[QUOTE=LordAbizi;1247389]עוד פרק מפגר בנארוטו. הפעם הפרק לא גרם למוח שלי לדמם, אלא הוא גרם לי למצמץ הרבה.[/QUOTE]
לפחות היה פרק קטלני במנגה
Printable View
[QUOTE=LordAbizi;1247389]עוד פרק מפגר בנארוטו. הפעם הפרק לא גרם למוח שלי לדמם, אלא הוא גרם לי למצמץ הרבה.[/QUOTE]
לפחות היה פרק קטלני במנגה
עוד פרק הפרק עם וויזר אני חושב
איזה רב ** **** יש לי הוא השעה אותי כי אמרתי לא את האמת בפרצוף!
[url]http://www.youtube.com/watch?v=TG8bqN5KVIc[/url]
איזה מגניב
עמית תאמין לי שזה עדיף על להשאר שעה וחצי אחרי הלימודים כמו שהרב ה** **** שלי השאיר אותי היום(אתה לפחות בבית אני צריך לסבול שם משעמום מוות)
[QUOTE=duel master;1247432]עמית תאמין לי שזה עדיף על להשאר שעה וחצי אחרי הלימודים כמו שהרב ה** **** שלי השאיר אותי היום(אתה לפחות בבית אני צריך לסבול שם משעמום מוות)[/QUOTE]
אני הייתי צריך להישאר בבצפר שעתיים אחרי הלימודים ואז אני היתפוצתי עליו ואמרתי לו מה שכולם חושבים עליו בפרצוף!!!
אז הוא רצה להעיף אתי הביתה אבל ביגלל שהבצפר בירושלים ואני גר בפ"ת אז נישראתי בחדר של המנהל כל היום!
[QUOTE=Amitlv;1247426]איזה רב ** **** יש לי הוא השעה אותי כי אמרתי לא את האמת בפרצוף![/QUOTE]
אתה מתכוון "לו" לא "לא".
מה אמרת לו.
[QUOTE=RabbiKingler;1247437]אתה מתכוון "לו" לא "לא".
מה אמרת לו.[/QUOTE]
עזוב זה היה הרבה דברים ואני לא זוכר חצי מהדברים שאמרתי כי זה היה היתפרצות היפר
(כן אני ADHD תיבדקו בויקיפדיה)
אתה לומד בירושלים?איפה?
וסתכל מה היה אצלי היה לנו שיחה של ראש הישיבה ובאמצע השיחה הוא אומר לי עונש שאני אלמד 25 דקות בהפסקה(לא יודע למה כנראה כי דיברתי למרות שחצי מאלה שהיו סביבי דיברו)ואז בהפסקה שחכתי ללמוד אז הוא השאיר אותי במקום 4 עד 5 ואמר לי להתקשר להורים להודיע למה אני מאחר ואמרתי לו שאני לא יודע למה כי הוא לא אמר לי למה ואז הוא העלה לי חצי שעה ואמר עוד חוצפה ואתה תשאר עוד תסביר לי מה לעזאזל חוצפה בזה שאני לא יודע למה אני נשאר???????
[QUOTE=duel master;1247443]אתה לומד בירושלים?איפה?
וסתכל מה היה אצלי היה לנו שיחה של ראש הישיבה ובאמצע השיחה הוא אומר לי עונש שאני אלמד 25 דקות בהפסקה(לא יודע למה כנראה כי דיברתי למרות שחצי מאלה שהיו סביבי דיברו)ואז בהפסקה שחכתי ללמוד אז הוא השאיר אותי במקום 4 עד 5 ואמר לי להתקשר להורים להודיע למה אני מאחר ואמרתי לו שאני לא יודע למה כי הוא לא אמר לי למה ואז הוא העלה לי חצי שעה ואמר עוד חוצפה ואתה תשאר עוד תסביר לי מה לעזאזל חוצפה בזה שאני לא יודע למה אני נשאר???????[/QUOTE]
בבני חיל
דול מאסטר אתה גם דתי??
[QUOTE=duel master;1247443]אתה לומד בירושלים?איפה?
וסתכל מה היה אצלי היה לנו שיחה של ראש הישיבה ובאמצע השיחה הוא אומר לי עונש שאני אלמד 25 דקות בהפסקה(לא יודע למה כנראה כי דיברתי למרות שחצי מאלה שהיו סביבי דיברו)ואז בהפסקה שחכתי ללמוד אז הוא השאיר אותי במקום 4 עד 5 ואמר לי להתקשר להורים להודיע למה אני מאחר ואמרתי לו שאני לא יודע למה כי הוא לא אמר לי למה ואז הוא העלה לי חצי שעה ואמר עוד חוצפה ואתה תשאר עוד תסביר לי מה לעזאזל חוצפה בזה שאני לא יודע למה אני נשאר???????[/QUOTE]
הוא העניש אותך אולי כי הוא שם לב שאתה גורם ליותר דיבורים, ואולי לא כי אם מענישים אחד זה בדרך כלל מספיק בשביל להשתיק גם את השאר.
והיית אמור להגיד אחרת, לשאול "באמת שלא הבנתי על מה העונש" ובתת שיח זה נשמע כמו "אני האידיוט, אתה לא אשם בזה שאני לא מבין (כי אם אני אומר אתה אשם בזה שלא הבנתי, נשאר בראש רק "אתה אשם" והשאר נמחק. גם אם לא אמרת את המילים "אתה אשם"), ובהחלט שלא היית אמור להתאמץ יותר למעני, אבל מה לעשות שאני כזה" זה גם מתאים למה שהוא כרגע מרגיש כלפיך.
[QUOTE=RabbiKingler;1247450]הוא העניש אותך אולי כי הוא שם לב שאתה גורם ליותר דיבורים, ואולי לא כי אם מענישים אחד זה בדרך כלל מספיק בשביל להשתיק גם את השאר.
והיית אמור להגיד אחרת, לשאול "באמת שלא הבנתי על מה העונש" ובתת שיח זה נשמע כמו "אני האידיוט, אתה לא אשם בזה שאני לא מבין (כי אם אני אומר אתה אשם בזה שלא הבנתי, נשאר בראש רק "אתה אשם" והשאר נמחק. גם אם לא אמרת את המילים "אתה אשם"), ובהחלט שלא היית אמור להתאמץ יותר למעני, אבל מה לעשות שאני כזה" זה גם מתאים למה שהוא כרגע מרגיש כלפיך.[/QUOTE]
חח מה זה מכתב אהבה? זה לא אתה, זה אני
הרגת אותי מצחוק
ולא מלשון העלבה(ככה זה נשמע), זה באמת מצחיק
מי עוד לומד בישיבה ויש לו רב ** ****
חח נו"ד כבר יומיים והוא רק 10 עמודים Xd