[quote=CrashRide;1181721]אני מעצב גרוע אז אני לא יכול להכין את משינאקס...ומתי משנים כינוי?[/quote]
מחר, אני יכול להכין לך [אני צריך כמה גיבורי מארוול דומים [מהם אני אקח אברים ואם לא נמצא איבר אני אצייר אותו] ותיאור, אבל זה לא יהיה כ"כ בקרוב]
Printable View
[quote=CrashRide;1181721]אני מעצב גרוע אז אני לא יכול להכין את משינאקס...ומתי משנים כינוי?[/quote]
מחר, אני יכול להכין לך [אני צריך כמה גיבורי מארוול דומים [מהם אני אקח אברים ואם לא נמצא איבר אני אצייר אותו] ותיאור, אבל זה לא יהיה כ"כ בקרוב]
[QUOTE=DarkTiger;1181722]אפשר P=
שגלעד יסיים עם ההכנות להצטרפות ונעשה קווסט שלושתנו[/QUOTE]
סבבה.
אני עכשיו בירושלים, אז הוא ייפתח ביום חמישי אחרי כמה תיקונים קטנים...
[QUOTE=DarkTiger;1181725]מחר, אני יכול להכין לך [אני צריך כמה גיבורי מארוול דומים [מהם אני אקח אברים ואם לא נמצא איבר אני אצייר אותו] ותיאור, אבל זה לא יהיה כ"כ בקרוב][/QUOTE]
לא גיבורי מארוול, כי אין דומים לו. עצה- אם כבר, אז תמונות של גנרטור רקס, כי הם בערך אותו עיקרון, רק שמשינאקס הוא יותר חזק :)
תקרא הודעה מעליך P=
ותוותר לי על רקע, כמו בסיפור אפילו שם אמיתי אני לא יודע O.o
למרות שכבר יש לי שם אמיתי בשביל טיגרארו
[QUOTE=DarkTiger;1181727]תקרא הודעה מעליך P=
ותוותר לי על רקע, כמו בסיפור אפילו שם אמיתי אני לא יודע O.o
למרות שכבר יש לי שם אמיתי בשביל טיגרארו[/QUOTE]
יש בחירה כמו באנימלנד, מי שלא עושה רקע צריך לעשות אופי טוב.
ותקרא אתה הודעה מעלייך, כי ערכתי ועניתי לך :)
חוץ מזה גאארה קאזהקאגה ורוק לי צ'וניןףתעשה לבד את החשבון
אז אל תדאג לי, אני כותב מומחה דברים כאלו Xd
אני בערך עשיתי את החתימה. אם צריך לשפר תגודו לי איך.
כבר מסתכל, גלעד
[spoiler][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JhIut95g8QQ&feature=related[/youtube]
מה שקורה כשהשטן גיי XD
[COLOR=white]או שהוא מסאות'פארק XDDD[/COLOR]
[/spoiler]
אוקיי, גלעד בקבוצה, ואנחנו מתחילים את הקווסט...?
[quote=גלעד2111;1181735]אני בערך עשיתי את החתימה. אם צריך לשפר תגודו לי איך.[/quote]
תנסה לנסח בסגנון שאנחנו ניסחנו, אם אתה לא מצליח תגיד לי את הכוחות ואני אנסח לך משהו מגניב P=
[QUOTE=Gaara;1181732]חוץ מזה גאארה קאזהקאגה ורוק לי צ'וניןףתעשה לבד את החשבון[/QUOTE]
אז אתה מראה שהוא קהזאגה ותראה מה רוק לי עשה לו ..
הוא לא ידע אפילו מאיפה זה בא לו !
[QUOTE=DarkTiger;1181739]תנסה לנסח בסגנון שאנחנו ניסחנו, אם אתה לא מצליח תגיד לי את הכוחות ואני אנסח לך משהו מגניב P=[/QUOTE]
אבל אני רוצה D:
והכוחות שלו זה שליטה במים, והפיכה למים. כמו אייסמן ששולט במים.
[quote=CrashRide;1181738]אוקיי, גלעד בקבוצה, ואנחנו מתחילים את הקווסט...?[/quote]
קודם הוא צריך להגיד אם הוא רוצה בכלל להשתתף בקווסט עכשיו O.O
[QUOTE=DarkTiger;1181742]קודם הוא צריך להגיד אם הוא רוצה בכלל להשתתף בקווסט עכשיו O.O[/QUOTE]
או אם הוא יודע מה זה בכלל....אוקיי גלעד, אנחנו הולכים לעשות עכשיו קווסט אקסמן, שזה אומר כמו מ"ת כזה של אקסמן אבל בנו"ד. ודניס-עוד מעט יהיה לך מ"ת אקסמן מן השורה, ותסמוך עליי-אם תרצה, אתה ועוד איך תפגוש את משינאקס
[quote=CrashRide;1181741]אבל אני רוצה D:
והכוחות שלו זה שליטה במים, והפיכה למים. כמו אייסמן ששולט במים.[/quote]
אבל אני אוהב לנסח
[COLOR=#e0e0e0][חוץ מרקעים למ"תים XDDD]
[/COLOR]