-
[QUOTE=the New World;1074393][B][COLOR="Red"]ג'ון
איזייק אומר לך " האמת שאין לי מושג. ראלסט וזורא יוכלים להיות בכול מחוז .אז פשוט תצטרך לחפש אותם איפה שתעבור.יש סיכוי שתצליח לפגוש אותם וגם ללכוד אותם.אני מבין שאין לך עוד שאלות אז בי ובהצלחה לך במעשיך ". אתה יוצא מהמעבדה של אייזיק עם סנוראט שלך.אתה וסנוראט מסתובבים בעיר ומתחילים לחפש ראלסט זכר או זוראה.לאחר חיפוש קל בעיר אתה רואה משהו זז מאוחרי פחי הזבלאתה בודק מה זה ורואה שמאחורי הפחי זבל נמצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/280.png[/IMG] ראלסט מטונף באשפה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אבדוק את ראלטס הזה בפוקידע ואם הוא בן אגיד לסנוראט: "סנוראט תשתמשי אליו בניב קרח במהירות!"
ואם זה בת אמשיך במסע עם סנוראט בשמחה בחיפוש זוראה או ראלטס בן.
-
[quote=the New World;1074390]
[B][COLOR=green]קודאק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ליט זז במהירות ומצליח להתחמק מן פצצת העל קולי של מגנטון.ליט משתמש בערפיח.הוא מוציא מהפה שלו ערפיח שמכסה את כול הזירה.מגנטון לא רואה כלום בתוך הערפיח הזה.ליט מנצל את היתרון שיש בידו ומשתמש בילבול על מגנטון.מגנטון לא רואה כחום ולכן לא מתחמק.הבילבול פוגע במגנטון ומבלבל אותו.מגנטון חושב שהקיר הוא ההאויב ודופק את עצמו בקיר עד שמתעלף.הערפיח נעלם. אומרים לך " כנס לדלת הבאה שמולך " [/COLOR][/B][/quote]
"בסדר.." אומר ואז אקח את הפוקדקס שלי שהוא גם מרפא,וארפא את ליטוויק וגם את אוניקס..
לאחר מכן אכנס לדלת הבאה מעט בחשש..
-
[COLOR="Green"]קודאק
אתה לוקח את הפוקידע שלך ומוציא את אוניקס.בעזרת הפוקידע שלך אתה מרפא את אוניקס ואת ליטוויק.אתה מחזיר את אוניקס לקלף ושם את הפוקידע בכיסך.אתה פותח את הדלת ומגיע לחדר חדש עם ליטוויק שלך. קול אומר לך " האתגר השני שלך הוא להביס פוקימון עם היכולת של אחדש מפוקימוניך ". מולך מופיעה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/303.png[/IMG] מאוביל נקבה.[/COLOR]
[B][COLOR="Red"]
ג'ון
אתה מוציא את הפוקידע שלך. הפוקידע שלך אומר , הראלסט שמולך הוא מין זכר " . אתה שמח שהראלסט שמולך הוא זכר ולא נקבה.סנורט מיד תוקפת את ראלסט בניב קרח.ראלסט מתחמק מניב הקרח של סנוראט עם שיגור שלו.סנוראט לא מוותרת והיא תוקפת פעם נוספת בניב קרח את ראלסא.ראלסט הפעם לא מצליח להתחמק מניב הקרח והופך לקרח.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=the New World;1074415][B][COLOR="Red"]
ג'ון
אתה מוציא את הפוקידע שלך. הפוקידע שלך אומר , הראלסט שמולך הוא מין זכר " . אתה שמח שהראלסט שמולך הוא זכר ולא נקבה.סנורט מיד תוקפת את ראלסט בניב קרח.ראלסט מתחמק מניב הקרח של סנוראט עם שיגור שלו.סנוראט לא מוותרת והיא תוקפת פעם נוספת בניב קרח את ראלסא.ראלסט הפעם לא מצליח להתחמק מניב הקרח והופך לקרח.[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אבדוק את היכולת של ראלטס בפוקידע ואז אזרוק לעברו את הקלף כדי שהוא יתפס.
-
[QUOTE=the New World;1074279][B][COLOR="Red"]דארן
אתה קורא לאוניקס להתרכז בג'יודוד שמתגלגל לעברו. אוניקס משתמש בזנב ברזל ומחכה לרגע המתאים בלחבוט עם זנבו. הוא מוצא את הרגע המתאים וחובט בג'יודוד עם זנב הברזל שלו.זנב הברזל של אונייקס חזק מאוד שהוא מעיף הרחק הרחק את ג'יודוד.נמאמן אומר לך " הקרב נגמר ניצחון טכני לך .אז ביי אני הולך למצוא את הג'יודוד האבוד שלי שאוניקס שלך העיף לי ". המאמן מתחיל לרוץ לכיון שג'יודוד עף[/COLOR][/B]
][/QUOTE]
אני צוחק בחוזקה, ניגש לאוניקס ומלטף אותו [עד כמה שזה אפשרי], "עבודה טובה מאוד." אני אומר לו בחיוך, ומחזיר אותו לקלף התפיסה.
אני ממשיך יחד עם צ'ארמנדר לכיוון העיר הראשונה.
-
[quote]סטיב
אקסיו משתמש בזעם דרקון על הג'יודוד שמתגלגל לעברו. זעם דרקון יוצא מהפה של אקסיו ועף לעבהר ג'יודוד.ג'יודוד לא מצליח להתחמק מזעם הדרקון של אקסיו ונפגע די קשה.אקסיו מתחיל לרוץ לעבר ג'יודוד. כשהוא קרוב לג'יודוד הוא משתמש עליו בשריטה. השריטה פוגעת בג'יודוד אך לא ממש משפיעה עליו. ג'יודוד משתמש במכת חול על אקסיו. הוא מתחיל להעיף חול על אקסיו שלך.[/quote]
"תשתמש בזעם דרקון עליו אקסיו כל עוד הוא מעיף עליך חול!" אומר לאקסיו בתקווה שזה יצליח "לאחר מכן תפעיל את היכולת שלך!"
-
[QUOTE]
ג'ק
אתה ומגבי נכנסים לאזור דינות המוות. לאחר הליכה קצרה בדינות המוות אתה מרגיש שאתה שוקע.אתה רואה שאתה לכוד בחול טובעני.מגבי מנסה להציל ותך אך לא מצליח.מגבי משתמש בגחלת על החול.הגחלת מרתיעה את החול ואז אתה מצליח לצאת מהחול טובעני.באופק אתה רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/95.png[/IMG]אוניקס שמתקרב אלכם .הפוקידע שלך מתחיל לדבר"אוניקס פוקימון אבן האדמה.היכולת שלו נקראת פירוק-הוא יכול לפרק את האבנים שמחברות את גופו ולתקוף את האויב בעזרתם."[/QUOTE]
אומר בביטחון: "אוניקס אה אני צריך עוד פוקימון למסע אז.. מגבי תשתמש בבילבול על אוניקס וכשיהיה מבולבל תתקוף בגחלת".
-
[QUOTE=the New World;1074321][B][COLOR="Black"]קלמן
פוינרד רץ וקופץ מעל סנדרשו שמתגלגל לעברו.סנדרשו מתחיל להתגלגל לכיון שבו נמצא פוינרד.פוינרד משתמש בשריטה על סנדרשו.השריטה פוגעת בסנדרשו וגם דוחפת אותו.השריטה פוגעת בו קצת.פוינרד משתמש בציפורן מתכת שלו על סנדרשו.סנדרשו מנסה להתחמק אך הוא לא מצליח להתחמק מן ציפורן המתכת של פוינרד ונפגע קשה.לאחר כמה שניות סנדרשו מתעלף על הקרקע.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"מצויין פוינרד,כל הכבוד!" אומר לפוינרד בשמחה ואתן לו כיף. "זה הניצחון הראשון שלנו יחד!" אומר בגאווה ומיד אסתכל על המשך הדרך. "טוב כדאי שנשיג עוד פוקימונים לצוות שלנו. בוא נלך לחפש" אומר ואמשיך ללכת איתו בסקרנות בהמשך הדרך תוך חיפוש אחר פוקימונים.
-
[quote=the New World;1073623][B][COLOR=red]ג'יסון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]קוא אומר לך " אם כך אז בהצלחה במסע שלך רק תזכור כשתגיע לעיר הראשונה במחוז 6 דבר עם אייזיק. ". אתה מודה לקוא על הסברים שהוא נן לך ועל החפצים שנתן לך.אתה לוקח את כול החפצים ושם אותם בכיסך.אתה יוצא מהמעבדה שלו קצת בעצב בגלל שכדור הארץ נהרס. אתה מתחיל ללכת לעבר העיר הראשונה במחוז 6. לאחר 5 דקות של הליכה מולך מופיע שלט שכתוב עליו " דינות המוות - חיים פה אוניקס וסטיליקס מסוכנים. מי שעובר פה שיזהר".[/COLOR][/B][B][COLOR=red] [/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לעצמי: "וואו, אם אני יתפוס אחד מהם יהיה לי פוקימון אבן או ברזל, אני חייב אחד מהם", אני הולך שם אבל נזהר שאם אני יראה אותם כדי להלחם מולם, שאני מכין לקרב כבר את טאפיג ואת כל הציוד שלי.
-
[quote=the New World;1074415][COLOR=green]קודאק[/COLOR]
[COLOR=green]אתה לוקח את הפוקידע שלך ומוציא את אוניקס.בעזרת הפוקידע שלך אתה מרפא את אוניקס ואת ליטוויק.אתה מחזיר את אוניקס לקלף ושם את הפוקידע בכיסך.אתה פותח את הדלת ומגיע לחדר חדש עם ליטוויק שלך. קול אומר לך " האתגר השני שלך הוא להביס פוקימון עם היכולת של אחדש מפוקימוניך ". מולך מופיעה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/303.png[/IMG] מאוביל נקבה.[/COLOR]
[/quote]
"טוב..שוב אני צריך אותך ליט,אז ליטוויק תשתמש בגחלת לעברו! ואז עם הוא מנסה להתחמק תשלח בלבול במהירות!" אומר לו ואז אסתכל לקלף התפיסה ואומר "אל תדאג חבר,אני אלחם גם איתך.."
לאחר מכן אחשוב 'מעניין מה היכולת של מאוויל..'
-
[QUOTE=the New World;1074279][B][COLOR="Green"]בר
מיס משתמש ביללבול על הספירו.הספירו לא מצליח להתחמק מהבילבול של מיס.הבילבול פוגע בבספירו וגורם לו להיות מבולבול מאוד. מיס משתמש בצוות כפול. הוא משכפל את עצמו 7 ואז זז במקום כדי לבלבל עוד יותר את ספירו המבולבל.ספירו רואה זאת ומתבלבל עוד יותר. ספירו תוקף בניקור אך הוא פוגע בעצמו עם מתקפת הניקור שלו.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"כל הכבוד מיס תמשיך ככה, תעשה עוד יותר תנועות כאלה, ותמשיך עם הצוות הכפול ותסגור מעגל סביבו שיבלבל אותו עוד יותר, ואז פגיעה ישריה עם כדור צל, בכל הכוח" אגיד למיס
-
[B][COLOR="Green"]בר
מיס משתמש בצוות כפול. הוא משכפל את עצמו 10 פעמיים.עם כול כפילו הוא יוצר מעגל גדול סביב ספירו כדי לבלבל אותו.לאחר מכן כול כפילי מיס משתמש בכדורי צל.הם מעיפים כדורי צל לעבר ספירו.ספירו לא מצליח להתחמק מכול כדורי הצל ונפגע מהם קשה.ספירו מתמוטט על האדמה ומתעלף.כול כפילו של מיס נעלמים זה אחרי זה אחחרי שספירו התעלף.מיס שמח שניצח בקרב.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]קודאק
אתה מחליט לבחור שוב בליט שיעזור לך להביס את מאוויל.ליט יוצא לקרב.הוא מיד תוקף בגחלת את מאוויל.גחלת יוצאת מליט ועפה הישר למאוביל.מאוביל משתמש בפה שיש לה על הראש כדי לאכול את הגחלת.ליט תוקף בבילבול את מאוביל אך היא מתחמקת מזה. הפוקידע שלך אומר " היכולת של מאוביל פה הרוע.הפה של ראשה יכול לאכול כול סוג של מתקפה חזקה וגם חלשה.לאחר שהא אוכל מאבויל מתחזקת מהקפה של היריב "[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]
ג'יסון
אתה מחליט להיכנס לתוך דינות המוות עם טפיג שלך.שניכם נכנסים לתוך דינות המוות ומתחילים ללכת בדינות.לאחר הליכה של כמה דקות שאתם לא פוגשים באף אוניקס או סטיליקיס.אתם רואים חול טובעני מולכם.אתה מחליט לעקוף אותומסביב.אתם עוקפים את החול הטבעני מסביב. לאחר שאתם עוקפים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/95.png[/IMG] אוניקס שמתקרב אלכם .הפוקידע שלך מתחיל לדבר"אוניקס פוקימון אבן האדמה.היכולת שלו נקראת פירוק-הוא יכול לפרק את האבנים שמחברות את גופו ולתקוף את האויב בעזרתם."[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]קלמן
אתה שמח מאוד שפםוינרד ניצח את הפוקימון הראשון שהוא נלחם נגדו.אתה והואא נותנים כיף לשני.אחרי זה שניכם מתחילים ללכת ומחפשים תוך כדי הליכה פוקימונים שפוינרד ילחם נגדהם. לאחר הליכה קצרה אתם פוגשים ב[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/595.png[/IMG] ג'ולטיק. הפוקידע שלך אומר " גולטיק פוקימון חרק החשמל. יכולת הקטנה- גולטיק יכול להקטין את גופו עד לגודל של חלקיק קטן של תא "[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'ק
מגבי תוקף בבילבול את אוניקס שמולך.מגבי שולח מכת בילבול לעבר אוניקס.אוניקס לא מצליח להתחמק מהבילבול.הבילבול פוגע בו ומשפיע עליו.אוניקס כרגע מבולבל. מגבי מנצל זאת שאוניקס מבולבול ותוקף אותו בגחלת.אוניקס לא מתחמק ישירות מהגחלת אלה סופג אותה.הגחלת גורמת לאוניקס פצע קטן מגופו. אוניקס יוצא ממצב בילבול ותוקף מיד בזנב ברזל את מגבי שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]סטיבן
אקסיו משתמש בזעם דרקון כשג'יודוד מעיף עליו חול.ג'יודוד לא מצצליח להתחמק מן זעם הדרקון של אקסיו ונפגע קצת.לאחר מכן אקסיו משתמש ביכולת שלו ניב להב.הבניבים שלו גדלים עד שהופכות לחרבות. ג'יודוד גם הוא משתמש ביכולת שלו.קוצים גדלים עליו.ג'יודוד מתגלגל לעבר אקסיו.אקסיו חוסם את התקפה של ג'יודוד עם ניבו.אקסיו מעיף את ג'יודוד.ג'יודוד נופל וחוטף מכה חזקה אך לא מפסיד. עוד 2 פעמים שישמוש יכולת.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]דארן
אתה שמח שאוניקס ניצח את המאמן.אתה ניגש ואז מלטף את ראשו של אוניקס.אוניקס מתכופף כדי שתוכל ללטף את ראשו.לאחר מכן אתה מחזיר אותו לקלף. אתה וצ'ארמנדאר ממשיכים ללכת לעבר העיר הקרובה.לאחר 2 דקות אתם יוצאים מדינות המוות ומגיעים לעיר מתכתי. בעיר יש המעבדה של אייזיק. חנות וקרב אגדי.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]ג'ון
אתה מוציא את הפוקידע ובודק את היכולת של ראלסט. הפוקידע אומר " היכולת של ראלסט נקראת דיבור מעולם אחר. הוא יכולן לזמן רוחות מעולם אחר שיעזרו לו בקרב". אתה זורק את קלף התפיסה לעבר ראלסט.קלף התפיסה כולא אותו ומכניס אותו לתוכו.ראלסט נתפס.הקלף חוזר אליך.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=the New World;1075958][B][COLOR="DarkRed"]ג'ון
אתה מוציא את הפוקידע ובודק את היכולת של ראלסט. הפוקידע אומר " היכולת של ראלסט נקראת דיבור מעולם אחר. הוא יכולן לזמן רוחות מעולם אחר שיעזרו לו בקרב". אתה זורק את קלף התפיסה לעבר ראלסט.קלף התפיסה כולא אותו ומכניס אותו לתוכו.ראלסט נתפס.הקלף חוזר אליך.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"תפסתי ראלטס איזה כיף לי..." אגיד בשמחה ואז אמשיך עם סנוראט לחפש זוראה בסביבה.
-
[B][COLOR="Red"]ג'ון
אתה שמח שתפסת ראלסט כמו שרצית.אתה וסנוראט מתחילים להסתובב בעיר אחר זורא.אתם הולכים ברחובות העיר ולא מוצאים אף זורא שמסתובב בעיר.אתה לא מוותרים ואתםשוב מסתובבים בעיר אחר חיפוש זורא אך שוב אתם לא מוצאים אף זורא.אתם כבר מתאישים מהחיפוש אחר זורא.אתם עומדים מול בניין שעליו יש פוסטר של " קרב אגדי -קרב שבו תוכלו להלחם נגד אגדי. אם זה חלום חייכם כנסו לבניין"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=the New World;1075970][B][COLOR="Red"]ג'ון
אתה שמח שתפסת ראלסט כמו שרצית.אתה וסנוראט מתחילים להסתובב בעיר אחר זורא.אתם הולכים ברחובות העיר ולא מוצאים אף זורא שמסתובב בעיר.אתה לא מוותרים ואתםשוב מסתובבים בעיר אחר חיפוש זורא אך שוב אתם לא מוצאים אף זורא.אתם כבר מתאישים מהחיפוש אחר זורא.אתם עומדים מול בניין שעליו יש פוסטר של " קרב אגדי -קרב שבו תוכלו להלחם נגד אגדי. אם זה חלום חייכם כנסו לבניין"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"קודם צריך לרפאות את הפוקימונים שלי...' אחשוב לעצמי ואז ארפא את הפוקימונים שלי ואז אכנס בשמחה לקרב האגדי הזה.