[QUOTE=ZiGzAg;1172843]אתה סתם עצבני.
תמשיך לפתוח, תעלה לניהול, תפתח פרויקטים.
ונגמר הסיפור.[/QUOTE]
ואתה שוכח דבר אחד חשוב-[B]משתמשים.[/B]
אף אחד כמעט לא נכנס לשם חוץ ממני ורותם שנכנס מידי פעם.
Printable View
[QUOTE=ZiGzAg;1172843]אתה סתם עצבני.
תמשיך לפתוח, תעלה לניהול, תפתח פרויקטים.
ונגמר הסיפור.[/QUOTE]
ואתה שוכח דבר אחד חשוב-[B]משתמשים.[/B]
אף אחד כמעט לא נכנס לשם חוץ ממני ורותם שנכנס מידי פעם.
יואב, תשקיע ותראה להם שכדאי להיכנס.
היי שקד.
מ'מצב?
[QUOTE=CrashRide;1172841]צודק. את כל מי שאני בדרך כלל מדבר איתו, הכרתי לפחות אחרי שלושה חודשים שהייתי בפורום.
ואני מגדיר חבר, כמי שעוזר לך כשהכי צריך, ואתה יכול לצחוק איתו ולדבר איתו על הכול, וגם להתייעץ איתו כשצריך.[/QUOTE]
חבר זה מישהו כזה, אבל חבר לא יכול מישהו בפורום שכל מה שאתה יודע עליו זה שהוא כותב עם שגיאות כתיב..
[QUOTE=Naruto;1172844]זה לא חבר..
חבר זה מישהו שאתה מכיר!
לא מישהו מפורום עלוב כמו זה שבלי לגלות לך בכלל הוא פדופיל בן 50 שמתחזה לילדה בת 3..[/QUOTE]
אני יודע איך הוא נראה אז הוא לא יכול להיות בן 50...
בקשר לחברים אתם לא יכולים לדעת לדוגמה יש כאלה שאני מדבר איתם אני מחבב אותם והכל בסדר אבל יש אנשים כמו בלאק גראודון שאיתו אני בקשר מחוץ לפורום!
[QUOTE=Naruto;1172849]חבר זה מישהו כזה, אבל חבר לא יכול מישהו בפורום שכל מה שאתה יודע עליו זה שהוא כותב עם שגיאות כתיב..[/QUOTE]
לא נכון. אני יודע, למשל, שלעומר דרודיגון יש חברה ג'ינג'ית, שנל ועידן גרים באשדוד, ועוד דברים על מיני משתמשים.
[QUOTE=ZiGzAg;1172848]יואב, תשקיע ותראה להם שכדאי להיכנס.
היי שקד.
מ'מצב?[/QUOTE]
זה לא כזה פשוט אלון. אני משקיע, ואה- לכמעט כל הנושאים שאני פותח אין אפילו תגובה מסכנה אחת. וגם לשני סיקורים שלי.
[QUOTE=CrashRide;1172847]ואתה שוכח דבר אחד חשוב-[B]משתמשים.[/B]
אף אחד כמעט לא נכנס לשם חוץ ממני ורותם שנכנס מידי פעם.[/QUOTE]
המשתמשים פה [B][U]חרא[/U][/B] צריך לבטל את כל הפורומים חוץ מהנו"ד ומהפורומים המעפנים של פוקימון....
[QUOTE=buizel שולט;1172850]אני יודע איך הוא נראה אז הוא לא יכול להיות בן 50...[/QUOTE]
יש דבר שנקרא תחפושת..
ואם אתה מכיר אותו אישית והוא בנוסף גם פה אז הוא כן נחשב חבר, אבל אני לא דיברתי על מצב כזה..
[QUOTE=KillerBee;1172854]המשתמשים פה [B][U]חרא[/U][/B] צריך לבטל את כל הפורומים חוץ מהנו"ד ומהפורומים המעפנים של פוקימון....[/QUOTE]
צריך לבטל אותך.
שקד צודק.
למרות שזה נו"ד אני מעוניין לדון בשיחה שמתקוטטת פה .
ואני כבר בקשר עם אותו משתמש במשך שנה שלמה! התחלנו לדבר בחופש של שנה שעברה! אנחנו כמעט כל יום מדברים במסן ואנחנו כבר חברים ממש טןבים, כמו שאמרתי אני יודע עליו כמעט הכל!!
אז אם זה לא נחשב חבר טוב תגיד לי מה כן...
וכמובן שחברים שלי מחוץ לפורום הם יהיו הרבה יותר חשובים לי אבל למשל איתו כיף לצחוק על דברים שקורים בפורום וכל מיני..
[quote=טוסטר משולשים;1172859]למרות שזה נו"ד אני מעוניין לדון בשיחה שמתקוטטת פה .[/quote]
טוב.
אז דיון מהנה :)
[QUOTE=CrashRide;1172853]לא נכון. אני יודע, למשל, שלעומר דרודיגון יש חברה ג'ינג'ית, שנל ועידן גרים באשדוד, ועוד דברים על מיני משתמשים.[/QUOTE]
ואם הם משקרים לך??
איך אתה יכול לדעת? יש תוכנה של גילוי שקרים דרך פורומים? אתה מחדש לי..
חבר שאתה מכיר אישית, מהמציאות ולא מהחרטא פורומים זה חבר, אתה יודע עליו דברים ואתה יודע שהוא לא משקר לך..
לך תדע אם ה"חברה הג'ינג'ית" של עומר היא בעצם כלב בולדוג מעורב עם לברדור שמלקק לעצמו את הביצים כל יום בשעה שלוש..
[QUOTE=buizel שולט;1172860]ואני כבר בקשר עם אותו משתמש במשך שנה שלמה! התחלנו לדבר בחופש של שנה שעברה! אנחנו כמעט כל יום מדברים במסן ואנחנו כבר חברים ממש טןבים, כמו שאמרתי אני יודע עליו כמעט הכל!!
אז אם זה לא נחשב חבר טוב תגיד לי מה כן...
וכמובן שחברים שלי מחוץ לפורום הם יהיו הרבה יותר חשובים לי אבל למשל איתו כיף לצחוק על דברים שקורים בפורום וכל מיני..[/QUOTE]
הוא יכול לעבוד עליך