מבין יואב מבין :)
הקודמת שלי ג'ינג'ית,אבל נפרדנו ממזמן,אני עכשיו בקטע של רווק כזה,אני מתכנן להכיר מישהי במסיבה אבל לא רציני...
חוץ מזה,עוד מעט כל השכבה שלנו עושה מסיבת בריכה אצל מישהי,בוא נראה מה יקרה.. :love:
Printable View
מבין יואב מבין :)
הקודמת שלי ג'ינג'ית,אבל נפרדנו ממזמן,אני עכשיו בקטע של רווק כזה,אני מתכנן להכיר מישהי במסיבה אבל לא רציני...
חוץ מזה,עוד מעט כל השכבה שלנו עושה מסיבת בריכה אצל מישהי,בוא נראה מה יקרה.. :love:
מה קורה?.
משה רוצה לסיים את המשחק?,
אתה מתקרב לווינר לשבוע, כל שאלה קשה שאני מחפש אתה מצליח (אם קצת מזל).
הכל טוב כל כך קרוב להקדשה סוף סוף. Xd
יאללה אבי בוא נמשיך, לפעמים אני עונה די מהר בגלל זה.
היי משה, אחי למי אתה מקדיש ראשון...? [SIZE=1][COLOR=white](אני)[/COLOR][/SIZE]
חזרתי
חזרתי לקצת זמן S:
הי דניס ושקד
[QUOTE=Druddigon man;1134795]מבין יואב מבין :)
חוץ מזה,עוד מעט כל השכבה שלנו עושה מסיבת בריכה אצל מישהי,בוא נראה מה יקרה.. :love:[/QUOTE]
אני בזוג טרי, נפגשנו אתמול במסיבת בריכה בבית שלי.... (לא, אני לא גר בסביון.). היא באה עם איזו מישהי שאני מכיר, גם היא די נחמדה. היה ממש כיף, אני ואיזה אחד מסטול מהכיתה שלי הבאנו 50 ארגזים של רדבול ואקסל. קנינו גם אלכוהול נקי בכמויות מסחריות, ואתה מבין מה ההמשך... (אני לא שתיתי, זה לא טוב לספורט.)
וואי הנו"ד מתקדם מהר
גע... אלוהים (וכל אחד מוזמן לפרש את זה איך שהוא רוצה), מרים רוסט הזאת פשוט דמונית. כלפי חוץ היא צרפתייה קטנה מבוהלת ומבלבלת, אך כשזה מגיע לאמלול סטודנטים... המבחנים האחרונים של מבנים אלגבריים עוד איכשהו אפשריים, אבל מה שהיה קודם? אוי ואבוי לכולנו. היא פשוט מטורפת לגמרי. בוא נקווה שהמבחן שלי יהיה מבין המבחנים האיכשהו האפשריים... ואם מישהו מוכן להתעמק מעט בשאלה הבאה זה יועיל, תהי G חבורה סופית ותהי P חבורת p סילו שלה. תהי H נומרלית ב-G. הוכח ש-H חיתוך P היא תת חבורת p סילו של H. יש עוד המשך, אבל הוא נראה לי קל יותר ליחסית.
[quote=Naruto;1134800]חזרתי לקצת זמן S:[/quote]
WB שקד
[QUOTE=Real Spartan;1134804]וואי הנו"ד מתקדם מהר[/QUOTE]
לא, זה פשוט הנוד"ים האחרים התקדמו ממש לאט...
[QUOTE=LordAbizi;1134805]גע... אלוהים (וכל אחד מוזמן לפרש את זה איך שהוא רוצה), מרים רוסט הזאת פשוט דמונית. המבחנים האחרונים של מבנים אלגבריים עוד איכשהו אפשריים, אבל מה שהיה קודם? אוי ואבוי לכולנו. היא פשוט מטורפת לגמרי. בוא נקווה שהמבחן שלי יהיה מבין המבחנים האיכשהו האפשריים... ואם מישהו מוכן להתעמק מעט בשאלה הבאה זה יועיל, תהי G חבורה סופית ותהי P חבורת p סילו שלה. תהי H נומרלית ב-G. הוכח ש-H חיתוך P היא תת חבורת p סילו של H. יש עוד המשך, אבל הוא נראה לי קל יותר ליחסית.[/QUOTE]
אין לי שום מושג מה אמרת עכשיו, אבל אני איתך... אוהת יכול בבקשה לחמם לי את חיבוקי?
יכול להיות..
[QUOTE=Druddigon man;1134798]היי משה, אחי למי אתה מקדיש ראשון...? [SIZE=1][COLOR=white](אני)[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
חח לא יודע נראה כבר קודם כמובן לחברי ספרטה,זזתי להמשיך את "אל תפילו את הווינר" בהצלחה שיהיה לי. XD
משה תגיב באל תפיל את הווינר.