היי כולם מה קורה?
Printable View
היי כולם מה קורה?
עומרי אנחנו דנים בוואן פיס
היי
שאאלום
חזרתי, בואנה שברנו שיא, נכנסנו לת"א, בדיוק שלושתרבעי שעה משיצאנו, ובדיוק שעה איך שהגנו הביתה!
גילו שלסבא שלי יש סוכרת מרוב לכוהול, הוא שותה לפני האוכל כל יום כוסית וודקה, בזמן האול יין אדום ובסוף קונייאק ובשבתות וויסקי.
בואנה סבא שלי יודע לשתות נכון, משמע המון, בלי להשתכר, למה, הוא ימאי (יענו עובד עם מים)
XDDD
הצחיק אותי מה שאמרתי, הוא היה בחיל הים, שירת קבע לפני המון שנים...
היה כיף, בדרך חזרה אני ואבא שלי שמענו טרנסים בפול ווליום שאמא שלי לא מרשה ומהירויות שעליהם אבי ישן לי במיטה ואני בסלון בתמורה ל200 שקל.
אכלנו שווארמה אצל חאזן.
היה כיף חיים, לשמוע את סבא שלי בוכה כמו שבכיתי אני לפני חודש בבית חולים ב"נו, שישחררו אותי כבר!!" "מה רוצים ממני?" "אם מערבבים ביצה עם שוקולד, מה יוצא?"
וכל מני כאלה.
חפירה ><
[quote][i]Originally posted by Pupdater[/i]@Oct 24 2008, 10:20 PM
[b] חפירה >< [/b][/quote]
שלום גם לך ><"
אפחד לא מדבר פה? =[
בתכלס, לא
תראו איזה השקעה השקעתי בנושא של בקשות משחקים להורדה =]
סוססס =]
מממממממממיאו ^_______^
שלום גלך לך ><*
[quote][i]Originally posted by triner[/i]@Oct 24 2008, 10:19 PM
[b] חזרתי, בואנה שברנו שיא, נכנסנו לת"א, בדיוק שלושתרבעי שעה משיצאנו, ובדיוק שעה איך שהגנו הביתה!
גילו שלסבא שלי יש סוכרת מרוב לכוהול, הוא שותה לפני האוכל כל יום כוסית וודקה, בזמן האול יין אדום ובסוף קונייאק ובשבתות וויסקי.
בואנה סבא שלי יודע לשתות נכון, משמע המון, בלי להשתכר, למה, הוא ימאי (יענו עובד עם מים)
XDDD
הצחיק אותי מה שאמרתי, הוא היה בחיל הים, שירת קבע לפני המון שנים...
היה כיף, בדרך חזרה אני ואבא שלי שמענו טרנסים בפול ווליום שאמא שלי לא מרשה ומהירויות שעליהם אבי ישן לי במיטה ואני בסלון בתמורה ל200 שקל.
אכלנו שווארמה אצל חאזן.
היה כיף חיים, לשמוע את סבא שלי בוכה כמו שבכיתי אני לפני חודש בבית חולים ב"נו, שישחררו אותי כבר!!" "מה רוצים ממני?" "אם מערבבים ביצה עם שוקולד, מה יוצא?"
וכל מני כאלה. [/b][/quote]
[b][u][SIZE=2]תענו לי!!![/SIZE][/u][/b]
חזרתי הלכתי להגין לוגו סופר מכוער למשחק חידון שאני מוציא!