פיפלאפ וטורצ'יק מתחמקים מהאבקת הרעל של אודיש.טורצ'יק תוקף בגחלת את טוטויל וגם את אודיש.אודיש נפגע קשה מהגחלת וטוטדיל נפגע בקושי.פילאפ תוקף את טוטודיל ואת אודיש בבועות.שניהם נפגעים קצת מהבועות.טוטודיל שולח אקדח מים על טורצ'יק.אודיש שולח גפן מצליפה על פיפלאפ[/COLOR][/B]
[COLOR="Olive"]סטיבן
סנניבי תוקף בגפן מצליפה את האקדח המים ואת מדקיפ.מדקיפ לא מצליח להתחמק מן הגפן המצליפה ומובס בקרב.החיל מחזיר את מדקיפ לפוכדור שלו ובורח מן המקום תוך שניות.סניבי מעלה חיוך על פניו בגלל שניצח בקרב ה1 שלו [/COLOR]
[B][COLOR="Cyan"]ניר
שלגון לא איתך עדין
אתה מחפש אצל האיש מה יש לו אך אתה מגלה שאין לו פוכדורים בכלל.אתה חוך את הראש של האיש עם סכינך.אתה זורק את הגופה שלו לעצים כדי שאף אחד לא יראה..אור מוזר מגי מן האיחש ואתה רואה אותו קם מן העצים כמו בריא[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]לוק
אתה יוצא מן המעבדה ומוציא את סינדקויל שלך החוצה.סינדקוויל שלך שמח להכיר אותך.אתה הולך אל דרך 1 .כעבור 5 דקות אתה מגיע לדרך 1.אתה מתהלך עם סינדקויל בדרך 1 עד שאתה פוגש [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/231.png[/IMG]בפאנפי קטן וחלש.פאנפי רואה אותך ומתחיל לפחד מימך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]כריס
באלבאזור מתחמק במהירות מן אקדח המים של סקרויטל.באלבאזור רץ אל סקרויטל ונושך אותו בבטן שלו.סקרויטל צועק מכאבים.סקרויטל יורה בועות אל באלבאזור שלך ובו בזמן מסתוב.כך נוצר טורנדו בועות[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SandyBrown"]תומר
אתה מתרגש מהקרב ה1 שלכם.צ'ארמנדאר מנסה התחמק מן הגילגול של שאנדלש אך הוא לא מצליח ונפגע קשה.צ'ארמנדאר שולח גחלת שמשולבת עם צעקה אדירה.שאנדלאש לא מצלח להתחמק ונפגע קשה.בבגל הצעקה שאנדאלאס קפוא במקום.ולא זז[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר להם ''לחמוק ואז לתקוף בניקור את שנהם''
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;946488][COLOR=Red][B]
[COLOR=SandyBrown][B]תומר
טרטויג משתמש בהצלפת גפן עעל גיבל ומעיף אותו לאוויר.טרטויג שולח אל גיבל עלי טער.גיבל מתחמק מן עלי הטער בקלות.גיבל נוחת על האדמה ומשתמש בחפירה.גיבל חופר בור ענק והוא נכנכס אלי וממסתתר בו.[/B][/COLOR][/QUOTE]
"טרטוייג תקפוץ ותעשה גפן מצליפה בתוך הבור שיפגע בגיבל"
אני אומר בתקווה שהוא יצליח לעשות את מה שאמרתי לו.
-
[quote=שלושה מחוזות 2;946488][COLOR=darkred][B]ג'ון[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkred]אוק אומר לך"אוקי אני אתחיל בקרב.מריפ תקוף במתקפת רעם את פוקאבו של ג'ון"מריפ שולח רעם אל פוקאבו שלך.פוקאבו מתחיל לפחד מן הרעם שעומד לפגוע בו[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לפוקאבו: "פוקאבו, תרגע מהר ואז תתחמק מהרעם של מריפ ואז תשתמש בגחלת ואז בדחיפה על מריפ שלו בכל נכוח".
-
[quote=שלושה מחוזות 2;946488]
[COLOR=SandyBrown][B]לוקאס
אתה ממשיך לתת אגרופים למכונה למרות הכאב העז שיש לך בידים.לבסוף המכונה נשברת לרסיסים.פוקימוני האש שהגנת עליהם חוזרים לעצמם[/B][/COLOR]
[COLOR=SandyBrown][/COLOR][/quote]
אזעק לכאב ואומר לפוקימונים:"אני שמח שהצלחתי לעזור לכם" ארכה ברך על הריצפה ואנסה לישון מרוב עייפות.
-
[quote=שלושה מחוזות 2;946411]
[B][COLOR=darkred][/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]סטיבן[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]סנייבי מנסה להתחמק משבירת הלבנים של מאנקי אך הוא לא מצליח ונפגע קשה.סנייבי משתמש בגפנים שלו ונהיה מאחורי מאנקי.סנניבי תוקף את מאנקי בדחיפה חזקה מאוד.מאנקי נפגע.אתה שם לב שמאנקי כבר תשוש מהקרב שלו נגד סנייבי[/COLOR][/B][/quote]
"חסל אותו עם חבטה" אורה לסנייבי.