-
[QUOTE=scizor-x;1189571]
דסטין-
מצטער,יש לי הרבה משתמשים לפעמים אני מתבלבל בשמות של השותפים,התכוונתי לקווין.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אבל בלחשים אתה טוב ואני גרוע בשינוי צורה ג'סמין טובה ואני גרוע,אני לא בטוח שאני טוב במשהו"[/QUOTE]
"אתה תמצא משהו. בטח אתה טוב בתורת הצמחים,או מקצוע אחר. ותתעודד,אתה לא כזה גרוע בלחשים,ואני גם לא כזה טוב בשינוי צורה." אני מנסה לעודד אותו.
-
[QUOTE=scizor-x;1189553]דרו-
חלק קוראים ספר,חלק מתחממים ליד האח,חלק יוצאים לטייל בהוגוורטוס,חלק אוכלים וחלק משחקים שח קוסמים.[/QUOTE]
אני מתקרב לאלה אשר משחקים שח קוסמים ומתבונן בהם
-
[QUOTE=scizor-x;1189553]
ג'ק-
אתה משחק מג'יק או לא
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אוכל 3 סוכריות בטעמים עוגת שוקולד,מרשמלו ושעוות אוזניים.
בלייק-
"אני אשמח גם להיות בגיפנדור" אומר לך מרטי[/QUOTE]
לא... מה זה?
-------------------------------------------
אני אוכל בהנאה את המרשמלו והשוקולד אבל כשאני אוכל את השעוות אוזניים אני אעשה פרצוף חמוץ מאוד
"אוי ואבוי לילי האחרון היה בטעם שעוות אוזניים.. הייתי יורק אותו מיד אבל לא נעים,אז אני אעשה פרצוף חמוץ" אגיד ואשאר עם הפרצוף החמוץ,אנסה להוציא חיוך קטן ללילי למרות שאני נגעל מזה שאכלתי משהו בטעם שעוות אוזניים
-
סטיבן-
"כרמל" אומר שי,איזה כיף. אתה נרדם. לפתע,שי קייטי מעירים אותך "תתעורר כבר,מהר!"\
דילן-
אתה יוצא לחדר המועדון. גוון ומייק כבר שם. אתם יורים ביחד לאולם הגדול. גברת מקגונגל עומדת שם ואומרת "הנה מערכות השעות שלכם להמשך היום,תהנו" מופיעים בידכם מערכות השעות "טיפול בחיות פלא,מעולה!" אומרת גוון. אתם הולכים ביחד אל הבקתה של האגריד. כשהאגריד מבחין בכם הוא מיד רץ עליכים "אתם חייבים לעזור לי,לפני שכולם יגיעו!"
בלייק-
תצט רק את ההמשך שלך ותתחיל להתנהג לפי האופי שכתבת!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"סליתרין?" אומר מרטי "זה לא הבית שכל קוסמי האופל הגיעו ממנו?"
לוק-
לפתע. האור נדלק. אתה רואה שמולך יושב ילד שמביט בחולמניות לחלון.
דסטין-
"זה מה שאתה חושב" אומר קווין בעצב. השיעור הבא שלכם הוא תורת הצמחים. אתם לומדים על צמח טורף מיוחד ואתם צריכים להאכיל אותו בצפרדעים. אתה וג'סמין מצליחים להאכיל את הצמח אך הצפרדע של קוין קופצת לו מהיד ברגע האחרון וצמח נושך לקוין את האצבע. הוא הולך למרפאה וחוזר עם אצבע חבושה "אני לא טוב בכלום,אמרתי לך" הוא אומר. נגמר היום ואתם חוזרים לחדר המועדון. הוא יושב בכורסא,מדוכדך.
דרו-
שניהים שחקנים טובים מאוד. אתה רואה את החיילים הזעירים מתקדמים והורסים אחד את השני. לפתע מישהו צועק "מישהו יכול לעזור לי למצוא את הנחש שלי?"
ג'ק-
לילי צוחקת "אוי זה ממש מגעיל,שעוות אוזנים". "אז מה,אתה רוצה שנסייר ברכבת?"
-
[QUOTE=scizor-x;1189827]ג'ק-
לילי צוחקת "אוי זה ממש מגעיל,שעוות אוזנים". "אז מה,אתה רוצה שנסייר ברכבת?"[/QUOTE]
"כן" אגיד לה בשמחה ואקום "תגידי כבר הכרת את הינשוף שלי אינפרנו?" אגיד ואקרא לינשוף שלי,אושיט אליו את הכתף, שלי כדי שהוא יישב עליה,ממש כמו שתוכי יושב על כתף של פיראט.
-
[quote]לוק-
לפתע. האור נדלק. אתה רואה שמולך יושב ילד שמביט בחולמניות לחלון.[/quote]
אתיישב לידו, לא יודע מה לומר, אז אהסס אם לשאול אותו את שמו.
"אממ.. איך קוראים לך?" אשאל אותו לבסוף בפליטה. "אני לוק, לוק קאסטלאן..." אומר לו ואחכה לתגובתו.
-
[QUOTE=scizor-x;1189827]בלייק-
תצט רק את ההמשך שלך ותתחיל להתנהג לפי האופי שכתבת!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"סליתרין?" אומר מרטי "זה לא הבית שכל קוסמי האופל הגיעו ממנו?"[/QUOTE]
מה בדיוק לא לפי האופי?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
"אז..? זה הבית הכי טוב, משם אני בטוח אצא במיטבי" אני אומר לו.
אני מסתכל החוצה מהחלון מנסה לראות עוד כמה זמן עד שמגיעים.
-
[QUOTE=scizor-x;1189827]
דסטין-
"זה מה שאתה חושב" אומר קווין בעצב. השיעור הבא שלכם הוא תורת הצמחים. אתם לומדים על צמח טורף מיוחד ואתם צריכים להאכיל אותו בצפרדעים. אתה וג'סמין מצליחים להאכיל את הצמח אך הצפרדע של קוין קופצת לו מהיד ברגע האחרון וצמח נושך לקוין את האצבע. הוא הולך למרפאה וחוזר עם אצבע חבושה "אני לא טוב בכלום,אמרתי לך" הוא אומר. נגמר היום ואתם חוזרים לחדר המועדון. הוא יושב בכורסא,מדוכדך.
[/QUOTE]
"אל תדאג קווין,יש עוד הרבה שיעורים שלא עברנו. בינתיים עברנו רק שינוי צורה,לחשים, ותורת הצמחים. בטח יש לך משהו שאתה טוב בו,כמו שיקויים או משהו דומה." אני מנסה לעודד אותו ואז הולך לג'סמין ואומר לה:"וואו,קווין נראה ממש מדוכדך. לא אכפת לך שאני אשב לידו בארוחת ערב,נכון? אני פשוט רוצה קצת לעודד אותו." אני אומר לה בחיוך.
-
[QUOTE=scizor-x;1189827]סטיבן-
"כרמל" אומר שי,איזה כיף. אתה נרדם. לפתע,שי קייטי מעירים אותך "תתעורר כבר,מהר!"\
"[/QUOTE]
"עוד חמש דקות אמא..." אני אומר בקול מנומנם, ואז אני מבין שהגענו להוגוורטס. אני מתעורר מהר ויוצא מהרכבת עם קייטי ושי. אני מחפש את הדרך להוגוורטס, ורואה את הטירה מעבר לאגם גדול. "אנחנו אמורים לשחות את כל האגם הזה?" אני שואל את קייטי.
-
[QUOTE=scizor-x;1189827]
דרו-
שניהים שחקנים טובים מאוד. אתה רואה את החיילים הזעירים מתקדמים והורסים אחד את השני. לפתע מישהו צועק "מישהו יכול לעזור לי למצוא את הנחש שלי?"
[/QUOTE]
'לעזאזל אנהי שונא נחשים אבל אם מישהו צריך עזרה אני תמיד בסביבה'אני אומר ומכניס יד לכיס שתשמור על השרביט קרוב אלי וניגש לילד ואומר לו "בוא אני אעזור לך אפיה היית איתו כשהוא נעלם?"
-
[QUOTE=scizor-x;1189827]
דילן-
אתה יוצא לחדר המועדון. גוון ומייק כבר שם. אתם יורדים ביחד לאולם הגדול. גברת מקגונגל עומדת שם ואומרת "הנה מערכות השעות שלכם להמשך היום,תהנו" מופיעים בידכם מערכות השעות "טיפול בחיות פלא,מעולה!" אומרת גוון. אתם הולכים ביחד אל הבקתה של האגריד. כשהאגריד מבחין בכם הוא מיד רץ עליכים "אתם חייבים לעזור לי,לפני שכולם יגיעו!"
[/QUOTE]
(רק שתדע שאני חושב שיהיה מגניב אם פוקס יהיה עצמאי והוא כאילו מסתובב בטירה ובחוץ לפעמים בלעדיי)
"מה קרה ?"
(אתה רציני ? אני כתבתי בתגובה 2 מילים !!!)
-
דילן-
די להעביר ביקורת,אני מחליט מתי אני גומר.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"תכננתי לעשות שיעור ראשון מגניב על היפוגריפים אבל כולם פה השתגעו וברחו לתוך היער ואני לא יכול ללכת לחפש אותם כי אני צריך לחכות פה לתלמידים והשיעור מתחיל עוד 15 דקות!"
דרו-
"בחדר של הבנים" כל הבנות מתרחקות מהמדרגות של החדר של הבנים.
סטיבן-
הם לא מעירים אותך להוגורטוס....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אתה שם לב שהרכבת לא נוסעת אל אתם לא בהוגוורטוס. אתה שומע צעקה מהקרון הקדמי. אתה מרגיש קור עז.
דסטין-
"אם זה מה שאתה חושב" ג'סמין מסתכלת עליו "לא,לא אכפת לי,נראה לי גם אני אשב איתכם"
בלייק-
עקב סיבות שאה יודע מה הן אתה יוצא מהמשחק לאלתר,אתה לא תוכל לחזור.
לוק-
הלד כאיו מתעורר מתוך חלום "הו מצטער,כשאני חולם בהקיץ אני לא שם לב לקורה סביבי,לא שמתי לב שנכנסת" הילד מתכופף מתחת לכיסא שלו "או הנה אתה טיקי" הוא אומר ומוציא חתול שמן וחום מלא בפרווה. "אני מרטי" הוא אומר "נעים להכיר"
ג'ק-
"לא,הוא נורא חמוד" היא אומרת ומלטפת את אינפרנו "גם לי יש חיה,חתול קוראים לו טומי,הוא פה בתוך כלוב חתולים"
-
[QUOTE=scizor-x;1190242]
ג'ק-
"לא,הוא נורא חמוד" היא אומרת ומלטפת את אינפרנו "גם לי יש חיה,חתול קוראים לו טומי,הוא פה בתוך כלוב חתולים"[/QUOTE]
אסתכל בכלוב החתולים ואציץ בטומי "יפה יפה,הוא חתול חמוד מאוד" אגיד לה ואז אציע "אז את רוצה שנלך לעשות סיבוב ברכבת עד שנגיע להוגוורטס?" אשאל אותה
-
[quote]לוק-
הלד כאיו מתעורר מתוך חלום "הו מצטער,כשאני חולם בהקיץ אני לא שם לב לקורה סביבי,לא שמתי לב שנכנסת" הילד מתכופף מתחת לכיסא שלו "או הנה אתה טיקי" הוא אומר ומוציא חתול שמן וחום מלא בפרווה. "אני מרטי" הוא אומר "נעים להכיר"[/quote]
"אה שם נחמד.." אומר לו ואתיישב יותר בנוח. "אתה יודע כמה זמן הנסיעה..? ויותר מזה, לאיזה בית אתה רוצה להשתבץ..?" אשאל אותו בהתעניינות ואביט מתוך התא לראות מתי עגלת הממתקים תגיע אלינו..
-
[QUOTE=scizor-x;1190242]
דסטין-
"אם זה מה שאתה חושב" ג'סמין מסתכלת עליו "לא,לא אכפת לי,נראה לי גם אני אשב איתכם"
[/QUOTE]
"מעולה.וזה נראה לי שזה יהיה זמן מעולה לבשר לו." אני אומר בחיוך וכשהיא שואלת:"לבשר מה?" אני אומר לה:"לבשר לו שאנחנו חברים כמובן!" אני אומר בחיוך ונותן לה חיבוק.