-
[quote=Meganium;1069002][COLOR=Black]טוב... אני רוצה קודם כל להתנצל על זה שלא הגבתי! פשוט הייתי חייב עוד שני שחקנים בשביל להמשיך את המשחק כי במשחק כמו שלי שאין בו כל כך הרבה שחקנים אז חשוב לי שאתם תהיו פחות או יותר באותו המקום.
בכל מקרה כפיצוי אני מכין לכם איוונט שהפרטים עליו ייחשפו בהמשך..[/COLOR]
[COLOR=Black][U][B]האריסון-[/B][/U]
אתה עונה לה בשלילה שאתה לא מכיר עוד מאמנים שהתחילו את מסעם היום,היא נאנחת ומחזירה את פרליגיטור לפוכדור שלו.
לפתע סקרנות מתמלאת בך ואתה מתחיל לשאול אותה "למה את צריכה מאמנים מתחילים? כמה את צריכה?".
בדיוק שהיא באה לפתח את פיה אתה ממהר לומר "העיר צ'יריגוב ממש כאן, נלך לשם, את חכי באיזור המפגש ואני ילך למרכז הפוקימונים! זה מקום מצויין לחפש מאמנים מתחילים!".
היא מחייכת, "זה באמת רעיון טוב! אני מציע שנלך למרכז הפוקימונים!" אומרת ונסה בהתלהבות ואתם מתחילים ללכת.
תוך כדי ההליכה היא עונה לך על שאלתך הקודמת, "לא.. אני צריכה רק מאמן אחד".
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=DarkRed][/COLOR][/quote]
"אההה אוקיי.." אומר לה ואחשוב לעצמי בסקרנות 'מממ.. מעניין מה הקטע בדיבור הסותר הזה שלה, לרגע מחפשת כמה שיותר מאמנים ולאחר מכן צריכה אחד בלבד.."
כשנגיע לעיר אוביל ואכנס אל המרכז, ולאחר מכן אחכה לראות מה או מי נמצא שם!
-
[COLOR="Black"][U][B]האריסון-[/B][/U]
"אההה אוקיי.." אתה עונה לה ומתחיל לחשוב על חוסר ההחלטיות שלה.
אתה מסתכל על מרכז הפוקימונים הקטן הנמצא בעיר ורואה [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=76751995.png][img]http://www.up2me.co.il/images/76751995.png[/img][/url] שעומדת מאחורי דלפק ומטפלת בפוקימונים של מאמנים.
[url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=76751995.png][img]http://www.up2me.co.il/images/76751995.png[/img][/url] שמדברת עם שני מאמנים ולבסוף אתה מבחין ב- [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=76751995.png][img]http://www.up2me.co.il/images/76751995.png[/img][/url] שנראית די מבואסת ואוחזת נייר רישום בידה.
אתה מביט על ונסה והיא מתחילה לדבר עם מאמנים.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Green"][U][B]נוקו-[/B][/U]
אני לא הבאתי תמונה שלהם בשביל שתשתמשי בפוקידע שלך ותזהי אותם! ולא תקפת במתקפת חרק אז למה רשמת חרק?
"אוקי.." את מאשרת את דבריו ומוציאה את הפוקימונים שלך.
את מדריכה אותם בתוכנית שלך והם יוצאים לדרך.
וורמפל וטריקו יורים את המתקפות שלהם על פוקימון הילד אך הוא מצליח לקפוץ ולהתחמק מהמתקפות.
לאחר מכן הם פונים לפוקימון השני,וורמפל משגר במהירות לכיוונו של הפוקימון חוט דביק שמצליח לפגוע בו,לאחר מכן טריקו מתקיף במקפה מהירה ומצליח להדוף אותו כמה מרים אחורה.
"נינקדה תחתוך את החוט עם שריטה! נוזליף קליע זרעים על וורמפל!" אומר האיש ומחייך חיוך רשע.
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][U][B]קודאק-[/B][/U]
אתם תוכלו להיפגש.. אבל בגלל שכל אחד ממכם הוא במחוז אחר אז זה יקרה רק במשימות מיוחדות.
"בידוף תשתמש בבלימה על מנת להסיט את שינקס ממסלולו! להב חפירה במהירות! בידוף לאחר מכן תשתמש בנהמה כדיי להרתיע אותו ושלהב יצילח לתקוף!" אתה מורה על הפוקימונים שלך.
בידוף נעמד תשוש מהמתקפה ויוצא במרדף אחר שינקס,שינקס שהניח שבידוף כבר מעולף נחבט על ידו ומתגלגל על הרצפה,בינתיים צ'ימצ'אר מתחפר באדמה.
שינקס העצבני מסתכל על בידוף ורץ אליו אך בידוף נוהם "ביי!!!" בחוזקה שעוצר את שינקס.
לאחר מכן להב יוצא מהאדמה וחובט בשינקס בחוזקה,שינקס נופל על הקרקע ומתעלף! זוג הסטארלים מריעים על הניצחון ובידוף נראה מאוד מרוצה מהקרב הראשון שלו!
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Meganium;1069366][COLOR="Black"][U][B][COLOR="Green"][U][B]נוקו-[/B][/U]
אני לא הבאתי תמונה שלהם בשביל שתשתמשי בפוקידע שלך ותזהי אותם! ולא תקפת במתקפת חרק אז למה רשמת חרק?
"אוקי.." את מאשרת את דבריו ומוציאה את הפוקימונים שלך.
את מדריכה אותם בתוכנית שלך והם יוצאים לדרך.
וורמפל וטריקו יורים את המתקפות שלהם על פוקימון הילד אך הוא מצליח לקפוץ ולהתחמק מהמתקפות.
לאחר מכן הם פונים לפוקימון השני,וורמפל משגר במהירות לכיוונו של הפוקימון חוט דביק שמצליח לפגוע בו,לאחר מכן טריקו מתקיף במקפה מהירה ומצליח להדוף אותו כמה מרים אחורה.
"נינקדה תחתוך את החוט עם שריטה! נוזליף קליע זרעים על וורמפל!" אומר האיש ומחייך חיוך רשע.
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][U][B][/COLOR][/QUOTE]
"אוקי וורמפל יריית חוט על העץ ותרזיק תחבל טירקו גם אתה תחזיק תחבל ותנדנדו לעץ שתגיעו לעץ כול פעם שהוא תוקף תתחבאו בעץ ולאחר מכן קליע זרעים ועוקץ רעל על שניהם! ולאחר מכן וורמפל יירית חוט על שניהם וטריקו צא במתקפה מהירה וחבטה אל שניהם!" אני קוראת ומחייכת ולאחר מכן בודקת את שני הפוקימונים בפוקדע
-
לפני שאת אומרת לפוקימונים שלך את השלב הבא את פותחת את הפוקידע לקבל עוד מידע.
את מזהה את הפוקימון דמוי הילד בנאזליף "נאזליף-נאזליף חי בתוך יערות,הוא משתמש בעלה שעל ראשו בשביל לזמזם שירים להנאתו".
את מכוונת את הפוקידע על הפוקימון השני "נינקדה-פוקימון עכביש האדמה,הנינקדות חיים מתחת לאדמה ולא נחשפים הרבה למה שקורה בחוץ,הוא מרגיש את הסביבה בעזרת זוג האנטנות על ראשו במקום בעיניו מכיוון שהוא עיוור" הפוקידע נכבית
וורמפל מביט סביב ומחפש אחר עץ,אך אתם בתוך עיירה ולכן העצים מעטים,לכן וורמפל רץ לכיוון עץ בודד שנמצא כמה מטרים ממנו,בינתיים נינקדה חותך את החוט שנדבק אליו, "מתקפת חול!" צועק הבחור ובעוד שוורמפל הגיע לעץ נינקדה מפזר עליו חול שמעכב אותו,הוא מתגבר על החול ויורה חוט לאחד מענפי העץ אך נפגע מקליע הזרעים של נאזליף.
טריקו המהיר רץ ומטפס על העץ בעזרת החוט.
טריקו יורה מטר של קליע זרעים על נאזליף ומצליח לפגוע,וורמפל יורה עוקצי רעל מהירים שפוגעים בנינקדה.
"חושבת שהתוכנית הקטנה שלך תעבוד? אל תשכחי שגם נאזליף יודע איך להשתמש עם עצים" אומר לך האיש בחיוך זדוני."תטפס על העץ ותשתמש בכדור צל מטווח קרוב! נינקדה תטפס גם אתה ותשתמש בחבטות זעם!" קורא הבחור.
מה תעשי?[/COLOR]
-
[QUOTE=Meganium;1069397][COLOR="Green"][U][B]נוקו-[/B][/U]
לפני שאת אומרת לפוקימונים שלך את השלב הבא את פותחת את הפוקידע לקבל עוד מידע.
את מזהה את הפוקימון דמוי הילד בנאזליף "נאזליף-נאזליף חי בתוך יערות,הוא משתמש בעלה שעל ראשו בשביל לזמזם שירים להנאתו".
את מכוונת את הפוקידע על הפוקימון השני "נינקדה-פוקימון עכביש האדמה,הנינקדות חיים מתחת לאדמה ולא נחשפים הרבה למה שקורה בחוץ,הוא מרגיש את הסביבה בעזרת זוג האנטנות על ראשו במקום בעיניו מכיוון שהוא עיוור" הפוקידע נכבית
וורמפל מביט סביב ומחפש אחר עץ,אך אתם בתוך עיירה ולכן העצים מעטים,לכן וורמפל רץ לכיוון עץ בודד שנמצא כמה מטרים ממנו,בינתיים נינקדה חותך את החוט שנדבק אליו, "מתקפת חול!" צועק הבחור ובעוד שוורמפל הגיע לעץ נינקדה מפזר עליו חול שמעכב אותו,הוא מתגבר על החול ויורה חוט לאחד מענפי העץ אך נפגע מקליע הזרעים של נאזליף.
טריקו המהיר רץ ומטפס על העץ בעזרת החוט.
טריקו יורה מטר של קליע זרעים על נאזליף ומצליח לפגוע,וורמפל יורה עוקצי רעל מהירים שפוגעים בנינקדה.
"חושבת שהתוכנית הקטנה שלך תעבוד? אל תשכחי שגם נאזליף יודע איך להשתמש עם עצים" אומר לך האיש בחיוך זדוני."תטפס על העץ ותשתמש בכדור צל מטווח קרוב! נינקדה תטפס גם אתה ותשתמש בחבטות זעם!" קורא הבחור.
מה תעשי?[/COLOR][/QUOTE]
"וורמפל תשתמש בירי חוט הכי טוב שלך! שיעטוף את הכדור ותגרום לחוט ולכדור להגיע לעבר נינקדה ושהוא יעוף ללמטה! טריקו תעזור לו לכוון! לאחר מכן וורמפל תשתמש בעוקץ רעל ותעטוף אותו בחוטים לאחר מכן טריקו תעיף אותם לעבר כול שני הפוקימונים ואז קליע זרעים!" אני קוראת לעברם ואז מנסה להלחיץ אותו אם החיוכים שלי שיגרמו לו לחשוב שיש לי תכניקה שתגרום לו להפסיד על בטוח
-
את אומרת לוורמפל לטוות חוט שיעצור את כדור הצל,אך נאזליף לא משגר אותו עדיין!.
נאזליף מטפס במיומנות רבה ומגיע לטריקו ווורמפל בעוד נינקדה משתמש בשני הצבתות שלו כדי לטפס.
נאזליף יורה כדור צל מטווח קרוב וורמפל לא מצליח לשגר מספיק חוט ובעקבות כך הכדור פוגע בטריקו וורמפל וגורם לפיצוץ קל.
וורמפל קם תשוש ומפתיע את נאזליף בעוקצי רעל שפוגעים בחוזקה בנאזליף שנופל מהעץ.
לפתע נינקדה פוגע בטריקו בחבטות זעם חזקות,הוא נחבט באחד הענפים ומשליח את נינקדה מהעץ בעזרת קליע זרעים
כל הפוקימונים תשושים עם יתרון קל לאיש המסתורי...
מה תעשי?[/COLOR]
-
"אוקי אני מאמינה בכם מהר תשתמשו בעוקץ רעל וקליע זרעים בשיא החוזקה! קדימה אנחנו יוכלים לנצח אותו בקלות!" אני קוראת וטיפה חוששת אך לא מראה את זה
-
[quote=Meganium;1069366][COLOR=darkorange][U][B]קודאק-[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=darkorange]אתם תוכלו להיפגש.. אבל בגלל שכל אחד ממכם הוא במחוז אחר אז זה יקרה רק במשימות מיוחדות.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"בידוף תשתמש בבלימה על מנת להסיט את שינקס ממסלולו! להב חפירה במהירות! בידוף לאחר מכן תשתמש בנהמה כדיי להרתיע אותו ושלהב יצילח לתקוף!" אתה מורה על הפוקימונים שלך.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]בידוף נעמד תשוש מהמתקפה ויוצא במרדף אחר שינקס,שינקס שהניח שבידוף כבר מעולף נחבט על ידו ומתגלגל על הרצפה,בינתיים צ'ימצ'אר מתחפר באדמה.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]שינקס העצבני מסתכל על בידוף ורץ אליו אך בידוף נוהם "ביי!!!" בחוזקה שעוצר את שינקס.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]לאחר מכן להב יוצא מהאדמה וחובט בשינקס בחוזקה,שינקס נופל על הקרקע ומתעלף! זוג הסטארלים מריעים על הניצחון ובידוף נראה מאוד מרוצה מהקרב הראשון שלו![/COLOR]
[COLOR=darkorange]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"אוקיי...פוכדור..צא!" אקרא לאזרוק על שינקס פוכדור,במידה והוא לא יילכד מהראשון אזר וק אליו עוד עד שייתפס.
לאחר מכן אתקדם לכיוון הסטארלי כשבידוף מאחרוריי,"תגידו..אחד מכם רוצים להצטרף אלינו? אנחנו רוצים להיות חזקים! ונראה לי שאתם הסטארלים הכי חזקים באזור!" אומר בהתלהבות.
-
תצטטי את ההמשך.
"אוקי אני מאמינה בכם מהר תשתמשו בעוקץ רעל וקליע זרעים בשיא החוזקה! קדימה אנחנו יוכלים לנצח אותו בקלות!"
את מעודדת את הפוקימונים שלך.
הם מתחילים לשגר את המתקפות שלהם לעבר היריבים שלהם.
"נאזליף כדור צל ונינקדה תתחמק בעזרת חפירה!" אומר האיש ונאזליף משגר לכיוון עוקצי הרעל ששוגרו אליו כדור צל שחוסם את העוקצים ופוגע בחוזקה בוורמפל,הוא נופל מהעץ ומתעלף.
בינתיים נינקדה מתחפר במהירות באדמה,טריקו יורה קליע זרעים על נאזליף,פוגע בו ומחליש אותו עוד יותר.
"תתכונני להפסיד..נינקדה תגיח מהקרקע בשריטה ונאזליף כדור צל!!" צועק האיש.
מה תעשי?[/COLOR]
"אוקיי...פוכדור..צא!" אתה אומר וזורק על שינקס פוכדור ושינקס נכנס אליו.
בינתיים אתה ניגש לסטארלים ומציע להם להצטרף אליך,אך הם עונים בשלילה ומתעופפים משם.
בינתיים אתה מסתכל על הפוכדור של שינקס ורואה שהוא נתפס..
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=Meganium;1069501]
[COLOR=darkorange][U][B]קודאק-[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=darkorange]"אוקיי...פוכדור..צא!" אתה אומר וזורק על שינקס פוכדור ושינקס נכנס אליו.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]בינתיים אתה ניגש לסטארלים ומציע להם להצטרף אליך,אך הם עונים בשלילה ומתעופפים משם.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]בינתיים אתה מסתכל על הפוכדור של שינקס ורואה שהוא נתפס..[/COLOR]
"יופי!עכשיו בואו נלך למרכז האימוץ שבעיר הבאה!" אומר ואחזיר את הפוקימונים שלי לפוכדורים.
אגש לפוכדור של שינקס ואלחש "אתה תהיה הכי טוב.." ואכניס אותו לכיסי.
אתחיל ללכת למרכז הפוקמונים לרפא את הפוקימונים שלי וגם שהאחות ג'ואי תאמר לי איפה מרכז באימוץ.
-
[QUOTE=Meganium;1069501][COLOR="Green"][U][B]נוקו-[/B][/U]
"נאזליף כדור צל ונינקדה תתחמק בעזרת חפירה!" אומר האיש ונאזליף משגר לכיוון עוקצי הרעל ששוגרו אליו כדור צל שחוסם את העוקצים ופוגע בחוזקה בוורמפל,הוא נופל מהעץ ומתעלף.
בינתיים נינקדה מתחפר במהירות באדמה,טריקו יורה קליע זרעים על נאזליף,פוגע בו ומחליש אותו עוד יותר.
"תתכונני להפסיד..נינקדה תגיח מהקרקע בשריטה ונאזליף כדור צל!!" צועק האיש.
מה תעשי?[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"אוקי טריקו תקפוץ ללמעלה למעל העץ וקח תוכל להתחמק בכך שתהיה גבוהה וכדור צל לא מגיע גבוהה אלה נופל למטהולבינתיים תשתמש בקליע זרעים על נאזליף שנינקדה מגיח מהקרקע הוא לא יפגע בך כי אתה על העץ והוא לא יוכל, לבינתיים תשתמש בעוד קליע זרעים אליו כשהוא יגיח מהקרקע בשיא העוצמה! קדימה תשתמש אחר כך אל שניהם בקליע זרעים בשיא השיא של הכוח!" אני קוראת נלחצת טיפה ואז נרגעת ומחזירה כמובן את וורמפל "עבדתה מעולה" אני אומרת ושמה תפוקדור שלו בחגורה\תיק\כיס
-
את מעט נלחצת,ומדריכה את טריקו על המהלך הבא שלו.
נאזליף מרים את ידיו,ובין ידיו נוצר כדור אפל ושחור שאותו הוא משגר לטריקו,טריקו בנס מצליח להתחמק.
טריקו חוזר אל העץ ויורה מפיו קליע זרעים שפוגע בנאזליף התשוש.
בינתיים נינקדה מגיח מהקרקע וקופץ לגובה לטריקו ומתכונן לשרוט אותו.
אך טריקו מתאמץ מאוד ויורה עליו קליע זרעים חזק מאוד שמטיח בחוזקה את נינקדה על הרצפה,נינקדה מתעלף לאחר כמה רגעים.
את מחזירה את וורמפל לפוכדור ושמה אותו בתיק.
"אוקי..נאזליף תטפס על העץ תוך כדי שאתה משתמש בעלי טער! אחר כך עוד כדור צל!" אומר הבחור ונאזליף ממהר לכיוון העץ.
מה תעשי?[/COLOR]
אתה מחזיר את הפוקימונים שלך לפוכדורים שלהם ולוקח את הפוכדור של שינקס ומכניס אותו לתיק, "אתה תהיה הכי טוב.." אתה לוחש.
אחרי כמה דקות של הליכה אתה רואה בניינים גבוהים ושומע רעש עירוני.
הגעת לעיר ג'ובילייף! אתה מסתכל על העיר נרגש מאוד מהפעם הראשונה שלך פה,אתה מחפש את מרכז הפוקימונים ונכנס אליו,אתה מרפא את הפוקימונים שלך ושואל על בית האימוץ, האחות ג'וי מסתכלת עליך בעיניים זורחות, "אתה באמת רוצה לאמץ?" שואלת בסקרנות..
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Meganium;1069512][COLOR="Green"][U][B]נוקו-[/B][/U]
את מעט נלחצת,ומדריכה את טריקו על המהלך הבא שלו.
נאזליף מרים את ידיו,ובין ידיו נוצר כדור אפל ושחור שאותו הוא משגר לטריקו,טריקו בנס מצליח להתחמק.
טריקו חוזר אל העץ ויורה מפיו קליע זרעים שפוגע בנאזליף התשוש.
בינתיים נינקדה מגיח מהקרקע וקופץ לגובה לטריקו ומתכונן לשרוט אותו.
אך טריקו מתאמץ מאוד ויורה עליו קליע זרעים חזק מאוד שמטיח בחוזקה את נינקדה על הרצפה,נינקדה מתעלף לאחר כמה רגעים.
את מחזירה את וורמפל לפוכדור ושמה אותו בתיק.
"אוקי..נאזליף תטפס על העץ תוך כדי שאתה משתמש בעלי טער! אחר כך עוד כדור צל!" אומר הבחור ונאזליף ממהר לכיוון העץ.
מה תעשי?[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"אוקי טריקו שהוא מטפס הוא לא יכול לעשות דבר אז קליע זרעים אליו לא רק כדי לפגוע אלה כדי גם להפיל אותו! ולאחר מכר קליע זרעים על הכדור צל ואז עוד קליע זרעים אל נאזליף! ועל העלי טער שיעופו אל נאזילף! לאחר מכן עוד ירי קליעים נוסף ואחרון בשיא העוצמה אליו!" אני קוראת ומחייכת
-
טריקו מחכה שנאזליף יתחיל לטפס על העץ,וכך הוא עושה.
הוא מחכה בציפייה על העץ עד שנאזליף מגיע אליו ומתחיל לטפס,טריקו מנצל את המצב ומשתמש בקליע זרעים,אך נאזליף מטפס מסביב לעץ ומתחמק ותוך כדי משגר לטריקו עלי טער אך טריקו מתחמק מהם.
נאזליף מגיע מאחוריי טריקו ומשגר מידיו כדור צל שמפיל אותו מהעץ על הרצפה.
"עכשיו זה הסוף שלך..הטריקו הזה יהיה שלי!" אומר הבחור בזדוניות.
"טריקו תקום!" את צועקת אליו ומתחננת,מקווה שיקרה נס.
"תסיים את זה עם כדור צל!" אומר הבחור.
נאזליף מכין את כדור הצל אך קורה משהו!
טריקו קם,הוא מסתכל על נאזליף ומתחיל לזהור בגופו,זוהר לבן שמגיע מהשמש לגופו של טריקו,אחרי כמה רגעים טריקו עומד כמו חדש, "טריקו!!" הוא קורא בקול ומשגר לכיוון של נאזליף קליע זרעים חזק ומהיר שפוגע בו,כדור הצל מתפוצץ בידיו והוא חוטף נזק כפול,הוא נופל מהעץ ומתעלף.
טריקו למד סינטזה!
ניצחת!
מה תעשי?[/COLOR]
-
[quote=Meganium;1069512]
[COLOR=darkorange][U][B]קודאק-[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=darkorange]אתה מחזיר את הפוקימונים שלך לפוכדורים שלהם ולוקח את הפוכדור של שינקס ומכניס אותו לתיק, "אתה תהיה הכי טוב.." אתה לוחש.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]אחרי כמה דקות של הליכה אתה רואה בניינים גבוהים ושומע רעש עירוני.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]הגעת לעיר ג'ובילייף! אתה מסתכל על העיר נרגש מאוד מהפעם הראשונה שלך פה,אתה מחפש את מרכז הפוקימונים ונכנס אליו,אתה מרפא את הפוקימונים שלך ושואל על בית האימוץ, האחות ג'וי מסתכלת עליך בעיניים זורחות, "אתה באמת רוצה לאמץ?" שואלת בסקרנות..[/COLOR]
"כן..לעזור לפוקימונים שאיבדו את מאמניהם.." אומר ואשאל "אז איפה זה?" ואחריי שהיא תאמר אתחיל ללכת לבניין האימוץ.
כשאכנס אבדוק בפוקדקס על הפוקימונים הקיימים.