-
[QUOTE]Vanguard
אתה שומע קולות מוזרים,אתה רואה שקאלין מנגן במפוחית שלו ולא שם לב לקולות האלה [שלא באים מהמפוחית] אתה נמשך לקולות האלה,אתה הולך למנהרות,ואתה רואה שיש אש,אתה רואה המון אנשים מסביב לאש,אתה פולט צרחה קטנה,קאלין רץ אליך ואומר לך:"מה קר..."הוא מסתכל על האנשים ואומר:"אני לא מאמין,שנתיים כול הכפר נמצא פה ואני לא יודע מזה?".
אתה שומע שאחד אומר:"קאלין מה אתה עושה פה?איך הגעת לפה,אנחנו שנים מנסים לצאת מפה!".[/QUOTE]
"אני שמעתי שיש פה קלפי מכונות אז באתי לאסוף אותם, קאלין השיט אותי וחבר שלי לפה ובא איתי לאסוף את הקלפים." אומר לאדם שאמר את הדברים. "קדימה אנשים!בואו נצא מפה!"
-
[quote=Astral;1231593][SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]השוטר אומר לך:"אני מאמין שמישהו הפליל אותם,פיגארו שונאת דברים חדים מדי,יש לה בבית סכינים שאפשר רק למרוח איתם דברים על הלחם,אם תנסה לפצוע מישהו או לחתוך משהו עם הסכין הזה לא תצליח,לעומת זאת,הסכין שהיה נעוץ בליבו של בולטנג הוא סכין רציני שיכול להרוג בקלות כול אחד".[/SIZE][/FONT][/quote]
"ומה עם השני?" אשאל "לוקאס הזה?"
---
לא זוכר אם קראו לו לוקאס או לואיס.. אני ממהר XD
-
[SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]*לואיס.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]השוטר אומר לך:"לואיס,לא לוקאס,הוא היה עם פיגארו במועדון,אך הוא היה למטה,היא לו סיבוב קרבות נגד הרבה אנשים,יותר מחמישה אנשים יכולים להעיד שהם הפסידו לו בשעת הרצח,אנחנו חושדים בשומר המסוכן אך הוא לא יכול להשתחרר מהכבלים שקשרו אותו,בעל המקום נמצא בנסיעת עבודה,הוא נסע לפני שבוע ויחזור בעוד יומיים,אף אחד מצוות העובדים של המקום יכול לרצוח אותו בגלל שלכולם יש אליבי מושלם".[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial]אתה רואה נערה שזופה בגילך,אתה רואה שהיא נראית טיפה חולה:"כול הקלפים שלנו מפוזרים פה,הם נעלמו,אני חושבת שראיתי לפני כמה ימים את אחת המפלצות" אתה שומע צעדים אך הם לא שקטים,הם גם לא נשמעים אנושיים במיוחד,אתה מסתובב ורואה את "[/FONT][FONT=Arial]Queen Thorns[/FONT][FONT=Arial]" עומדת מאחורי קאלין ומתכוננת להתקפה.[/FONT][/SIZE]
-
[QUOTE]Vanguard
אתה רואה נערה שזופה בגילך,אתה רואה שהיא נראית טיפה חולה:"כול הקלפים שלנו מפוזרים פה,הם נעלמו,אני חושבת שראיתי לפני כמה ימים את אחת המפלצות" אתה שומע צעדים אך הם לא שקטים,הם גם לא נשמעים אנושיים במיוחד,אתה מסתובב ורואה את "Queen Thorns" עומדת מאחורי קאלין ומתכוננת להתקפה.[/QUOTE]
"קאלין תזהר!" אומר לקאלין ואשחק עם אוטופיה כדי להגן עלינו.
-
[SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial]אתה משחק עם "[/FONT][FONT=Arial]Number 39 Utopia[/FONT][FONT=Arial]" בשביל להציל את קאלין שמסתובב בשנייה האחרונה ומזמן דרקון שדומה מאוד לדרקון שהוא זימן קודם רק אפל יוצר,אתה רואה את "[/FONT][FONT=Arial]Hundred Eyes dragon[/FONT][FONT=Arial]" משמיד את "[/FONT][FONT=Arial]Queen Thorns[/FONT][FONT=Arial]",אתה שומע שהנערה שדיברה קודם צורחת מכאב,אתה רואה שעיניו של קאלין נהיים אפלות,הוא קורא בקול:"תברחו מהר אני לא יודע עוד כמה זמן הענק יחזיק מעמד!" אתה רואה סימן מסתורי מופיע ביד שמאל של קאלין מתחיל להופיע ולזהור.[/FONT][/SIZE]
-
[QUOTE=Astral;1231629][SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial]אתה משחק עם "[/FONT][FONT=Arial]Number 39 Utopia[/FONT][FONT=Arial]" בשביל להציל את קאלין שמסתובב בשנייה האחרונה ומזמן דרקון שדומה מאוד לדרקון שהוא זימן קודם רק אפל יוצר,אתה רואה את "[/FONT][FONT=Arial]Hundred Eyes dragon[/FONT][FONT=Arial]" משמיד את "[/FONT][FONT=Arial]Queen Thorns[/FONT][FONT=Arial]",אתה שומע שהנערה שדיברה קודם צורחת מכאב,אתה רואה שעיניו של קאלין נהיים אפלות,הוא קורא בקול:"תברחו מהר אני לא יודע עוד כמה זמן הענק יחזיק מעמד!" אתה רואה סימן מסתורי מופיע ביד שמאל של קאלין מתחיל להופיע ולזהור.[/FONT][/SIZE][/QUOTE]
"קדימה כולם בואו!" אומר,אחזיר את אוטופיה ואוציא את Red Dragon Archfiend.לאחר מכן אגיד לכולם לעלות עליו ואצא איתם מן המערה.
-
[SIZE=2][FONT=Arial]אתה מחזיר את "[/FONT][FONT=Arial]Number 39[/FONT][FONT=Arial]" ואתה מרגיש מרוכן מאוד,אתה רואה שקאלין מזמן יצור כחול-שחור קטלני וענקי,אתה שומע מישהו אומר:"שמישהו יקרא ליוסיי פודו!" אתם מצליחים לברוח,אתה רואה שההר מתפוצץ וממנו יוצא הענק הכחול שעליו יושב קאלין,אתה רואה מהשמיים שלושה דרקונים,אחד לבן,אחד ארצ'פילד אבל לא שלך,ואחד דומה לבאלק ווינג,שלושת הדרקונים מתקיפים את הענק.[/FONT][/SIZE]
-
[QUOTE=Astral;1231577]
[SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Alonstiro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]אתה עוקב אחריהם ל"זירה התחתית" אתה רואה שהם עוברים שומר בלונדיני מוצק ושרירי,אתה מנסה גם לעבור אותו אך הוא אומר לך:"אם יש לך דיסק דו-קרב אתה חייב לעבור קרב נגד שומרת הקומה העליונה,אתה יודע את זה?".[/SIZE][/FONT][/QUOTE]
"אה, ידעתי את זה, פשוט שכחתי. הייתי פה כבר המון פעמים אל תדאג, רק תזכיר לי איפה היא..."
-
[QUOTE=Astral;1231642][SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial]אתה מחזיר את "[/FONT][FONT=Arial]Number 39[/FONT][FONT=Arial]" ואתה מרגיש מרוכן מאוד,אתה רואה שקאלין מזמן יצור כחול-שחור קטלני וענקי,אתה שומע מישהו אומר:"שמישהו יקרא ליוסיי פודו!" אתם מצליחים לברוח,אתה רואה שההר מתפוצץ וממנו יוצא הענק הכחול שעליו יושב קאלין,אתה רואה מהשמיים שלושה דרקונים,אחד לבן,אחד ארצ'פילד אבל לא שלך,ואחד דומה לבאלק ווינג,שלושת הדרקונים מתקיפים את הענק.[/FONT][/SIZE][/QUOTE]
"רגע אחד, אני מזהה את הדרקונים האלה!" אומר לעצמי "אלה Stardust Dragon וBlackwing Dragon!" ואוריד את האנשים במקום מבטחים.לאחר מכן אחזיר את הדרקון שלי ואצפה בקרב שמתרחש.
-
[FONT=Arial][SIZE=2]אתה עולה למעלה ואתה רואה את יוסיי,ג'ק וקרו שרוכבים על הדרקונים שלהם,אתה רואה שהשלושה נלחמים נגד הענק וקאלין,אתה רואה שיוסיי קופץ מהדרקון ונוחת ישר על הענק,אתה רואה שקאלין ויוסיי נלחמים זה נגד זה על ראש הענק,אתה רואה שהענק מתמוטט והדרקונים נעלמים,אתה רואה שכול הרביעייה נוחתים נחיתה קלה,אתה רואה שקאלין מאבד את ההכרה והסימן נעלם.[/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Alonstiro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]השומר אומר לך:"היא בפנים" אתה נכנס פנימה ורואה נערה בעלת שיער סגול,היא אומרת לך:"תקשיב אני עייפה מאוד,תחזור בעוד כמה שעות,בסדר,אני לא מכניסה אף אחד עכשיו,וגם המקום סגור בשעות כאלה".[/SIZE][/FONT]
-
[QUOTE]Vanguard
אתה עולה למעלה ואתה רואה את יוסיי,ג'ק וקרו שרוכבים על הדרקונים שלהם,אתה רואה שהשלושה נלחמים נגד הענק וקאלין,אתה רואה שיוסיי קופץ מהדרקון ונוחת ישר על הענק,אתה רואה שקאלין ויוסיי נלחמים זה נגד זה על ראש הענק,אתה רואה שהענק מתמוטט והדרקונים נעלמים,אתה רואה שכול הרביעייה נוחתים נחיתה קלה,אתה רואה שקאלין מאבד את ההכרה והסימן נעלם.[/QUOTE]
"אוי לא קאלין!" אומר וארוץ אל קאלין על מנת לראות אם הוא בסדר.
-
[FONT=Arial][SIZE=2]יוסיי אומר לג'ק וקרו:"הכוחות האפלים של המערות האלה שיחררו את כוחות האופל הקטלניים שהשתלטו על חברינו קאלין,על חברך ג'ק,קרלי,על ידידנו הענק,קלייגר,ראש העיר הקודם רקס גודווין ועל אחיו רומן",ג'ק חושב קצת ואומר:"אתה מתכוון שבעלי החותם האפל יחזרו?",קרו אומר:"אין מצב שהם יחזרו,חיסלנו אותם,זה ההשפעה של המקום על קאלין".[/SIZE][/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1231728][SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]יוסיי אומר לג'ק וקרו:"הכוחות האפלים של המערות האלה שיחררו את כוחות האופל הקטלניים שהשתלטו על חברינו קאלין,על חברך ג'ק,קרלי,על ידידנו הענק,קלייגר,ראש העיר הקודם רקס גודווין ועל אחיו רומן",ג'ק חושב קצת ואומר:"אתה מתכוון שבעלי החותם האפל יחזרו?",קרו אומר:"אין מצב שהם יחזרו,חיסלנו אותם,זה ההשפעה של המקום על קאלין".[/SIZE][/FONT][/QUOTE]
"אוי לא, כדאי שלא יתקרבו לפה." אומר לעצמי וארוץ אל יוסיי, ג'ק וקרו כדי לבדוק אם הם בסדר.
-
[QUOTE=Astral;1231678][SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]אתה עולה למעלה ואתה רואה את יוסיי,ג'ק וקרו שרוכבים על הדרקונים שלהם,אתה רואה שהשלושה נלחמים נגד הענק וקאלין,אתה רואה שיוסיי קופץ מהדרקון ונוחת ישר על הענק,אתה רואה שקאלין ויוסיי נלחמים זה נגד זה על ראש הענק,אתה רואה שהענק מתמוטט והדרקונים נעלמים,אתה רואה שכול הרביעייה נוחתים נחיתה קלה,אתה רואה שקאלין מאבד את ההכרה והסימן נעלם.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]השומר אומר לך:"היא בפנים" אתה נכנס פנימה ורואה נערה בעלת שיער סגול,היא אומרת לך:"תקשיב אני עייפה מאוד,תחזור בעוד כמה שעות,בסדר,אני לא מכניסה אף אחד עכשיו,וגם המקום סגור בשעות כאלה".[/SIZE][/FONT][/QUOTE]
"כרגע חבורה נכנסה פנימה ! אל תחשבי שלא ראיתי" אני אומר
-
[SIZE=2][FONT=Arial]אתה מתקרב אל החבורה,אתה רואה שהם מנסים להרחיק את קאלין מהמקום הזה,אתה רואה שהקלף של הענק נפל לקאלין אתה רואה שכתוב "[/FONT][FONT=Arial]Earthbound Immortal Ccapac Apu[/FONT][FONT=Arial]" אתה רואה שלידו מונח גם הדרקון השני שקאלין זימן "[/FONT][FONT=Arial]Hundred Eyes Dragon[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]הנערה אומרת לך:"הם נכנסו בשביל לדבר עם המנהל,זה משהו אחר,אם אתה בענייני קרב,המקום עוד לא פתוח,ואל תגיד לי שיש לך פגישה עם המנהל כי אין לך,הוא נתן לי רשימה שכול מי שאמור להיכנס אליו ללא קרב ואתה לא אחד מהם".[/SIZE][/FONT]