-
[QUOTE=LordAbizi;1123829]
דוד
אתה עובר בכיכר המרכזית של פלאטיום, ומוצא את השלט עם הסימבול "יציאה מן העיר". אתה הולך בכיוון השלט עד שאתה יוצא מן העיר פלאטיום.[/QUOTE]
אני שורק לעצמי מנגינה עליזה והולך לי באיטיות. אני נזכר שעוד לא ראיתי את הפוקימון הראשון שלי, למרות שאני יודע כמובן איך הוא נראה. אני לוקח את הפוקרשת שלו מתיקי ופותח אותה "תגיד שלום, מאצ'ופ" אני אומר.
-
[quote=LordAbizi;1123829]דניס
אתה עובר בכיכר המרכזית, והולך בכיוון השלט עם הסימבול "יציאה מהעיר". אתה כעבור זמן קצר יוצא מן העיר. אתה מתחיל ללכת לכיוון צ'ארלוגם, ובדרכך אתה נקרה בהופיפ.
[/quote]
"איזה מתקפות אתה יודע?" אשאל את לארביטר ואשגיח על הופיפ בחצי עין שלא יברח
-
[QUOTE=LordAbizi;1122820]לי
אתה יורד מהדרך, ומתיישב בצד ויושב קצת. כעבור זמן מה אתה מרגיש שהעייפות ברגליך נעלמה, ואתה מוכן לצאת שוב.
[/QUOTE]
אני קם על רגללי וממשיך ללכת בדרך לעיר לצ'רולגם
-
דוד
מאצ'ופ בוהה בך מעט, ולא כל כך מבין את מהות הפקודה, שכן היא מוזרה בעליל עבורו.
דניס
באיזו מן שפה אתה רוצה שהוא יענה לך? ועכשיו אתה גם בטח תנסה לשלוח אותו על עץ שידגים את כל מה שהוא יודע, וגם זה לא יעבוד, כי זה כמו להגיד לך בתור בן אדם "תעשה את כל תנועות הגוף האפשריות שלך". הפוקימון יודע רק מתקפות טריוויאליות (הסבר בדף הראשי).
לי
למה אינך מגיב במשחק השני?
--
אתה הולך עוד זמן מה, וסוף סוף מגיע לשלט "כניסה לעיר" המיוחל, ואתה נכנס אל צ'ארלוגם. אתה מרגיש רעב-מה, שכן לא אכלת דבר מאז הבוקר.
-
[QUOTE=LordAbizi;1124504]דוד
מאצ'ופ בוהה בך מעט, ולא כל כך מבין את מהות הפקודה, שכן היא מוזרה בעליל עבורו.
[/QUOTE]
אני בוחן את הפוקימון שלי ואז אומר לו "היי מאצ'ופ, אני המאמן שלך מהרגע, אני ב-ט-וח שנהיה חברים טובים, נכון?" אני לא מצפה לתגובה מהפוקימון, אפילו חיוך לא נראה לי מתאים לפוקימון קשוח כזה. בכל אופן אני מרגיש שאני די מחבב אותו גם כמו שהוא.
-
[QUOTE=LordAbizi;1124504]
לי
למה אינך מגיב במשחק השני?
--
אתה הולך עוד זמן מה, וסוף סוף מגיע לשלט "כניסה לעיר" המיוחל, ואתה נכנס אל צ'ארלוגם. אתה מרגיש רעב-מה, שכן לא אכלת דבר מאז הבוקר.[/QUOTE]
מצער לא שמתי לב שהגבת
-------------------------------------------
אני מתחיל לשווט ברחבות העיר ותוך כדי אחפש לי מקום ול שאוכל לאכול בו משהו זול
-
[QUOTE=LordAbizi;1122820]
מייק
אתה אוסף את פוקימוניך וממשיך ללכת. כעבור זמן מה אתה מגיע לעיר ורידיוס-אנטום. אתה מבחין שהשמש כבר מתחילה לרדת, ועוד כמה שעות תתחיל לשקוע. עוד אתה שם לב שאתה רעב, שכן מאז הבוקר לא אכלת דבר.
[/QUOTE]
"טוב, העיר השנייה, הנה אני בא." אני אומר בחיוך והולך אל העיר. כשאני מגיע אני הולך לכיכר העיר ומחפש סמל של פונדק כדי לישון ולאכול משהו.
-
[quote=LordAbizi;1124504]דניס
באיזו מן שפה אתה רוצה שהוא יענה לך? ועכשיו אתה גם בטח תנסה לשלוח אותו על עץ שידגים את כל מה שהוא יודע, וגם זה לא יעבוד, כי זה כמו להגיד לך בתור בן אדם "תעשה את כל תנועות הגוף האפשריות שלך". הפוקימון יודע רק מתקפות טריוויאליות (הסבר בדף הראשי).[/quote]
"לארביטר תשרוט את הופיפ!" אגיד ללארביטר "אח"כ תשתמש במתקפת גוף ותטיח בו את גופך!"
*אם אי אפשר מתקפת גוף אז דחיפה, כמובן..*
-
דוד
אתה אומר את דבריך למאצ'ופ, ומאצ'ופ מגיב באופן שאתה לא כל כך מבין. עם זאת, התגובה שלו לא נראית עויינת, ואתה עדיין חי מכל מקום, אז אתה יכול לפרש שהתגובה הזו הייתה הסכמה בשפת גוף שאינה מוכרת לך.
לי
אתה הולך בדרך אל הכיכר המרכזית, ומוצא איזו מסבאה באחד הרחובות
מייק
לישון? זה רק אמצע היום.
--
אתה עובר ברחובות ורידויוס-אנטום עד לכיכר המרכזית. אתה בודק את השלטים, ומוצא שיש מספר שלטים המובילים למסבאות \ פונדקים. הואיל ומבחינתי אין שום הבדל, אז יש פונדק אחד, ומסבאה אחת.
דניס
מבחינתי דחיפה שקול לחבטת גוף. מה ההבדל?
--
לארביטר רץ אל הופיפ, קופץ ושורט אותו. הופיפ מופתע מהמתקפה ולכן אינו מספיק להתגונן מחבטת הגוף של הופיפ. הופיפ גולש מטה על גבי הרוח ודוחף את לארביטר.
-
[quote=LordAbizi;1124726]
דניס
מבחינתי דחיפה שקול לחבטת גוף. מה ההבדל?
--
לארביטר רץ אל הופיפ, קופץ ושורט אותו. הופיפ מופתע מהמתקפה ולכן אינו מספיק להתגונן מחבטת הגוף של הופיפ. הופיפ גולש מטה על גבי הרוח ודוחף את לארביטר.[/quote]
בדחיפה משתמשים רק בכתפיים, בחבטת גוף בהכל, גם חבטת גוף יותר חזקה מדחיפה..
---
"תתקוף אותו בנשיכה כל עוד הוא קרוב אליך!" אורה ללארביטר
---
לגבי הנשיכה, גם אם אין לו שיניים הוא יכול לנשוך [נראלי שיש לו כי יש לטירניטר אבל אני לא בטוח] ואם אתה לא יודע גם נגיד ציפורים אמיתיות, שאין להם שיניים מסוגלות לנשות
-
[QUOTE=LordAbizi;1124726].
לי
אתה הולך בדרך אל הכיכר המרכזית, ומוצא איזו מסבאה באחד הרחובות
/QUOTE]
אני נכנס למסאה ומחפש שם אוכל שאוכל לאכול
-
[QUOTE=LordAbizi;1124726]דוד
אתה אומר את דבריך למאצ'ופ, ומאצ'ופ מגיב באופן שאתה לא כל כך מבין. עם זאת, התגובה שלו לא נראית עויינת, ואתה עדיין חי מכל מקום, אז אתה יכול לפרש שהתגובה הזו הייתה הסכמה בשפת גוף שאינה מוכרת לך.
[/QUOTE]
אני מגרד מאחורי ראשי במבוכה 'אולי טעיתי? לא היה עדיף לקחת מישהו חמוד יותר?' אני חושב. לאחר כמה רגעים של מחשבה אני מתעשת "קדימה מאצ'ופ, בוא נלך" אני מסמן לו בעזרת תנועה בראשי לבוא אחרי ומתחיל לצעוד לכיוון העיר וירדיוס-אנטום.
-
דניס
אם אתה אומר, אני מתייחס בעיבוד שלי של הקרב לדחיפה ולחבטת גוף כאל אותה מתקפה בדיוק.
ואין בעיה עם נשיכה.
--
לארביטר מנצל את הקרבה בינו לבין הופיפ, ותופס חלק ממנו בין שיניו. הופיפ נאבק, ומתחיל להצליף עם העלה שעל ראשו כמה פעמים בלארביטר עד שלארביטר עוזב.
לי
אתה נכנס למסבאה. הואיל ועכשיו זו אינה שעת שיא, יש שולחנות פנויים, אך יש שולחנות שיש בהם אנשים (אתה יכול לבחור לאיזה אתה רוצה ללכת).
דוד
המממ... יש לזה יתרון וחסרון. מצד אחד הוא מבזבז כח בהליכה עכשיו, מצד שני זה גם סוג של אימון. מעניין.
--
אתם מתחילים ללכת בדרך המרכזית של פלאטיום-ורידיוס אנטום. אתם הולכים זמן מה ופוגשים פיג'י.
-
[QUOTE=LordAbizi;1125563]דניס
אם אתה אומר, אני מתייחס בעיבוד שלי של הקרב לדחיפה ולחבטת גוף כאל אותה מתקפה בדיוק.
ואין בעיה עם נשיכה.
--
לארביטר מנצל את הקרבה בינו לבין הופיפ, ותופס חלק ממנו בין שיניו. הופיפ נאבק, ומתחיל להצליף עם העלה שעל ראשו כמה פעמים בלארביטר עד שלארביטר עוזב.
[/QUOTE]
''לארביטר, תקוף בכדור צל כל עוד הוא קרוב אליך'' אורה ללארביטר
---
הוא יכול להשתמש בכדור צל, יש לו פה שמשם הוא תוקף, יש לו אופן ביצוע והיא דיי פשוטה למרות שהיא לטווח רחוק*
-
[QUOTE=LordAbizi;1125563]
לי
אתה נכנס למסבאה. הואיל ועכשיו זו אינה שעת שיא, יש שולחנות פנויים, אך יש שולחנות שיש בהם אנשים (אתה יכול לבחור לאיזה אתה רוצה ללכת).
.[/QUOTE]
אני אלך לשבת בשולחן בלי אנשים ואז אשב לי בנוח על הכיסא ואחכה למצרית שתגיע