-
[QUOTE=KillerBee;1045004]
טוני וליאו
אתה ממשיכים לדבר לכם אבל מישהו קורא לכם למדורה, אתם הולכים אחריו ומגיעים למקום עם מלא אנשים ומדורה ענקית שבוערת בצבעים שונים, כמה ילדות מגישות לכם קערת מרק שמריח מצויין ואתם אוכלים אותו בכיף.
לפתע אדם על כיסא גלגלים שואל "מי הכין את המרק הנפלא הזה?!" ואיזה ילדה אומרת שהיא, ילד אחד קם ושואל ילד אחר משהו, שניהם נראים דיי מופתעים ומרוגזים, שאר החניכים ממשיכים לאכול לא עושים שום דבר מיוחד, איזה יצור מוזר דמוי פיה בא אלייכם ושואל אותכם "מה תרצו לשתות?"[/QUOTE]
"אממ... יש מיץ תפוזים?" אשאל אותו בחוסר ריכוז,אתרכז בשני הילדים המרוגזים ואסתכל על טוני "טוני שמע שני הילדים האלה נראים לי כעוסים,ונראה לי שכדאי לעזור להם... אני הולך לעזור להם,אם אתה רוצה אז תצטרף" אגיד לו ואלך אליהם "ילדים אתם נראים לי כועסים,קרה משהו?" אשאל את שני הילדים.
-
[quote=KillerBee;1045004]טוני וליאו
אתה ממשיכים לדבר לכם אבל מישהו קורא לכם למדורה, אתם הולכים אחריו ומגיעים למקום עם מלא אנשים ומדורה ענקית שבוערת בצבעים שונים, כמה ילדות מגישות לכם קערת מרק שמריח מצויין ואתם אוכלים אותו בכיף.
לפתע אדם על כיסא גלגלים שואל "מי הכין את המרק הנפלא הזה?!" ואיזה ילדה אומרת שהיא, ילד אחד קם ושואל ילד אחר משהו, שניהם נראים דיי מופתעים ומרוגזים, שאר החניכים ממשיכים לאכול לא עושים שום דבר מיוחד, איזה יצור מוזר דמוי פיה בא אלייכם ושואל אותכם "מה תרצו לשתות?"[/quote]
[B]"לא הייתי מתנגד לאיזו כוס של מיץ תפוזים עם קרח..." אומר לאיש,[/B]
[B]"תגיד אתה עובד פה?" אשאל את האיש על הכיסא גלגלים,[/B]
[B]'מקום יפה... אבל מעניין על מה הילדים האלו מתווכחים...' אחשוב לעצמי ואסתכל על הילדים.[/B]
-
סוקרלוס
אתה מתחיל ללכת לכיירון ואתה צועק לכולם שלוסינדה היא שקרנית, מייק מצדד בך ולוסינדה אומרת לכם שתביאו הוכחות אם אתם כל כך בטוחים, מייק אומר "סוקרלוס הכין את זה, הוא גם זוכר את המתכון את יודעת אותו? את אמורה לדעת!" לוסינדה נותרת ללא מילים וחוזרת למקום שלה, כולם מוחאים לכם כפיים על המרק הטעים שהכנתם וכיירון אומר לך "מה דעתך ללמד אותנו איך להכין את זה ולתת לנו ירקות כמו אלה שקטפתם ואני אתן לך פרס?" הוא שואל, אתם רואים שילדים מתחילים לזרוק אוכל למדורה בלי סיבה נראית לעין וילד אחד מתחיל להיות אדום ולעוף ליד וכולם מתלחששים לידו, כירון רץ לשם מבלי לחכות לתשובה שלך.
ליאו
אתה מבקש מיץ תפוזים ומקבל כוס עם מיץ טעים, מודה לפיה שבינתיים עוברת לטוני "אני הולך לראות מה עם הלדים האלה" אתה אומר לטוני ומתחיל ללכת אליהם אבל אתה לא רואה אותם כבר, בינתיים הם הספיקו להגיע לאיש על כיסא הגלגלים, אתה מתיישב איפה שאתה היות ואתה לא מוצא את טוני או את פרסי. אתה רואה שכולם זורקים אוכל למדורה בלי סיבה ומחליט להצטרף, כל מי שזורק אוכל לאש מבקש משאלה או מתפלל להורה האל שלו, רק אתה לא יודע מה לעשות ולפני שאתה זורק אתה מתחיל להרגיש מוזר, משהו אדום עוטף אותך ואתה מרגיש חזק יותר.
אתה מרחף בשמיים כמה שניות ואז יורד לאדמה ברכות, אתה רענן יותר והחושים שלך התחדדו, סמל של חרב אדומה נצרב כמו קעקוע על הזרוע שלך. אתה שומע לחשושים מהצדדים שלך "ארס... בן ארס... אני לא מאמין..." ודברים מתחילים להסתדר לך בראש.
טוני
אתה שותה את המיץ שלך ונהנה מכל רגע, זה ממש מיץ טוב!
אתה מתחיל ללכת ופתאום מרגיש חולשה, הכוח שלך ירד בהרבה, ההילה שלך נעלמה אבל משהו אומר לך שתוכל להסתדר לבד.
אתה ממשיך לאיש אבל הוא כבר מול הילד ההוא שזוהר באור אדום.... כולם מתחילים להתלחשש סביבו ואתה נכנס ישר למהומה, אתה קולט "צלקת" אדומה בצורת חרב על הזרוע שלו.
-
[QUOTE=KillerBee;1045462]סוקרלוס
אתה מתחיל ללכת לכיירון ואתה צועק לכולם שלוסינדה היא שקרנית, מייק מצדד בך ולוסינדה אומרת לכם שתביאו הוכחות אם אתם כל כך בטוחים, מייק אומר "סוקרלוס הכין את זה, הוא גם זוכר את המתכון את יודעת אותו? את אמורה לדעת!" לוסינדה נותרת ללא מילים וחוזרת למקום שלה, כולם מוחאים לכם כפיים על המרק הטעים שהכנתם וכיירון אומר לך "מה דעתך ללמד אותנו איך להכין את זה ולתת לנו ירקות כמו אלה שקטפתם ואני אתן לך פרס?" הוא שואל, אתם רואים שילדים מתחילים לזרוק אוכל למדורה בלי סיבה נראית לעין וילד אחד מתחיל להיות אדום ולעוף ליד וכולם מתלחששים לידו, כירון רץ לשם מבלי לחכות לתשובה שלך.
[/QUOTE]
"מייק למה עם זורקים דברים למדורה בלי סיבה?ולמה כירון ברח?"אשאל את מייק בציפיה לתשובה שלו.
-
[QUOTE=KillerBee;1045462]ליאו
אתה מבקש מיץ תפוזים ומקבל כוס עם מיץ טעים, מודה לפיה שבינתיים עוברת לטוני "אני הולך לראות מה עם הלדים האלה" אתה אומר לטוני ומתחיל ללכת אליהם אבל אתה לא רואה אותם כבר, בינתיים הם הספיקו להגיע לאיש על כיסא הגלגלים, אתה מתיישב איפה שאתה היות ואתה לא מוצא את טוני או את פרסי. אתה רואה שכולם זורקים אוכל למדורה בלי סיבה ומחליט להצטרף, כל מי שזורק אוכל לאש מבקש משאלה או מתפלל להורה האל שלו, רק אתה לא יודע מה לעשות ולפני שאתה זורק אתה מתחיל להרגיש מוזר, משהו אדום עוטף אותך ואתה מרגיש חזק יותר.
אתה מרחף בשמיים כמה שניות ואז יורד לאדמה ברכות, אתה רענן יותר והחושים שלך התחדדו, סמל של חרב אדומה נצרב כמו קעקוע על הזרוע שלך. אתה שומע לחשושים מהצדדים שלך "ארס... בן ארס... אני לא מאמין..." ודברים מתחילים להסתדר לך בראש.[/QUOTE]
אחשוב בכובד ראש על הלחשושים 'אז אני בן של ארס.. אל המלחמה' אגיד בשמחה ואסתכל על הקעקוע הצרוב על הזרוע שלי. 'אני חייב למצוא את טוני או את פרסי.. או למרות שאני לא כל כך מת על זה את מדריכת ביתן ארס אני חייב לספר על זה למישהו' אגיד לעצמי בהתרגשות ואסקור את הילדים סביב המדורה,אנסה להסתכל ולחפש פרצוף מוכר.
-
[QUOTE=KillerBee;1045462]סוקרלוס
ליאו
אתה מרחף בשמיים כמה שניות ואז יורד לאדמה ברכות, אתה רענן יותר והחושים שלך התחדדו, סמל של חרב אדומה נצרב כמו קעקוע על הזרוע שלך. אתה שומע לחשושים מהצדדים שלך "ארס... בן ארס... אני לא מאמין..." ודברים מתחילים להסתדר לך בראש.[/QUOTE]
[B]אחי למה לא הגבת לי?[/B]
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1046456][B]אחי למה לא הגבת לי?[/B][/QUOTE]
שכחתי והוספתי, סליחה שלא הגבתי הרבה זמן....
-
[quote=KillerBee;1045462]טוני
אתה שותה את המיץ שלך ונהנה מכל רגע, זה ממש מיץ טוב!
אתה מתחיל ללכת ופתאום מרגיש חולשה, הכוח שלך ירד בהרבה, ההילה שלך נעלמה אבל משהו אומר לך שתוכל להסתדר לבד.
אתה ממשיך לאיש אבל הוא כבר מול הילד ההוא שזוהר באור אדום.... כולם מתחילים להתלחשש סביבו ואתה נכנס ישר למהומה, אתה קולט "צלקת" אדומה בצורת חרב על הזרוע שלו.[/quote]
[B]"מה אתה?... מי אתה?..." אני שואל בחולשה את היחד ומסתכל על הצלקת שלו,[/B]
[B]'מעניין מה קרה לי... אני מרגיש חלש...' אני חושב לעצמי ומחכה לתשובה של הילד.[/B]
-
טופס הרשמה:
כינוי בפורום:
שם במשחק: ניקולאס("ניקו") מנלאוס וולקן
אופי: סקרן מאוד, בעל לב טוב, חשדן ובעל סבלנות גדולה
פירוט מראה: גובה ממוצע, שרירים דיי מפותחים(כיאה לבן הפייסטוס), שיער שחור קצר, צלקת דיי גדולה מגיל 3 שמתחילה טיפה מעל הפה ומסתיימת מעט מתחת, תמיד הולך עם מכנסיים רחבים וטי שירט קצרה.
רקע: ניקו נולד בשנת 1986(לפחות לפי מה שמספרת הדודה שלו), אימו של ניקו מתה כשילדה אותו ומאז הוא חיי עם דודתו. ניקו תמיד היה הילד המנודה לא משנה אם הוא היה מצליח או עוזר הוא אף פעם לא היה זוכה לשבחים או לתודות, הוא גדל כזאב בודד רק הוא וקופסת הכלים שלו. ניקו היה מוכשר מאוד והיה בונה צעצועים מדהימים אבל לאף אחד לא היה אכפת, הוא תמיד היה שומר אותם לעצמו ומשחק איתם לבד אחרי הצהריים כשכולם היו במגרש ושיחקו אחד עם השני. בגיל 11 ניקו הכיר ילדה אחת היא הייתה "שונה" מהשאר היא חיבבה אותו ודאגה לו, הוא אהב אותה. בגיל 12 ניקו והילדה(ששמה הוא דיאנה) הלכו ברחוב ופגשו חבורת ילדים מהכיתה הילדים הוליכו אותו שולל וגרמו לו לחשוב שהם רוצים לשחק איתו אבל בעצם הם רק עשו לו רע, כשניקו הבין את זה הוא התעצבן ופתאום יצא מגופו גל אש גדול ופגע בגופה של חברתו דיאנה והיא נעלמה, ניקו לא הפסיק לבכות ימים שלמים. מאז אותו המקרה ניקו בקושי מדבר וכבר לא בוטח באנשים.
הורה אל: הפייסטוס
הערות, בקשות, סגידות לשה"ם: יאמי
-
ניקו רשום, רקע נחמד אבל תזכור אתה לא יכול לעשות את זה כלומר לא יודע...
מאוחר יותר היום אני אערוך את ההודעה הזאת לתגובה לכולם, תנסו לא להתחכך אחד עם השני יותר מידי [b][u]כרגע[/u][/b] מהסיבה הפשוטה שזה מקשה עליי ותאמינו או לאו גם עליכם...
ניקו
אתה נודד לך ביער ומסתכל סביב בעודך חושב 'כאן אני יכול להיות לבד!' אתה מוציא את אחד הצעצועים שלך, הליקופטר שעף למרחק מטר בלי מנוע או סוללות, משחק איתו קצת.
לפתע אתה רואה כלב שחור דיי גדול שבא עלייך הוא נראה כמו רואה גרמני קטן והוא "מבקש" שתלטף לו את הראש, נראה שהוא די אוהב אותך.
אחרי כמה זמן של טיול (הכלב עוקב אחרייך) אתם מוצאים גבעה שיש לידה עץ ענק שעליו תאמין או לא שומר דרקון, על העץ קשור צעיף זהוב ומוזר.
ואתה מתקדם למקום עם העץ.
אתה רואה שהדרקון מתכונן לתקוף את הכלב שבא אלייך אבל הוא מתחבא מאחורייך כמו גור מסכן, מה תעשה?
סוקרלוס
אתה שואל את מייק למה הם זורקים דברים למדורה והוא עונה לך "זה מנחה כלומר מתנה לאלים! וכיירון לא ברח הוא הולך לבדוק מה עם הילד הזה ששמה בוא נלך!"
הוא אומר ואתם הולכים לילד ששוכב על הרצפה אבל אז מתרומם ואתם רואים טבעות אדומות כמו צמידים מסביב לפרק כף היד שלו. "וואו!" אומר מייק
ליאו
אתה סוקר את הילדים אבל לפני שאתה מספיק לעשות משהו פרץ אנרגייה חזק מגיע אלייך ואתה רואה שני צמידים אדומים בוהקים מוקפים בברק על פרקי כף היד שלך, אתה מרגיש חזק בהרבה!
אתה ממשיך לסקור את הילדים ורואה את פרסי שנראה בפרצוף לא כל כך מופתע כמו השאר, קלאריס שנראית דיי עצבנית וטוני שנעלמה ההילה השחורה שלו והוא נפל על הברכיים, כנראה זה מה שחיזק אותו בהרבה. למי תבחר ללכת (תוכל גם לקרוא את התגובה של טוני, תנסה לא ללכת אליו)
טוני
אתה מסתכל על הילד ומבחין שזה אותו אחד שהיה איתך, אז אתה לא שואל אותו מי הוא.
אתה נופל על הברכיים שלך בגלל החולשה שבאה עלייך אבל מתאושש מהר וחוזר לקום, האיש שדיבר מקודם מפזר את כולם ואתה הולך לביתן 2 ביתן האדס.
אתה נרדם ופתאום אתה באותו עולם שהיית עם ניקו.
מה תעשה?
-
[quote=KillerBee;1052623]טוני
אתה מסתכל על הילד ומבחין שזה אותו אחד שהיה איתך, אז אתה לא שואל אותו מי הוא.
אתה נופל על הברכיים שלך בגלל החולשה שבאה עלייך אבל מתאושש מהר וחוזר לקום, האיש שדיבר מקודם מפזר את כולם ואתה הולך לביתן 2 ביתן האדס.
אתה נרדם ופתאום אתה באותו עולם שהיית עם ניקו.
מה תעשה?[/quote]
[B]'וואו, זה מוזר...' אני חושב לעצמי,[/B]
[B]"הלו!!! יש פה מישהו?" אני צועק ומסתכל לצדדים לחפש אנשים[/B]
-
[QUOTE=KillerBee;1052623]סוקרלוס
אתה שואל את מייק למה הם זורקים דברים למדורה והוא עונה לך "זה מנחה כלומר מתנה לאלים! וכיירון לא ברח הוא הולך לבדוק מה עם הילד הזה ששמה בוא נלך!"
הוא אומר ואתם הולכים לילד ששוכב על הרצפה אבל אז מתרומם ואתם רואים טבעות אדומות כמו צמידים מסביב לפרק כף היד שלו. "וואו!" אומר מייק
[/QUOTE]
"מה זה הטבעות האלו מייק?"אשאל את מייק בהפתעה ואז אוסיף:"מה הטבעות עושים מייק? הם נותנים כוח?"
-
[quote]ניקו
אתה נודד לך ביער ומסתכל סביב בעודך חושב 'כאן אני יכול להיות לבד!' אתה מוציא את אחד הצעצועים שלך, הליקופטר שעף למרחק מטר בלי מנוע או סוללות, משחק איתו קצת.
לפתע אתה רואה כלב שחור דיי גדול שבא עלייך הוא נראה כמו רואה גרמני קטן והוא "מבקש" שתלטף לו את הראש, נראה שהוא די אוהב אותך.
אחרי כמה זמן של טיול (הכלב עוקב אחרייך) אתם מוצאים גבעה שיש לידה עץ ענק שעליו תאמין או לא שומר דרקון, על העץ קשור צעיף זהוב ומוזר.
ואתה מתקדם למקום עם העץ.
אתה רואה שהדרקון מתכונן לתקוף את הכלב שבא אלייך אבל הוא מתחבא מאחורייך כמו גור מסכן, מה תעשה?
[/quote]
אני מוציא את ההליקופטר הנחמד שלי ומטיל אותו לכיוון הדרקון,
מרים את הכלב בשתי ידיים מדבר אליו ואומר תוך כדי ריצה:
"אל תדאג קירבי(ככה הייתי רוצה לקרוא לו זה קיצור של קרברוס =]) אני אביא אותך למקום בטוח"
אני רץ לכיוון העץ עם הסרט ומתחבא מאחוריו.
-
[b][u]טוני[/u][/b]
אתה צועק בעולם ואף אחד לא עונה לך.
אחרי כמה זמן שאתה משוטט לך בלא מעש אתה שומע נביחה מוכרת, זה ריינו הכלב הענק!
אתה רואה אותו ליד דמות שדומה קצת לניקו אבל לא בדיוק יש לו זקן וחלוק שחור שנראה עמוק כמו החלל.
אתה בוהה בו קצת ואז הוא אומר "שלום טוני, זה אני האדס אבא שלך" באדישות מוחלטת בלי להניד אפעף
[b][u] סוקרלוס[/u][/b]
[QUOTE]התגיבה הזאת הייתה נורא מעצבנת איזה המשך אתה מצפה שאני אתן לך, וכאילו אתה מת לעצבן את ה"שותף שלך"?
כשתצאו למסע אני לא אשמור אלייך אם מישהו ינסה להרוג אותך, ואם אתה מת אין דרך חזרה!
תערוך את התגובה שלך במידי[/QUOTE]
תזכור את הציטוט!
------------------
אתה בא לשאול משהוא אבל אז כיירון מפזר אותכם ואתם הולכים לביתן שלכם לישון. אתה נרדם בקלות בלי צורך בתרסיס וקם ליום חדש, מה תרצה לעשות?
[b][u]ניקו[/u][/b]
הדרקון קצת מוסח מההליקופטר ומנסה לירות בו אש, ההליקופטר מצליח להתחמק בתימרונים מוזרים מרוב היריות אבל לבסוף נפגע.
אתה עובר מאחורי העץ וגם קירבי איתך מילל מעט, ההתנהגות שלו לגמרי לא דומה להתנהגות של כלב בוגר, אתה יודע כי היית עם כמה כלבים בוגרים ברחוב בעודך נדדת באזור.
לפתע אתה מרגיש נגיעה של אצבע בגב שלך ואתה ישר קופץ ומפיל את הנער או ליתר דיוק נערה שהייתה מאחורייך.
יש לה עיניים כחולות כמו הים ושיער בלונדיני, היא הולכת עם ג'ינס מעצבים, חולצה כתומה שכתוב עליה מחנה החצויים ונעלי הליכה.
אתה בוהה בה כמה זמן אבל היא פוצחת בתגובה הגיונית למדיי "מה אתה מסתכל עליי כמו מפגר תעזור לי לקום!"
-
[QUOTE]ניקו
הדרקון קצת מוסח מההליקופטר ומנסה לירות בו אש, ההליקופטר מצליח להתחמק בתימרונים מוזרים מרוב היריות אבל לבסוף נפגע.
אתה עובר מאחורי העץ וגם קירבי איתך מילל מעט, ההתנהגות שלו לגמרי לא דומה להתנהגות של כלב בוגר, אתה יודע כי היית עם כמה כלבים בוגרים ברחוב בעודך נדדת באזור.
לפתע אתה מרגיש נגיעה של אצבע בגב שלך ואתה ישר קופץ ומפיל את הנער או ליתר דיוק נערה שהייתה מאחורייך.
יש לה עיניים כחולות כמו הים ושיער בלונדיני, היא הולכת עם ג'ינס מעצבים, חולצה כתומה שכתוב עליה מחנה החצויים ונעלי הליכה.
אתה בוהה בה כמה זמן אבל היא פוצחת בתגובה הגיונית למדיי "מה אתה מסתכל עליי כמו מפגר תעזור לי לקום!"
[/QUOTE]
:love::love::love: אני מתנצל בפניה וקם מהר כדי להציע לה עזרה,
אחרי שהיא קמה אני שואל "מחנה החצויים? מה זה הדרקון המטומטם הזה ולמה הוא הפחיד את הכלב שלי?". אחרי זה אני בודק מה קורה עם קרבי ומנסה לעודד אותו