-
גווין-''בטח שכן'' אומר לך שיי, ואומר ''קדימה שלא נאחר לשחייה!'', אתה רץ אחרי שיי עד שאתם מגיעים לאגם ענקית, ראש יצא מהמים, נערה בעלת שיער שחור גולש ועייני ענבר מדהימות, שמתה לב שיש לה זנב במקום רגליים!, נכנסתה אחרי שיי וכל שאר ילדי בית אפולו והמורה אמרה ''אני הולי, בבקשה תתחלקו לזוגות'', שיי מציע לך להיות בן הזוג שלו ואתה מסכים, הולי אומרת שוב ''עכשיו אני רוצה שתקחו נשימה עמוקה ותתחרו חד בשני עד קצה האגם'', שיי מתכונן לזינוק וגם אתה הולי אומרת-
''1''
''2''
''3''
''צאו!''
-
[QUOTE=Totodail;1249710]קווין-
״קדימה בוא אחריי״ אומרת לך אנבת׳
״סורה תחזור ותסדר את הדברים שלך״ אמרה לסורה[/QUOTE]
אני הולך אחרי אנבת'
-
[QUOTE=ttrrtte;1249699]ג'ייק-''נכון מאוד'' אומרת פאלה ואז ממשיכה ''עכשיו בואו נלמד על..'', קול פעמון קוטע אותו והיא אומרת ''עשר נגמר השיעור קדימה להתראות'' היא אומרת תוך כדי שהיא אורזת את כל הדברים שלה בתיקה ואומרת ''שיעור הבא בוחן!''[/QUOTE]
"נו באמת" אומר בייאוש ואתחיל ללכת לשיעור הבא
-
ג'ייק-אני ארח אותך!!! גרסררה???!!! למה :(:(:(::(:(:(:(:(:(:(:(:(
אתה יוצא אחריי שאר ביתן אפולו לשיעור חץ וקשת, אתה מגייע לזירה גדולה ובא הרבה מטרות, כירון הקנטאור הוא המורה שלך, הוא נותן לך חץ וקשת זהובים ואומר לך להתחיל לירות למטרות
-
[QUOTE=ttrrtte;1249818]ג'ייק-אני ארח אותך!!! גרסררה???!!! למה :(:(:(::(:(:(:(:(:(:(:(:(
אתה יוצא אחריי שאר ביתן אפולו לשיעור חץ וקשת, אתה מגייע לזירה גדולה ובא הרבה מטרות, כירון הקנטאור הוא המורה שלך, הוא נותן לך חץ וקשת זהובים ואומר לך להתחיל לירות למטרות[/QUOTE]
זה משקף את אני גרס=עשב, הסוג האהוב עליי, ררה=טורטרה, הפוקימון האהוב עליי
אני אתחיל לכוון ולירות למטרות
-
עדיין :( אוף......
ג'ייק- אתה יורה למטרות וכל החצים פןגעים במרכז, כל בני אפולו מתפעלים ומתקרבים אלייך בשמחה ומשבחים אותך, כירון מתקרב אלייך ואומר ''אני חושב שתעבור לחץ וקשת למתקדמים מה אתה אומר?''
-
[QUOTE=ttrrtte;1249834]עדיין :( אוף......
ג'ייק- אתה יורה למטרות וכל החצים פןגעים במרכז, כל בני אפולו מתפעלים ומתקרבים אלייך בשמחה ומשבחים אותך, כירון מתקרב אלייך ואומר ''אני חושב שתעבור לחץ וקשת למתקדמים מה אתה אומר?''[/QUOTE]
"אין לי בעיה" אומר ואסמיק קצת
-
קווין-
אתה הולך אחריי אנבת' ואתם מגיעים לביתן של הפייטוס
-
ג'ייק-כירון הולך לכמה דקות וחוזר עם קנטאורית נוספת-
[IMG][url=http://tektek.org/avatar/46848463][img]http://img189.imageshack.us/img189/4712/tek4eb14030498bc3081896.png[/img][/url][/IMG]
''אני נלי'' אומרת הקנטאורית וממשיכה ''אני אחראית לקורס המתקדמים בחץ וקשת בבקשה בוא אחריי'' היא אומרת לך ומתחילה ללכת
-
[QUOTE=ttrrtte;1249852]ג'ייק-כירון הולך לכמה דקות וחוזר עם קנטאורית נוספת-
[IMG][url=http://tektek.org/avatar/46848463][img]http://img189.imageshack.us/img189/4712/tek4eb14030498bc3081896.png[/img][/url][/IMG]
''אני נלי'' אומרת הקנטאורית וממשיכה ''אני אחראית לקורס המתקדמים בחץ וקשת בבקשה בוא אחריי'' היא אומרת לך ומתחילה ללכת[/QUOTE]
אני אלך אחרי נלי ובאותו זמן אסתכל על הסביבה
-
ג'ייק- אתה הולך אחרי נלי ובדרך רואה כמה ילדים בשיעורים ואת סיינה שרה בצד כמו תמיד, לבסוף אתה מגיע לרחבה גדולה עם כשלושה ילדים מתאמנים בחץ וקשת
-
[QUOTE=ttrrtte;1249857]ג'ייק- אתה הולך אחרי נלי ובדרך רואה כמה ילדים בשיעורים ואת סיינה שרה בצד כמו תמיד, לבסוף אתה מגיע לרחבה גדולה עם כשלושה ילדים מתאמנים בחץ וקשת[/QUOTE]
"זהו, רק ארבעה ילדים נמצאים נמצאים בשיעור?" אשאל אותה?
-
ג'ייק-''כן,אין הרבה ילדים שעומדים בציפיות הקורס'', ואז אמה מבין למה, נלי מראה לך מטרה פיצפונת ומעמידה אותך במרחק של כשמונים מטרים ממנה ואומרת לך לקלוע לאמצע
-
[QUOTE=ttrrtte;1249861]ג'ייק-''כן,אין הרבה ילדים שעומדים בציפיות הקורס'', ואז אמה מבין למה, נלי מראה לך מטרה פיצפונת ומעמידה אותך במרחק של כשמונים מטרים ממנה ואומרת לך לקלוע לאמצע[/QUOTE]
אני אסגור עין אחת, אכוון וארה את החץ
-
[QUOTE=ttrrtte;1249775]גווין-''בטח שכן'' אומר לך שיי, ואומר ''קדימה שלא נאחר לשחייה!'', אתה רץ אחרי שיי עד שאתם מגיעים לאגם ענקית, ראש יצא מהמים, נערה בעלת שיער שחור גולש ועייני ענבר מדהימות, שמתה לב שיש לה זנב במקום רגליים!, נכנסתה אחרי שיי וכל שאר ילדי בית אפולו והמורה אמרה ''אני הולי, בבקשה תתחלקו לזוגות'', שיי מציע לך להיות בן הזוג שלו ואתה מסכים, הולי אומרת שוב ''עכשיו אני רוצה שתקחו נשימה עמוקה ותתחרו חד בשני עד קצה האגם'', שיי מתכונן לזינוק וגם אתה הולי אומרת-
''1''
''2''
''3''
''צאו!''[/QUOTE]
אני שוחה ? (יש לי עוד משהו לעשות ?)