-
[quote=Barney Stinson;1014069][U][I]מלפיאן[/I][/U] ג'נבה?
אתה מתחיל לטוס למקום במהירות, אתה מרגיש את הרוח ניתזת על פניך. אתה מגיע למקום ורואה בניין גדול שרוף, אתה מסתכל בהריסות שלו ואתה רואה עוד נאמקים כמוך שכנראה גם באו להגן על מי שמת.
[/quote]
אולי הייתי צריך לכתוב "ז'נבה", כדי שלא יהיה בלבול עם ג'נמבה או משהו...
אמנת ז'נבה... קומץ הסכמים בנוגע למלחמות ומה לעשות עם שבויי מלחמה, אנשים שנכנעים, אוכלוסיה אזרחית וכיוצא באלו.
--
אני אטוס מטה אל שאר הנאמקים. כאשר אנחת, אשאל את הקרוב ביותר אליי:
"מה בשם קאיו קרה כאן?"
-
[u][i]סל[/i][/u]
"אתה? לנצח אותם? כן בטח" צוחק עליך האיש "אני מתערב שאתה בכלל לא יכול לנצח אותי!" הוא ממשיך לצחוק ולצחוק. לפתע פניו הופכות לרציניות והוא קופץ אחורה, אתה רואה שהוא עובר לעמדת לחימה. הוא מחפש קרב.
[u][i]בו[/i][/u]
"ממתקים זה דבר מאוד טעים שאם אתה אוכל אותו זה מחזק אותך" אומר לך אדונך בעודו מהנהן בראשו ומדבר כמו אל בנאדם טיפש. "אתה באמת לא יודע מה זה ממתקים?" הוא שואל אותך בפליאה.
[u][i]זאק[/i][/u]
אתה קופץ אל כיוונו והוא עוצר את עצמו. אתה שואל אותו מי הוא והוא עונה לך "אני? אני אתה", לאחר מכן הוא עוזב את הזירה "זאק הוא המנצח!" צועק הכרוז. יש לך שעה עד לקרב הבא.
[u][i]דנטה[/i][/u] יש לך מסן/סקייפ?
אתה מתעלם מהם, מה שרק מגביר את הצחוקים שלהם, אתה ממשיך להתאמן ולהתאמן אך האימונים לא ממש משפיעים עליך. לפתע אתה רואה את כל שאר המתמודדים קמים ורצים לזירה, כנראה עברה שעה.
[u][i]רוקי[/i][/u]
אתה משתגר למאחוריו ונותן לו אגרופים שלא ממש משפיעים עליו. לפתע הוא מעיף אותך ורץ אליך במהירות בכדי לסיים את המלאכה. אתה מחכה לנורא מכל בעיניים עצומות אך הוא לא מגיע. אתה פותח את עיניך ורואה כמה איילים עוצרים אותו בעוד שהם בוכים. ברגע שהם הגיעו הוא הפך לנחמד יותר. כנראה הוא סוג של אימץ אותם.
[u][i]מלפיאן[/i][/u]
אתה רץ במהירות אל אחד הנאמקים ושואל אותו מה קרה כאן. "הוא... הרג..." הוא עונה לך ומצביע על נקודה קטנה בשמיים.
-
[QUOTE=Barney Stinson;1014343]
[u][i]זאק[/i][/u]
אתה קופץ אל כיוונו והוא עוצר את עצמו. אתה שואל אותו מי הוא והוא עונה לך "אני? אני אתה", לאחר מכן הוא עוזב את הזירה "זאק הוא המנצח!" צועק הכרוז. יש לך שעה עד לקרב הבא.
[/QUOTE]
"מה לעזאזל?" אני חושב ואז נזכר בכדור הכתום, "אולי זה קשור לזה?" אני יצא מהאולם ויחפש עוד פעם טלפון, אנסה להתקשר לאנשים שאני מכיר ואשאל אותם עליו.
-
[quote=Barney Stinson;1014343]
[U][I]מלפיאן[/I][/U]
אתה רץ במהירות אל אחד הנאמקים ושואל אותו מה קרה כאן. "הוא... הרג..." הוא עונה לך ומצביע על נקודה קטנה בשמיים.[/quote]
"מי זה הוא? מה בדיוק קרה?" אשאל, ובינתיים אאמץ עיני כדי לנסות לראות על מה דיבר הנאמקי.
-
[QUOTE=Barney Stinson;1014343]]
[u][i]דנטה[/i][/u] יש לך מסן/סקייפ?
אתה מתעלם מהם, מה שרק מגביר את הצחוקים שלהם, אתה ממשיך להתאמן ולהתאמן אך האימונים לא ממש משפיעים עליך. לפתע אתה רואה את כל שאר המתמודדים קמים ורצים לזירה, כנראה עברה שעה.
[/QUOTE]
לא אין לי
ומה זה לא משפיע ... אי אפשר לעלות אפילו ב10 את הכוח?
"ממתקים זה דבר מאוד טעים שאם אתה אוכל אותו זה מחזק אותך" אומר לך אדונך בעודו מהנהן בראשו ומדבר כמו אל בנאדם טיפש. "אתה באמת לא יודע מה זה ממתקים?" הוא שואל אותך בפליאה.
.[/quote]
"עכשיו אני יודע, בו נתאמן כבר!" אניאומר בקול עצבני
-
[QUOTE=Barney Stinson;1014343][u][i]סל[/i][/u]
"אתה? לנצח אותם? כן בטח" צוחק עליך האיש "אני מתערב שאתה בכלל לא יכול לנצח אותי!" הוא ממשיך לצחוק ולצחוק. לפתע פניו הופכות לרציניות והוא קופץ אחורה, אתה רואה שהוא עובר לעמדת לחימה. הוא מחפש קרב.
[/QUOTE]
"טיפש, אתה מתעסק עם הבנאדם הלא נכון" אני אומר לו ומשתמש בשיגור בשביל להיות מאחורי האיש, ומשם אני יורה קרן אנרגיה מטווח אפס.
-
[u][b]אלכסיי[/b][/u]
אתה מתקשר לכל מי שאתה מכיר, כולל אהאסנקה אך אף אחד מהם לא יודע על מה אתה מדבר. אתה מתחיל להרהר במחשבותיך מדוע הוא פרש, אולי זה בגלל שיש לך קמע מזל חדש?
[u][i]מלפיאן[/i][/u]
"זה... זה... דודו-" הוא מתחיל לומר אך אז לפתע הוא מת. לפתע אתה רואה את הנקודה למעלה זוהרת, כאילו היא טוענת עליכם קרן כלשהי.
[u][i]אילן[/i][/u] וואו וואו וואו... להעלות 10 בפעם אחת זה מלא, בשביל כזה דבר אתה צריך לעשות קרב ארוך מאוד שבו עשית המון, בשביל לאמן כוח צריך לעשות דברים יותר מתוחכמים.
אתה עולה לזירה, כבר איחרת את קריאת השמות, מולך עומד בחור קטן שנראה חלש, על חולצתו כתוב 'ברוק'. כנראה זה הברוק שהם דיברו עליו. הוא עומד בעמדת לחימה מפוחד.
[U][I]בו[/I][/U]
"אוקיי, אני רוצה שתנסה לטעון הרבה אנרגיה בקרן שעל ראשך ותירה אותה על משהו, לא עלי!" הוא אומר לך ברצינות ומחכה שתתחיל לעשות את זה.
[U][I]סל[/I][/U]
"כן, אנחנו עוד נראה מי יצחק אחרון..." הוא אומר לך וברגע שאתה משתגר למאחוריו הוא קופץ למעלה, עושה סלטה, ונופל מאחוריך. הוא תופס בגרונך ומתחיל להפעיל כוח, אתה מרגיש חנק בגופך.
-
[quote=Barney Stinson;1014430][U][I]בו[/I][/U]
"אוקיי, אני רוצה שתנסה לטעון הרבה אנרגיה בקרן שעל ראשך ותירה אותה על משהו, לא עלי!" הוא אומר לך ברצינות ומחכה שתתחיל לעשות את זה.
.[/quote]
[B]אני מסתכל לצדים ופתאום רואה חתול הולך אני מתרכז בכל הכוח ומייצר קרן מהראש שלי ומכוון אותה על החתול " בו תוקף חתול " אני אומר לאדון ויורה[/B]
[URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/2bce5440e08fb753dc0b4bb4ffe5ad72.png[/IMG][/URL]
-
[QUOTE=Barney Stinson;1014430]
[U][I]סל[/I][/U]
"כן, אנחנו עוד נראה מי יצחק אחרון..." הוא אומר לך וברגע שאתה משתגר למאחוריו הוא קופץ למעלה, עושה סלטה, ונופל מאחוריך. הוא תופס בגרונך ומתחיל להפעיל כוח, אתה מרגיש חנק בגופך.[/QUOTE]
אני קושר את היד שלו שתופסת את הגרון שלי בעזרת הזנב שלי ומהדק ממש חזק, ומנסה להוריד את היד למעלה בעודי ממשיך להפעיל כוח בעזרת הזנב שלי במטרה לשבור אותה.
-
[QUOTE=Barney Stinson;1014430][b]
[u][i]אילן[/i][/u] וואו וואו וואו... להעלות 10 בפעם אחת זה מלא, בשביל כזה דבר אתה צריך לעשות קרב ארוך מאוד שבו עשית המון, בשביל לאמן כוח צריך לעשות דברים יותר מתוחכמים.
אתה עולה לזירה, כבר איחרת את קריאת השמות, מולך עומד בחור קטן שנראה חלש, על חולצתו כתוב 'ברוק'. כנראה זה הברוק שהם דיברו עליו. הוא עומד בעמדת לחימה מפוחד.
[/QUOTE]
כולם בני אדם נכון?
ואופיר מה עם לעלות את ההתקפה או את הכוח ב1?
בתגובה הבאה הייתי כותב משהו שחצני אבל עזוב
[u][i]בו[/i][/u]
מה לעזאזל? אתה לא מחליט שאתה רואה חתול, אני בכלל לא חושב שיש חתולים בכוכב.
זה טל הגיב? כי זה ממש ממש שונה מהתגובות שלו.
[u][i] סל[/i][/u]
ברגע שהזזת את הזנב שלך הוא תופס אותו בידו השנייה, אתה לא מצליח להזיז אותו. החנק שאתה מרגיש כבר ממש מסוכן.
[u][i]דנטה[/i][/u]
"אני לא נכנע!" הוא צועק עליך ומתחיל לרוץ אליך במהירות, הוא קופץ ושולח עליך בעיטה.
-
[QUOTE=Barney Stinson;1014430][u][b]אלכסיי[/b][/u]
אתה מתקשר לכל מי שאתה מכיר, כולל אהאסנקה אך אף אחד מהם לא יודע על מה אתה מדבר. אתה מתחיל להרהר במחשבותיך מדוע הוא פרש, אולי זה בגלל שיש לך קמע מזל חדש?
.[/QUOTE]
אסתכל על השעון עוד כמה זמן יש לי עד הקרב הבא, ואז אלך לאכול במסעדה קרובה, תוך כדי שאני מסתכל על הקמע טוב טוב, כדי לגלות, מה הוא בדיוק
-
[QUOTE=Barney Stinson;1014601]
[u][i] סל[/i][/u]
ברגע שהזזת את הזנב שלך הוא תופס אותו בידו השנייה, אתה לא מצליח להזיז אותו. החנק שאתה מרגיש כבר ממש מסוכן.
[/QUOTE]
''בן זו...'' אני ממלמל בקושי, מרגיש חנוק. אני מנסה לתת לו מכה עם המרפק בפרצוף
ואם אני לא מצליח אז אני מנסה להשחיל את הרגל שלי בין שתי רגליו ואז מנסה להפיל אותו על ידי הזזת הרגל שלי כשהיא בין רגליו.
-
[QUOTE=Barney Stinson;1014601]
[u][i]דנטה[/i][/u]
"אני לא נכנע!" הוא צועק עליך ומתחיל לרוץ אליך במהירות, הוא קופץ ושולח עליך בעיטה.[/QUOTE]
'באמת כדאי שאפסיק לרחם/לזלזל באנשים,הם אמרו שיש בו משהו אז אני פשוט אגמור מהר את הקרב'
טוב אז אני חוסם את הבעיטה תופס אותו ברגל מסובב אותו במהירות ועוזב את הרגל משהו שצריך להעיף אותו מהזירה