חחח אז תלך,אני מזמן הלכתי
Printable View
חחח אז תלך,אני מזמן הלכתי
[QUOTE=Izanami;1160210]חחח אז תלך,אני מזמן הלכתי[/QUOTE]
חחחח עובדה שאתה עדיין פה..
אבל ת'כלס לא יפה לשתוק כשאתה בניהול ואז כשאתה מחוץ לניהול פתאום לשחרר הכל אבל החלטה שלך
כשהייתי בניהול הייתי עיוור עכשיו אני פתחתי עיניים...הפורום לא שווה כלום.
די לנסות לשכנע אחרים לפרוש! כואב לכם שיש פה אנשים?
זו האמת לאמיתה,הפורום לא שווה כלום.
הוא שווה הרבה! ורותם לא נענה בשלילה להכל! הוא הסביר טוב מאוד למה צריך להשאיר את הפורום ההוא.
הוא נתן דוגמה לאנשים שמתעניינים במתכונים ואמר שכל עוד הם נכנסים דרך גוגל זה יקדם את הפורום בגוגל כי גוגל יראו שהפורום שימושי וכל עוד גוגל מקדם את הפורום הוא עולה להיות ראשון בגוגל ואז יותר אנשים ימצאו אותו. כל עוד יותר מוצאים אותו יותר נרשמים אליו ואז משקיעים בו ואז הוא עולה יותר למעלה.
זה לא שהוא נעל את הנושא ולא הביא הסבר אז הטיעון של ״הוא נענה בשלילה להכל״ בכלל לא נכון.
אויי נו תעשה טובה,תפתח את העיניים ותתבגר.
אתה זה שצריך להתבגר, אתה בן אדם מבוגר שמתנהג כמו ילד.
לא נוח לך? לך! אל תנסה לשכנע אחרים לבוא איתך. אני לא מבין למה אתה כל כך רוצה להרוס את הפורום הזה?? יש פה כאלה שממש כיף להם כאן אז תפסיק עם כל זה!
כבר כתבתי את זה.
הינה זה שוב בשידרוג.
פירסמתי את הדבר תורה השבועי שלי: [url]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=42742[/url]
כנסו ותגיבו
חזרתיתיתיתיתיתיתיתיתיתיתיתיתיתיתיתיתיתיתי
מה קורה?
[size=5]הארייי פווווטטטטרררררררררררר איייזזזזהההההה סרטטטטטטטטט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]
[QUOTE=NivX10;1160270][size=5]הארייי פווווטטטטרררררררררררר איייזזזזהההההה סרטטטטטטטטט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size][/QUOTE]
אני דווקא אף פעם לא ראיתי או קראתי אותו.
[quote=7;1160273]אני דווקא אף פעם לא ראיתי או קראתי אותו.[/quote]
אז אתה צריך לקבל בימים הקרובים "צוו פוטר" שיכריח אותך לראות את כל הסרטים בסבב ראשון ושני, של עברית ואנגלית!
הלכתי לראות טלוויזיה אז יאללה ביי