-
[quote=ita;1259557]זה לא משנה גם ככה זה לא נותן לי לשחק
לא הבנתי כל כך לפי ההסבר שכבר קראתי
יש מצב אתה מסביר? [אם כן תגיב עם הסבר אם לא אל תגיב..][/quote]
כל איש מקבל על ההתחלה 6 קלפים
כל אחד יש לו עוצמה, סוג ומגן מסוג
בכל תור יזרק המטבע, אם יהיה +1 אז תוכל לזמן מפלצות ברמה 2 וככה כל פעם שזה עולה.
רשום לך מה הרמה איפשהו בזירה..
לכל קלף יש כוח. כאשר אתה מתקיף, הוא יכול להשמיד מהחפיסה של היריב את כמות הקלפים שהיא הכוח שלו, עד אשר יגיעו קלפים שמסומנים כי מגנים ממנו.
בנוסף לכך יש את הקיפר, קיפר הוא קלף כאשר נשאר איתך לאורך כל הקרב (או עד שהיה הגנה קריטית, עוד שנייה), יש לו יכולות משלו שמחזקות אותך.
בכל התקפה, אם הקלף הראשון שיוצא הוא מגן זה נקרא 'הגנה קריטית' (או פשוט לאקי בלוק), ההגנה הזאת מבטלת קיפרים ומונעת יכולות מיוחדות.
לכל קלף כתובה יכולת מיוחדת, אשר משפעיה בצורה כלשהי על המשחק, היא יכולה להיות להשמיד את הקלפים של היריב וכל דבר אחר.
-
וואי תודה
איך אני יודע איזה קלף עוצר איזה קלף? [יעני בצבע..]
-
[quote=ita;1259574]וואי תודה
איך אני יודע איזה קלף עוצר איזה קלף? [יעני בצבע..][/quote]
בכל קלף רואים את הסמל של הסוג שהוא יכול לעצור..
יש גם העליתי סוף סוף את פאלקון וסייקלופס למאקס (הגעתי כבר עם דרדוויל..) D=
-
אהה הבנתי
יפה לך
אוף זה ממש מעצבן! גם הורדתי ג'אבה מהאתר שלהם וגם ניסיתי דרך Cometbird ועדיין זה נתקע בטעינה על 37%..
למישהו יש פתרון?
-
תנסה להוריד את זה:
[url]http://get.adobe.com/flashplayer/[/url]
-
וואו, וולברין (ללא חליפה) מעולה! ממש כיף לשחק איתו D=
עכשיו גם העליתי את ג'ין גריי ואיירון מן השחור לmax!
אגב, מישהו פה משחק עוד..?
-
הלוואי שהייתי יכול לשחק, אני משחק כשאני לא מהבית
יפה לך, כולם כבר במאקס?
-
[QUOTE=Cool Nick;1260889]וואו, וולברין (ללא חליפה) מעולה! ממש כיף לשחק איתו D=
עכשיו גם העליתי את ג'ין גריי ואיירון מן השחור לmax!
אגב, מישהו פה משחק עוד..?[/QUOTE]
אני משחק!
מישהו יודע איך להעלות את הרמה של הצוות חוץ מהעלאה של הרמה של הגיבורים ומהר והאם כדאי לבחור את הספיידרמן הלבן?
-
מישהו מוכן להסביר לי איך אתם קונים כל כך הרבה גיבורים?
-
מה זאת אומרת לבחור אותו? אם אתה מתכוון מהChallenge אז נראלי שהוא מהאלו שלא לבחירה (כמו האיירון מן השחור)
-
[QUOTE=ITA;1260896]הלוואי שהייתי יכול לשחק, אני משחק כשאני לא מהבית
יפה לך, כולם כבר במאקס?[/QUOTE]
לא, נשארו לי רק את הדבר וגברת מארוול רמה 10, סטורם מוהק רמה 9, נובה רמה 8, וולברין רמה 5..
[QUOTE=Soul Taker;1260897]אני משחק!
מישהו יודע איך להעלות את הרמה של הצוות חוץ מהעלאה של הרמה של הגיבורים ומהר והאם כדאי לבחור את הספיידרמן הלבן?[/QUOTE]
לא הבנתי מה הוא עושה ומה הכוחות שלו, אבל כן, הוא שווה!
לא ראיתי אחד עם הספיידרמן הלבן.
-
[QUOTE=ITA;1260899]מה זאת אומרת לבחור אותו? אם אתה מתכוון מהChallenge אז נראלי שהוא מהאלו שלא לבחירה (כמו האיירון מן השחור)[/QUOTE]
כן.
[QUOTE=Machine X;1260898]מישהו מוכן להסביר לי איך אתם קונים כל כך הרבה גיבורים?[/QUOTE]
יש את הצ'אלנג'ים שאתה עושה ובחלק מהם הפרס הוא לבחור גיבור מרשימה או לקבל גיבור מתנה(משם השגתי את האיירון מן השחור ואת וולברין וחלק מפה השיגו גם את דארדוויל).
את פאלקון,הדבר,מיס מארוול וציקלופ מקבלים בהתחלה ואת ג'ין גריי(במקרה שלי ואולי של אחרים) קניתי בכסף(היא הכי זולה ברגילים, עולה 5000 כסף).
-
[QUOTE=Machine X;1260898]מישהו מוכן להסביר לי איך אתם קונים כל כך הרבה גיבורים?[/QUOTE]
יש משהו חדש שקוראים לו Challenge ומשם אפשר להשיג כל מני גיבורים
עומר רמה 10 זה המאקס XD איך מארוול והדבר רמה 10 ולא מאקס?
-
יאללה אני נרשמתי מה עכשיו?
-
עכשיו תתחיל להעלות רמות, להשיג גיבורים ולהנות ממשימות
פרטתי בהודעה הראשית