-
[QUOTE=EDGE;1030091][b]
[b]תומר~[/b]
"קדימה לדיבה, אל תפחד! השתמש באגרוף שביט!" אומר הילד. לדיבה עף קדימה ומשתמש באגרוף שביט אבל רוזליה מהיר יותר ממנו ופוגע בו עם זרע מציצה שמוצץ את כל הכוחות שלו, ואז הוא משתמש ישר בשאיבת מגה שמעלפת את לדיבה "אוי לא, לדיבה!" אומר הילד. הוא מחזיר את לדיבה לפוכדור שלו "הרוזליה שלך מדהים! בהצלחה איתו" הוא מודה לך וממשיך לדרכו. רוזליה נעמד לידך, שמח מאוד.
[/QUOTE]
"יפה מאוד רוזליה עכשיו תחזור לפוקדור שלך!"אומר לרוזליה תוך כדי שאני מחזיר אותו לפוקדור שלו וממשיך בדרכי למכון הראשון
-
[quote=EDGE;1030091]
[B]מור~[/B]
ספינראק ממתין לרגע המתאים, ואז הוא קופץ באוויר ומשתמש במתקפת חוטים סביב עצמו, ונינקדה מגיח מתחתיו ופוגע בו ומעיף אותו גבוה אבל בעזרת החוטים הוא לא נפגע קשה. ספינראק קורע את החוטים ומשתמש במציצת חיים שפוגעת ישירות בנינקדה והוא סופג מכה קריטית "אל תוותר! השתמש בחבטות זעם!" קורא המאמן. נינקדה רץ קדימה ומתכונן להשתמש בחבטות הזעם כנגד ספינראק![/quote]
"אתה מזלזל בי יותר מדי" אומר בחיוך ובמעט שחצנות.
"ספינראק, מהר, תשתמש במתקפת חוטים כדי לקשור את ידיו ולמנוע ממנו להשתמש בחבטות זעם!, מיד לאחר מכן תשתמש במציצת חיים ועוקץ רעל!" אצווה על ספינראק.
-
[QUOTE=EDGE;1030091][b]
[b]ליאור~[/b]
אתה מורה לשינקס לתקוף את אקסו עם נשיכה, ובינתיים מוציא את פושידה החוצה ומורה לו לתקוף את אקסו עם עוקץ רעל. אקסו מתחמק בקלות מהנשיכה של שינקס, ובעזרת זעם דרקון פוגע בו ישירות ומעלף אותו, אולם לאחר כמה שניות הוא סופג עוקץ רעל מפושידה והוא מורעל. הוא מנסה לברוח מהמקום.\
.[/QUOTE]
אני מחזיר את שינקס לפוכדור שלו ואומר לפושידה"גלגול על אקסו הזה"
-
[quote][b]עמית~[/b]
את ממשיך לצעוד ברחבי העיר ומחפש אחר מרכז הפוקימונים, וכעבור כמה דקות אתה מבחין בו. אתה צועד לעברו ונכנס פנימה. את פניך מקבלת האחות גו'י "שלום וברוך הבא אל מרכז הפוקימונים של העיר צ'ארינגרוב! כיצד אני יכולה לעזור לך?" היא שואלת אותך בחיוך, ואתה מבקש ממנה לרפא את הסטארלי שלך. היא מחייכת ולוקחת ממך את הפוכדור שלו, ומניחה אותו במכונה שמאחוריה. כעבור כמה דקות, היא מחזירה לך אותו "הנה הסטארלי שלך, בריא ושלם" היא אומרת לך "עוד משהו?" היא מוסיפה ומביטה בך.[/quote]
"לא,תודה!" אומר לה בחביבות ואצא ממרכז הפוקימונים.
לאחר מכן אלך לדרך 30 ואחפש פוקימון להילחם בו.
-
[quote=EDGE;1030091]
[B]עומר~[/B]
אתה שולף את הפוכדורים של ביוטיפליי, ניינטיילס ונידוקווין, ולאחר מכן מוציא את המתקפות מכיסך. אתה מגיש אותם לכל פוקימון, והם תופסים אותם בפיהם (במקרה של ביוטיפליי בעזרת פתיל חוט) והם אוכלים אותם, ולומדים תוך זמן קצר את ההתקפות.
אתה משיב אותם לפוכדורים שלהם וממתין בסבלנות עד שיודיעו לך שאתה יכול להילחם.
לבסוף, לאחר כמה דקות ניגש אלייך מנהל המקום "הגיע תורך" הוא אומר ומצביע אל עבר הזירה שבקצה. אתה מבחין שם במאמנת שממתינה לקרב.[/quote]
'קדימה אני מסוגל' אחשוב לעצמי בגישה חיובית ואגש לזירה.
"היי אני רובי" אומר בחיוך ואחכה לראות איזה פוקימון היא תשלוף.
-
[B]עומר~[/B]
שיב לב, ההתקפות שלימדת את הפוקימונים שלך מעודכנות - בהתחלה הם יהיו בצבע אדום (כלומר לא ישלוט בה לחלוטין), אבל לאט לאט ישתנה צבעם לכחול (שליטה חלקית) ולאחר מכן לירוק (שליטה מלאה)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה עולה לזירה ונעמד בקצה הזירה. המאמנת בצד השני מחייכת בנחישות לכיוונך [IMG]http://img594.imageshack.us/img594/5579/mayz.jpg[/IMG] "נעים מאוד להכירך, קוראים לי מיי" היא אומרת בנחישות "קרב 2-2 רגיל" היא מוסיפה "אני בוחרת בך, מאנצל'קס!" היא קוראת ושולחת לזירה מאנצל'קס [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/446.png[/IMG]
[B]עמית~[/B]
אתה מסתובב ועומד לצאת החוצה, כשאתה רואה שכבר מתחיל להחשיך בחוץ "אני לא ממליצה לך לצאת החוצה עכשיו, כבר מתחיל להיות מאוחר ואתה אף פעם לא תדע אילו פוקימונים יפתיעו אותך בלילה" אומרת לך האחות גו'י "אז, אתה רוצה חדר ללילה?" היא שואלת אותך.
[B]תומר~[/B]
אתה מחזיר את רוזליה לפוכדור שלו ואתה ממשיך לצעוד בדרך 30. כעבור זמן קצר, אתה שומע רעש מאחד השיחים. אחרי כמה שניות, אתה מבחין שיוצא ממנו [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/431.png[/IMG].
[B]ליאור~[/B]
פושידה עובר לגילגול ומתגלגל במהירות אל עבר אקסו. אקסו מבחין בגילגול ומנסה לחמוק, אך אינו מצליח לעשות זאת, והגילגול פוגע ישירות באקסו מאחורה, והוא מועף על הקרקע מעולף. פושידה נראה מרוצה מעוצמת הגילגול שלו.
[B]מור~[/B]
ספינראק ממתין לרגע המתאים, ואז שולח מתקפת חוטים שמצליחות לעצור את זרועותיו של נינקדה. אתה ממתין שיתקוף עם מציצת חיים ועוקץ רעל, אולם אתה מבחין לפתע במשהו שחור שיוצא מעיניו של ספינראק ופוגע ישירות בנינקדה. צל לילה!
נינקדה סופג מכה ישירה ונופל על הקרקע מעולף "לא, נינקדה!" קורא המאמן בעצב. הוא משיב את נינקדה ובלי לומר מילה מסתלק מהמקום.
-
[quote=EDGE;1030173][B]עומר~[/B]
שיב לב, ההתקפות שלימדת את הפוקימונים שלך מעודכנות - בהתחלה הם יהיו בצבע אדום (כלומר לא ישלוט בה לחלוטין), אבל לאט לאט ישתנה צבעם לכחול (שליטה חלקית) ולאחר מכן לירוק (שליטה מלאה)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה עולה לזירה ונעמד בקצה הזירה. המאמנת בצד השני מחייכת בנחישות לכיוונך [IMG]http://img594.imageshack.us/img594/5579/mayz.jpg[/IMG] "נעים מאוד להכירך, קוראים לי מיי" היא אומרת בנחישות "קרב 2-2 רגיל" היא מוסיפה "אני בוחרת בך, מאנצל'קס!" היא קוראת ושולחת לזירה מאנצל'קס [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/446.png[/IMG]
[/quote]
למה? ם:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אוקי מנצ'לקס אז צאי ביוטיפליי!" אקרא ואשחרר אותה מהפוקדור.
"ביוטיפליי תתחילי עם עוקץ רעל ואז כוח סודי!" אקרא בקול
-
[QUOTE=EDGE;1030173][B][B]תומר~[/B]
אתה מחזיר את רוזליה לפוכדור שלו ואתה ממשיך לצעוד בדרך 30. כעבור זמן קצר, אתה שומע רעש מאחד השיחים. אחרי כמה שניות, אתה מבחין שיוצא ממנו [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/431.png[/IMG].
[/QUOTE]
"רלטס צא!"אצעק תוך כדי שהוציא את רלטס ואז אגיד לו:"רלטס תשתמש בצוות כפול כדי לבלבל את גלמיאו ואז תשתמש בבילבול!"
-
[quote=EDGE;1030173]
[B]מור~[/B]
ספינראק ממתין לרגע המתאים, ואז שולח מתקפת חוטים שמצליחות לעצור את זרועותיו של נינקדה. אתה ממתין שיתקוף עם מציצת חיים ועוקץ רעל, אולם אתה מבחין לפתע במשהו שחור שיוצא מעיניו של ספינראק ופוגע ישירות בנינקדה. צל לילה!
נינקדה סופג מכה ישירה ונופל על הקרקע מעולף "לא, נינקדה!" קורא המאמן בעצב. הוא משיב את נינקדה ובלי לומר מילה מסתלק מהמקום.[/quote]
"וואו ספינראק, היית מדהים, בנוסף לכך הצלחת ללמוד גם צל לילה, כל הכבוד, אני ממש גאה בך!" אעודד אותו ומיד לאחר מכן אחזירו לפוכדור.
"נראה שהשימוש במתקפת חוטים בתור הגנה או ניטרול מתקפות עובדת טוב, אצטרך לאמץ את זה ולפתח את האסטרטגיה!" אומר בנחישות ואמשיך בדרכי לכיוון העיר אזליה.
-
[B]עומר~[/B]
Somthing New :}
בגלל שזה משהו מלאכותי ולא טבעי, אז יקח לו להתרגל אל זה בכמה קרבות ^^
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"ביוטיפליי, מה?" אומרת לך מיי "מאנצל'קס, השתמש בצוות כפול!" קוראת מיי, ומאנצל'קס שלה מתחמק מעוקץ הרעל בעזרת צוות כפול מרשים למדי "עכשיו עבור לאגרוף ממוקד!" היא קוראת. מאנצל'קס טוען אגרוף ממוקד וביוטיפליי מנצלת זאת ומשתמש בכוח סודי, אולם רק 3-4 כדורים של כוח סודי יוצא ועפים לעבר הכפילים ומורידים כמה מזוייפים "צא!" קוראת מיי ומאנצל'קס יוצא במהירות לעברה של ביוטיפליי.
[B]תומר~[/B]
ראלטס מגיח החוצה מהפוכדור שלו, ומשתמש בצוות כפול שמקיף את גלמיאו, שמופתעת מהכפילים שסביבה. היא סופגת בילבול מכל הכיוונים ונופלת על הקרקע, אך מתרוממת במהירות "מיאו!" היא קוראת ומשתמשת בחבטות זעם שמורידים את הכפילים ופוגעים בראלטס האמיתי.
[B]מור~[/B]
אתה משבח את ספינראק על הקרב הטוב, מחזיר אותו לפוכדור שלו ואתה ממשיך להתקדם בדרך. כעבור שעה של הליכה, אתה מגיע לאגם יחסית גדול.
-
[quote=edge;1030186][b][b]תומר~[/b]
ראלטס מגיח החוצה מהפוכדור שלו, ומשתמש בצוות כפול שמקיף את גלמיאו, שמופתעת מהכפילים שסביבה. היא סופגת בילבול מכל הכיוונים ונופלת על הקרקע, אך מתרוממת במהירות "מיאו!" היא קוראת ומשתמשת בחבטות זעם שמורידים את הכפילים ופוגעים בראלטס האמיתי.
[/quote]
"רלטס אני יודע שאתה יכול להמשיך להילחם תשתמש בשיגור כדי להיות מאחורי גלמיאו ואז תקוף בבילבול בלי הפסקה!"אומר לרלטס בעידוד כדי הוא יתפתח.
-
[quote=EDGE;1030186][B]עומר~[/B]
Somthing New :}
בגלל שזה משהו מלאכותי ולא טבעי, אז יקח לו להתרגל אל זה בכמה קרבות ^^
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"ביוטיפליי, מה?" אומרת לך מיי "מאנצל'קס, השתמש בצוות כפול!" קוראת מיי, ומאנצל'קס שלה מתחמק מעוקץ הרעל בעזרת צוות כפול מרשים למדי "עכשיו עבור לאגרוף ממוקד!" היא קוראת. מאנצל'קס טוען אגרוף ממוקד וביוטיפליי מנצלת זאת ומשתמש בכוח סודי, אולם רק 3-4 כדורים של כוח סודי יוצא ועפים לעבר הכפילים ומורידים כמה מזוייפים "צא!" קוראת מיי ומאנצל'קס יוצא במהירות לעברה של ביוטיפליי.
[/quote]
"ביוטיפליי מהר היסתחררי סביב עצמך ותשלחי פתיל חוטים סביב עצמך כדי ליצור כדור שיגן עליך מהמתקפה!" אקרא "אחרי זה בעזרת כנפיך תשתחריי מהכדור והישתמשי בקרן שמש כדי לסנוור את מאנצ'לקס ולחשוף את המקורי ואז שילחי עוקץ רעל!" אקרא בביטחון.
-
[quote=EDGE;1030186]
[B]מור~[/B]
אתה משבח את ספינראק על הקרב הטוב, מחזיר אותו לפוכדור שלו ואתה ממשיך להתקדם בדרך. כעבור שעה של הליכה, אתה מגיע לאגם יחסית גדול.[/quote]
"אגם, אני חושב שזאת הזדמנות נהדרת לנוח!, מה דעתכם?" אומר ואזרוק את הפוכדורים שלי לאוויר.
"תשחקו קצת" אמר ואתיישב לי בעודי מתבונן באגם הפתוח ובנופו המרהיב למדי, 'אולי אמצא איזה פוקימון מים מועיל כלשהו' אחשוב לעצמי.
-
[b]מור~[/b]
אתה נעצר על החוף של האגם ומוציא את הפוכדורים שלך החוצה, והם מיד מתחילים להתרוצץ לידך ונהנים עם החול, מלבד גאסטלי שמרחף לו באוויר מעליך. אתה יושב לך על החוף ומשקיף על האופק, כשלפתע אתה מבחין בתזוזה בתוך האגם.
[b]עומר~[/b]
ביוטיפליי מצייתת ומתחילה להסתובב תוך כדי יריית חוטים סביבה, ומסביבה מתחיל להיווצר מגן קורים גדול. מגן הקורים חוסם את האגרוף הממוקד של מאנצל'קס והודף אותו אחורנית. לאחר מכן, ביוטיפליי קורעת את החוטים שסביבה, ומשתמש בקרן שמש שבוהקת סביבה ומחזירה לה חלק מכוחותיה, ומסנוורת את מאנצל'קס, והאמיתי נחשף. ביוטיפליי שולח עוקץ רעל ופוגע ישירות במאנצל'קס "יופי של שילוב מתקפות, רואים שאתה מאמן חזק" אומרת לך מיי "אבל זה לא יעזור לך. קדימה, השתמש במאטרונום!" היא קוראת, ומאנצל'קס מתחיל להזיז את אצבעותיו.
[b]תומר~[/b]
ראלטס משתגר במהירות אל מאחורי גלמיאו ושולח בילבול נוסף, אך גלמיאו היתה מוכנה וקופצת בעזרת זנבה גבוה באוויר. ראלטס מסתכל למעלה, וגלמיאו משתמשת בחבטות זעם ופוגעת ישירות בראלטס.
-
[QUOTE=EDGE;1030200][b]
[b]תומר~[/b]
ראלטס משתגר במהירות אל מאחורי גלמיאו ושולח בילבול נוסף, אך גלמיאו היתה מוכנה וקופצת בעזרת זנבה גבוה באוויר. ראלטס מסתכל למעלה, וגלמיאו משתמשת בחבטות זעם ופוגעת ישירות בראלטס.[/QUOTE]
"ראלטס אני יודע שאתה מסוגל תשתמש בשאגה על גלמיאו ואז שהיא תשתתק תשתמש בבילבול על גלמיאו המסכנה!"אומר לרלטס בחוסר ביטחון מוחלט.