-
[quote=scizor-x;1198264]בעיות הלוסט קונקשין ממש הסתדרו. עומר אתה רוצה קרב? אני יכול.
אוף אני מצטער שהם שינו את השיר פתיחה בנטוורק. הקודם היה יותר טוב.[/quote]
הם שינו?!!??! סוף סוף לא סבלתי אותו. זה אצלי תמיד אל מיוט אז מעולם לא שמעתי שהחליפו, אגב אם לא שמת לב כתבת לי קצת בנוגע לבלאק ווינג.
-
הם שינו את זה לעונה השנייה של יוגי הו שיר די נחמד
מישהו יכול להציע לי חפיסת אוג'מה טובה?
-
יונתן אני סידרתי לך את הלוסט קונקשין. תן קצת קרדיט
-
איזה אנשים מסכנים ניצחתי אותם והם לחצו על ה A.s.s
-
תעשה צילום מסך תעלה תמונה ותשלח לאדמין עשו לי את זה מלא פעמים והם פשוט מקבלים באן
-
[quote=Hei;1198434]תעשה צילום מסך תעלה תמונה ותשלח לאדמין עשו לי את זה מלא פעמים והם פשוט מקבלים באן[/quote]
[SIZE=2][B][COLOR=Black]יהב תעשה את זה..[/COLOR] [/B]עשיתי את זה לילד שעובד הרבה על אנשים שהוא שהוא מנהל סמויי, והוא לא!
והוא מאיים על ילדים שאם לא יתנו לו ניצחון הוא יתן להם באן. דיווחתי עליו הבאתי כינוי הם עקבו אחריו ונתנו לו באן!
יש עוד אנשים שברגע שהם עומדים להפסיד הם "נעלמים" לא מגיבים לא זזים וגורמים לילדים לפרוש כדי לזכות בניקוד... פשוט מדווחים לאדמין שמישהו הפך ל-AFK באמצע קרב ואתה עושה לו A.S.S.[/SIZE] [SIZE=2]
ואז תקבל אישור מהאדמין והפייקר יפסיד נקודות.[/SIZE]
-
איך מצלמים מסך ?
ולאן התמונה מגיעה ?
-
[quote=alonsiro;1198517]איך מצלמים מסך ?
ולאן התמונה מגיעה ?[/quote]
עם הכפתור שליד F12 מימין.. "Prt Scr/Sys Rq" מה שכתוב אצלך.. זה מצלם את המסך ואז את מדביק את זה בצייר..
[SIZE=4]
מישהו מעוניין בקרב???[/SIZE]
אני עוד מעט הולך לאירוע הקוקה קולה סאמר לוב!!!
-
למה עכשיו כשאני נכנס לנגיד בניית חפיסה או כול דבר אחר המסך שחור ולא קורה כלום?
זה מסך מהומהם ולא מגיב למה זה ואיך אני פותר את זה?
[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up352.siz.co.il/up1/mo5nuamzd5hg.jpg[/IMG][/URL] זה מה שקורה לי ואחרי זה יש לי לוסט קומנקיישן
-
אני לא מאמין!
ניסיתי להתחבר והיה כתוב שהשרת הגיע למקסימום משתמשים! תחשבו כמה משתמשים מחוברים עכשיו!
-
יכול להיות שזה בגלל ה-xyz מונסטרס
-
עכשיו זה הצליח להתחבר אבל בכל זאת יש לי בעיה. אני אנסה אחר כך.
איזה חפיסות יש לכם בדואלינג נטוורק?
-
יש לי מלא
חפיסת Ls
חפיסת מים Xyz
חפיסת דינוזאורים Xyz
חפיסת Vwxyz [המכונות האלה שמתחברות].
Sb
ועוד כמה
-
לי יש:
בלקווינג