-
[QUOTE=r03e;1286590]"ניראה לי שאתאמן פה קצת עם מורקרו" אומר ואוציא את מורקרו(דרך אגב הוא אמור לדעת גם מתקפות מעופף)
לאחר שמורקרו יצא אשאל אותו עם הוא מוכן להילחם בהתרגשות[/QUOTE]
אתה בודק אותו בפוקידע ומגלה שמתקפות המעופף שלו הן ניקור וכנף מתכת אבל מתאמן בהצלחה ורואה שלט "הפונדק של ג'וי"(אתה עדיין לא יודע על האחיות ג'וי).
-
[quote=מאסטר ליאון;1286604]אתה בודק אותו בפוקידע ומגלה שמתקפות המעופף שלו הן ניקור וכנף מתכת אבל מתאמן בהצלחה ורואה שלט "הפונדק של ג'וי"(אתה עדיין לא יודע על האחיות ג'וי).[/quote]
אלך לכיוון הפונדק ואכנס בדלת "שלום יש פה משהו" אשאל
-
[QUOTE=r03e;1286660]אלך לכיוון הפונדק ואכנס בדלת "שלום יש פה משהו" אשאל[/QUOTE]
אתה נכנס והאחות ג'וי אומרת שהיא שם(תזכור אתה חושב שזאת אותה ג'וי).
-
[quote=מאסטר ליאון;1286683]אתה נכנס והאחות ג'וי אומרת שהיא שם(תזכור אתה חושב שזאת אותה ג'וי).[/quote]
אגש לראות מי מדבר 'הקול הזה נשמע לי ממש מוכר' אחשוב לעצמי וכאשר אראה את ג'וי אגיד בהפתעה ובילבול "את לא האחות ג'וי מהעיר הראשונה?"
-
[QUOTE=r03e;1286703]אגש לראות מי מדבר 'הקול הזה נשמע לי ממש מוכר' אחשוב לעצמי וכאשר אראה את ג'וי אגיד בהפתעה ובילבול "את לא האחות ג'וי מהעיר הראשונה?"[/QUOTE]
האחות ג'וי מסבירה לך על האחיות ומציעה לך מיטה וארוחת מלכים.
-
[quote=מאסטר ליאון;1286706]האחות ג'וי מסבירה לך על האחיות ומציעה לך מיטה וארוחת מלכים.[/quote]
"יואו נבהלתי לרגע" אמלמל בשקט ואתחיל לאכול
-
[QUOTE=r03e;1286708]"יואו נבהלתי לרגע" אמלמל בשקט ואתחיל לאכול[/QUOTE]
אתה אווכל ולפתע אמילי מופיעה עם בגט ואברה שמכניס את הראש לתוך הכריך.
-
[quote=מאסטר ליאון;1286716]אתה אווכל ולפתע אמילי מופיעה עם בגט ואברה שמכניס את הראש לתוך הכריך.[/quote]
בגט?
-----------
"אמילי איפה הית" אשאל, מתעניין ומאיפה ה____ הזה הגיע
-
[QUOTE=r03e;1286724]בגט?
-----------
"אמילי איפה הית" אשאל, מתעניין ומאיפה ה____ הזה הגיע[/QUOTE]
אמילי אומרת בילדותיות שהיא עקבה אחריך והשאר זה סוד והבגט ג'וי נתנה לה אתה מספר לה על ההתפתחות של גיבל והיא מהנהנת ואז פתאום היא נוגססת באברה וזנב צהוב שמנסה לברוח מציץ מפיה.
-
[quote=מאסטר ליאון;1286729]אמילי אומרת בילדותיות שהיא עקבה אחריך והשאר זה סוד והבגט ג'וי נתנה לה אתה מספר לה על ההתפתחות של גיבל והיא מהנהנת ואז פתאום היא נוגססת באברה וזנב צהוב שמנסה לברוח מציץ מפיה.[/quote]
"מה לעזזאל...???" אומר בהתחלחלות "את אוכלת את אברה" אומר ואנסה להוציא את אברה מהפה שלה "תגידי אמילי השתגעת?!"
-
[QUOTE=r03e;1286751]"מה לעזזאל...???" אומר בהתחלחלות "את אוכלת את אברה" אומר ואנסה להוציא את אברה מהפה שלה "תגידי אמילי השתגעת?!"[/QUOTE]
אמילי אומרת שהיא המשיכה לאכול את הכריך. ואתה רואה את אברה המפוחד והלח עם שריטות אוכל כריך.(כי אכלו אותו).
-
[quote=מאסטר ליאון;1286760]אמילי אומרת שהיא המשיכה לאכול את הכריך ואברה המפוחד והלח עם שריטות אוכל כריך.[/quote]
לא הבנתי מה רשמת תסדר את זה
-
[quote=מאסטר ליאון;1286760]אמילי אומרת שהיא המשיכה לאכול את הכריך. ואתה רואה את אברה המפוחד והלח עם שריטות אוכל כריך.(כי אכלו אותו).[/quote]
"טוב" אני אומר "שמח שאת בסדר" אומר בזמן שאלך לאוחת ג'וי לבקש שתרפה את הפוקימונים שלי ומקום לישון בו
-
[QUOTE=r03e;1286792]"טוב" אני אומר "שמח שאת בסדר" אומר בזמן שאלך לאוחת ג'וי לבקש שתרפה את הפוקימונים שלי ומקום לישון בו[/QUOTE]
*תזהר זה דאבל
האחות ג'וי מרפא לך את הפוקימונים(יש לך מקום לישון) ואומרת לך שמכונת ההתפתחויות פועלת עכשו.
-
[quote=מאסטר ליאון;1286797]*תזהר זה דאבל
האחות ג'וי מרפא לך את הפוקימונים(יש לך מקום לישון) ואומרת לך שמכונת ההתפתחויות פועלת עכשו.[/quote]
"אני אוותר תודה" אומר ואלך לישון "אולי בבוקר" אומר תוך כדי פיהוק רציני