[QUOTE=Ilan;1015598]שיר לאאאאא תשארי את השפויה היחידה פה! אל תשאירי אותי לבד עם המפגרים האלה לאאאאאאאאאא[/QUOTE]
אילן, גם אני נמצא קצת בנו"ד.
Printable View
[QUOTE=Ilan;1015598]שיר לאאאאא תשארי את השפויה היחידה פה! אל תשאירי אותי לבד עם המפגרים האלה לאאאאאאאאאא[/QUOTE]
אילן, גם אני נמצא קצת בנו"ד.
ואני לא שפוי?
זה היה בצחוק
[QUOTE=The Mad Hatter;1015599]XD
סתם, לא אפרוש בגלל זה.
אבל זה היה ממש סוטה. אני תוהה אם הוא באמת התכוון לשלוח לי את התמונה.[/QUOTE]
אני יודע שאני כן D:
רוצה את הקישור במסן?
[quote=Tsubasa;1015607]ואני לא שפוי?[/quote]
קודם כל, שפוי זה פועל בהווה, ולכן אסור לשים לפניו "לא". לכן יש לאמור, "ואין אני שפוי?"
שנית, בטענות, אילן כתב "היחידה ששפויה". בוודאי, אין יכול אתה להיות "שפויה", שכן זוהי מילה המתייחסת לשמות עצם ממין נקבה.
אי לכך, אין אתה יכול להיות "שפויה".
אני לא שפוי.... כי יש לי רכב חברה!!!!
[QUOTE=LordAbizi;1015611]קודם כל, שפוי זה פועל בהווה, ולכן אסור לשים לפניו "לא". לכן יש לאמור, "ואין אני שפוי?"
שנית, בטענות, אילן כתב "היחידה ששפויה". בוודאי, אין יכול אתה להיות "שפויה", שכן זוהי מילה המתייחסת לשמות עצם ממין נקבה.
אי לכך, אין אתה יכול להיות "שפויה".[/QUOTE]
אי לכך אתה מצדיק שאני שפוי
המאסטר שלי הוא לורדאביזי.
די, תרדו מאילן. הוא סך הכל אמר שאני השפויה היחידה פה. זה לא שאין הוא צודק.
לפחות אני לא סוטה כי אני לא חננה כמו איתי
רכב חברה!!!!
[quote=Tsubasa;1015613]אי לכך אתה מצדיק שאני שפוי[/quote]
טעות היא בידיך. אני בסך הכל אמרתי שאינך "שפויה". בכך לא טענתי שאתה שפוי, ובכך גם לא טענתי שאתה משו גע גע גע. בשביל לבצע הבדיקה, יש ללכת אל אדם מוסמך לכך, ואני בטוח שלא תוכל למצוא כזה בין כותלי פורום זה.
חחח שיר אגב נדב איך הולך עם Dmc4 כבר הרגו את נרו?
[QUOTE=Ilan;1015619]חחח שיר אגב נדב איך הולך עם Dmc4 כבר הרגו את נרו?[/QUOTE]
נרו מעולם לא מת לול
[QUOTE=LordAbizi;1015618]טעות היא בידיך. אני בסך הכל אמרתי שאינך "שפויה". בכך לא טענתי שאתה שפוי, ובכך גם לא טענתי שאתה משו גע גע גע. בשביל לבצע הבדיקה, יש ללכת אל אדם מוסמך לכך, ואני בטוח שלא תוכל למצוא כזה בין כותלי פורום זה.[/QUOTE]
טוב נדמה לי שאני לא שפוי
[QUOTE=KillerBee;1015617]לפחות אני לא סוטה כי אני לא חננה כמו איתי
רכב חברה!!!![/QUOTE]
לפחות אני ראיתי שדיים בחיים שלי
כן אני ואתה יודעים את זה אבל נדב לא למה גילית זה ספוילר מסוף המשחק!
בעצם התכוונתי לקטע של הdt שלו