-
[QUOTE=Real Spartan;1120580][COLOR=blue][B]תומר~דרייק הנרי-[/B] "בעמק הביצות הנשכחות, כמובן" הוא אומר "למרות שהם נמצאים בכל מקום, אבל הכי נפוצים בעמק הביצות הנשכחות".[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"בוא לעמק הביצות, אלא אם אתה מפחד" הוא אומר לך "אתה בא?"[/COLOR][/QUOTE]
"ברור שאני בא!" אומר בשמחה ואז אלך איתו לעבר עמק הביצות הנשכחות כדי לחסל את קבוצת רוצחי הנו"דים.
-
[quote=Real Spartan;1120560]
[COLOR=darkorange][B]אדם~ג'ייק בונד-[/B] אתה שואג, יצור מתעופף אחורה מהעוצמה של השאגה ונתקע באותו סלע שהרג את היצור הקודם.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]אתה מועך את היצור שהעפת עם כפתך אך הוא לא מת.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]הרגל שלך מרגישה רע יותר ויותר, כואב לך.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]היצור הגוסס שמעכת קודם מזנק עליך ונושך את החולצה הקרועה בחזך, שני היצורים האחרים עומדים במקום מחפים עליו.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
'אני לא מאמין מתי זה יגמר' אחשוב בכעס בזמן שאתלוש את היצור מהחולצה שלי ואעיף אותו לאוויר
"מצב הרגל שלי מחמיר אני חייב לעשות משהו" אגיד בכאב ואקרע את חולצתי מעליי ואקשור אותה לרגל כדי שתתפוס אותה
"אפשר להמשיך?!" אגיד בחיוך עייף ואתחיל לרוץ אל עבר שני היצורים שחיכו ואכה אותם חזק עם טפריי
"הפעם אני לא מרפה ממכם" אגיד באכזריות ואקרע את שני היצורים לשניים ואזרוק את החלקים לריצפה
"אוקיי מי הבא בתור?!" אשאג בכעס ותשישות בעודי מתנשף בחוזקה
-
[QUOTE=Real Spartan;1119995][COLOR=blue][B]
[COLOR=purple][B]עידן~ברי וולפר-[/B] *אתה כבר לא על תנאי חביבי, תמשיך להשקיע [=*[/COLOR]
[COLOR=#800080]"אי אפשר להתקדם לכפר" הג'ירף אומר.[/COLOR]
[COLOR=#800080]"הכפר מפורסם בהסוואה שלו, קוראים לו הכפר ווילד" הצפרדע מתחיל לענות על שאלותיך "כמעט כל חברי הכפר, כן... כמונו, אם תלך איתנו לא יעשו לך כלום".[/COLOR]
[COLOR=#800080]"פשוט לך איתנו" הג'ירף ממשיך "אנחנו לא יודעים איפה אבא שלך, אבל הוא לא כאן".[/COLOR]
[COLOR=#800080]"אני לא בטוח איך תחזור, אבל כשדינאקס ימות ושכל האבנים ישולבו, אני דיי בטוח שהכל יחזור לקדמותו" הצפרדע עונה על השאלה האחרונה שלך.[/COLOR]
[COLOR=#800080]מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
סליחה שלא הגבתי הרבה זמן...
~~~~~~~~~~~~~~~~
"אוקיי, עכשיו אתם צריכים להסביר לי עוד כמה פרטים קטנים... מה אלו האבנים? מי זה דינאקס? אם אתם רוצים שהוא ימות זאת אומרת שהוא עושה לכם רע?" אני שואל בסקרנות.
"רגע! זאת אומרת שהוא זה שגורם להכל?!" אני מופתע מהסקת המסכנות המהירה שלי.
-
[quote]עמית~קיבה ג'ונסון- "תכנס לבקתה הראשונה" ארוו אומר "שם תלמד להלחם בנשק על ידי לוחמים ותיקים".
מה תעשה?[/quote]
"תודה רבה ארוו!" אומר לארוו ואלך בשמחה אל הבקתה הראשונה.לאחר שאגיע לשם אחשוב לעצמי:"וואוו!סופסוף אלמד להילחם בצורה טובה!"
-
[quote=Real Spartan;1120560]
[COLOR=darkgreen][B]אלון~קודק סטורן-[/B] אתה תוקף את דניס אחרי שאתה מצליח לחמוק עם חרב מונפת.[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה מנחית אותה לכיוון יד שמאל של דניס והוא אומר "לא יעבוד לך פעמיים".[/COLOR]
[COLOR=#006400]הוא מזיז את היד ונותן לך מכה בבטן, אתה מרגיש בחילה ומקיא, למרות השריון.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"אתה בסדר?" הוא שואל אותך "כנראה נשמת לא נכון, קרה לי הרבה. או שנתתי מכה חזקה מדי- אני לא שולט בכוח שאני משתמש בו ביד שמאל".[/COLOR]
[COLOR=#006400]לפתע נכנס מנקה פיליפיני, מנקה את הקיא ויוצא לחדר הסמוך, מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"בסדר.." אומר,"מרגיש יותר טוב" אוסיף.
"נמשיך בקרב?" אשאל ואכוון את החרב לכיוון ראשו של דניס.
-
[quote=Real Spartan;1119995]
[COLOR=sienna][B]מור~דיויס ג'ונסון-[/B] "למרות שאני זקן ובטח לא מיומן..." המאסטר נאנח "אני מניח שזה אפשרי".[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]הוא תופס בידך ואתם משתגרים אל תוך ביקתה קטנה, שרואים כי היא מקום לאימונים עם נשק.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"תבחר נשק" המאסטר אומר "אנחנו מעדיפים בצבא שלנו להלחם עם נשקים לטווח קרוב, אז היום תלחם עם נשק קר".[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"תבחר נשק" הוא אומר ופותח מגירה מוסתרת בקיר העץ של הבקתה.[/COLOR]
[COLOR=sienna]אתה רואה שם:[/COLOR]
[COLOR=sienna]-חנית קצרה[/COLOR]
[COLOR=sienna]-חנית ארוכה[/COLOR]
[COLOR=sienna]-חרב סייף[/COLOR]
[COLOR=sienna]-חרב סמוראים[/COLOR]
[COLOR=sienna]-פגיון[/COLOR]
[COLOR=sienna]-סכין[/COLOR]
[COLOR=sienna]מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
"תן לי את חרב הסייפים!" אקרא בטון רציני ואחרי שאקבל אותה אצמיד אותה היישר לצווארו.
"אז..." אמלמל ואחייך סוג של חיוך מטורף, "שנתחיל?".
~~
סליחה שלא הגבתי הרבה תגובות אני בקושי בפורום בזמן האחרון
-
[B][COLOR=black]הבהרה- משתמש שלא ישקיע/לא יגיב כמעט/ייסתבך יותר מדי בתוך המשחק [יעני נגיד הרעים ייתפסו אותו והוא יהיה לכוד] מות ימות, אני צריך לדלל את כמות השחקנים במשחק XD[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#a0522d][/COLOR][/B]
[COLOR=sienna][B]מור~דיוויס ג'ונסון-[/B] *זה בסדר, אני מצפה שתהיה פעיל בחופש*[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"נתחיל" המסטר מעלים את החור השחור, הוא ממשיך לרחף באוויר אך בלי המערבולת שריחפה מאחוריו.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"אני אלחם חשוף" הוא אומר וזורק את חרבו הצידה "אל תדאג עורי חזק ולא יכול להחתך".[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"אני נותן לך להתחיל ראשון" הוא אומר בנינוחות, ועוצם את עייניו בריכוז.[/COLOR]
[COLOR=olive][B]אבי~ג'וני ג'ון-[/B] אתה הולך לטייל בהר באסיה, לפתע נמר שלג מזנק עליך, הוא רץ לידך, מפולת שלג מתקרבת![/COLOR]
[COLOR=#808000]זנבו מצליף בך ללא כוונה, אתה מסתחרר, מפחד לפתוח עינייו, אתה פותח את עינייך ואתה נח על שלג בפסגה של הר.[/COLOR]
[COLOR=#808000]אבל במקום אחר, שונה מההר שהיית עליו.[/COLOR]
[COLOR=#808000]נמר השלג לא נראה בסביבה, מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=blue][B]תומר~דרייק הנרי-[/B] אתה הולך לעמק הביצות הנשכחות עם האס, הוא מפלס את דרכו דרך הצמחייה העבותה ואתם יוצאים מהג'ונגל.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתם מגיעים למקום מוזר, מעורפל, מסתורי.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]קשה לך לראות דרך הערפל הכבד, ראיית היום שלך לא עוזרת לך במיוחד.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה מרגיש משהו סמיך ברגליך, אתה עומדים בתוך ביצה.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"עכשיו רק צריך למצוא נו"ד" האס אומר.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]*אם תגיב תגובה עניינית אני יותר מאשמח לתת לך המשך כיפי*[/COLOR]
[COLOR=red][B]עמית~קיבה ג'ונסון-[/B] "אין בעד מה" הוא דוהר משם בעוד אתה פונה לבקתה הראשונה.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה נכנס לבקתה, בתוך הבקתה עומד אדם עם לבוש מוזר מימי הביניים.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]הוא משריר כבוד בחדר, מחזיק מגן זהוב וחנית, על ראשו קסדה כהה ומכתפיו תלויה גלימה.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מה תעשה?[/COLOR]
[spoiler][IMG]http://img202.imageshack.us/img202/7765/teke3ba328.png[/IMG][/spoiler]
[COLOR=darkgreen][B]אלון~קודק סטורן-[/B] *תרשום גם באיזו צורה אתה מכה, כמו למשל דקירה או שריטה..*[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה דוקר לכיוון ראשו של דניס, הוא מתכופף ואתה פוגע בקסדה.[/COLOR]
[COLOR=#006400]דניס תוקף אותך עם חניתו לכיוון כף ידך בדקירה, מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=purple][B]עידן~ברי וולפר-[/B] "האבנים שייכים לטיטאנים, משיגים אותם מכל טיטאן בדרך שונה" הם מסבירים[/COLOR]
[COLOR=purple]"אמרנו לך כבר מי זה דינאקס, נוול מרושע שחזר מעולם המתים" הג'ירף עונה.[/COLOR]
[COLOR=#800080]"מאז ומתמיד יש סכסוך בין דארקניה לכפר ווילד" הצפרדע מסיים לענות לשאלות שלך "וכן, הוא אחראי לזה".[/COLOR]
[COLOR=#800080]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אדם~ג'ייק בונד-[/B] אתה מעיף את היצור הגוסס לאווייר, הוא נהפך לאבקה וסיא צועק "לא!"[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]סיק רצה אל האבקה בעודה ממלמלת לעצמה "סוף סוף... הפעם דינאקס יהיה מרוצה... לא עוד כישלון..."[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]הוא אוספת את האבקה ונעלמת לתוך האפלה, שאר היצורים בעקבותיה.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote]תומר~דרייק הנרי- אתה הולך לעמק הביצות הנשכחות עם האס, הוא מפלס את דרכו דרך הצמחייה העבותה ואתם יוצאים מהג'ונגל.
אתם מגיעים למקום מוזר, מעורפל, מסתורי.
קשה לך לראות דרך הערפל הכבד, ראיית היום שלך לא עוזרת לך במיוחד.
אתה מרגיש משהו סמיך ברגליך, אתה עומדים בתוך ביצה.
"עכשיו רק צריך למצוא נו"ד" האס אומר.
*אם תגיב תגובה עניינית אני יותר מאשמח לתת לך המשך כיפי*[/quote]
"רוצה שאני אפליץ אס?" אשאל את אס ואז אגחך, "סתם אמרתי זאת." אומר כדאי שהוא לא יעיף אותי ממנו ואז אחפש בכול שיח, בכול עץ, בכול מקום מישהו מקבוצת רוצחי הנו"דים כדי לשסע לו את הגרון עם הציפורניים החדות שלי.
-
[B][COLOR=#000000]הבהרה- משתמש שלא ישקיע/לא יגיב כמעט/ייסתבך יותר מדי בתוך המשחק [יעני נגיד הרעים ייתפסו אותו והוא יהיה לכוד] מות ימות, אני צריך לדלל את כמות השחקנים במשחק XD[/COLOR][/B]
[COLOR=blue][B]תומר~דרייק הנרי-[/B] אתה מתכוון לחפש נו"דים אך שם לב שאתה נמצא בשממה של נוזל סמיך, ביצה.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתם לפתע רואים מעין יצור ירוק רץ לו שם באופק, אתם לא מזהים מה היצור הזה.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]*אני ממליץ לך להגיב בשאלה-שתיים ואז תבין יותר על הנו"דים, כלומר איך הם נראים וכ'ו...*[/COLOR]
-
[QUOTE=Real Spartan;1121368][B][COLOR=#000000]הבהרה- משתמש שלא ישקיע/לא יגיב כמעט/ייסתבך יותר מדי בתוך המשחק [יעני נגיד הרעים ייתפסו אותו והוא יהיה לכוד] מות ימות, אני צריך לדלל את כמות השחקנים במשחק XD[/COLOR][/B]
[COLOR=blue][B]תומר~דרייק הנרי-[/B] אתה מתכוון לחפש נו"דים אך שם לב שאתה נמצא בשממה של נוזל סמיך, ביצה.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתם לפתע רואים מעין יצור ירוק רץ לו שם באופק, אתם לא מזהים מה היצור הזה.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]*אני ממליץ לך להגיב בשאלה-שתיים ואז תבין יותר על הנו"דים, כלומר איך הם נראים וכ'ו...*[/COLOR][/QUOTE]
[I]אוקיי.[/I]
~~~~~~~~~
"רגע אס, איך נראה בכלל נו"ד? הוא יצור ירוק?" אשאל אס בתהייה, ואז לאחר שהוא יענה לי אנסה לרדוף אחרי היצור המוזר שרץ לו באופק.
-
[QUOTE=Real Spartan;1121357][B][COLOR=black][COLOR=purple][B]עידן~ברי וולפר-[/B] "האבנים שייכים לטיטאנים, משיגים אותם מכל טיטאן בדרך שונה" הם מסבירים[/COLOR]
[COLOR=purple]"אמרנו לך כבר מי זה דינאקס, נוול מרושע שחזר מעולם המתים" הג'ירף עונה.[/COLOR]
[COLOR=#800080]"מאז ומתמיד יש סכסוך בין דארקניה לכפר ווילד" הצפרדע מסיים לענות לשאלות שלך "וכן, הוא אחראי לזה".[/COLOR]
[/QUOTE]
"יש לי יכולות מיוחדות?" אני שואל בסקרנות ומסתכל על הגוף שלי. "אם הייתי יודע שאני יום אחד יתמזג עם חיה הייתי מרבה להיות ליד אריה או איזה תנין קטן" אני אומר בצחוק.
"מתי מתקדמים לכפר?" אני שואל אותם.
-
[quote=Real Spartan;1121357][B][COLOR=black]הבהרה- משתמש שלא ישקיע/לא יגיב כמעט/ייסתבך יותר מדי בתוך המשחק [יעני נגיד הרעים ייתפסו אותו והוא יהיה לכוד] מות ימות, אני צריך לדלל את כמות השחקנים במשחק XD[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen][B]אלון~קודק סטורן-[/B] *תרשום גם באיזו צורה אתה מכה, כמו למשל דקירה או שריטה..*[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה דוקר לכיוון ראשו של דניס, הוא מתכופף ואתה פוגע בקסדה.[/COLOR]
[COLOR=#006400]דניס תוקף אותך עם חניתו לכיוון כף ידך בדקירה, מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
מיד אסיט את ידי ואתכופף כדי להתחמק מהדקירה.
אחרי זה אקח את חרבי ואפגע בכף ידו של דניס בצורת שריטה.
-
[quote=Real Spartan;1121357][B][COLOR=black]הבהרה- משתמש שלא ישקיע/לא יגיב כמעט/ייסתבך יותר מדי בתוך המשחק [יעני נגיד הרעים ייתפסו אותו והוא יהיה לכוד] מות ימות, אני צריך לדלל את כמות השחקנים במשחק XD[/COLOR][/B]
[COLOR=sienna][B]מור~דיוויס ג'ונסון-[/B] *זה בסדר, אני מצפה שתהיה פעיל בחופש*[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"נתחיל" המסטר מעלים את החור השחור, הוא ממשיך לרחף באוויר אך בלי המערבולת שריחפה מאחוריו.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"אני אלחם חשוף" הוא אומר וזורק את חרבו הצידה "אל תדאג עורי חזק ולא יכול להחתך".[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"אני נותן לך להתחיל ראשון" הוא אומר בנינוחות, ועוצם את עייניו בריכוז.[/COLOR]
[/quote]
"עור חזק אה?!" אקרא.
"אני מניח שנצטרך לבדוק את זה, אתה לא חושב?!" אקרא ואזנק לעברו בעודי מנסה להכות עם החרב בידו הימנית, אך כמובן שלקחתי את דבריו ברצינות ולא זלזלתי, מהלך זה יהיה רק מלכודת בשביל להיות קרוב אליו ולחבוט בפניו מטווח אפס.
~~~
בחופש אני אהיה פעיל מאוד אך בימים הקרובים יתכן ולא אגיב הרבה מצטער שוב =[
-
[B][COLOR=#000000]הבהרה- משתמש שלא ישקיע/לא יגיב כמעט/ייסתבך יותר מדי בתוך המשחק [יעני נגיד הרעים ייתפסו אותו והוא יהיה לכוד] מות ימות, אני צריך לדלל את כמות השחקנים במשחק XD[/COLOR][/B]
[COLOR=blue][B]תומר~דרייק הנרי- [/B]"כל הנו"דים נראים אותו דבר" האס אומר "אך השונה שביניהם הוא הצבע של בגדיהם, הבגדים מחוברים לגופם משנולדו".[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"לכל צבע יש יכולת שונה" האס ממשיך ומסיים "כל יכולת אמורה לעזור להם להתחמק ממנו- רוצחי הנו"דים".[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה רץ אל היצור המוזר ביחד עם האס, אתם רואאים את היצור מקרוב.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]האס אומר "זה נו"ד" ומתיישב על סלע "אסור לי לעזור לך במבחן".[/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[COLOR=purple][B]עידן~ברי וולפר-[/B] "יש לך שיריון" אומר הצפרדע "וטפרים, לא מספיק לך?"[/COLOR]
[COLOR=purple]אתה שואל אותם לגבי הכפר והג'ירף נעצר "שמעת משהו חלול קודם?"[/COLOR]
[COLOR=#800080]אתה מהנהן שכן, והוא מסביר "זה בגלל שהיינו מעל לכפר התחתון, אתה בא איתנו? או שאתה רוצה ללכת לכפר העליון?"[/COLOR]
[COLOR=#800080]הם הולכים ופותחים דלת נסתרת בדשא לכפר התחתון.[/COLOR]
[COLOR=#800080][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]אלון~קודק סטורן-[/B] אתה חומק מהדקירה והחנית רק שורטת אותך באגודלך, אתה תוקף את כף ידו של דניס, המהלך שוב לא עובד לך.[/COLOR]
[COLOR=#006400]דניס עוצר את חרבך עם החנית ואומר "זה מספיק, האימון נגמר, תם הזמן".[/COLOR]
[COLOR=#006400]"אני הולך למישהו שיבדוק את ידי הימנית" הוא אומר "תלך למקדש הכי גבוה, אתה תזהה אותו.[/COLOR]
[COLOR=#006400]תטפס במדרגות עד הקומה האחרונה, המאסטר יחכה לך שם".[/COLOR]
[COLOR=#006400][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]מור~דיוויס ג'ונסון-[/B] אתה מנסה להכות עם החרב בידו הימנית, אך הוא מסתובב באוויר וחומק, אתה שם לב שעייניו עדיין עצומות.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]אתה מנסה לחבוט מפניו מטווח האפס שבו אתה נמצא אך שוכח דבר אחד חשוב- אם אתה יכול לתקוף אותו בטווח אפס, גם הוא יכול לתקוף אותך מאותו הטווח.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]הוא עוצר את החבטה שלך בעזרת ידו השמאלית ודוחף את ראשך אחורה בעצמה עם הימנית, אתה נופל.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]הוא עוזר לך לקום ומחכה שתתקוף שוב.[/COLOR]
-
[quote]עמית~קיבה ג'ונסון- "אין בעד מה" הוא דוהר משם בעוד אתה פונה לבקתה הראשונה.
אתה נכנס לבקתה, בתוך הבקתה עומד אדם עם לבוש מוזר מימי הביניים.
הוא משריר כבוד בחדר, מחזיק מגן זהוב וחנית, על ראשו קסדה כהה ומכתפיו תלויה גלימה.
מה תעשה?[/quote]
"שלום, אתה מלמד כאן לחימה בנשק?" אשאל את האיש "אם כן, אני קיבה, באתי לכאן ללמוד."