איפה שלי?
Printable View
איפה שלי?
[quote]בילי ג'ו אומר "בסדר אז נעשה קרב זוגות" ומוציא סקווירטל וצ'ימצ'אר שהופכים במהירות לאינפרנייפ ולבלאסטויז שלא נפגעים כלל מהמתקפות שלך. ( ל ו ל )[/quote]
נ.ב:אחי,תשקיע טיפה יותר בתגובות...
"יש לי רעיון!הרי בלסטויס הוא סוג מים ואינפרייניפ הוא סוג אש.אינפרייניפ!תנסה להעסיק את האינפרייניפ היריב עם גחלים ולהביור.סרפריור!בוא ננצל את יתרון הסוג!תשתמש בקרן סולארית וכדור אנרגיה עד שבלסטויס יתעייף ואז תשתמש במטאור על כדי לחסל אותו סופית!צאו,צאו,צאו!!!"
[QUOTE=מאסטר ליאון;1300888]ג'וזף אומר לך "טוב, אני לא זוטר אבל אני יודע איפה מרכוס, היום הבן של מרכוס התחיל את המסע שלו אז הכתובת תחכה לך אחרי משימת ההתנקשות" ואתה שומע במכשיר הקשר "להתנקש באטחת מהמנהיגות של המחתרת" . אברה משגר אותך לבסיס סודי של המחתרת(הכפר אמזון, הגעת אליו מוקדם) ושם אתה רואה את דון, אחת מהמנהיגות של המחתרת([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up1/jmyoiwwezl5l.png[/IMG][/URL])).[/QUOTE]
"דון כפרה", אני אומר לה. "מה נשמע אחותי?" אני נותן לה חיבוק ואז דוקר אותה עם הסכין. "לא נורא, פעם הבאה ניפגש בעולם הבא." "אינפרנו, תשרוף את הגופה בגחלת." אני אומר לו.
[quote]איך לשחקן שרק נרשם יש 2 פוקימונים התפתחות שלישית? אם זה פועל ככה הוא יכול להביס את כל הליגה רק בעמוד 20,מכונת התפתחות? הצחקת אותי,מה הטעם במשחק שאתה יכול לפתח את הפוקימונים שלך עד הסוף? לחצתי עלי ואמרת שאתה משקיע,אני פורש[/quote]
היי,היי,היי,אחי!מה קרה?!חסרים לך פוקימונים או ניסיון שאתה אשכרה מקנא בי?אולהלה,יש לי אינפרייניפ וסרפריור...מקנא?אל תדאג לא באתי לתפוס את המקום כווינר של המשחק או משהו כזה...בחירה שלך להיות פחדן ולפרוש...למה מה קרה?אתה תשחק את המשחק שלך בשקט ואני אשחק ת'משחק שלי בשקט.ואם אתה בעל ניסיון שכמוך או לפחות טוען שאתה כזה,רוצה לפרוש כנראה שאני באמת מקצוען אם גרמתי למישהו להתרגש ממשחק של יומיים.אז יודע מה?תודה.תודה שהוכחת לי סופית שמישהו אשכרה מפחד שמישהו בשלב מתקדם ממנו.תודה שהוכחת לי שאני שווה משהו בפורום הזה.אז אתה פרשת.אתה יכול ללכת ולפתח דמות מדהימה אבל אני אמשיך לשחק ואתה יודע מה?אולי אני גם אצליח לסיים?אז מה קרה,יש מכונת התפתחות....כן סוף סוף מישהו בא עם גימיק חבל על הזמן.אז אתה יודע מה?אתה יכול ללכת,המשחק הזה יצליח להתקדם גם בלי הדמות ה"מדהימה" שלך...
-.-
איך לשחקן שרק נרשם יש 2 פוקימונים התפתחות שלישית? אם זה פועל ככה הוא יכול להביס את כל הליגה רק בעמוד 20,מכונת התפתחות? הצחקת אותי,מה הטעם במשחק שאתה יכול לפתח את הפוקימונים שלך עד הסוף? לחצתי עלי ואמרת שאתה משקיע,אני פורש
[QUOTE=bugoji1;1300903]היי,היי,היי,אחי!מה קרה?!חסרים לך פוקימונים או ניסיון שאתה אשכרה מקנא בי?אולהלה,יש לי אינפרייניפ וסרפריור...מקנא?אל תדאג לא באתי לתפוס את המקום כווינר של המשחק או משהו כזה...בחירה שלך להיות פחדן ולפרוש...למה מה קרה?אתה תשחק את המשחק שלך בשקט ואני אשחק ת'משחק שלי בשקט.ואם אתה בעל ניסיון שכמוך או לפחות טוען שאתה כזה,רוצה לפרוש כנראה שאני באמת מקצוען אם גרמתי למישהו להתרגש ממשחק של יומיים.אז יודע מה?תודה.תודה שהוכחת לי סופית שמישהו אשכרה מפחד שמישהו בשלב מתקדם ממנו.תודה שהוכחת לי שאני שווה משהו בפורום הזה.אז אתה פרשת.אתה יכול ללכת ולפתח דמות מדהימה אבל אני אמשיך לשחק ואתה יודע מה?אולי אני גם אצליח לסיים?אז מה קרה,יש מכונת התפתחות....כן סוף סוף מישהו בא עם גימיק חבל על הזמן.אז אתה יודע מה?אתה יכול ללכת,המשחק הזה יצליח להתקדם גם בלי הדמות ה"מדהימה" שלך...[/QUOTE]
מה קשור בכלל -.-
זאת היתה דוגמה,לשה"ם שזה בלתי אפשרי שבעמוד 11 יהיה מישהו עם פוקימונם התפתחות שלישית,בכלל מה אתה מתלהב? אני התחלתי לפני כמה תגובות בכלל...
(חיברתי את התגובות כדי שלא יהיה ספאם,למרות שזה ספאם בכ"מ)
[quote]זאת היתה דוגמה,לשה"ם שזה בלתי אפשרי שבעמוד 11 יהיה מישהו עם פוקימונם התפתחות שלישית,בכלל מה אתה מתלהב? אני התחלתי לפני כמה תגובות בכלל...
(חיברתי את התגובות כדי שלא יהיה ספאם,למרות שזה ספאם בכ"מ)
[COLOR="Black"][U][I][B][B]התחלה:
מרכוס אומר לך אחרי שאתה מתעורר "בוקר טוב לן, כדי להיות בצוות רוקט אתה תצטרך לבחור פוקימון התחלתי. לרוב המאמנים מצוות רוקט הפרופסור מתנהג בזלזול אבל לך הוא לא יעז" ואז אתה חושב לבחור בצ'יקוריטה.(תמרח ותפרט מה אתה מתחיל לעשות ביום הראשון למסע שלך).
[/B][/B][/I][/U][/COLOR]
[COLOR="Blue"]כדור הצל נישא על גבי הרוח הכסופה במהירות ואז ויקטיני זוהר כולו בצבעי הקשת. מולך פתאום עומד אינפרנייפ זועם זוהר באנרגיה אדומה-צהובה-כתומה והילה באותו צבע עם ברקים, עיניו זוהרות בצבעי הקשת, הלהבה שלו הופכת לצבעי הקשת, הוא נעשה שרירי מאוד, ממקומות שונים ברחבי גופו(תאמר חלק ואומר לך אם יש בו) יוצאים לפידים בצבעי הקשת([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up2/mngztmwvkmn4.gif[/IMG][/URL]) שעומד לירות אליך להביור ענק בצורת דרקון.
[/COLOR]
[COLOR="Lime"]*עוד מעט
מונפרנו מתקרב אליך באיטיות ולוקח את האוכל, אבל רוצה עוד ואתה נותן לו עוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד. אחרי הסעודה הזאת מונפרנו לוקח את הפוקדור ותופס אותו בשבילך. אתה שומע שיש מכונת התפחות בעיר ושוקל ללכת לשם. אבל אז מתלבט במי לבחור להתפתחות.[/COLOR][/QUOTE]
"מורקרו תשתמש ברוח כסופה ותנסה לכבות את האש" אומר למורקרו ואז אחשוב לעצמי 'רגע! מעופף, כלומר מורקרו, חזק על לוחם, כלומר אינפרניפ, אז בוא נראה מה אפשר לעשות בנידון'. "מורקרו תשתמש במתכפת כנף לעבר אינפרניפ, תרכז את כל הכוח שלך בהתקפה הזאת אתה יכול" אצעק בעידוד
[SIZE="7"]מצטער על התגובות הקצרות! אבל הרגע חזרתי [/SIZE]
[COLOR="Magenta"]דון אומרת לך "אני מכירה את הטריק הזה" ומכוונת אליך אקדח.[/COLOR]
[QUOTE=r03e;1301025]"מורקרו תשתמש ברוח כסופה ותנסה לכבות את האש" אומר למורקרו ואז אחשוב לעצמי 'רגע! מעופף, כלומר מורקרו, חזק על לוחם, כלומר אינפרניפ, אז בוא נראה מה אפשר לעשות בנידון'. "מורקרו תשתמש במתכפת כנף לעבר אינפרניפ, תרכז את כל הכוח שלך בהתקפה הזאת אתה יכול" אצעק בעידוד[/QUOTE]
[COLOR="Blue"]מתקפת הכנף לא פוגעת באינפרנייפ והוא עומד לירות בדיוק עליך עוד להביור כזה[/COLOR]
[QUOTE=bugoji1;1301007]וואו,אחי!תקשיב,באתי לשחק לא לריב.אם יש לך בעיה שאני משחק אז זה בעיה שלך.אם תדבר עם השה"ם ואני חושב שהוא יעזור לך.עכשיו,אם כל הכבוד אתה פרשת ואני משחק,אז אל תפריע בספאמים.[/QUOTE]
אני באמת אעזור לו
[QUOTE=!!♕Sniper♕!!;1300966]-.-
איך לשחקן שרק נרשם יש 2 פוקימונים התפתחות שלישית? אם זה פועל ככה הוא יכול להביס את כל הליגה רק בעמוד 20,מכונת התפתחות? הצחקת אותי,מה הטעם במשחק שאתה יכול לפתח את הפוקימונים שלך עד הסוף? לחצתי עלי ואמרת שאתה משקיע,אני פורש
אל תפרוש, זה ישתנה בהמשך וזה הרעיו מההתחלה(הם יקטנו שוב בחזרה עוד מעט: תגובה)
מה קשור בכלל -.-
זאת היתה דוגמה,לשה"ם שזה בלתי אפשרי שבעמוד 11 יהיה מישהו עם פוקימונם התפתחות שלישית,בכלל מה אתה מתלהב? אני התחלתי לפני כמה תגובות בכלל...
(חיברתי את התגובות כדי שלא יהיה ספאם,למרות שזה ספאם בכ"מ)[/QUOTE]
[QUOTE=bugoji1;1300903]היי,היי,היי,אחי!מה קרה?!חסרים לך פוקימונים או ניסיון שאתה אשכרה מקנא בי?אולהלה,יש לי אינפרייניפ וסרפריור...מקנא?אל תדאג לא באתי לתפוס את המקום כווינר של המשחק או משהו כזה...בחירה שלך להיות פחדן ולפרוש...למה מה קרה?אתה תשחק את המשחק שלך בשקט ואני אשחק ת'משחק שלי בשקט.ואם אתה בעל ניסיון שכמוך או לפחות טוען שאתה כזה,רוצה לפרוש כנראה שאני באמת מקצוען אם גרמתי למישהו להתרגש ממשחק של יומיים.אז יודע מה?תודה.תודה שהוכחת לי סופית שמישהו אשכרה מפחד שמישהו בשלב מתקדם ממנו.תודה שהוכחת לי שאני שווה משהו בפורום הזה.אז אתה פרשת.אתה יכול ללכת ולפתח דמות מדהימה אבל אני אמשיך לשחק ואתה יודע מה?אולי אני גם אצליח לסיים?אז מה קרה,יש מכונת התפתחות....כן סוף סוף מישהו בא עם גימיק חבל על הזמן.אז אתה יודע מה?אתה יכול ללכת,המשחק הזה יצליח להתקדם גם בלי הדמות ה"מדהימה" שלך...[/QUOTE]
וואו, טוב אתה חושב שאני שה"ם טוב? ושהגימיק טוב?
[QUOTE=bugoji1;1300892]נ.ב:אחי,תשקיע טיפה יותר בתגובות...
"יש לי רעיון!הרי בלסטויס הוא סוג מים ואינפרייניפ הוא סוג אש.אינפרייניפ!תנסה להעסיק את האינפרייניפ היריב עם גחלים ולהביור.סרפריור!בוא ננצל את יתרון הסוג!תשתמש בקרן סולארית וכדור אנרגיה עד שבלסטויס יתעייף ואז תשתמש במטאור על כדי לחסל אותו סופית!צאו,צאו,צאו!!!"[/QUOTE]
*רק עכשו חזרתי אבל אחר כך יותר מושקע
[COLOR="Lime"]בלסטוי לא מושפע בכלל ויורה אליך תותח הידרו ענק.[/COLOR]
[QUOTE=~Len Kagamine~;1300885]"גרוע" אומר "ביג (השם של מגבי) חסל אותם בגחלת" אומר ולאחר שסרף להם את הצורה אמשיך בדרכי "מאנין מתי המשימה שלי" אומר בקול[/QUOTE]
*הנה ההמשך, פשוט לא ראיתי שהגבת והלכתי אז
[COLOR="Purple"]אתה רואה שהצ'יקוריטות לא נשרפו אלא התחברו ואז עומד מולך בייליף זועם (מצטער שהוא לא זז [URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up2/tmkyezouoyt4.png[/IMG][/URL] ) שיורה אליך עלי תער חדים כתער.[/COLOR]
[QUOTE][COLOR="Purple"]אתה רואה שהצ'יקוריטות לא נשרפו אלא התחברו ואז עומד מולך בייליף זועם (מצטער שהוא לא זז [URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up2/tmkyezouoyt4.png[/IMG][/URL] ) שיורה אליך עלי תער חדים כתער.[/COLOR][/QUOTE]
[/QUOTE]
"סוף סוף המשימה הראשונה שלי" אגיד "ביג תעשה את הלהביור הכי חזק שלך ואז גלגל להבה " עצעק ובזמן שהוא עושה את ההקפות אני צועק " עכשיו ציקו לחי מאחורי בייליף ותעשי עלי תער וגם עלים קסומים "
[QUOTE=r03e;1301025]"מורקרו תשתמש ברוח כסופה ותנסה לכבות את האש" אומר למורקרו ואז אחשוב לעצמי 'רגע! מעופף, כלומר מורקרו, חזק על לוחם, כלומר אינפרניפ, אז בוא נראה מה אפשר לעשות בנידון'. "מורקרו תשתמש במתכפת כנף לעבר אינפרניפ, תרכז את כל הכוח שלך בהתקפה הזאת אתה יכול" אצעק בעידוד[/QUOTE]
[QUOTE=bugoji1;1301007]וואו,אחי!תקשיב,באתי לשחק לא לריב.אם יש לך בעיה שאני משחק אז זה בעיה שלך.אם תדבר עם השה"ם ואני חושב שהוא יעזור לך.עכשיו,אם כל הכבוד אתה פרשת ואני משחק,אז אל תפריע בספאמים.[/QUOTE]
[QUOTE=!!♕Sniper♕!!;1300966]-.-
מה קשור בכלל -.-
(חיברתי את התגובות כדי שלא יהיה ספאם,למרות שזה ספאם בכ"מ)[/QUOTE]
[QUOTE=bugoji1;1300892]נ.ב:אחי,תשקיע טיפה יותר בתגובות...
"יש לי רעיון!הרי בלסטויס הוא סוג מים ואינפרייניפ הוא סוג אש.אינפרייניפ!תנסה להעסיק את האינפרייניפ היריב עם גחלים ולהביור.סרפריור!בוא ננצל את יתרון הסוג!תשתמש בקרן סולארית וכדור אנרגיה עד שבלסטויס יתעייף ואז תשתמש במטאור על כדי לחסל אותו סופית!צאו,צאו,צאו!!!"[/QUOTE]
[QUOTE=~Len Kagamine~;1301080][/QUOTE]
"סוף סוף המשימה הראשונה שלי" אגיד "ביג תעשה את הלהביור הכי חזק שלך ואז גלגל להבה " עצעק ובזמן שהוא עושה את ההקפות אני צועק " עכשיו ציקו לחי מאחורי בייליף ותעשי עלי תער וגם עלים קסומים "[/QUOTE]
ההתקפות לא מזיזות לבייליף והיא מסתערת אלייך במהירות.
[quote]ההתקפות לא מזיזות לבייליף והיא מסתערת אלייך במהירות.[/quote]
"מה?!?!?!?!?" אגיד "אולי אני יציא לו אוכל" אפתח את התיק ואוצי אוכל לפוקימונים "היי יצור רוצה קצת" אגיד ואז אלחש "ביג אם זה לא עובד אתה משתמש במתקפה הכי חזקה שלך ברור"ואסתקל אם בייליף אוכל או לא
[QUOTE=~Len Kagamine~;1301103]"מה?!?!?!?!?" אגיד "אולי אני יציא לו אוכל" אפתח את התיק ואוצי אוכל לפוקימונים "היי יצור רוצה קצת" אגיד ואז אלחש "ביג אם זה לא עובד אתה משתמש במתקפה הכי חזקה שלך ברור"ואסתקל אם בייליף אוכל או לא[/QUOTE]
בייליף אוכל ואז נותן ביס שבולע את כל מגבי!
[quote]בייליף אוכל ואז נותן ביס שבולע את כל מגבי![/quote]
"ביג!! עכשו תשתמש במתקפה הכי חזקה שלך תעשה חור בגוף של בייליף ותצא" אגיד "ציקו חזור" עצרך ואחזיר את ציקו לפוקדור
[QUOTE=מאסטר ליאון;1301074][SIZE="7"]מצטער על התגובות הקצרות! אבל הרגע חזרתי [/SIZE]
[COLOR="Magenta"]דון אומרת לך "אני מכירה את הטריק הזה" ומכוונת אליך אקדח.[/COLOR]
[COLOR="Blue"]מתקפת הכנף לא פוגעת באינפרנייפ והוא עומד לירות בדיוק עליך עוד להביור כזה[/COLOR]
אני באמת אעזור לו
וואו, טוב אתה חושב שאני שה"ם טוב? ושהגימיק טוב?
*רק עכשו חזרתי אבל אחר כך יותר מושקע
[COLOR="Lime"]בלסטוי לא מושפע בכלל ויורה אליך תותח הידרו ענק.[/COLOR]
*הנה ההמשך, פשוט לא ראיתי שהגבת והלכתי אז
[COLOR="Purple"]אתה רואה שהצ'יקוריטות לא נשרפו אלא התחברו ואז עומד מולך בייליף זועם (מצטער שהוא לא זז [URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up2/tmkyezouoyt4.png[/IMG][/URL] ) שיורה אליך עלי תער חדים כתער.[/COLOR][/QUOTE]
אחי תתיחס לכל התגובה לא רק לחלק מימנה אפילו עם התגובה קצרה
----------------------
אני אומר למורקרו במהירות "תתעופף גבוה לשמיים כדי להתחמק" ואז מוסיף "תשתמש בזירמי הרוח שבאוויר ותשתמש ברוח כסופה שוב לכיוון אינפרניפ" אגיד. אחר כך אוסיף "תשתמש במתכפת כנף שוב, והפעם תעזר בכוח המשיכה כדי ליצבור תעוצה ולחזק את המתכפה". לאחר מיכן אסתכל על אינפרניפ ואחשוב לעצמי 'מעניין למה הוא זוהר ככה, זה ממש לא רגיל, אולי אני יכול לעזור לו...'
[QUOTE=~Len Kagamine~;1301114]"ביג!! עכשו תשתמש במתקפה הכי חזקה שלך תעשה חור בגוף של בייליף ותצא" אגיד "ציקו חזור" עצרך ואחזיר את ציקו לפוקדור[/QUOTE]
אתה רואה מיליוני חורים בביליף ואז פתאום היא זוהרת והופכת למגניום ענק בלי חורים, שרירי, עם המון עלים שיוצאים מהמון חלקים מגופו עלים ועצים, הוא נראה כמו ג'נגל, מראהו מפחיד הרבה יותר ממגניום רגיל, עיניו אדומות כמו דם, הוא זוהר באנרגי ובהילה בצבעי הקשת עם ברקים.( עם כל השינויים עליו [URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up3/xudnmme2m1zz.gif[/IMG][/URL] )
[COLOR="Blue"]מורקרוו מצליח להתחמק בנס אבל אתה לא, ואתה נופל ארצה,הרוח הכסופה עדיין לא פוגעת באינפרנייפ, מורקרוו מצליח לפגוע באינפרנייפ עם כנף הברזל ואז אתה רואה שלאינפרנייפ יש קולר קוצני[/COLOR]